-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Καλα νομίζω ότι ο κυριούλης στο βιντεάκι φεύγει μετανάστης ή μπαρκάρει με τα καράβια και θα επιστρέψει σε καμιά 5ετία. Μάλλον ο φίλος μας ζητάει μια πιο light πρόταση.
Το να επιλέξει τι αφορά στην περίπτωση του και σε πιο βαθμό, δεν σου πέρασε φυσικά από το μυαλό!
Για την λάιτ πρόταση όλοι ξέρουμε,η χέβι δυσκολεύειΗ heavy σύμφωνα με το βιντεάκι ίσως περιλαμβάνει και ψέκασμα γύρω γύρω για τις κατσαρίδες και καμιά φάκα για τα ποντικια στο πορτπαγκαζ.
ΥΓ. Σε αυτοκίνητο φίλης που πήγε συνεργειο ο μάστορας έβγαλε 17(!) ψόφια ποντίκια από το κιβώτιο ταχυτήτων.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Καλα νομίζω ότι ο κυριούλης στο βιντεάκι φεύγει μετανάστης ή μπαρκάρει με τα καράβια και θα επιστρέψει σε καμιά 5ετία. Μάλλον ο φίλος μας ζητάει μια πιο light πρόταση.
Το να επιλέξει τι αφορά στην περίπτωση του και σε πιο βαθμό, δεν σου πέρασε φυσικά από το μυαλό!
Για την λάιτ πρόταση όλοι ξέρουμε,η χέβι δυσκολεύειΗ heavy σύμφωνα με το βιντεάκι ίσως περιλαμβάνει και ψέκασμα γύρω γύρω για τις κατσαρίδες και καμιά φάκα για τα ποντικια στο πορτπαγκαζ.
ΥΓ. Σε αυτοκίνητο φίλης που πήγε συνεργειο ο μάστορας έβγαλε 17(!) ψόφια ποντίκια από το κιβώτιο ταχυτήτων.
17 ποντίκια, 17 μπίρες , 17
-
Συγχαρητήρια για την έξυπνη απάντηση, και συγγνώμη από τους υπόλοιπους για το chat.
-
Χουντινι να ποντικια λεμε. Καναν ακροβατικα πανω στον πρωτευοντα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Χουντινι να ποντικια λεμε. Καναν ακροβατικα πανω στον πρωτευονταOτι σαχλαμάρα θες μπορείς να την κάνεις αληθοφανή αν βάλεις ότι την είπε μάστορας ή γιατρός.
Πως μπήκαν ποντίκια στο κλειστό κιβώτιο ταχυτητων είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια!!! -
Απο αγνοια το εγραψε ειμαι σιγουρος οχι για να το κανει αληθοφανες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απο αγνοια το εγραψε ειμαι σιγουρος οχι για να το κανει αληθοφανες.Για να ειρωνευτεί το έγραψε, δεν είναι και τόσο γκασμάς
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Για να ειρωνευτεί το έγραψε, δεν είναι και τόσο γκασμάς
Όχι εγώ δεν είμαι, για σενα και την adensa δε ξέρω. Η κοπέλα τράκαρε και της το είπανε στο συνεργείο.
Λέτε να ήθελα διακαώς να σας εντυπωσιάσω με τις ιστορίες μου για ποντίκια;
Λίγο ανόητο το βρίσκω να το πιστεύετε. -
Παντως βρηκαμε σφιγγοφωλια καποτε πανω στην αντλια των φρενων σ ενα GSA
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Για να ειρωνευτεί το έγραψε, δεν είναι και τόσο γκασμάς
Όχι εγώ δεν είμαι, για σενα και την adensa δε ξέρω. Η κοπέλα τράκαρε και της το είπανε στο συνεργείο.
Λέτε να ήθελα διακαώς να σας εντυπωσιάσω με τις ιστορίες μου για ποντίκια;
Λίγο ανόητο το βρίσκω να το πιστεύετε. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασικά πράγματα θέλω. Αν υπαρχει επιστημονικά κίνδυνος για κατι θα το βάζω μπρος αναγκαστικά, αλλωστε δεν θέλω να χάσει αξία μιας και εχω ηδη καταλήξει σε καποιο εύρος τιμης ανταλλαγής οταν έρθει καποιο αλλο που περιμένω, ευελπιστώντας να το δώσω και νωρίτερα προφανώς .
Ανασφάλιστο φαντάζομαι να μην το αφήσω ε;Σε παρόμοια κατάσταση για δυο χλρονια δεν έχω κάνει κάτι ιδιαιτερο
Απλά μια φορά το μήνα μια βόλτα για κάνα 10λεπτοΠροσεχε τις κουκουλες με την υγρασια καλύτερα ανοιχτο
Αν θεσ βγάζεις τον πόλο της μπαταριας
Για τα λάστιχα λίγο πίεση (δεν το έχω κάνει αλλά νομίζω καλό είναι) εγω βαριέμαι τα κουδουνακια για υψηλή πίεση ελεω TPMS)
Ανασφάλιστο εφόσον έχεις πινακίδες σημαινει πρόστιμο βάσει διασταύρωσης στην εφορία απευθείας οπότε ούτε για αστείο, όύτε για μια μέρα -
Ευχαριστώ πολύ! Κουκούλα δεν βάζω, είναι κλειστό το πάρκινγκ χώρος πολύ σκόνη.
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Ανασφάλιστο εφόσον έχεις πινακίδες σημαινει πρόστιμο βάσει διασταύρωσης στην εφορία απευθείας οπότε ούτε για αστείο, όύτε για μια μέρα
+1 θα περιμενα να το γνωριζεις Iceman7
-
Άλλο να συλληφθείς ανασφάλιστος και άλλο να σε βρουν από διασταύρωσεις ακόμα και αν δεν κινείται. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ακόμα μηχανισμός αλλά θα ρωτήσω στην ασφαλιστική που συνεργαζομαι.
-
Λόγω οτι θα είναι κλειστό για πολύ καιρό θα έλεγα κάτι να έκανε για την υγρασία που θα μαζεύονταν μέσα. Ίσως κάποιος αφυγραντηρας ,εννοώ αυτον στο πλαστικό κουτί με το σακουλάκι με κάποιο υλικό μέσα όχι κανέναν ηλεκτρικο. Παλιά που είχα αφήσει το δικο μου ακίνητο κοντά στο ενα χρονο όταν πήγα να το πάρω ειχε πιασει λίγο μούχλα σε κάποια σημεία επειδή δεν αεριζονταν.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι πολύ μεγάλο και άνετο το πάρκινγκ χωρίς υγρασίες κλπ.
Αυτό λίγο με ανησυχεί.
Τα μηχανικά με προβληματίζουν γιατί πρόσφατα που είχα περάσει από το σέρβις μου την είπαν -
Τι σου είπαν δηλαδί..;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Τι σου είπαν δηλαδί..;Sent from my iPhone using Tapatalk
Κούνα το λιγάκι; ή κάτι τέτοιο. Είναι τόσο ψείρας ( χωρίς παρεξήγηση iceman) που θα το έχει πένα, οπότε πολύ δύσκολα να του είπαν κάτι για την κατάσταση του αυτοκινήτου.
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Τι σου είπαν δηλαδί..;
Κούνα το λιγάκι; ή κάτι τέτοιο. Είναι τόσο ψείρας ( χωρίς παρεξήγηση iceman) που θα το έχει πένα, οπότε πολύ δύσκολα να του είπαν κάτι για την κατάσταση του αυτοκινήτου.
Ναι αυτο ακριβώς ... Οτι εχω λίγα χιλιόμετρα για το χρονο κατοχής και πρέπει να το κουνάω λιγο (δεν μου έλεγε καλύτερα κουνά το λιγο, κλέφτες θα γίνουμε στα συνεργεία; Πιο κατανόηση θα έδειχνα!)
Εντάξει το κούνησα καλα το καλοκαίρι αλλα τωρα γιόκ. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι σου είπαν δηλαδί..;
Ναι αυτο ακριβώς ... Οτι εχω λίγα χιλιόμετρα για το χρονο κατοχής και πρέπει να το κουνάω λιγο (δεν μου έλεγε καλύτερα κουνά το λιγο, κλέφτες θα γίνουμε στα συνεργεία; Πιο κατανόηση θα έδειχνα!)
Εντάξει το κούνησα καλα το καλοκαίρι αλλα τωρα γιόκ.Αυτο που κανεις ειναι δικό μου απωθημένο. Να έχω αυτοκίνητο αραγμένο στο γκαράζ και το κινώ μόνο για βόλτα σε στεγνές καιρικές συνθήκες!
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........