Βγαίνω από το κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ και βαδίζω προς το αυτοκίνητό μου, όταν αντιλαμβάνομαι με την άκρη του ματιού μου ένα Daewoo Lanos να ξεκινά σιγά-σιγά κίνηση προς τα πίσω, χωρίς να ακούγεται κινητήρας και τελικά χωρίς να βλέπω οδηγό, με γενική κατεύθυνση προς το 307! Τρελαίνομαι, κοιτάζω γύρω μου, κανείς! Κανείς δεν τρέχει να το προλάβει κι εγώ παρακολουθώ σαστισμένος με ανοιχτό στόμα και τα χέρια τεντωμένα προς το Lanos αλλά κανένα μαγικό χέρι δεν το σταματά κι αυτό συνεχίζει! Ξαφνικά αρχίζει να στρίβει προς αντίθετη κατεύθυνση και σκέφτομαι πως το Peugeot γλύτωσε αλλά η κατηφορίτσα θα το πάει μακριά το Lanos, και κουνάω τα χέρια σε ένα Picanto που πλησιάζει για να φύγει από μπροστά... Το Lanos αφού περνάει 3-4 μέτρα από το δικό μου, ξαναστρίβει και κατευθύνεται προς μια Lancia Delta, παρκαρισμένη μερικά μέτρα πιο μπροστά από μένα... Περιμένω το μπαμ, όταν το ακυβέρνητο στρίβει λίγο ακόμα, ανεβαίνει πεζοδρόμιο και σταματάει...
Κοίταξα μέσα μήπως υπήρχε κάποιος που ίσως είχε πάθει κάτι, αλλά ήταν άδειο και προφανώς κάποιος ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο. Τυχερός κι αυτός-η και όλοι όσοι γλύτωσαν στο πάρκινγκ...
Δίπλα από το Colt ξεκίνησε... και κατέληξε στο πεζοδρόμιο περίπου 150 μέτρα μακρύτερα...