Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δηλαδή είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να έκανες εσύ λάθος...
Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι οταν εβγαλα φλας για να μπω στην αριστερη, δεν ηταν ουτε απο πισω μου ουτε ηδη στην αριστερη, ακομα και πολυ μακρυα.
Εμ βέβαια. Πιθανότερο είναι να πήγαινε ο μηχανόβιος στη δεξιά με 230 σε άδειο Κηφισσό και να άλλαξε 3 λωρίδες για την πλάκα του παρά να έκανε ο αλάνθαστος kacey ένα απόλυτα ανθρώπινο λάθος, να μην τον είδε. Και πιο πιθανό είναι να είναι μαλάκας ο μηχανόβιος και να ΕΠΕΛΕΞΕ να περάσει ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τη μπαριέρα, παρά να μην πρόφτασε να φρενάρει και να ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να περάσει έτσι (το έχω πάθει ακριβώς αυτό με αυτοκίνητο...).
Και, σαν κερασάκι στην τούρτα, έρχονται και τα απαράδεκτα 'ας γινόταν αλοιφή, εγώ χέστηκα' κτλ. κτλ. μην αφήνοντας κανένα περιθώριο μήπως ρε αδερφέ, μήπως τύχει καμιά φορά να κάνουμε λάθος και να στείλουμε κάποιο συνάνθρωπο (αθώο ή όχι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, αυτό είναι η κύρια διαφωνία μας...) στο νεκροτομείο...
Ξεκαθαρίζω πως ο μηχανόβιος πήγαινε απαράδεκτα γρήγορα...
Βλεπω σου ειναι πολυ ευκολο να σχολιαζεις κατι που δεν ειδες και δεν ησουν εκει για να μπορεις να κρινεις.
Εγω δεν μιλησα για ΑΔΕΙΟ κηφισο. Μιλησα για Κηφισο που ειχε τοση κινηση, ωστε να μπορεσω να εχω επιστρεψει στην μεσαια με τα 170 που ειχα οταν ημουν 1 στροφη πριν στην αριστερη (που τα ειχα πιασει στην τεραστια και πολυ κατηφορικη ευθεια ΠΡΙΝ την ΑΟ), και με τοση κινηση ωστε να μπορεσω να δω οτι μπροστα μου στην μεσαια ξαναεχει αυτοκινητα, να ελεγξω τους καθρεφτες μου, να βγαλω φλας και να ξαναερθω αριστερα. Ηταν Κηφισος με τοση κινηση ωστε και αλλοι να ταξιδευουν με τετοιες ταχυτητες με τον ιδιο τροπο.
Αν δεν προφτασε να φρεναρει ωστε να αναγκαστει να περασει με τοσα απο εκει, τοτε πηγαινε ΑΠΙΘΑΝΑ γρηγορα. Και επισης δεν αλλαζει το γεγονος οτι εμφανιστηκε απο το πουθενα, ή μαλλον απο οποια τρυπα ειχε βρει και ξετρυπαγε την κινηση απο την αλλη μερια του δρομου...
Και κάτι ακόμα: έχει κανένας την εντύπωση οτι με 220-230 (υποτιθέμενη ταχύτητα από τον kc) μπορεί να κάνει έτσι εύκολα μια μηχανή αστραπιαίο ελιγμό τριών λωρίδων σε δρόμο σαν τον Κηφισό, χωρίς να σαβουριαστεί?
Μα ποιος οδηγούσε, ο Μπούστας?
Τα βιντεακια που ποσταρουμε εδω μεσα με μηχανες, ΔΕΝ τα εχεις δει?
Το ενδεχομενο να ειναι καποιος απο αυτους που κολλανε μια καμερα στο τεποζιτο και πανε να γραψουν ρεκορ, το εχετε αποκλεισει? Ή δεν τα εχετε ξαναδει ποτε αυτα τα ξετρυπηματα με 200+ αναμεσα σε αυτοκινητα με συνεχομενες αλλαγες λωριδας?