Ο χρήστης kasel έγραψε:
Τελικά αποδεδειγμένα μεγάλη μερίδα οδηγών Mercedes την έχουν δει κάπως.
Σήμερα ήρθα από Αθήνα Πάτρα και στο δρόμο είχε σχετική κίνηση. Ε ήταν ένας μαλάκας με CLK 200 Kompressor που τους πήγαινε όλους καροτσάκι στο μισό μέτρο ακόμα και αν προσπέρναγαν και δεν ήταν κολλημένοι στην αριστερή λωρίδα χωρίς λόγο. Το έκανε και σε μένα αλλά δεν του βγήκε σε καλό Όχι τίποτα άλλο, αλλά χωρίς να κολλήσω σε κανέναν, από την Αττική οδό μέχρι λίγο πριν την Κόρινθο ήμουν μπροστά του και έκανα και δεξιά όλη την ώρα.
οι μαλακες στο δρομο ειναι ατελειωτοι.
ειτε οδηγουν σερεμεντε,ειτε μπεμπες ειτε τζιποειδη ειτε ιμπρεζα ειτε ειτε ειτε.
εχω δει και εγω απιστευτα γιδια με την κακη εννοια της λεξης με μερσεντες λιμουζινες να νομιζουν οτι ο δρομος τους ανηκει.
οπως και ενα σωρο αλλα γιδια με χαμηλωμενα μεχρι τερμα αμαξια και στυλ κλανια μπουρι εξατμιση,
να κανουν ακομα πιο μεγαλες μαλακιες στο δρομο.
η μαλακια δεν κανει διακρισεις σε μαρκες αυτοκινητων.
Ερχομαι απο Ποσειδι χαλκιδικης και εχω κατευθυνση προς Κασσανδρεία
Μετα τις ωραιες στροφουλες που εχει εχει μια μιρη ευθεια
Ειμαι με μια 100 εγω και τοτε μερκεντες Ε 200,καινουρια,στην πενα γυαλισμενη,με βλεπει αλλα βγαινει απο καθετο παραδρομο
Λεω αμεσως ο μαλακας θα βγει και θα κατσει αριστερα και θα παει με 30
Ε μολις το σκεφτομαι ο τυπος βγαινει αργα αργα ,καθετα τερμα αριστερα στην μια και μοναδικη χωρις ΛΕΑ λωριδα ανα ρευμα και δεν επιταχυνει καθολου
Ευτυχως εχω συνδεσει στο μυαλο μου αυτα τα αυτοκινητα με κουλαδια οδηγους και αρχισα να φρεναρω νωρις
Φωτα κορνες,τιποτα,ο τυπος στον κοσμο του
Ευχομαι φιλε να σε κλεισει καποια μερα νταλικα,να μην προλαβεις να κοψεις και να τσαλακωσεις την αμαξαρα σου
Μονο ετσι θα καταλαβεις,βλακα