-
Ρε συ Βαγκνερ, κουβαλας οπλο μαζι σου δηλαδη;; Και δεν ντρέπεσαι να το λες;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ρε συ Βαγκνερ, κουβαλας οπλο μαζι σου δηλαδη;; Και δεν ντρέπεσαι να το λες;Εσυ κουβαλας κινητο μαζι σου;;;
Δεν ντρεπεσαι;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
μπαμ -
-
Εσυ κουβαλας κινητο μαζι σου;;;
Δεν ντρεπεσαι;;;Ειναι εργαλείο για τη δουλειά σου;
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μπαμ
αν ηταν απο τα πρωτα, ηταν σφαλιαρα....
αν ηταν απο τα τελευταια, πρεπει να τα μπουνια..... -
Ειναι σαν την ζωνη μεσα στ αμαξι η το κρανος στην οικοδομη.
Δεν ειναι δηλ. εργαλειο για την δουλεια αλλα μετρο προστασειας στη δουλεια. -
σωστά άλλωστε και με τη ζώνη μπορεί κάποιος να στραγγαλιστεί κατά λάθος και με το κράνος μπορεί να του πέσουν τα μαλλιά
τουλάχιστον δεν είμαστε off-topic...
-
Δεν ειναι δηλ. εργαλειο για την δουλεια αλλα μετρο προστασειας στη δουλεια.Aν είσαι διπλωμάτης συμφωνώ μαζί σου. Αλλιώς λυπάμαι αλλα δε σε καταλαβαίνω. Μην το πάρεις όμως προσωπικά μου συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό.
-
Δεν ειναι δηλ. εργαλειο για την δουλεια αλλα μετρο προστασειας στη δουλεια.Aν είσαι διπλωμάτης συμφωνώ μαζί σου. Αλλιώς λυπάμαι αλλα δε σε καταλαβαίνω. Μην το πάρεις όμως προσωπικά μου συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό.
Διπλωματης δεν ειμαι, αλλα ο κινδυνος ενοπλης επιθεσης υπαρχει.
Οπως με την ζωνη, δεν ξερεις αν θα τρακαρεις και την βαζεις, ετσι κ μ αυτο.
Αχρειαστο να ναι... -
Βαγκνερ, εντελώς φιλικά, για μερικούς, η επιλογή 'σκοτώνω' δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Στο δικό σου γιατί να υπάρχει;; Τι πιθανότητες έχεις να πέσεις θυμα επιθεσης;;
-
Αμα κουβαλας πολλα χιλιαρικα πανω σου, σε τακτα χρονικα διαστηματα, τοτε εχεις (οπως εχω πεσει εγω και ο οδηγος μου ενω πηγαινε στην τραπεζα).
Ουτε σου ειπε κανεις 'σκοτωνω', αλλα οταν ο αλλος ερχεται να σε δειρει ενω εχει κανει μλκια (ή ακομα χειροτερα οταν του κανεις την χαρη να μην τον πατησεις οταν ΕΚΕΙΝΟΣ εκανε λαθος), τοτε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να τον τρομαξω λιγο. Και αφου ερχεται να με δειρει (ειδικα αμα ερχεται και αυτος και η παρεα του), τοτε θα προστατευσω τον εαυτο μου με οποιο εργαλειο προστασιας κουβαλαω πανω μου. Ετσι κι αλλιως η γκαμα ειναι μεγαλη
-
Βαγκνερ, εντελώς φιλικά, για μερικούς, η επιλογή 'σκοτώνω' δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Στο δικό σου γιατί να υπάρχει;; Τι πιθανότητες έχεις να πέσεις θυμα επιθεσης;;Καλα, θα ζιτησω να μου το αλλαξουν με διαθικη.
Και θα σταματησω να φωραω ζωνη στ αμαξι, γιατι δεν σκοπευω να τρακαρω..... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα κουβαλας πολλα χιλιαρικα πανω σου, σε τακτα χρονικα διαστηματα, τοτε εχεις (οπως εχω πεσει εγω και ο οδηγος μου ενω πηγαινε στην τραπεζα).Ουτε σου ειπε κανεις 'σκοτωνω', αλλα οταν ο αλλος ερχεται να σε δειρει ενω εχει κανει μλκια (ή ακομα χειροτερα οταν του κανεις την χαρη να μην τον πατησεις οταν ΕΚΕΙΝΟΣ εκανε λαθος), τοτε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να τον τρομαξω λιγο. Και αφου ερχεται να με δειρει (ειδικα αμα ερχεται και αυτος και η παρεα του), τοτε θα προστατευσω τον εαυτο μου με οποιο εργαλειο προστασιας κουβαλαω πανω μου.
Α.... Οχι....
Δεν επιτρεπεται η χριση για εκφωβησμο.
Το πα μια φορα στην αστυνομια και πηγαν να μου το παρουν.
Μονο σε περιπτωση επιθεσης οπληζει κανονικα.
Σε αλλες περιπτωσεις με κροτου η κανονικες με τον γεμηστιρα στο πορτ μπαγκαζ.
Εγω απλα δεν θυμομουν αν πριν το βαλω στο ντουλαπακι αδειασα την θαλαμη. Σε περιπτωση συγκρουσης υπαρχει κινδυνος. -
mustang βλεπω...οπλα ακουω...σε λαθος χωρα γεννηθηκες....
-
αισχος
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
mustang βλεπω...οπλα ακουω...σε λαθος χωρα γεννηθηκες....Δεν εχω κανει συλλογη.
Κανω μια δουλεια και μου εχουν δοσει ενα εργαλειο που με προστατευει.
Δεν ειναι ουτε για χαβαλε, ουτε για νταηλικι σε νυχτερινα κεντρα, ουτε για να το δειχνω στη γκομενα.
Ειναι για να με προστατεψει σε περιπτωση που κατι παει στραβα.
Υπαρχει αδεια, περασα απο επιτροπη που εκρινε οτι μπορω να το κουβαλαω και οποτε δεν ειναι απαραιτητο, μενει σε χρηματοκυβωτιο στο γραφειο η στο Τμημα Ασφαλειας της Αγ.Παρασκευης.
Οπως φωραω την ζωνη ασφαλειας μεσα στο αμαξι, ετσι εχω και αυτο να με προστατευει.
ΤΕΛΟΣ -
mustang βλεπω...οπλα ακουω...σε λαθος χωρα γεννηθηκες....
Δεν εχω κανει συλλογη.
Κανω μια δουλεια και μου εχουν δοσει ενα εργαλειο που με προστατευει.
Δεν ειναι ουτε για χαβαλε, ουτε για νταηλικι σε νυχτερινα κεντρα, ουτε για να το δειχνω στη γκομενα.
Ειναι για να με προστατεψει σε περιπτωση που κατι παει στραβα.
Υπαρχει αδεια, περασα απο επιτροπη που εκρινε οτι μπορω να το κουβαλαω και οποτε δεν ειναι απαραιτητο, μενει σε χρηματοκυβωτιο στο γραφειο η στο Τμημα Ασφαλειας της Αγ.Παρασκευης.
Οπως φωραω την ζωνη ασφαλειας μεσα στο αμαξι, ετσι εχω και αυτο να με προστατευει.
ΤΕΛΟΣΕυχομαι μονο να μην πεσεις σε κατι καλοπαιδα αλλοδαπα που κυκλοφορουν στην γειτονια μου στο Βαρδαρη τα οποια δεν καταλαβαινουν απειλες και σε γαζωσουν κανονικα,οπως εκαναν πριν κανα μηνα εναν μπραβο ενος καμπαρε
-
Απλά, αμαλάχει ψαρωνεις και κανέναν καημένο στον δρόμο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]