-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε μα ρε παιδια, εκανε αυτο που εκανε ο τυπας στην ΑΟ, αλλα σε τυφλη στροφη και με μηχανακι. Sorry αλλα δεν μπορω να νοιαστω εστω και στο ελαχιστο για το τι θα παθει.+1.000. ... .000
Αρκει να το παθει καπου μακρια απο μενα!!! -
Οπως φευγεις απο αεροδρομιο στιν διχαλα, δεν κανεις δεξια για ελευσινα, αλλα πας ευθεια για κοροπι, εκει εχει μια μικρι εξοδο για μαρκοπουλο, συνεχιζεις και εχει εισοδο μαλλον για αυτους που ερχονται απο κοροπι....ε εκει την τεταρτη αμαξι σταματαει, μολις καταλαβε που βγηκε και εβαλε οπισθεν και εφυγε πλακωμενος. Σημειωνω δε οτι εκει αυτες οι εισοδοι-εξοδοι ειναι παρατεταμενες στροφες μιας λωριδας! Δεν προλαβα να δω ουτε τι αμαξι ηταν ουτε τπτ
-
Μπροστά στα μάτια μου σε στενό στην Καλαμαριά, Suzuki Grand Papara χρώματος χρυσαφί με πινακίδες ΝΕΥ-4809 χτύπησε ολοκαίνουριο και φρεσκοπλυμένο Kia Picanto στον πίσω δεξιά θόλο (βγαίνοντας από την πυλωτή το Vitara, ο τύπος ήταν τόσο κουλός που δεν μπορούσε να το βγάλει και χτύπησε το απέναντι παρκαρισμένο Picanto). Η ζημιά ήταν αρκετή για να φαίνεται και σε σχετικό σκοτάδι.
Σταμάτησε μόλις στούκαρε και έφυγε γρήγορα. Κύριος εγώ, χαρτάκι με όλη την περιγραφή στον δυστυχή κάτοχο του Kia. Η πλάκα είναι ότι το Vitara πρέπει να μένει στην οικοδομή...τι @@ κυκλοφορούν στον κόσμο...
-
μπραβο εισαι αξιος διαδοχος στο ρουφιανιλικι...
-
Ελεεινός κοπρίτης! Τί να πεις ρε funky. Καθημερινό φαινόμενο πλέον που τείνει να γίνει ρουτίνα. Μην σου τύχει...
-
Να μη μας τύχει με τίποτα...
Εύχομαι να το βρει βίδες σύντομα ο μαλάκας το Vitara του...
-
Μπατσοι σημερα πιασανε κουβεντουλα στη Λ.Βουλιαγμενης, στο υψος της Αμ.Βασης....
Ο ενας στη μεσαια κ ο αλλος στη δεξια και σουρνοντε....
Σφινες εδω....σφινες εκει....
βγαινω διπλα τους .... κοιταω κοντερ... 50....
Κορνα....γερη και φευγω, γιατι δεν ειχα ορεξη να βρηζω.... Μιλαγα και στο κινητο -μεσω ΒΤ- εκεινη την ωρα...οποτε δεν μπορουσα να κραξω.
Μετα απο λιγο -στα φαναρια της Χαρλεϊ- ενας παπαρας που χαζευε τα παπακια της Χαρλεϊ, ξεκιναει απο τερμα δεξια -απο το πεζοδρομιο- με φλας να παει τερμα αριστερα να κατσει στο φαναρι που ειναι για Ανω Γλυφαδα.
Κοβω βγαζω δεξι φλας και του ανοιγω δρομο.
Κινητο...που να βρησω;;;;
Σκαει το ενα απο τα δυο μπατσικα....
Μου κανει νοημα να κανω δεξια.
Φλας, αλαρμ και σταματαω....
Με πλευρηζει.
Κατεβαζει παραθυρο
**edit:**Ειχαν και μια γκομενιτσα πισω με στολη.... Οσο μιλαγα μαζι τους, την χαζευα-Βιαζομαστε;;;
-Ναι, αρκετα, γιατι;;;
-Σε ειδα που τρεχεις...
-Τρεχω;;; 90 ειναι το οριο εδω... Δεν πηγα παραπανω...
-Δεν εχει συμμασεια... Μια αρηστερα εισαι, μια δεξια.... Ολο αλλαζεις λωριδες
-Βγταζω φλας καθε φορα...
-Ε και; Αμα πεταχτει κανα μηχανακι;;;
-(α) ελγχω πριν αλλαξω λωριδα (β)αμα πεταχτει... προβλημα του
-Καλα... Καλα...φυγε τωρα...
-Τα στοιχεια σας και σε ποιο Τμημα Τροχαιας υπαγαισθε....
-Δεν ειμαστε τροχαια....
-Με τι λογικη μου κανετε συστασεις για την οδιγηση μου τοτε;;;;
Τελος παντων.... Τα στοιχεια σας και σε ποιο Αστ. Τροχαιας υπαγαισθε....
Με γραφει και φευγειΠηρα την πινακιδα και πηρα εναν γνωστο...
Θα τους κανει χουνερι αυριο.... -
-
-
Πολύ σωστός με το χαρτάκι
-
Ζώο εγώ που στη διαδρομή Πάτρα-Αίγιο από την παλιά εθνική οδό έκανα μια προσπέραση για την οποία πραγματικά ένοιωσα άσκημα μετά, αφού φόβισα τόσο αυτόν που πέρασα, όσο και τον απέναντι.
Σόρρυ...
-
aserf
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο εγώ που στη διαδρομή Πάτρα-Αίγιο από την παλιά εθνική οδό έκανα μια προσπέραση για την οποία πραγματικά ένοιωσα άσκημα μετά, αφού φόβισα τόσο αυτόν που πέρασα, όσο και τον απέναντι.Σόρρυ...
Όλοι μας έχουμε κάνει τέτοιες μ@λ@κίες κατά τη διάρκεια του οδηγικού μας βίου, τουλάχιστον αναγνωρίζεις (και αναγνωρίζουμε και οι υπόλοιποι ελπίζω) το λάθος μας...
-
-
Εγω εκανα το καλοκαιρι του 06 τρελη προσπεραση-μαλακια.
Γενικα δεν αντεχω να καθομαι πισω απο οχημα που μου κρηβει τον δρομο και βραδυ ειναι πολυ επικινδυνο, γιατι μπορει να με πιασει υπνηλια και να φυγω πουθενα.
Επεστρεφα βραδυ απο Πορο με ενα φιλικο ζευγαρι και πανω σε δεξια στροφη πηγα να προσπερασω ενα βανακι που σερνοταν....
Γενικα αποφευγω τετοιες ενεργειες αλλα δεν αντεχα.
Ειδα ανοιγμα στο αντιθετο και ειπα οτι ηρθε η λυτρωση....
Τσεκαρω το δρομο, δεν βλεπω να ρχεται κανενας και βγαινω ο μισος στο αντιθετο....
Λιγο το βανακι που εκανε δεξια, λιγο εγω που μαζευτικα σχεδον πανω στο βανακι -ο συνοδηγος εβαλε το χερι του μεσα στ αμαξι- κατι και ο ανθρωπος που ερχοταν απο απεναντι και χωρεσαμε....Για κανα 5λεπτο δεν μιλαγε κανενας στ αμαξι....
Προσπαθουσα να καταλαβω πως δεν πηγαμε απο μετωπικη....
Το ζευγος απεφευγε να μιλησει για να μη με βρησει.....Απιστετη μαλακια....
-
Εγώ ακολουθούσα για ώρα ένα κομβόι 3 αυτοκινήτων που πήγαινε πραγματικά αργά. Σε στροφή ή ευθεία με κακή ορατότητα λόγω κλίσης δε προσπερνάω ποτέ, οπότε περίμενα να βρεθεί κάποια πιο μεγάλη ευθεία.
Ε όταν βρέθηκε αυτή κατέβασα ταχύτητα και ξεκίνησα να προσπερνάω και τους τρεις μαζί. Λίγο το ότι το αυτοκίνητό μου σέρνεται, λίγο το ότι επιτάχυναν λίγο στην ευθεία αυτοί που πέρναγα η ευθεία τελείωνε και εγώ ήμουν αριστερά από τον προπορευόμενο. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, να κόψω και να μπω δεξιά δεν υπήρχε χώρος, οπότε ολοκλήρωσα το προσπέρασμα με τη ψυχή στο στόμα μπαίνοντας στο μισό μέτρο μπροστά από τον προπορευόμενο και δύο δευτερόλεπτα μετά πέρασε από δίπλα μου ο αντίθετα ερχόμενος.
Στον καθρέφτη είδα ότι ο πίσω μου με έβριζε (με το δίκιο του) και μου έπαιζε μανιωδώς τα φώτα, οπότε έκανα μια κίνηση συγγνώμης με το χέρι και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια
Είναι η πρώτη φορά στα 4,5 χρόνια που οδηγώ που μου πέρασε από το μυαλό η εικόνα της μετωπικής Μαλακίες έχω ξανακάνει, πάντα όμως ήμουν μόνος στο δρόμο και το πολύ πολύ να έσκαγα σε κανα πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ ακολουθούσα για ώρα ένα κομβόι 3 αυτοκινήτων που πήγαινε πραγματικά αργά. Σε στροφή ή ευθεία με κακή ορατότητα λόγω κλίσης δε προσπερνάω ποτέ, οπότε περίμενα να βρεθεί κάποια πιο μεγάλη ευθεία.Ε όταν βρέθηκε αυτή κατέβασα ταχύτητα και ξεκίνησα να προσπερνάω και τους τρεις μαζί. Λίγο το ότι το αυτοκίνητό μου σέρνεται, λίγο το ότι επιτάχυναν λίγο στην ευθεία αυτοί που πέρναγα η ευθεία τελείωνε και εγώ ήμουν αριστερά από τον προπορευόμενο. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, να κόψω και να μπω δεξιά δεν υπήρχε χώρος, οπότε ολοκλήρωσα το προσπέρασμα με τη ψυχή στο στόμα μπαίνοντας στο μισό μέτρο μπροστά από τον προπορευόμενο και δύο δευτερόλεπτα μετά πέρασε από δίπλα μου ο αντίθετα ερχόμενος.
Στον καθρέφτη είδα ότι ο πίσω μου με έβριζε (με το δίκιο του) και μου έπαιζε μανιωδώς τα φώτα, οπότε έκανα μια κίνηση συγγνώμης με το χέρι και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια
Είναι η πρώτη φορά στα 4,5 χρόνια που οδηγώ που μου πέρασε από το μυαλό η εικόνα της μετωπικής Μαλακίες έχω ξανακάνει, πάντα όμως ήμουν μόνος στο δρόμο και το πολύ πολύ να έσκαγα σε κανα πεζοδρόμιο.
Δεν φτανει που ειδε να ερχετε αλλος απο απεναντι και δεν εκοψε λιγο να σε διευκολυνει, εβρηζε κιολας....
Τι σκατοψυχος που ειναι ο κοσμος μερικες φορες.......Τα αλλα που λες, δεν τα θεορω μαλακιες.
Αν δεν μαθεις τις αντιδρασεις του αυτοκινητου, οταν σου κατσει η στραβη, δεν θα μπορεις να την αποφυγεις....
Δεν ειναι καθολου μαλακιες.
Αν σκασεις στο κρασπεδο η σε καμια μπαριερα... Ειναι μεσα στο προγραμμα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν φτανει που ειδε να ερχετε αλλος απο απεναντι και δεν εκοψε λιγο να σε διευκολυνει, εβρηζε κιολας....
Τι σκατοψυχος που ειναι ο κοσμος μερικες φορες....Ο πρώτος μπορεί να μη με είχε πάρει καν είδηση...
Φλας φυσικά και είχα ανάψει (όπως και κάνω πάντα), ήμουν όμως τρία αμάξια πίσω του πριν ξεκινήσω το προσπέρασμα.
Ναι μεν δηλαδή επιτάχυνε, πιθανόν να μην είχε προσέξει καν όμως ότι κάποιος προσπέρναγε.
Από κει και πέρα πσιτεύω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ (αν όχι όλο) γιατί ναι μεν ξέρω καλά πώς επιταχύνει το αυτοκίνητό μου και άρα ήξερα ότι θα πέρναγα άνετα αν διατηρούσαν σταθερή ταχύτητα, έπρεπε όμως να έχω λάβει υπόψιν μου ότι αν επιτάχυναν δεν έχω τα απαραίτητα άλογα για να μην επηρεαστώ....Τα αλλα που λες, δεν τα θεορω μαλακιες.
Αν δεν μαθεις τις αντιδρασεις του αυτοκινητου, οταν σου κατσει η στραβη, δεν θα μπορεις να την αποφυγεις....
Αν σκασεις στο κρασπεδο η σε καμια μπαριερα... Ειναι μεσα στο προγραμμαΝαι, προφανώς και έχω μάθει πολλά για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου μέσα από σκηνικά όπου μόνος μου στο δρόμο 'έπαιζα', δεν παύουν όμως να αποτελούν ανωριμότητες. Είναι κάτι σαν 'καλές' μαλακίες δηλαδή, τουλάχιστον για κάποιον που γλύτωσε το κακό μέχρι ότου σοβαρευτεί.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τι σκατοψυχος που ειναι ο κοσμος μερικες φορες....Ο πρώτος μπορεί να μη με είχε πάρει καν είδηση...
Φλας φυσικά και είχα ανάψει (όπως και κάνω πάντα), ήμουν όμως τρία αμάξια πίσω του πριν ξεκινήσω το προσπέρασμα.
Ναι μεν δηλαδή επιτάχυνε, πιθανόν να μην είχε προσέξει καν όμως ότι κάποιος προσπέρναγε.
Από κει και πέρα πσιτεύω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ (αν όχι όλο) γιατί ναι μεν ξέρω καλά πώς επιταχύνει το αυτοκίνητό μου και άρα ήξερα ότι θα πέρναγα άνετα αν διατηρούσαν σταθερή ταχύτητα, έπρεπε όμως να έχω λάβει υπόψιν μου ότι αν επιτάχυναν δεν έχω τα απαραίτητα άλογα για να μην επηρεαστώ....Τα αλλα που λες, δεν τα θεορω μαλακιες.
Αν σκασεις στο κρασπεδο η σε καμια μπαριερα... Ειναι μεσα στο προγραμμαΝαι, προφανώς και έχω μάθει πολλά για τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου μέσα από σκηνικά όπου μόνος μου στο δρόμο 'έπαιζα', δεν παύουν όμως να αποτελούν ανωριμότητες. Είναι κάτι σαν 'καλές' μαλακίες δηλαδή, τουλάχιστον για κάποιον που γλύτωσε το κακό μέχρι ότου σοβαρευτεί.
Ετσι ακριβώς, και μπράβο σου που μπορείς και το συνειδητοποιείς.
Όλοι κάνουμε τις 'μαλακίες' μας. Καλό είναι να ξέρουμε τι κάνουμε όμως! -
Ζώο ο οδηγός με το παπάκι -προφανώς κάποιο παιδάκι- ο οποίος ήταν σταματημένος στην ΛΕΑ, στην Εθνική Οδό μεταξύ Σίνδου-Χαλάστρας χθες το βράδυ. Ζώο γιατί το πίσω φως του ίσα που αχνοφαίνονταν. Πήγαινα με 100 στην δεξιά και πέρασα μισό μέτρο από αυτόν. Τον είδα στα 10 μέτρα. Αν κάποιος (πχ φορτηγό) πατούσε και λίγο στην ΛΕΑ σίγουρα τον σκότωνε. Πραγματικά δε φαινότανε.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]