-
Φιλοι cruzakides καλησπερα,
Καιρο εχουμε να τα πουμε.
Μαλλον δεν καταφερε το cruze μας να κρατησει κοινο στην ελλαδα, βοηθησαν πολλοι παραγωντες σε αυτο.
Λοιπον, ειμαι κατοχος ενος Cruze 1,6 LS PLUS S/R
οταν το πηρα ηθελα το 1,8 Α/Τ αλλα ηταν εποχες αλλαγων και ειπα να μην ειμαι τοσο τολμηρος.
Ετσι πηρα το 1,6 Manual.
Το αυτοκινητο μου εχει 55.00 χλμ αριστα προσεγμενα τα περισσοτερα σε εθνικη οδο.
Το χειμωνα σβηνει κ κυκλοφορω στην πολη με ενα μικρο και το Metro.Ειδα στο car.gr αυτη την αγγελια κ σκεφτομαι να παω να συζητησω μαζι τους για ανταλλαγη.
Ακουω γνωμες, θετικα και αρνητικα.http://www.car.gr/8400461-chevrolet-cruze-1-8lt
Οι διαφορες απο το δικο μου ειναι:
Εχει 140 ps – Εχω 125 ps (Εχω προγραμμα)
Εχει cruise control – Εγω δεν εχω
Ειναι Α/Τ – Εχω MANUAL
Εχει Ζαντες 17’’ – Εχω Ζαντες 16’’Να την κανω την τρελλα??????
ααααααα το χρωμα ειναι ιδιο (Misty Lake)
-
Δεν εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο εμπορο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν εχω ακουσει καλα λογια για τον συγκεκριμενο εμπορο.+100. Έχω φίλο μου δούλευε στην Hertz και δεν μου είχε πει και τα καλύτερα.
-
Θελεις να κανεις ανταλλαγη με αυτον?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Να την κανω την τρελλα??????
Μόνο ως 'τρέλα' θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μία τέτοια κίνηση.
Ανταλλαγή για να πάρεις πάλι το ίδιο αυτοκίνητο και μάλιστα από έμπορα;
Θα δώσεις δηλαδή το δικό σου αυτοκίνητο που το ξέρεις, για να πάρεις ένα ίδιο αγνώστου ιστορικού;Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο που έχεις. Κάτσε στα αυγά σου...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα δώσεις δηλαδή το δικό σου αυτοκίνητο που το ξέρεις, για να πάρεις ένα ίδιο αγνώστου ιστορικού;Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο που έχεις. Κάτσε στα αυγά σου...
- 1000000
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ειναι Ειναι!!!
Απλα σκεφτομαι οτι ενα Cruze αποκλειεται να ειναι εισαγωγης με γυρισμενα χλμ.
Ειναι 1 χρονο μετα απο το δικο μου που σημαινει οτι ειναι πραγματικα.
Νταξ...μια σκεψη κανουμε αλλα εμεινε αποθημενο το A/T -
Καλημέρα
Έχει κανείς το πρόβλημα να ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ το πορτ-μπαγκαζ ? και κάτι άλλο....έχει αλλάξει κανείς κέλυφος στο κλειδί. σε αναζήτηση σε μαγαζιά στην Αθηνά ζητούν 25 ευρώ για το κέλυφος. -
Για το κλειδι βρηκα κελυφος στα 3 ευρω απο κινα και το αλλαξα ...δεν ειχε κανενα προβλημα κούμπωσε κανονικα...
-
11:22 και τα 2 ποστ, δλδ σε 24 ωρες ηρθε απο ΚΙΝΑ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
11:22 και τα 2 ποστ, δλδ σε 24 ωρες ηρθε απο ΚΙΝΑΕλα αστειάκι....είχα κάνει παραγγελία αλλα φοβόμουν μήπως δεν μπορέσω να το αλλάξω... αλλα αμεσως να μας την πεις..... για το πορτμπαγκάζ εχεις αποψη....
-
Καλησπερα παιδια
Καιρο εχουμε να γραψουμε!
Τα Cruze τα εχετε ολοι ακομα???
Προβληματα, χιλιομετρα?? -
καλησπερα
εγω ειχα δυο προβληματα....αλλαξα τον δευτερο εγκεφαλο...ειχα το προβλημα που δεν ανοιγε το πορτ μπαγκαζ και το αλλο μετα απο πολλες επισκεψεις τελικα περασαν καινουργια καλωδιωση (αναβε το λαμπακι του αεροσακου ) κατω απο το καθησμα του οδηγου. -
Καλησπερα Βαλαντη,εχω ακριβός τα ιδια προβληματα.θελω αλλαγη εγκεφαλου κ μου αναψε ο αεροσακος του οδηγου. Ποσο σου κοστισε?κ αν θυμασαι τι πληρωσες ξεχωριστα για καθε βλαβη
-
καλημερα
τα εκανα χωριστα...ο εγκεφαλος ( καινουργιο ) πηγε γυρω στα 400 και την καλωδιωση μου πηρε μονο εργασια -
Καλησπέρα.90.000 χλμ και το cruze 1.6 LS 2009 ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΑΣΤΈΡΙ. Πέρα απο μια αλλαγή πολλαπλασιαστή στα 80.000 χλμ(ιμιτασιον 100 ευρω),καθώς δούλευε τρικύλινδρο,ενα τελευταίο θεματακι... Σπανιότατα,αλλα εσχάτως πιο συχνά, ανναμα ενδείξεων abs,traction,με ταυτόχρονο 'αναβόσβημα' ή 'κλείσιμο-άνοιγμα' του ηχοσυστήματος. Οπως διαβασα σε ξένα φόρουμ,είναι συνηθισμένο θεματάκι και χρειάζεται αλλαγή το καλώδιο της γείωσης που πηγαίνει στον αρνητικό πόλο της μπαταρίας.θα το κάνω άμεσα μόνος ή στο Μουστάκα.Έτσι, για να υπαρχει το ιστορικό ανταλλαγής εμπειριών στο συκεκριμένο νήμα του φορουμ για το κρουζακι μας.
-
Σαν 2ο αυτοκινητο μονο για μεγαλες αποστασεις που θελω χωρους
Απο 09/2009 εως σημερα με 70.000χλμ.ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ
Θα ηθελα καποια στιγμη να αλλαξω αυτοκινητο αλλα δεν μπορω να το δωσω με τοσα λιγα χλμ για 5 η 6 χιλιαδες €.
Το παντρευτηκα κ θα το κρατησω αλλα 5-10 χρονια με τους ρυθμους που παω.
Δυτικα η Νοτια προαστεια κανενα καλο συνεργειο??
Ο Μουστακας με απογοητευσε την τελευταια φορα!
Μου εβαλε κατι φρενα (σιγουρα μαιμου) που οταν φρεναρω νομιζεις οτι ροχαλιζει λιονταρι κατω απο το αυτοκινητο! -
Γεια σας. εχω ενα cruze 2015 .εχει κανεις παρομοιο;το αγορασα 12/2015 1.4 turbo https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... 1IHDkjA7zb σε ασπρο σαν αυτο ακριβως
-
Εχει κανεις παρομοιο cruze;
-
καλησπέρα στην παρέα.
Κάτι παράξενο. Cruze 1600 2009. Το καλοριφέρ φέρνει κανονικά ζεστό αέρα στους αριστερούς αεραγωγούς και χλιαρό προς κρυο στους αεραγωγούς του οδηγού.
Ξέρει κανείς τι γίνεται;
Chevrolet Cruze