-
Tο ρελε ή δουλευει ή δε δουλευει. με λιγα λογια ή θα χε μεινει απο τροφοδοσια ή δε θα ειχε κανενα θεμα. Αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου Δια παρακαλω εξηγησου
-
Ο χρήστης Papakitou έγραψε:
Έχουν γίνει μετρήσεις σε ντιστριμπιτερ, ήταν μια χαρά, πεταλούδα εμφανισιακά φαίνεται κομπλέ πάντως, η αντλία βενζίνης με ανησυχεί και μένα, μετριέται αυτή;Sent from 1+3
πολλαπλασιατη, ηλεκτρονικη, αισθητηρα στροφων, ολα τα μετρησανε?
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
τον μ271, οδική έχω,θα το δω και αύριο και βλέπουμεΤελικά το πήγα με την οδική την Κυριακή με προτροπή της ίδια εταιρείας (ιντερσαλόνικα) ώστε να μην δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα, το πρωί πήρα τα μπουζί ngk ilfr6a 27,80Ε και τα άλλαξα και όλα ΟΚ (μέσα σε 45' που είχα ένα κενό)
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Έχουν γίνει μετρήσεις σε ντιστριμπιτερ, ήταν μια χαρά, πεταλούδα εμφανισιακά φαίνεται κομπλέ πάντως, η αντλία βενζίνης με ανησυχεί και μένα, μετριέται αυτή;
Sent from 1+3
πολλαπλασιατη, ηλεκτρονικη, αισθητηρα στροφων, ολα τα μετρησανε?
Δεν είμαι σίγουρος για όλα..
Sent from 1+3
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Tο ρελε ή δουλευει ή δε δουλευει. με λιγα λογια ή θα χε μεινει απο τροφοδοσια ή δε θα ειχε κανενα θεμα. Αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου Δια παρακαλω εξηγησουΌχι απαραίτητα. Άλλαξα ρελέ την προηγούμενη βδομάδα στο Focus. Ήταν τόσο φθαρμένο (σχεδόν καμένο) που την μια στιγμή έκανε επαφή και μια δεν έκανε, ενώ κολλούσε και ανοιχτό. Εκεί που πήγαινε το αυτοκίνητο έχανε ισχύ και έσβηνε. Μετά από λίγο ξαναέπαιρνε (έπρεπε να κρυώσει πρώτα) και ούτω καθεξής. Το θέμα είναι ότι άλλαξα πρώτα την αντλία (και έκανε αμέσως τα ίδια και με την νέα αντλία) και ίσως έδωσα τσάμπα λεφτά για την αλλαγή...
-
Με τη μονη διαφορα οτι οπως λες ΕΣΒΗΝΕ Περαστικα κατα τ αλλα. Ειναι τα λεγομενα γ@μησι@τικΑ
-
Δεν έσβηνε πάντα όμως. Μερικές φορές συνέρχονταν πριν σβήσει. Anyway, μια ιδέα έριξα απλά και είναι πολύ εύκολο και ανέξοδο να το ελέγξει κι αυτό.
-
οσο καθαρος και να φενετε ενας μετρητης μαζας αερα (maf) δεν ειναι....το σκ που περασε εκανα σερβις φιλτρο αερα και καθαρισμα μετρητη ,ο οποιος αρχικα δεν μου φανηκε για σκονισμενος αλλα η ουσια ειναι οτι δυστιχος και απο το φιλτρο παντα περναει καποια ποσοτητα σκονης με αποτελεσμα το αμαξι να ειχε χασει το νευρο του στης μεσαιες στροφες, ειχε απροθυμεια στο γκαζι, ειχε αυξημενη καταναλωση και τελος το τουρμπο δεν σηκωνε την σωστη πιεση...
καθαρισμα με ισοπροπιλυκη αλκοολη η σπρευ επαφων ας το δοκιμασει ο φιλος απο πανω...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
οσο καθαρος και να φενετε ενας μετρητης μαζας αερα (maf) δεν ειναι....το σκ που περασε εκανα σερβις φιλτρο αερα και καθαρισμα μετρητη ,ο οποιος αρχικα δεν μου φανηκε για σκονισμενος αλλα η ουσια ειναι οτι δυστιχος και απο το φιλτρο παντα περναει καποια ποσοτητα σκονης με αποτελεσμα το αμαξι να ειχε χασει το νευρο του στης μεσαιες στροφες, ειχε απροθυμεια στο γκαζι, ειχε αυξημενη καταναλωση και τελος το τουρμπο δεν σηκωνε την σωστη πιεση...καθαρισμα με ισοπροπιλυκη αλκοολη η σπρευ επαφων ας το δοκιμασει ο φιλος απο πανω...
Μια επισημανση,σπρευ επαφων χωρις λαδι.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
οσο καθαρος και να φενετε ενας μετρητης μαζας αερα (maf) δεν ειναι....το σκ που περασε εκανα σερβις φιλτρο αερα και καθαρισμα μετρητη ,ο οποιος αρχικα δεν μου φανηκε για σκονισμενος αλλα η ουσια ειναι οτι δυστιχος και απο το φιλτρο παντα περναει καποια ποσοτητα σκονης με αποτελεσμα το αμαξι να ειχε χασει το νευρο του στης μεσαιες στροφες, ειχε απροθυμεια στο γκαζι, ειχε αυξημενη καταναλωση και τελος το τουρμπο δεν σηκωνε την σωστη πιεση...καθαρισμα με ισοπροπιλυκη αλκοολη η σπρευ επαφων ας το δοκιμασει ο φιλος απο πανω...
- το καθαρισες και επαιξε καλυτερα?
20 τι ειδους maf εχεις? αν μπορεις βαλε καμμια εικονα απο ιντερνετ
- το καθαρισες και επαιξε καλυτερα?
-
1)πολυ καλητερα λειτουργει το αμαξι...εγω προτημισα να το καθαρισω με ισοπροπιλικη αλκοολη για τον λογο που λεει ο amg απο πανω καθος τα σπρευ επαφων δεν λενε αν περιεχουν λαδι ξεκαθαρα τουλαχιστoν αυτα που ειδα στο praktiker..https://www.google.gr/searchq=maf+1,8t+vw&espv=2&biw=1366&bih=589&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiF9_K8-ejPAhWGSRoKHZkNDjIQ_AUIBigB#imgrc=itmjteXZ2WsU3M%3A
bosch ειναι ο maf... -
Σε jimny φίλου κανει έντονο ρουλεμανατο ήχο πανω απο τα 60 χλμ. Ο τεχνικός του είπε ότι πρεπει να ανοικτει σασμαν. Ο ήχος δεν σταματαει ουτε αμα βάλει νεκρά. Καμια ιδέα? Μηπως διαφορικο? Πάντως απο ρουλεμάν τροχών το απέκλεισε.
-
μηπως η τετρακινηση?
-
Εχει 3 διαφορικα απο οτι θυμαμαι αυτο το αμαξι, να υποθεσω οτι παντου εχει ρουλεμαν, αντε βγαλε ακρη απο που ακουγεται.
-
καλησπερα παιδια
το τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζω το εξης κουφο: ανοιγει το καπο εν ωρα οδηγησης. η ντιζα σφιγγεται η αλαζεται??
-
Ο χρήστης xrider έγραψε:
καλησπερα παιδιατο τελευταιο διαστημα αντιμετωπιζω το εξης κουφο: ανοιγει το καπο εν ωρα οδηγησης. η ντιζα σφιγγεται η αλαζεται??
Σε μένα που είχε ίδιο πρόβλημα έκανε μία ρύθμιση ο μάστορας στο κούμπωμα του.
-
καλημερα
επειδη πιανουν τα χερακια μου μπορεις να μου πεις τι ακριβως πειραξε (μη με κραξετε.. μαζεματα ντιζας δε μου χουν ξανατυχει) ωστε να μη θελω καθε φορα να σταματαω και να κλεινω με παταγο το καπο για να ξαναανοιξει στην επομενη λακκουβα??
-
Μετα απο καποιες μονωσεις +βαλε βγαλε το μοχλο της ντιζας του καπο μαζι με ενα πλαστικο καλυμμα το καπο δν εκλεινε.
Πρεπει να εκανα @@@@@@αφου απο τα νευρα μου με το πλαστικο τραβηξα ολοκληρη την ντιζα-κελυφος.
Λυση τι εκανα εγω τουλαχιστον:Σε μια στροφη με ενα κοφτρακι εκοψα-ανοιξε λιγο το κελυφος της ντιζας και εριξα φουλ σπρευ σιλικονης επισης προσπαθησα να την μετακινησω λιγο μπρος πισω.Πλεον κλεινει αλλα σφιχτα χωρις την προβλεπομενη διαδρομη.Για να ρυθμισω(αν ρυθμιζει)πρεπει να βγαλω μετωπη. -
στο χαρτι του κτεο, στον πινακα για τα καυσεαρια μετραει τον λ πχ 1.014 αυτο μετρηθηκε στο ρελαντι η στις υψηλες στροφες;
-
στις υψηλες στροφες.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........