Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
.........
- Τιμες για πισω αισθητηρα Λ και καταλυτη με πολλαπλή, μου δινουν 98 και 490 ευρώ αντιστοιχα (απο εξειδικευμενο) χωρις εργασία.
- Να παρω αισθητηρα bosch απο το ιντερνετ με 58 δολαρια και να τους πω να πανε να.... ?
- Καταλυτης τιποτα φτηνοτερο? σχεδον τοσο κανει το αυτοκινητο. ειδα στο νετ Αμερικη σκετους με 80 δολαρια Μάγκνα-κάτιδεν ξερω αν ειναι σκετο άχυρο μεσα ετσι για να υπαρχει...- κανα μαγαζι ιντερνετικο απο Ευρώπη ή τιμες άλλες απο εδώ ξερετε? Ποσο κανουν αυτα Ελλαδα στο εμποριο??
Accent LC, 1500cc, 2001 μοντΝα πας σε εξατμισά να σου βάλει καταλύτη και εξάτμιση του εμπορίου (aftermarket). Θα σου βγει πολύ φθηνότερα.
Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψη μου,
μεχρι τωρα δεν ειχε τυχει ποτε να ασχοληθώ με θεματα εξατμισεων και δεν εχω ιδεα.εκανα αυτό http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=49882&start=15#p2418032 για να αντιμετωπισω το θεμα απο αλλη οπτική και να εξαλειψω και τις πιθανοτητες να ειναι αλλο πράγμα απο τον καταλυτη,
ελπίζω να το πετυχα
Έχω γράψει πάμπολλες φόρες, ότι το after market, δεν σημαίνει ντε και καλά, ότι είναι άλλης μάρκας, η ευτελούς αξίας. Τα 80ε τα βλέπω δύσκολα, μα τα 160 είναι ποιο πραγματικά, και σίγουρα με γκαραντί. Σίγουρα δεν είναι παραγεμισμένοι με ‘σανό’!!!....
Από δευτέρα που θα έχουν τελειώσει οι απογραφές, θα μιλήσω με το 100%.
Α.