-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι μεν....
Αλλα επιλεγουν με την συμπεριφορα τους να ειναι εισπρακτικος μηχανησμος του κρατους.
Αν τους εβγαζαν να εισπραξουν 500 κλησεις -γιατι αυτο γινεται- και αντι για 500 ευκολα χαρτακια, βεβαιωναν σωβαρες παραβασεις, δεν θα τους εβρηζε κανενας και θα τους σεβονταν περισσοτερο.Συμφωνώ. Είναι τόσες πολλές οι παραβάσεις, που σίγουρα μπορείς να βρεις αν θέλεις κάποιες πιό σοβαρές. Αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο κι απλά μαζεύει τις 'εύκολες' περιπτώσεις.
Ερώτηση κρίσεως και προς τους δυο: ξέρετε πολλούς δημόσιους υπαλλήλους που να προσπαθούν να βελτιώσουν το επίπεδο της δουλειάς τους και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο;
Εγώ, πέρα από μερικούς πραγματικά καλούς καθηγητές που είχα στο σχολείο, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους.
Ψάξε , ψάξε , δεν θα τους βρεις!
Υπαρχουν βεβαια και λαμπρές εξαιρέσεις.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...Πόσο σίγουρος είσαι οτι σας είδε;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...
Πόσο σίγουρος είσαι οτι σας είδε;
Κατεβαιναμε νορμαλ -φωβου των μπατσων...οχι τιποτ αλλο- και προλαβα να την δω να μας κοιτα και να βγαινει αντιθετο.... Και λεω... Ωπ... Γιναμε!
-
...
Κατεβαιναμε νορμαλ -φωβου των μπατσων...οχι τιποτ αλλο- και προλαβα να την δω να μας κοιτα και να βγαινει αντιθετο.... Και λεω... Ωπ... Γιναμε!
κάτι τέτοιοι είναι που πετάγονται απότομα και όχι τα καημένα τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν το κράτημά τους με τα καινούρια ημι-σλικ ελαστικά
χωρίς πλάκα, όποτε περνάω από κει πάντοτε κάποιος π@π@ρας πεγάγεται απ'το πάρκινγ ή πεζός ή με αμάξι
-
...
Αυτό με τις γυναίκες δεν μπορώ να το καταλάβω. Όταν είναι σε διασταύρωση και θέλουν να μπουν στο ρεύμα σου ή βρίσκονται στο αντίθετο ρεύμα και θέλουν να στρίψουν σε στενό κάθετο στο δικό σου ρεύμα, τις βλέπεις από μακριά περιμένουν-χαζεύουν και μόλις έχεις πλησιάσει στα λίγα μέτρα τότε αποφασίζουν να περάσουν! Και ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ όμως, θα είναι γυναίκες!
-
Τελικά αποδεδειγμένα μεγάλη μερίδα οδηγών Mercedes την έχουν δει κάπως.
Σήμερα ήρθα από Αθήνα Πάτρα και στο δρόμο είχε σχετική κίνηση. Ε ήταν ένας μαλάκας με CLK 200 Kompressor που τους πήγαινε όλους καροτσάκι στο μισό μέτρο ακόμα και αν προσπέρναγαν και δεν ήταν κολλημένοι στην αριστερή λωρίδα χωρίς λόγο. Το έκανε και σε μένα αλλά δεν του βγήκε σε καλό Όχι τίποτα άλλο, αλλά χωρίς να κολλήσω σε κανέναν, από την Αττική οδό μέχρι λίγο πριν την Κόρινθο ήμουν μπροστά του και έκανα και δεξιά όλη την ώρα. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα ήρθα από Αθήνα Πάτρα και στο δρόμο είχε σχετική κίνηση. Ε ήταν ένας μαλάκας με CLK 200 Kompressor που τους πήγαινε όλους καροτσάκι στο μισό μέτρο ακόμα και αν προσπέρναγαν και δεν ήταν κολλημένοι στην αριστερή λωρίδα χωρίς λόγο. Το έκανε και σε μένα αλλά δεν του βγήκε σε καλό Όχι τίποτα άλλο, αλλά χωρίς να κολλήσω σε κανέναν, από την Αττική οδό μέχρι λίγο πριν την Κόρινθο ήμουν μπροστά του και έκανα και δεξιά όλη την ώρα.οι μαλακες στο δρομο ειναι ατελειωτοι.
ειτε οδηγουν σερεμεντε,ειτε μπεμπες ειτε τζιποειδη ειτε ιμπρεζα ειτε ειτε ειτε.
εχω δει και εγω απιστευτα γιδια με την κακη εννοια της λεξης με μερσεντες λιμουζινες να νομιζουν οτι ο δρομος τους ανηκει.
οπως και ενα σωρο αλλα γιδια με χαμηλωμενα μεχρι τερμα αμαξια και στυλ κλανια μπουρι εξατμιση,
να κανουν ακομα πιο μεγαλες μαλακιες στο δρομο.
η μαλακια δεν κανει διακρισεις σε μαρκες αυτοκινητων. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
η μαλακια δεν κανει διακρισεις σε μαρκες αυτοκινητων.Συμφωνώ απόλυτα, με τη διαφορά ότι τα γίδια με απλά αυτοκίνητα είναι συνήθως άτομα που τους φαίνεται η λαλακία στον εγκέφαλο με το που θα τους δεις ή με το που θα ανοίξουν το στόμα τους. Αντίθετα, η γενιά των νεοπλουτομερσεντάκιδων (και λοιποί) το παίζουν γενικά κάπως και μόλις βγουν στο δρόμο καβαλάνε τους πάντες απλά επειδή έχουν καλό αυτοκίνητο και νομίζουν ότι έγιναν κάποιοι.
-
Kάνε ότι έκανε ένας θείος μου.Φρέναρε απότομα με το Lada που είχε στο δρόμο από Τρίπολη προς Άργος,έπεσε επάνω του ο λαλάκας με την Μercedes και του το πλήρωσε για καινούργιο(το Lada).
-
Μπραβο στο γιδι με το passat που δεν ξεκολαγε απο την αριστερη στην Αττικη οδο γιατι ετσι..........
Οταν τον περασα απο δεξια κ μπηκα μπροστα του μου εκανε κ χειρονομιες....
Αστα διαλα. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Kάνε ότι έκανε ένας θείος μου.Φρέναρε απότομα με το Lada που είχε στο δρόμο από Τρίπολη προς Άργος,έπεσε επάνω του ο λαλάκας με την Μercedes και του το πλήρωσε για καινούργιο(το Lada).Αν το πονάς το αυτοκίνητο δεν το κάνεις αυτό...
άσε που πέφτεις και στο επίπεδό τους -
Σωστό αυτό που λες,στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση,ο βλάκας είχε κολήσει πίσω από το Lada,του αναβόσβηνε τα φώτα,έκανε πιο δεξιά ο θείος μου,αυτός παρέμενε πίσω του και γέλαγε.Ε του τη βάρεσε και του μπάρμπα,σου λέει με εμένα βρήκες να παίξεις,ένα ξαφνικό φρενάρισμα και μπουμ!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Kάνε ότι έκανε ένας θείος μου.Φρέναρε απότομα με το Lada που είχε στο δρόμο από Τρίπολη προς Άργος,έπεσε επάνω του ο λαλάκας με την Μercedes και του το πλήρωσε για καινούργιο(το Lada).Τέρμα φρένο δε θα πάταγα ποτέ, όχι γιατί λυπάμαι το αυτοκίνητό μου, αλλά γιατί λυπάμαι τη ζωούλα μου.
Ελαφρύ τσίμπημα του πεντάλ του φρένου και έπειτα επιτάχυνση όμως είναι η στάνταρ διαδικασία και συνοδεύεται από ένδειξη με τα χέρια του στυλ: 'Κράτα απόσταση'. Τις περισσότερες φορές πιάνει και δε με ξαναπλησιάζουν, όσοι το κάνουν είναι τόσο ηλίθιοι που απλά εξαφανίζομαι γιατί καταντάνε και επικίνδυνοι. -
Δεν ξέρω,του θείου μου εκείνη τη στιγμή του τη βάρεσε και έκανε ότι έκανε.Ο άλλος μετά ήταν όλο καλοπιάσματα και συγγνώμες πάντως.
-
Άλλος π@υ$##της γείτονας τώρα
Άουντι 80 δεκαετίας '80. Τον ακούω να πατινάρει σαν σωστός κουλός που είναι έξω από το σπίτι μου προσπαθώντας να παρκάρει. Μέχρις εδώ, ολα καλά. Στο τέλος κάθε πατιναρίσματος, ακόυω θόρυβο μικρό κάθε φορά. Τι σκατά;
Ο τύπος παρκάρει με το αυτί!
Μία στην 147 της άλλης κουλής που μένει δίπλα μου, και μία στην 190 μου που είναι ακριβώς από πίσω. Πετάγομαι έξω, βάζω φωνές: 'Με το αυτί παρκάρετε κύριε??? Έχετε ακουμπήσει τουλάχιστον 3 φορές εμπρός και πίσω'
Απάντηση του ΜΑΛΑΚΑ: 'Ε και; Εσύ δεν ακουμπάς ποτέ προφυλακτήρες?'
Έμεινα παγωτό. Μα ΠΟΣΗ γαϊδουριά ρε πούστη μου; ΠΟΣΗ πια; Ένα συγνώμη να ζητούσε, θα τελείωνε εκεί το θέμα. Ο μόνος λόγος που δεν τον άρπαξα είναι ότι έκανα παρέα με τα παιδιά του πιτσιρικάδες... Νομίζω ότι μέσα στα νεύρα μου -και ανάμεσα στις χριστοπαναγίες- του έκανα σαφές ότι θα τον θάψω επί τόπου αν τον ξαναπετύχω να ακουμπάει προφυλακτήρα και ότι του την έχω στημένη, αλλά δεν είμαι σίγουρος
-
ρε kruzz να μετακομίσεις το έχεις σκεφτεί??
-
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑ!
Μην πέφτεις ποτέ στο επίπεδο ενός βλάκα,θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Σήμερα ήρθα από Αθήνα Πάτρα και στο δρόμο είχε σχετική κίνηση. Ε ήταν ένας μαλάκας με CLK 200 Kompressor που τους πήγαινε όλους καροτσάκι στο μισό μέτρο ακόμα και αν προσπέρναγαν και δεν ήταν κολλημένοι στην αριστερή λωρίδα χωρίς λόγο. Το έκανε και σε μένα αλλά δεν του βγήκε σε καλό Όχι τίποτα άλλο, αλλά χωρίς να κολλήσω σε κανέναν, από την Αττική οδό μέχρι λίγο πριν την Κόρινθο ήμουν μπροστά του και έκανα και δεξιά όλη την ώρα.οι μαλακες στο δρομο ειναι ατελειωτοι.
ειτε οδηγουν σερεμεντε,ειτε μπεμπες ειτε τζιποειδη ειτε ιμπρεζα ειτε ειτε ειτε.
εχω δει και εγω απιστευτα γιδια με την κακη εννοια της λεξης με μερσεντες λιμουζινες να νομιζουν οτι ο δρομος τους ανηκει.
οπως και ενα σωρο αλλα γιδια με χαμηλωμενα μεχρι τερμα αμαξια και στυλ κλανια μπουρι εξατμιση,
να κανουν ακομα πιο μεγαλες μαλακιες στο δρομο.
η μαλακια δεν κανει διακρισεις σε μαρκες αυτοκινητων.Ερχομαι απο Ποσειδι χαλκιδικης και εχω κατευθυνση προς Κασσανδρεία
Μετα τις ωραιες στροφουλες που εχει εχει μια μιρη ευθεια
Ειμαι με μια 100 εγω και τοτε μερκεντες Ε 200,καινουρια,στην πενα γυαλισμενη,με βλεπει αλλα βγαινει απο καθετο παραδρομοΛεω αμεσως ο μαλακας θα βγει και θα κατσει αριστερα και θα παει με 30
Ε μολις το σκεφτομαι ο τυπος βγαινει αργα αργα ,καθετα τερμα αριστερα στην μια και μοναδικη χωρις ΛΕΑ λωριδα ανα ρευμα και δεν επιταχυνει καθολουΕυτυχως εχω συνδεσει στο μυαλο μου αυτα τα αυτοκινητα με κουλαδια οδηγους και αρχισα να φρεναρω νωρις
Φωτα κορνες,τιποτα,ο τυπος στον κοσμο τουΕυχομαι φιλε να σε κλεισει καποια μερα νταλικα,να μην προλαβεις να κοψεις και να τσαλακωσεις την αμαξαρα σου
Μονο ετσι θα καταλαβεις,βλακα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απάντηση του ΜΑΛΑΚΑ: 'Ε και; Εσύ δεν ακουμπάς ποτέ προφυλακτήρες?'Έμεινα παγωτό. Μα ΠΟΣΗ γαϊδουριά ρε πούστη μου; ΠΟΣΗ πια; Ένα συγνώμη να ζητούσε, θα τελείωνε εκεί το θέμα.
Το ίδιο και σε μένα, χτύπησε η τηλεειδοποίηση του συναγερμού και κατέβηκα να δω. Είχε γρατζουνίσει λίγο το προφυλακτήρα (έμεινε λίγο από το χρώμα του στη γωνία). Μου λέει θρασύτατα 'έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, δεν είναι τίποτε' για συγνώμη ούτε λόγος - κλείδωσε και έφυγε χωρίς να πει τίποτε άλλο. Ένας κοντός κουτσός με τσαλακωμένο huyndai.
-
Βόιδι με e36 σήμερα στις στροφές της Καβάλας. Δεν φτάνει που δεν με άφηνε να περάσω για πόση ώρα, όταν τον προσπερνούσα (πάνω σε στροφή) έφτασε στους 10 πόντους από το πίσω φτερό μου, ενώ ήμουν στη μέση του ρεύματός μου. Ξύλωσα την κόρνα μου και τραβήχτηκε ο παπάρας. Ευτυχώς που τον είδα, γιατί μάλλον δεν είχε πάρει χαμπάρι.
Αφού δεν το χεις, γιατί δεν τραβιέσαι στην άκρη ρε άνθρωπε; Πρέπει να γίνουμε μπίλιες με 120-130 πάνω στις στροφές;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]