-
Το ξέρω οτι θα με πείτε τρελό, αλλα τελικά σήμερα έκλεισα το i30 premium. Δεν πήρα τελικά το leon, επειδή δεν ηταν βολίκο στους χώρους. Ελπίζω να μην έκανα ασχημή επιλογή.....
υγ. υπάρχει καπου ο πληρης εξοπλισμος που εχει το premium;
-
καλο ταξιδο και με ασφαλεια ......αν δεν πολυ ψαχνεσαι οπως σ ειπαμε δεν θα καταλαβεις σχεδον καμια διαφορα.....
να το χαρεις οσο δεν παει -
Καλοτάξιδο JORGE και απροβλημάτιστο. Όσον αφορά τον κατάλογο, η ιστοσελίδα της huyndai το έχει:
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ούτε λοιπόν το Passat ούτε το Mazda 6 ούτε και το Octavia ή το Cruze μπορούν να συμπεριληφθούν στα νεανικά αλλά ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στα 'οικογενειακά'. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Πάντως εντελώς πληροφοριακά, για το Mazda 6 (παρότι sedan), εγώ γνωρίζω 25άρηδες που το γουστάρουν.
Θα μου πεις εξαιρέσεις...Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, θα συμφωνήσω.
Αν είχα οικογένεια την 159 ή το 6 θα έπαιρνα. Με διαφορά τα πιο σπορ μεσαία (μαζί με την 3άρα αλλά εκεί ξεφεύγεις σε τιμή) και σε στήσιμο και σε σχέδιο.
-
Giko και Jorge καλοτάξιδες οι επιλογές σας και με το καλό να τα παραλάβετε και να τα χαρείτε!
Αξιόλογες επιλογές με δεδομένο ότι καλύπτει όσο περισσότερο τις ανάγκες σας (χώροι, επιδόσεις, κόστη, αισθητική κλπ).
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Το ξέρω οτι θα με πείτε τρελό, αλλα τελικά σήμερα έκλεισα το i30 premium. Δεν πήρα τελικά το leon, επειδή δεν ηταν βολίκο στους χώρους. Ελπίζω να μην έκανα ασχημή επιλογή.....υγ. υπάρχει καπου ο πληρης εξοπλισμος που εχει το premium;
καλοταξιδος και να θυμασαι οτι η καλη επιλογη φαινεται μετα απο χρονια.
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Το ξέρω οτι θα με πείτε τρελό, αλλα τελικά σήμερα έκλεισα το i30 premium. Δεν πήρα τελικά το leon, επειδή δεν ηταν βολίκο στους χώρους. Ελπίζω να μην έκανα ασχημή επιλογή.....υγ. υπάρχει καπου ο πληρης εξοπλισμος που εχει το premium;
Δεν προκειται να σε πει κανένας τρελό. Μια χαρά επιλογή έκανες. Καλά χιλιόμετρα να έχεις...
-
Η αμερικάνικη version.
http://carscoop.blogspot.com/2009/11/us-spec-chevrolet-cruze-to-debut-at-la.html
'Chevrolet expects that the new Cruze will return up to 40 mpg on the highway with its new .14-liter turbocharged four-cylinder engine'.και http://wilsonniblett.wordpress.com/2008/12/23/2011-chevrolet-cruze-introduction/
'Pumped up with its exhaust-driven turbocharger, the Cruze’s 1.4L Turbo performs like a larger engine when needed, but retains the efficiency of a small-displacement four-cylinder in most driving conditions. Its power-boosting advantage comes from forcing more air into the engine than a non-boosted engine would draw normally; power ratings are estimated at 140 horsepower (104 kW) and 148 lb.-ft. of torque (200 Nm)'.Γιατί όχι και στην Ευρώπη? Μη 'θιγεί' το Astra?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η αμερικάνικη version.
http://carscoop.blogspot.com/2009/11/us-spec-chevrolet-cruze-to-debut-at-la.html
'Chevrolet expects that the new Cruze will return up to 40 mpg on the highway with its new .14-liter turbocharged four-cylinder engine'.και http://wilsonniblett.wordpress.com/2008/12/23/2011-chevrolet-cruze-introduction/
'Pumped up with its exhaust-driven turbocharger, the Cruze’s 1.4L Turbo performs like a larger engine when needed, but retains the efficiency of a small-displacement four-cylinder in most driving conditions. Its power-boosting advantage comes from forcing more air into the engine than a non-boosted engine would draw normally; power ratings are estimated at 140 horsepower (104 kW) and 148 lb.-ft. of torque (200 Nm)'.Γιατί όχι και στην Ευρώπη? Μη 'θιγεί' το Astra?
αλλά από τοτε που ημουν δημοτικο παρατηρούσα τα αυτοκίνητα με αμερικάνικες προδιαγραφες και μου αρεσανε πολύ περισσότερο από τις ευρωπαικες εκδοχές τους... ε αυτό συνεχιζει να συμβαινει μεχρι και σήμερα.. μακαρι να μας φερναν και εδώ τις αμερικάνικες βερζιον.. πολλά αυτοκίνητα που τωρα δεν μου αρεσουν, θα τα εβλεπα με ευχαριστηση.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αλλά από τοτε που ημουν δημοτικο παρατηρούσα τα αυτοκίνητα με αμερικάνικες προδιαγραφες και μου αρεσανε πολύ περισσότερο από τις ευρωπαικες εκδοχές τους... ε αυτό συνεχιζει να συμβαινει μεχρι και σήμερα.. μακαρι να μας φερναν και εδώ τις αμερικάνικες βερζιον.. πολλά αυτοκίνητα που τωρα δεν μου αρεσουν, θα τα εβλεπα με ευχαριστηση.+1.
Από κάτι παλιά Volvo, Datsun, Τoyota κλπ με ενισχυμένους προφυλακτήρες έως οι τωρινές παραλλαγές τους!
Στο Cruze πάντως δεν βλέπω να το άλλαξαν εξωτερικά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η αμερικάνικη version.
Ζήτησα από αντιπρόσωπο το Cruze 1.6 LS AT, αυτόματο για να το οδηγεί ευκολότερα η γυναίκα μου και μου είπε οτι η έκδοση 1.6 ΑΤ σταμάτησε να εισάγεται λόγω των κακών επιδόσεων, σε αναμονή της 1.4 Τουρμπο η οποία θα βγαίνει κανονικά με ΑΤ! Οπότε περιμένουμε το τουρμπο να κυκλοφορήσει προσεχώς, είτε θίξει το Αστρα είτε όχι. Πάντως, δεν ακούγονται και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο μοτερ.... Προσωπικά δε μου αρέσουν τα τουρμπο γιατί με κάθε τουρμπο αυτοκίνητο, γεννιέται κι ένα 'τουρμπο' οδηγός! Κι επειδή έχω βαρεθεί να με τυφλώνουν με τα σινιάλα τους οι 'τουρμπάτοι' δολοφόνοι των 170χλμ/ωρα , για μένα καλύτερα να υπήρχαν μόνο 1000ράκια των 25ίππων στην Ελλάδα, μέχρι να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία!! Σε κάθε περίπτωση είναι (άποψη μου) ένα όμορφο αυτοκίνητο, πρακτικό, οικονομικό από κάθε άποψη, με μοναδική ένσταση, τους περιορισμένους χώρους επιβατών αναλογικά με τις διαστάσεις του. Γενικά, οι οδηγικές εντυπώσεις είναι άριστες από το αυτοκίνητο αν και η νέα τάση στη βιομηχανία για ημιάκαμπτο πίσω είναι η απόλυτη βλακεία(θα ήθελα ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω, το Lacetti είχε ψαλίδια). Σχετικά με την εμφάνιση της καμπίνας, έχω να λέω τα καλύτερα!Εμπνευσμένη σχεδίαση και όμορφο αποτέλεσμα. Τα υλικά φαίνονται καλά και μόνο ο χρόνος θα το δείξει (αν ξεθωριάζουν από τον ήλιο, αν σκάνε, κτλ.). Επειδή κάπου διάβασα για τα σκληρά πλαστικά του ταμπλώ, δε μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμη και ο εδικός τύπος θεωρεί ποιοτικό ένα αυτοκίνητο με μαλακά πλαστικά στο ταμπλώ του! Θαρρείς και κάθονται επάνω σε αυτά όταν οδηγούν και πρέπει να είναι μαλακά για να μην πονάει ο κω..ος τους! Για μένα όλα αυτά είναι βλακείες. Αυτό που μετράει είναι να είναι οικονομικό από κάθε άποψη και ανά πάσα στιγμή να νιώθεις σιγουριά οτι μπορεί να ταξιδέψει 3.000 χλμ ταξίδι.
-
Ο χρήστης k.t.m έγραψε:
... Προσωπικά δε μου αρέσουν τα τουρμπο γιατί με κάθε τουρμπο αυτοκίνητο, γεννιέται κι ένα 'τουρμπο' οδηγός! Κι επειδή έχω βαρεθεί να με τυφλώνουν με τα σινιάλα τους οι 'τουρμπάτοι' δολοφόνοι των 170χλμ/ωρα , για μένα καλύτερα να υπήρχαν μόνο 1000ράκια των 25ίππων στην Ελλάδα, μέχρι να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία!! ...Συμφωνώ απόλυτα!!...!!...!! 1000% !!!
Το διαπιστώνω κάθε φορά πλέον που βγάζω το 207 από το γκαράζ...
Σε κάθε δρόμο, σε κάθε στενό, σε κάθε φανάρι, ΠΑΝΤΑ θα βρεθεί κάποιος που θα θέλει να μου αποδείξει ότι είναι ποιο γρήγορος και ποιο μάγκας. Με το ζόρι θα πρέπει να κάνουμε κόντρες!... Απίστευτο!...
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Παλιά δεν νομίζω να υπήρχε αυτό το σκηνικό. Παντού gamikoules kagkoures!!!!
Παίρνεις ένα αυτοκίνητο και δεν μπορείς να οδηγήσεις με την ησυχία σου και χωρίς να στα πρήζουν οι ανεγκέφαλοι από πίσω, από δίπλα...από παντού...
Κόμπλεξ...Εγώ πλέον έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου.
TURBO ΤΕΛΟΣ!
Το επόμενό μου αυτοκίνητο 1200κυβικά ή 1400 το πολύ, ατμόσφαιρα και ας σέρνεται... -
Βγάλε τα διακριτικά από το αμάξι σου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Προσωπικά δε μου αρέσουν τα τουρμπο γιατί με κάθε τουρμπο αυτοκίνητο, γεννιέται κι ένα 'τουρμπο' οδηγός! Κι επειδή έχω βαρεθεί να με τυφλώνουν με τα σινιάλα τους οι 'τουρμπάτοι' δολοφόνοι των 170χλμ/ωρα , για μένα καλύτερα να υπήρχαν μόνο 1000ράκια των 25ίππων στην Ελλάδα, μέχρι να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία!! ...
Συμφωνώ απόλυτα!!...!!...!! 1000% !!!
Σε κάθε δρόμο, σε κάθε στενό, σε κάθε φανάρι, ΠΑΝΤΑ θα βρεθεί κάποιος που θα θέλει να μου αποδείξει ότι είναι ποιο γρήγορος και ποιο μάγκας. Με το ζόρι θα πρέπει να κάνουμε κόντρες!... Απίστευτο!...
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Παλιά δεν νομίζω να υπήρχε αυτό το σκηνικό. Παντού gamikoules kagkoures!!!!
Παίρνεις ένα αυτοκίνητο και δεν μπορείς να οδηγήσεις με την ησυχία σου και χωρίς να στα πρήζουν οι ανεγκέφαλοι από πίσω, από δίπλα...από παντού...
TURBO ΤΕΛΟΣ!
Το επόμενό μου αυτοκίνητο 1200κυβικά ή 1400 το πολύ, ατμόσφαιρα και ας σέρνεται...LOL to both....
I love this forum
-
http://www.euroncap.com/results/chevrol ... 9/376.aspx
http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk= ... 7c002c8d8d
5 αστέρια και ύψιστη επίδοση...
-
μπραβο στο cruze για τη φοβερη του αποδοση στην προστασια ενηλικων με 96%.....ομολογω πως δε το περιμενα....συγχαρητηρια........
-
εντυπωσιακοτατο
-
Γενικά το CRUZE είναι εντυπωσιακό...
Εμένα με έχει εντυπωσιάσει ότι ήδη κυκλοφορεί πολύ...
Ενώ άλλα αυτοκίνητα περνά αρκετός καιρός για να τα δω στο δρόμο...Πουλάει το CRUZE ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
... Προσωπικά δε μου αρέσουν τα τουρμπο γιατί με κάθε τουρμπο αυτοκίνητο, γεννιέται κι ένα 'τουρμπο' οδηγός! Κι επειδή έχω βαρεθεί να με τυφλώνουν με τα σινιάλα τους οι 'τουρμπάτοι' δολοφόνοι των 170χλμ/ωρα , για μένα καλύτερα να υπήρχαν μόνο 1000ράκια των 25ίππων στην Ελλάδα, μέχρι να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία!! ...
Συμφωνώ απόλυτα!!...!!...!! 1000% !!!
TURBO ΤΕΛΟΣ!
Το επόμενό μου αυτοκίνητο 1200κυβικά ή 1400 το πολύ, ατμόσφαιρα και ας σέρνεται...LOL to both....
I love this forum
1 Χ + 3
τι άλλο θα διαβάσω θεέ μου. Ολοι Tata Nano.
-
Εσυ μην μιλας!!Τουρμπο οδηγε!!!
Chevrolet Cruze