-
Εδω πεταξε το τσιγαρο....για τις σταχτες του την ειπες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εδω πεταξε το τσιγαρο....για τις σταχτες του την ειπες?Αυτο μου βγηκε...ημουν και απο τον υπνο....
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Ειχα μια συνδιαλεξη με βλ@κα που οδηγουσε μαυρο Impreza Αθηναικης προελευσης.Ο οποιος αφου καπνιζε το τσιγαρακι με πολυ στυλ(ολο το χερι τεντωμενο εξω),πεταγε τις σταχτες εξω βεβαια οπου το δροσερο αερακι του Αυγουστου πηγαινε τις σταχτες οπου να'ναι και ενιοτε και σε'μενα που ημουν πισω του.Ενω σκεφτομουν τι να του ελεγα στο φαναρι που θα μας πιασει,ειπα απο μεσα μου πως δεν ειναι και τοσο κακο πια,μπορει να ξεχαστηκε και τα λοιπα.Αλλα οταν το τελειωσε,εκανε την μαγικη κινηση να το πεταξει και αυτο εξω.Ε τοτε δεν θα του χαριζα.Οταν σταματησαμε στο φαναρι και πηγα διπλα του ακολουθησαν τα εξης:
Eγω: (του κανω κινηση με το χερι οτι θελω να του πω)
Ζωο: (με κοιταει...)
Εγω:Τι μαρκα καπνιζεις???
Ζωο:prince
Εγω:Το καταλαβα απο τις σταχτες!!!!!
Ζωο:εξακολουθει να με κοιταει
Μετα εφυγα γιατι αναψε πρασινο.Μπραβο παλιοκ@ραγκιοζη!!!!
(Για αποφυγη παρεξηγησεων ο εν λογω διαλογος θα γινοταν ανεξαρτητος καταγωγης,πινακιδας,χρωματος αυτοκινητου,μαρκα κτλ....)Eγω βαζω στοιχημα οτι το βραδυ που θα επεσε για υπνο, θα προσπαθουσε να καταλαβει τι ακριβως εννουσε εκεινος ο τυπος στο φαναρι
Το πρωι που θα ξυπνησε, θα εσχισε ενα τσιγαρο να δει αν μεσα στο καπνο εχουν γραψει την μαρκα -
Ειχα μια συνδιαλεξη με βλ@κα που οδηγουσε μαυρο Impreza Αθηναικης προελευσης.Ο οποιος αφου καπνιζε το τσιγαρακι με πολυ στυλ(ολο το χερι τεντωμενο εξω),πεταγε τις σταχτες εξω βεβαια οπου το δροσερο αερακι του Αυγουστου πηγαινε τις σταχτες οπου να'ναι και ενιοτε και σε'μενα που ημουν πισω του.Ενω σκεφτομουν τι να του ελεγα στο φαναρι που θα μας πιασει,ειπα απο μεσα μου πως δεν ειναι και τοσο κακο πια,μπορει να ξεχαστηκε και τα λοιπα.Αλλα οταν το τελειωσε,εκανε την μαγικη κινηση να το πεταξει και αυτο εξω.Ε τοτε δεν θα του χαριζα.Οταν σταματησαμε στο φαναρι και πηγα διπλα του ακολουθησαν τα εξης:
Eγω: (του κανω κινηση με το χερι οτι θελω να του πω)
Ζωο: (με κοιταει...)
Εγω:Τι μαρκα καπνιζεις???
Ζωο:prince
Εγω:Το καταλαβα απο τις σταχτες!!!!!
Ζωο:εξακολουθει να με κοιταει
Μετα εφυγα γιατι αναψε πρασινο.Μπραβο παλιοκ@ραγκιοζη!!!!
(Για αποφυγη παρεξηγησεων ο εν λογω διαλογος θα γινοταν ανεξαρτητος καταγωγης,πινακιδας,χρωματος αυτοκινητου,μαρκα κτλ....)Ελα μωρε.... Λες και δεν ξερουμε τι μαλακες βγαζει η Αθηνα.....
Για την γοπα γιατι δεν του πες τιπτα;;;;; -
Wagner669
Αμα τον ξαναδω θα του πω!!!!!After
-
Ειχα μια συνδιαλεξη με βλ@κα που οδηγουσε μαυρο Impreza Αθηναικης προελευσης.Κατασκευάζουμε στην Αθήνα Impreza;;;
Μπράβο μας! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ειχα μια συνδιαλεξη με βλ@κα που οδηγουσε μαυρο Impreza Αθηναικης προελευσης.
Κατασκευάζουμε στην Αθήνα Impreza;;;
Μπράβο μας!εννοεί ότι εδώ γίνεται η (καγκουρο)βελτίωσή τους
-
Αρχιζώο γυναίκα γύρω στα 50+, ξεπαρκάρει ένα fiat uno απο κεντρικό δρόμο την ώρα που περνάω από δίπλα της με 30χλμ. Την βλέπω ότι είναι έτοιμη να κάνει μλκία και καθώς δεν μπορώ να κάνω άλλο πέρα γιατί έχω αμάξια δίπλα μου κορνάρω αλλά αυτή κοιτούσε πίσω να δει αν έρχεται κανένας και δεν πήρε χαμπάρι. Όταν γύρισε να δει μπροστά της είχαν ήδη τσουγκρίσει και σπάσει οι καθρέφτες μας Με κοιτάζει με ύφος βοδιού και μου λέει δεν σε είδα στον καθρέφτη, με πόσα έτρεχες και πρόλαβες να βγεις εκεί; Αρνήθηκε μάλιστα να υπογράψει φιλική δήλωση καθώς επέμεινε ότι έτρεχα υπερβολικά και προσπέρασα γρήγορα το πεδίο ορατότητας από τους καθρέφτες της Θα τα πούμε με τις ασφαλιστικές τώρα αν και αυτή έχει μια συνοικιακή της πλάκας που αμφιβάλλω αν θα με πληρώσει ποτέ Έλεος με όλους τους ψυχανώμαλους σε αυτή τη χώρα. Καλύτερα να πετάξω το αμάξι στη θάλασσα παρά να μου το σκοτώνουν σιγά σιγά τα ζώα ιθαγενείς.
-
Οποιος ξεπαρκαρει δεν εχει προτεραιοτητα εναντι κανενος. Τελοοςςςς.
-
χθες το απογευμα κατεβαινω την Αλιμου προς παραλια.Περναω και το τελευταιο φαναρι και βρισκομαι στην δεξια λωριδα μιας και θα πηγαινα προς πειραια.
θηλυκου (ο θεος να την κανει) γενους αγελαδα με ασημι Κα αρχιζει να με κλεινει χωρις φλας και να θελει να με κανει ποστερ στα λεωφορεια που εχουν αφετηρια εκει.Παταω κορνα και το ζωο μαζευεται.Περναω απο διπλα της χωρις να την κοιταξω και παρατηρω οτι με βριζει.δινω τοπο στην οργη και δεν της απανταω.φτανουμε στο φαναρι και ερχεται πλαι και πισω μου και συνεχιζει να βριζει.στο αμαξι και ο γιος της-μαλλον γυμνασιοπαιδο.
γυρναω την κοιταω και της λεω'δεν φτανει που με κλεινεις ζητας και τα ρεστα και βριζεις?...και καλα εισαι τοσο ζωο που πας να μας σκοτωσεις ολους,τι συνεχιζεις θελεις να πετυχεις κανα τρελο και να σε πλακωσει στο ξυλο και σενα και το γιο σου που θα προσπαθησει να υπερασπιστει την ηλιθια μανα του?'μοκο το ζωο.
τι κυκλοφορει εκει εξω ρε γμτ? -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
χθες το απογευμα κατεβαινω την Αλιμου προς παραλια.Περναω και το τελευταιο φαναρι και βρισκομαι στην δεξια λωριδα μιας και θα πηγαινα προς πειραια.
θηλυκου (ο θεος να την κανει) γενους αγελαδα με ασημι Κα αρχιζει να με κλεινει χωρις φλας και να θελει να με κανει ποστερ στα λεωφορεια που εχουν αφετηρια εκει.Παταω κορνα και το ζωο μαζευεται.Περναω απο διπλα της χωρις να την κοιταξω και παρατηρω οτι με βριζει.δινω τοπο στην οργη και δεν της απανταω.φτανουμε στο φαναρι και ερχεται πλαι και πισω μου και συνεχιζει να βριζει.στο αμαξι και ο γιος της-μαλλον γυμνασιοπαιδο.
γυρναω την κοιταω και της λεω'δεν φτανει που με κλεινεις ζητας και τα ρεστα και βριζεις?...και καλα εισαι τοσο ζωο που πας να μας σκοτωσεις ολους,τι συνεχιζεις θελεις να πετυχεις κανα τρελο και να σε πλακωσει στο ξυλο και σενα και το γιο σου που θα προσπαθησει να υπερασπιστει την ηλιθια μανα του?'μοκο το ζωο.
τι κυκλοφορει εκει εξω ρε γμτ?Χαχα, σε παρόμοια φάση παλιότερα, κυρία (με σταφιδιασμένη μούρη) με Μερσεντες ξεπαρκάρει με την όπισθεν από το πεζοδρόμιο όπου έχει παρκάρει κάθετα. Την στιγμή που έχει ευθυγραμμιστεί με τον δρόμο (και κάνει ακόμη όπισθεν) την περνάω από δίπλα και πάω κάνω δεξιά για να μπω μπροστά της καθώς ήθελα να στρίψω δεξιά (είχε παρκάρει πολύ κοντά στην στροφή). Την ώρα που αλλάζω λωρίδα αυτή βάζει πρώτη και πάει να πέσει επάνω μου! Αφου πατάμε και οι δύο φρένο ξαναξεκινάω για να μπω μπροστά της και ξακαξεκινάει για να πέσει επάνω μου. Στο μεταξύ μου φωνάζει έντονα 'Που πας???'. Δε δίνω σημασία και στρίβω. Αυτή στρίβει από πίσω μου και συνεχίζει να με βρίζει! Βγαίνουμε Κηφισίας και συνεχίζει από πίσω μου να βρίζει μέσα από το τζάμι. Οπότε και εγώ κόβω ταχύτητα στα 50 (δεξιά λωρίδα) οπότε και η κυρία κόβει στα 30 και αφήνει μια σεβαστή απόσταση για να απομακρυνθώ. Δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένους ανθρώπους. Μάλλον εκτός από σταφιδιασμένη μούρη είχε και σταφιδιασμένο μυαλό.
-
Mπράβο σε Βούλγαρο νταλικιέρη που σε δρόμο με συνεχόμενες στροφές,βοηθούσε τους ΙΧήδες να τον προσπερνούν,επειδή πήγαινε αργά λόγω φορτίου.Να λέμε και τα καλά.
-
Νομίζω υπάρχει κατάλληλο thread που έχει ατονήσει, γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Mπράβο σε Βούλγαρο νταλικιέρη που σε δρόμο με συνεχόμενες στροφές,βοηθούσε τους ΙΧήδες να τον προσπερνούν,επειδή πήγαινε αργά λόγω φορτίου.Να λέμε και τα καλά.Μη το λες.Και οι Ελληνες ειναι ευγενικοι.
Πετυχα ενα τετοιον την προηγουμενη Κυριακη εκει γυρω στην Αμφιλοχια.Εκανε ΛΙΓΟ δεξια μετα απο 10 χιλιομετρα!!!
Οταν εφτασα στο κομβοι ισως να' μουν και 15ος στο μποτιλιαρισμα που εφτιαξε και περιμενα να δω ποτε θα παψει να'ναι ζωο.Του πηρε μπολικη ωρα να δει τι ειχε φτιαξει πισω του. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Mπράβο σε Βούλγαρο νταλικιέρη που σε δρόμο με συνεχόμενες στροφές,βοηθούσε τους ΙΧήδες να τον προσπερνούν,επειδή πήγαινε αργά λόγω φορτίου.Να λέμε και τα καλά.Οφείλω να ομολογήσω ότι τα τελευταία χρόνια σε εθνικές οδούς χωρίς διπλή λωρίδα (πχ Μαλιακός) 1 στους 3-4 οδηγούς μεγάλων επαγγελματικών οχημάτων επιδεικνύει (αν και τύποις δεν είναι υποχρεωμένος να χώνεται στη ΛΕΑ πχ επειδή το κράτος δεκαετίες μαλακίζεται και δε φτιάχνει κάποιους δρόμους) ανάλογη συμπεριφορά...Άσχετα αν αυτό αρκετές φορές δίνει θάρρος σε πολλά ζώα ιχήδες για χαρωτικές κούρσες και προσπεράσεις εν σειρά δίχως αύριο...
-
Πριν από λίγο είχε γίνει ατύχημα στην Λ.Βεϊκου απέναντι από το πάρκινγκ του άλσους, ρεύμα προς Γαλάτσι. Απ'ότι μου είπε η συνοδηγός κάποιος άνθρωπος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα και ήταν ακίνητος χωρίς κανένας από τους παρεβρισκόμενους να είναι από πάνω του
Ζώα, ζώα, ζώα,...,ζώα όσοι σταματούσαν στην δεξιά, στην αριστερή και παραλίγο στη μεσαία αν δεν πάταγα κόρνα στον 'ταρίφα' (ο οποίος φυσικά και παρεξηγήθηκε και έκανε τη χειρονομία τις θες με το χέρι έξω απ'το παράθυρο, καθότι τα έχει μεγάλα και σέρνονται στην άσφαλτο), για να ρεμβάσουν τον τραυματία ή ....
Αίσχος στους κάφρους που θέλουν να μυρίσουν σκοτωμένο αίμα και να δουν χυμένα μυαλά στην άσφαλτο όχι για να βοηθήσουν αλλά για να το πουν αύριο μεθαύριο στην καφετέρια στους φίλους τους και να κάνουν κουβέντα για το ποιος έχει δει το πιο αιμοβόρικο ατύχημα.
Εύχομαι μόνο να μην περιμένουν ποτέ τους ασθενοφόρο να έρθει μέσα από το 'κοπάδι' γρήγορα (ευτυχώς το είδα να έρχεται από την πλευρά του ΟΑΚΑ που δεν είχε μπλοκάρει τουλάχιστον μέχρι εκείνη τη στιγμή).
Α! Και να μην ξεχάσω. Όλοι αυτοί που σταμάτησαν για να ρεμβάσουν με τα alarm αναμμένα και αφού είχαν κατέβει και απο τα οχήματά τους ούτε τρίγωνο είχαν βάλει ούτε ανακλαστικό γιλέκο φορούσαν και προφανώς δεν είχαν σκεφτεί ποτέ ότι ίσως να έπεφτε κάποιος πάνω τους και να τους τραυμάτιζε ή σκότωνε και αυτούς. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμα και τροχαίοι έχουν σκοτωθεί κατ'αυτό τον τρόπο. -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Mπράβο σε Βούλγαρο νταλικιέρη που σε δρόμο με συνεχόμενες στροφές,βοηθούσε τους ΙΧήδες να τον προσπερνούν,επειδή πήγαινε αργά λόγω φορτίου.Να λέμε και τα καλά.
Οφείλω να ομολογήσω ότι τα τελευταία χρόνια σε εθνικές οδούς χωρίς διπλή λωρίδα (πχ Μαλιακός) 1 στους 3-4 οδηγούς μεγάλων επαγγελματικών οχημάτων επιδεικνύει (αν και τύποις δεν είναι υποχρεωμένος να χώνεται στη ΛΕΑ πχ επειδή το κράτος δεκαετίες μαλακίζεται και δε φτιάχνει κάποιους δρόμους) ανάλογη συμπεριφορά...Άσχετα αν αυτό αρκετές φορές δίνει θάρρος σε πολλά ζώα ιχήδες για χαρωτικές κούρσες και προσπεράσεις εν σειρά δίχως αύριο...
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :
Λαθος. Σε δρομου που δεν εχει διπλη λωριδα (υποθετω οτι εννοεις 'τουλαχιστον 2 λωριδες ανα κατευθυνση'), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΑ, αντιθετα αυτη η μιση λωριδα στην ακρη του δρομου λεγεται ΕΡΙΣΜΑ, και οι αργοι οδηγοι (ΕΙΔΙΚΑ οι οδηγοι φορτηγων) ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να την πατησουν και να κανουν οσο ακρη μπορουν για να διευκολυνουν τους πιο γρηγορους.
Πριν από λίγο είχε γίνει ατύχημα στην Λ.Βεϊκου απέναντι από το πάρκινγκ του άλσους, ρεύμα προς Γαλάτσι. Απ'ότι μου είπε η συνοδηγός κάποιος άνθρωπος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα και ήταν ακίνητος χωρίς κανένας από τους παρεβρισκόμενους να είναι από πάνω του
Ζώα, ζώα, ζώα,...,ζώα όσοι σταματούσαν στην δεξιά, στην αριστερή και παραλίγο στη μεσαία αν δεν πάταγα κόρνα στον 'ταρίφα' (ο οποίος φυσικά και παρεξηγήθηκε και έκανε τη χειρονομία τις θες με το χέρι έξω απ'το παράθυρο, καθότι τα έχει μεγάλα και σέρνονται στην άσφαλτο), για να ρεμβάσουν τον τραυματία ή ....
Αίσχος στους κάφρους που θέλουν να μυρίσουν σκοτωμένο αίμα και να δουν χυμένα μυαλά στην άσφαλτο όχι για να βοηθήσουν αλλά για να το πουν αύριο μεθαύριο στην καφετέρια στους φίλους τους και να κάνουν κουβέντα για το ποιος έχει δει το πιο αιμοβόρικο ατύχημα.
Εύχομαι μόνο να μην περιμένουν ποτέ τους ασθενοφόρο να έρθει μέσα από το 'κοπάδι' γρήγορα (ευτυχώς το είδα να έρχεται από την πλευρά του ΟΑΚΑ που δεν είχε μπλοκάρει τουλάχιστον μέχρι εκείνη τη στιγμή).
Α! Και να μην ξεχάσω. Όλοι αυτοί που σταμάτησαν για να ρεμβάσουν με τα alarm αναμμένα και αφού είχαν κατέβει και απο τα οχήματά τους ούτε τρίγωνο είχαν βάλει ούτε ανακλαστικό γιλέκο φορούσαν και προφανώς δεν είχαν σκεφτεί ποτέ ότι ίσως να έπεφτε κάποιος πάνω τους και να τους τραυμάτιζε ή σκότωνε και αυτούς. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμα και τροχαίοι έχουν σκοτωθεί κατ'αυτό τον τρόπο.Εσυ θα προσπαθουσες να βοηθησεις καποιον τραυματια, με το ρισκο να σε τρεχουν να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας και οτι δεν του εκανες ζημια επειδη δεν εισαι γιατρος?
Ειναι προφανες οτι αμα πχ καποιος δεν αναπνει, ΘΑ πεθανει. Οποτε εκει οτι και να κανεις, πχ τεχνητη αναπνοη ακομα και αν του σπασεις κανα σπονδυλο που ειναι ηδη τραυματισμενος ή ηδη σπασμενος, χειροτερα ΔΕΝ μπορεις να τα κανεις. Ποιος σε προστατευει ομως απο το να σε τρεχουν?
-
Ο χρήστης nik16v έγραψε:
Αίσχος στους κάφρους που θέλουν να μυρίσουν σκοτωμένο αίμα και να δουν χυμένα μυαλά στην άσφαλτο όχι για να βοηθήσουν αλλά για να το πουν αύριο μεθαύριο στην καφετέρια στους φίλους τους και να κάνουν κουβέντα για το ποιος έχει δει το πιο αιμοβόρικο ατύχημα.Εδώ είσαι λίγο υπερβολικός. Πιστεύω πως η πλειοψηφία των διερχομένων από το σημείο σκέφτονται να είναι καλά οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα και όχι να έχουν να διηγηθούν το τι είδαν.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εδώ είσαι λίγο υπερβολικός. Πιστεύω πως η πλειοψηφία των διερχομένων από το σημείο σκέφτονται να είναι καλά οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα και όχι να έχουν να διηγηθούν το τι είδαν.
Αυτοί που το σκέφτονται αυτό περνούν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να ελευθερώσουν το δρόμο, για τα συνεργεία βοηθείας που είναι εκεί ή έρχονται. Ή κάνουν στην άκρη πιο κάτω και ειδοποιούν τις πρώτες βοήθειες. Οι υπόλοιποι είναι απλά περίεργοι να δουν το ατύχημα και να βγάλουν συμπέρασμα για το ποιος φταίει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εδώ είσαι λίγο υπερβολικός. Πιστεύω πως η πλειοψηφία των διερχομένων από το σημείο σκέφτονται να είναι καλά οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα και όχι να έχουν να διηγηθούν το τι είδαν.
Αυτοί που το σκέφτονται αυτό περνούν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να ελευθερώσουν το δρόμο, για τα συνεργεία βοηθείας που είναι εκεί ή έρχονται. Ή κάνουν στην άκρη πιο κάτω και ειδοποιούν τις πρώτες βοήθειες. Οι υπόλοιποι είναι απλά περίεργοι να δουν το ατύχημα και να βγάλουν συμπέρασμα για το ποιος φταίει.
Ναι δεν είπα να κλείνεις το δρόμο και δεν αναφερόμουν στην περιέργεια μερικών ατόμων. Απλά για τη πρώτη σκέψη όσων διέρχονται (αυτόματα το μυαλό πάει στο να μην έχει χτυπήσει κάποιος σοβαρά).
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]