-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Αρκεί να είναι εμπνευσμένα όπως και το 4θυρο!
Εσυ τι ακριβως ψαχνεις?
Ενημέρωση και ενδιαφέρον ... για να μιλήσω στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να είμαι με την επιταγή στο χέρι και με το χαρτί παραγγελίας συμπληρωμένο μπροστά σε αντιπρόσωπο?
Δεν μπορει να εισαι ανοιχτος σε ολα!
Προσωπικά δεν ξέρω αν και πότε ξαναπάρω sedan (χορτασμένος απο 4θυρα είμαι) αλλά απο εκεί και πέρα ... μ' αρέσουν, όπως και το συγκεκριμένο!
Θα σου προτεινα να περιμενεις να βγει το 5θυρο γιατι ο χωρος φορτωσης στο συγκεκριμενο δεν ειναι και οτι καλυτερο. (Πολυ μικρο ανοιγμα). Ουτε ο χωρος αποσκευων ειναι μεγαλος,
π.χ. jetta (530lt) μηκος αυτοκινητου 4.40cm ενω cruze 450lt με μηκος αυτοκινητου 4.60cm.
Και ειναι και tsi αν δεν φοβασαι τα turbo.
Κοιταξε επισης και το octavia που ειναι πολυ ομορφο και καλο σε ολα του.Ίσως είναι καλύτερα να μην περιμένει γιατί όπως λέει http://www.automotoportal.com/article/i ... -hatchback
εδώ, το hatchback θα κατασκευάζεται στην Αυστραλία στο εργοστάσιο της Holden και θα κυκλοφορήσει σε αγορές όπως η Αγγλική, κάτω από την επωνυμία Vauxhall, κοινώς Opel δηλαδή.
Εδώ στην Ελλάδα τα μοντέλα της Vauxhall εισάγονται με την επωνυμία Opel.
Είδωμεν.Μήπως το hatchback είναι αυτό εδώ;
-
Τσίμπησαν λιγάκι τις τιμές προς τα πάνω ή μου φαίνεται?
Τόση σιγουριά πια?Base: 14.470 -> 14.670
LS: 15.380 -> 15.680
LS Plus: 15.990 -> 16.420 -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Τσίμπησαν λιγάκι τις τιμές προς τα πάνω ή μου φαίνεται?
Τόση σιγουριά πια?Base: 14.470 -> 14.670
LS: 15.380 -> 15.680
LS Plus: 15.990 -> 16.420Nαι,ανέβηκαν οι τιμες σε όλα τα μοντέλα της Chevrolet.Mπες στο www.chevrolet.gr και δεστο.
-
Ερώτηση για crash test:
Υπάρχει περίπτωση όταν δυο αμάξια έχουν την ίδια πλατφόρμα να φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα στις δοκιμές πρόσκρουσης; -
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση όταν δυο αμάξια έχουν την ίδια πλατφόρμα να φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα στις δοκιμές πρόσκρουσης;ναι
-
Φυσικά! Ίδια πλατφόρμα δεν σημαίνει και ίδια αμαξώματα-ενισχύσεις-εξοπλισμός ασφαλείας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά! Ίδια πλατφόρμα δεν σημαίνει και ίδια αμαξώματα-ενισχύσεις-εξοπλισμός ασφαλείας.Tώρα για τα αμαξώματα:
Μπορεί ενα μοντέλο να έχει διαφορετική επίδοση σε διαφορετικό αμάξωμα;
πχ το Renault Megane Sedan να πάρει 5 αστέρια και το Renault Megane StationWagon 4 αστέρια. -
Πες αυτό που θες να πεις και άσε τις ερωτήσεις
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πες αυτό που θες να πεις και άσε τις ερωτήσειςΔεν θέλω να πώ τίποτα.
Βασικά αυτό που θέλω να πω είναι αν το hatchback cruze,όταν έρθει με το καλό,έχει την ίδια ασφάλεια με το σενταν.Αυτό. -
Έχει πάρει κανείς άλλος εδώ επιστολή για ανάκληση στο 1.8 για το σωλήνα εισόδου στο δοχείο διαστολής? Αν ναι έχετε βρει συνεργείο που να έχει το ανταλακτικό?!!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Έχει πάρει κανείς άλλος εδώ επιστολή για ανάκληση στο 1.8 για το σωλήνα εισόδου στο δοχείο διαστολής? Αν ναι έχετε βρει συνεργείο που να έχει το ανταλακτικό?!!Εχω τι 1.6, εχεις ακουσει για ανακλησεις και σε αυτο?
Βασικα δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο που λες!
Δεν το κανεις δεκαρακια? -
Ο χρήστης MakisTheGreat έγραψε:
Φυσικά! Ίδια πλατφόρμα δεν σημαίνει και ίδια αμαξώματα-ενισχύσεις-εξοπλισμός ασφαλείας.
Tώρα για τα αμαξώματα:
πχ το Renault Megane Sedan να πάρει 5 αστέρια και το Renault Megane StationWagon 4 αστέρια.Eννοούσα διαφορετικής δομής αμάξωμα (π.χ. Volvo S40 vs Ford Cocus), όχι το ίδιο αυτοκίνητο σε άλλη διαρρύθμιση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Tώρα για τα αμαξώματα:
πχ το Renault Megane Sedan να πάρει 5 αστέρια και το Renault Megane StationWagon 4 αστέρια.Eννοούσα διαφορετικής δομής αμάξωμα (π.χ. Volvo S40 vs Ford Cocus), όχι το ίδιο αυτοκίνητο σε άλλη διαρρύθμιση.
Για να καταλάβεις τι εννοώ ένα παράδειγμα
Το Chevrolet Aveo δεύτερης γενιάς το τετράθυρο πριν απο 4 χρόνια απέσπασε την χειρότερη βαθμολογία της προηγούμενης πλεον δεκαετίας 1,5 αστέρια γιατί το δεύτερο αστέρι έχει κόκκινη γραμμή που σημαίνει μισό αστέρι.Υπάρχει περίπτωση το τρίθυρο και το πεντάθυρο που βγήκαν πριν 2 χρόνια να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα,καλύτερο ή ακόμα χειρότερο;
Σαν κάτοχος Chevrolet Aveo οφείλω να γνωρίζω πέρα απο το παράδειγμα. -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Έχει πάρει κανείς άλλος εδώ επιστολή για ανάκληση στο 1.8 για το σωλήνα εισόδου στο δοχείο διαστολής? Αν ναι έχετε βρει συνεργείο που να έχει το ανταλακτικό?!!Εγώ είχα λάβει μια τέτοια επιστολή και το πήγα σήμερα στο συνεργείο για την πρώτη αλλαγή λαδιών και επί τη ευκαιρία τους είπα να κοιτάξουν και αυτό.
Αυτό τελικά είναι, ότι ένα σωληνάκι επίστροφής ψυκτικού υγρού, που ψύχει την εισαγωγή, ενδεχεται να ακουμπίσει σε έναν άλλο πιο ζεστό σωλήνα και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αυτό που μου έκαναν (επειδή και αυτοί δεν είχαν το εξάρτημα) άλλαξαν θέση στο σωληνάκι αυτό (εκεί που πέρναγε από κάτω από τον άλλον σωλήνα, τώρα το πέρασαν από πάνω ή το αντίστροφο δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) και το κάλυψαν πρόχειρα με μια αφροταινία μέχρι να έρθει το εξάρτημα που στην ουσία είναι μόνο η μόνωση(αν κατάλαβα καλά) για το σωληνάκι αυτό.ΥΓ Επειδή μου κακοφάνηκε λίγο, είναι πολλά τα 100 ευρώ για 5 λίτρα λάδι και ένα φίλτρο;; Και χωρίς εργασία μόνο τα ανταλλακτικά. Η εργασία χρεώνεται 38 ευρώ την εργατοώρα όπως έλεγε μια ταμπέλα στον τοίχο. Ή εγώ είχα συνηθήσει από το παλιό αυτοκίνητο πουδεν είχα πληρώσει ποτέ πάνω από 100-120 για σερβις σε ένα γνωστό μου συνεργείο.
Δεν μου χρεώσανε εργασία αλλά να ξέρω δηλ τι θα πληρώσω σε κανονικό service. Από 300 και πάνω να υπολογίζω. -
Και 300€ να δώσεις, είναι ανά δύο χρόνια ή 30.000χλμ. Και 100 τα λάδια στις 15.000χλμ, σύνολο 400. 200€ το έτος συντήρηση. Πολλά σου φαίνονται ? Τι είναι, σκουτεράκι ?
-
και εγω που ρωτησα για το σερβις μου ειπαν γυρω στα 80-100ε στις 15000 χιλ.
-
Ενα από τα καλύτερα λάδια της αγοράς κάνει 10 ευρώ το λίτρο και αυτοί μου χρεώνουν το δικό τους τα διπλά. Είναι η τακτική του μονοπώλιου που ακολουθούν και σε κρατάνε στο χέρι λόγω της εγγύησης.
Το ωραίο είναι ότι χωρίς να τους πώ τίποτα μου συμπλήρωσε υγρό για τους υαλοκαθαριστήρες με ένα μικρό μπουκαλάκι (πρέπει να ήταν 100ml) και μετά όταν πήρα την απόδειξη είδα ότι μου το είχαν χρεώσει 2 ευρώ.
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι δηλ το ίδιο λάδι αν το βάλω στο σκουτεράκι κάνει 5 ευρώ, στο cruze 20 και αν το βάλω σε μια porche θα κάνει 50;;.
Την επόμενη φορά για τα λάδια δεν θα είναι 100 θα είναι παραπάνω γιατί όπως είπα δεν με χρέωσαν για εργασία, μου την έκαναν δώρο. (38 ευρώ η εργατοώρα, και πώς θα ξέρω εγώ πόση ώρα δούλεψαν στο αυτοκίνητό μου;; Θα πρέπει να είμαι μπάστακας να τους παρακολουθώ;;)
Α, και κάτι ακόμα το σέρβις είναι κάθε χρόνο ή κάθε 30.000 χιλιόμετρα, όποιο έρθει πρώτο. Και φυσικά ενδιάμεσα τα λάδια στα 15.000χλμ Οπότε αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα θες μια 500άρα το χρόνο στο νερό.
Φαντάσου να αλλάξεις και ιμάντες!! -
Ενα από τα καλύτερα λάδια της αγοράς κάνει 10 ευρώ το λίτρο και αυτοί μου χρεώνουν το δικό τους τα διπλά. Είναι η τακτική του μονοπώλιου που ακολουθούν και σε κρατάνε στο χέρι λόγω της εγγύησης.
Το ωραίο είναι ότι χωρίς να τους πώ τίποτα μου συμπλήρωσε υγρό για τους υαλοκαθαριστήρες με ένα μικρό μπουκαλάκι (πρέπει να ήταν 100ml) και μετά όταν πήρα την απόδειξη είδα ότι μου το είχαν χρεώσει 2 ευρώ.
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι δηλ το ίδιο λάδι αν το βάλω στο σκουτεράκι κάνει 5 ευρώ, στο cruze 20 και αν το βάλω σε μια porche θα κάνει 50;;.
Την επόμενη φορά για τα λάδια δεν θα είναι 100 θα είναι παραπάνω γιατί όπως είπα δεν με χρέωσαν για εργασία, μου την έκαναν δώρο. (38 ευρώ η εργατοώρα, και πώς θα ξέρω εγώ πόση ώρα δούλεψαν στο αυτοκίνητό μου;; Θα πρέπει να είμαι μπάστακας να τους παρακολουθώ;;)
Α, και κάτι ακόμα το σέρβις είναι κάθε χρόνο ή κάθε 30.000 χιλιόμετρα, όποιο έρθει πρώτο. Και φυσικά ενδιάμεσα τα λάδια στα 15.000χλμ Οπότε αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα θες μια 500άρα το χρόνο στο νερό.
Φαντάσου να αλλάξεις και ιμάντες!!Καλημερα,
μην ξεχνας οτι το λαδι ειναι συνθετικο και οχι ημισυνθερικο. Οποτε ειναι και πιο ακριβο.
Εμενα μου πηραν 90 € . Δεν μου φανηκε πολυ ακριβα γιατι εχω ακουσει αλλους που εχουν vag και πληρωνουν με πιστωτικη.
Τι να κανουμε, εχουμε μπει σε αυτο το τρυπακι οποτε αναγκαστικα τωρα μας χτυπανε και χορευουμε!
Παντως αυτο με τις 30.000 ειναι λιγο απατη.
Υπαρχει ανθρωπος που κανει τοσα σε εναν χρονο? Υπολογιζουν 15.οοο τον χρονο οποτε μια χαρα τους ερχεται!
Να ρωτησω, αυτο το προβλημα εχει εμφανιστει και στο 1.6? -
Ενα από τα καλύτερα λάδια της αγοράς κάνει 10 ευρώ το λίτρο και αυτοί μου χρεώνουν το δικό τους τα διπλά. Είναι η τακτική του μονοπώλιου που ακολουθούν και σε κρατάνε στο χέρι λόγω της εγγύησης.πας με δικά σου λαδάκια αρκεί να τηρούν το ιξώδες και τις προδιαγραφές και στα αλλάζουν κ ισχύει κανονικά η εγγύηση.
υπάρχει νομοθεσία που σε υποστηρίζει. Εγώ στο δικό μου αυτό κάνω και δεν μου λένε ΤΙΠΟΤΑ.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα,
μην ξεχνας οτι το λαδι ειναι συνθετικο και οχι ημισυνθερικο. Οποτε ειναι και πιο ακριβο.Tο Mobile One (Συνθετικό) που συνήθως έβαζα στο άλλο μου αυτοκίνητο έχει 10 ευρώ το λίτρο. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα αλλά δεν νομίζω να είναι τέτοια αυτά της αντιπροσωπείας.
πας με δικά σου λαδάκια αρκεί να τηρούν το ιξώδες και τις προδιαγραφές και στα αλλάζουν κ ισχύει κανονικά η εγγύηση.
υπάρχει νομοθεσία που σε υποστηρίζει. Εγώ στο δικό μου αυτό κάνω και δεν μου λένε ΤΙΠΟΤΑ.Αυτό που λες είναι σωστό, ισχύει, και μάλιστα ισχύει και μην πας καθόλου στο δικό τους συνεργείο, φτάνει σε πας σε κάποιο άλλο πιστοποιημένο και να πληρεί τις προυποθέσεις, αλλά θέλει πολύ κυνήγι και δικαστήρια και πολύ χρόνο η όλη ιστορία , και αν τα καταφέρεις και το πετύχεις μπαίνεις στην μαυρη τους λίστα και για να πάρεις ένα ανταλακτικό σου σπάνε τα νεύρα. Και καλά αν είσαι στην Αθήνα πας σε άλλον, στην επαρχεία πρέπει να πας σε άλλο νομό.
Chevrolet Cruze