-
Πλανισμα καπάκι μπλοκ και στρόφαλος με κενά μια χαρά το Cruze
-
Χειρότερο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσα να πάρω βλάβη σε γρανάζι μεταβλητού χρονισμού η μία βλάβη μετά την άλλη
-
έχεις μπλέξει λιγάκι
-
@cruze-33 said in Chevrolet Cruze:
Χειρότερο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσα να πάρω βλάβη σε γρανάζι μεταβλητού χρονισμού η μία βλάβη μετά την άλλη
Καλά, αυτό δεν είναι βλάβη, απλώς έφαγε τα ψωμιά του το γρανάζι απ' τα πολλά χιλιόμετρα. Πόσα χιλ. έχει είπαμε?
-
Νομίζω 144.000 αλλά απότι λέει ότι του βγάζει την μία βλάβη πίσω από την άλλη , και το γρανάζι βλάβη είναι , πάλι λεφτά θα φύγουν από την τσέπη πάλι θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο έστω και για 1-2 μέρες .
-
Δύο γρανάζια και δύο βαλβίδες μαζί με εργασία περίπου 500 ευρώ συν 1500 που έδωσα για πλανισμα καπάκι κορμό αλλαγή στρόφαλο μέταλλα και το αμάξι δεν το παίρνει κανείς ούτε έμπορος για ανταλλαγή
-
Βλάβες;αλλαγή ψυγείο τάπα δοχείο πλήρωσης ψυκτικού υγρού πολλαπλασιαστή τώρα δεν έχει ένδειξη ο χιλιομετρητης στο καντράν τι άλλο ακόμα;
-
Όλα τα αυτοκίνητα μαύρες τρύπες είναι, ειδικά για εμάς που τα κρατάμε πάνω από το μέσο Ευρωπαίο.
Τώρα με τόσες βλάβες και με λεφτά που δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ πίσω σε ενδεχόμενη πώληση, δεν έχεις και πολλές επιλογές.
Ή επισκευάζεις ότι βλάβες βγαίνουν, ή το ξεφορτώνεσαι και παίρνεις κάποιο άλλο (με το ρίσκο πάλι να τρέχεις βέβαια).
-
Το θέμα είναι ότι όταν ακούνε για Chevrolet δεν κάνουν ανταλλαγή οι έμποροι για να πάρω κάτι άλλο
-
Την βοήθεια σας λίγο παιδιά...... Σε Chevrolet Cruze 1800 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων γίνεται αλλαγή λαδιών;;;;;; Και αν ναι κάθε πότε;;;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
-
Ανάβει λαμπάκι μπαταρίας για λίγο μετά σβήνει το πήγα σε ηλεκτρολόγο ηλεκτρολογικά είμαι εντάξει καμία ιδέα;
-
Η εύκολη απάντηση είναι ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία. Αυτή είναι η εύκολη απάντηση.
Αλλά μπορεί να είναι και άλλα πράγματα π.χ. πρόβλημα στην φόρτιση ή πρόβλημα στο δυναμό (εναλλάκτης) ή/και στον ιμάντα του.
Αυτά τα είδε ο ηλεκτρολόγος;Θεωρητικά ο εγκέφαλος θα έχει κρατήσει κάποιο error από το πιθανό πρόβλημα. Πρέπει να το δείτε πριν σκάσει χοντρό πρόβλημα.
-
Μπαταρία καινούργια Bosch δυναμό οκ ιμάντας οκ όλα τα είδαμε βλάβη δεν βγάζει
-
@cruze-33 said in Chevrolet Cruze:
Μπαταρία καινούργια Bosch δυναμό οκ ιμάντας οκ όλα τα είδαμε βλάβη δεν βγάζει
Εγκέφαλος λογικά. Και όσον αφορά την μία βλάβη μετά την άλλη, για να απαντήσω στο ερώτημα σου, μα τι αυτοκίνητο θα μπορούσα να είχα πάρει, θα μπορούσες να είχες Ford, που το μόνο που ΔΕΝ είχε βγάλει ήταν ηλεκτρολογικά ( αν εξαιρέσεις 2 φορές πολλαπλασιαστή). Είναι να σου κάτσει. Ξεφορτωσου το, θα αναγκαστείς να το πληρώνεις συνέχεια.
-
Οτιδήποτε άλλο εκτός από Chevrolet να το ξεφορτωθώ αλλά δεν το θέλει κανείς δυστυχώς
-
Kαλημερα σας και καλες γιορτες"
Εχω ένα Cruze LS του 2009 Μάιο. Το έχω LPG της BRC απο το 2012.Απο το 8/2018 που κατεβηκα Αθήνα απο Αλεξανδρούπολη μου άναψε λαμπακι P0011(υποδεικνύει Θέση εκκεντροφόρου άξονα A , Χρονισμός υπερπροχωρημένος ή απόδοση συστήματος)και άλλαξα γρανάζι εισαγωγής το οποίο ακουγόταν απο εκει το πρόβλημα.ΥΠΟΘΕΤΩ..Μετά παλι τα ιδια εμφανιστηκε το ιδιο Ρ0011.Τζάμπα λεφτα.250 ευρω με αλλαγη.
Φέτος μου εβγαλε και Ρ0599 (σχετικο με θερμοστατη ή αισθητήρες)αλλα λειτουργεί μια χαρά.
Νομιζω το LPG μου δημιουργεί θεματα.
Το θέμα έιναι οτι δεν λυθηκε το προβλημα μου. Εχει μειωθεί σημαντικά η απόδοση του αυτοκινήτου δεν τραβάει καθόλου όσο και να πατάω γκάζι ειδικά σε ανηφόρα το πολύ 80-100 χιλιόμετρα και αναγκάζομαι να βάλω 3η με τοι πολύ 80χιλιόμετρα επίσης και με βενζίνη δοκιμασμένο σε 80 χιλιόμετρα και σε ανηφόρες στην Εγνατία οδό.
Εβαλα προσθετα Liquy Moly Ceratek (στοι λαδι) και Liquy Moly Injection Cleaner(βενζίνη) τα οποία εδωσε καποια απόδοση αλλα προσωρινή.Σε ανηφόρα πάντως δεν είδα φοβερή αλλαγη.
Εχει κάποιος άλλος τα ίδια θέματα?η γνωρίζει καποιο καλο συνεργείο για Chevrolet βόρεια ελλαδα?
Μήπως είναι ποιο σοβαρό το πρόβλημά μου?
Ευχαριστω -
@jonamvro said in Chevrolet Cruze:
Kαλημερα σας και καλες γιορτες"
Εχω ένα Cruze LS του 2009 Μάιο. Το έχω LPG της BRC απο το 2012.Απο το 8/2018 που κατεβηκα Αθήνα απο Αλεξανδρούπολη μου άναψε λαμπακι P0011(υποδεικνύει Θέση εκκεντροφόρου άξονα A , Χρονισμός υπερπροχωρημένος ή απόδοση συστήματος)και άλλαξα γρανάζι εισαγωγής το οποίο ακουγόταν απο εκει το πρόβλημα.ΥΠΟΘΕΤΩ..Μετά παλι τα ιδια εμφανιστηκε το ιδιο Ρ0011.Τζάμπα λεφτα.250 ευρω με αλλαγη.
Φέτος μου εβγαλε και Ρ0599 (σχετικο με θερμοστατη ή αισθητήρες)αλλα λειτουργεί μια χαρά.
Νομιζω το LPG μου δημιουργεί θεματα.
Το θέμα έιναι οτι δεν λυθηκε το προβλημα μου. Εχει μειωθεί σημαντικά η απόδοση του αυτοκινήτου δεν τραβάει καθόλου όσο και να πατάω γκάζι ειδικά σε ανηφόρα το πολύ 80-100 χιλιόμετρα και αναγκάζομαι να βάλω 3η με τοι πολύ 80χιλιόμετρα επίσης και με βενζίνη δοκιμασμένο σε 80 χιλιόμετρα και σε ανηφόρες στην Εγνατία οδό.
Εβαλα προσθετα Liquy Moly Ceratek (στοι λαδι) και Liquy Moly Injection Cleaner(βενζίνη) τα οποία εδωσε καποια απόδοση αλλα προσωρινή.Σε ανηφόρα πάντως δεν είδα φοβερή αλλαγη.
Εχει κάποιος άλλος τα ίδια θέματα?η γνωρίζει καποιο καλο συνεργείο για Chevrolet βόρεια ελλαδα?
Μήπως είναι ποιο σοβαρό το πρόβλημά μου?
ΕυχαριστωΕλέγξατε συμπίεση? Το υγραέριο συχνά δημιουργούσε θέματα σε αυτούς τους κινητήρες..
-
Συμπίεση πώς ελέγχεται?έβγαλα πρόσφατα από τις ηλεκτρομαγνητικές βαλβίδες εισαγωγής εξαγωγής τις σήτες ,όπως υποστηρίζουν κ από gm ,με προϋπόθεση να ελέγχω το λάδι συχνά.άλλαξε εντελώς συμπεριφορά το αμάξι.θα δω στην πορεία πώς συμπεριφέρεται.
όσον αφορά το P0599 έσβησε και ανάβει μόνο τώρα το P0597.
Θα αλλάξω θερμοστάτη γιατί από ότι είδα έχει 0 Ωμ αντίσταση,μάλλον κάηκε , παρόλο που τόσο καιρό λειτουργεί μία χαρά σε θερμοκρασία και το βεντιλατέρ. Ίσως ήταν συνέχεια ανοιχτό.στο πολύ κρύο θα είχα θέμα κ θα έπρεπε να περιμένω να ζεσταθεί. -
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μετρήσεις συμπίεση και αυτό γίνεται σε οποιαδήποτε συνεργείο. ΜΗ ξοδεύεις χρήματα σε αντικαταστάσεις ανταλλακτικών ,πεταμένα λεφτά .
Εννοείται ΔΕΝ πας στο συνεργείο που έκανες την εγκατάσταση του lpg.Αν σου πουν για βαλβίδες επισκευή στο κεφαλάρι κλπ σε συμβουλεύω να βρεις αλλα μεταχειρισμένο μοτέρ (που δούλευε ΜΟΝΟ βενζίνη) , εχω πληροφόρηση απο το συνεργείο με τον μεγαλύτερο όγκο δουλειάς στην Θεσσαλονίκη οτι οι επισκευές στα αλουμινένια μοτερ έχουν μόνο 20 % επιτυχία .
Εύχομαι να εχεις κάνει αρκετά χλμ με το αέριο ώστε να εχεις αποσβέσει την ακριβή επισκευή που ήρθε η ώρα της ,θα το καταλάβεις όταν μετρήσεις συμπίεση .
-
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ,πολύ χρήσιμες
Τελικά άλλαξα θερμοστάτη ,έσβησε το λαμπάκι και το όχημα πηγαίνει πολύ καλά ,καμία σχέση με πριν..θα ελέγξω κάποια στιγμή και την συμπίεση εννοείται,και το διάκενο όπως λέει το κατασκευαστής. προς το παρόν όλα πολύ καλά.. καλές γιορτές
Chevrolet Cruze