-
alex mix wrote:
πάντως panormus 772 αν το υπολόγισα σωστά καταναλώσει έχει 6.5lt τα 100
Τα 47.5mpg που λέει στο βίντεο (με εγγλέζικους συντελεστές για το γαλόνι), είναι ~ 6lt/100km
Έλα βρε γιατρέ μην με μαλώνεις για 0.5 είδα πόσο είναι οι αναλογίες και το έκανα με το μυαλό μου. Πάλι καλά που δεν το 2 με 3 λίτρα παραπανω. Αν και εδώ για το fastback που έχω δει λέει 7.5.
Υ.Γ Ξέρεις πόσο καίει ο diesel 136hp mild hybrid?
-
Έλα ρε alex,δε σε μαλώνω..Αλίμονο!
Απλά σκεφτηκα μήπως το υπολόγισες με άλλο συντελεστή (γιατί τα αμερικάνικα με τα αγγλικά γαλόνια έχουν διαφορά.Αγγλοσάξωνες με τις ιδιοτροπίες τους,τι να πεις...)
-
Παίδες ο κλήρος έπεσε - έκανα παραγγελία το tourer 1.5 DPI distinctive τελικά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τα σχολιά σας, που πολλές φορές με εντυπωσίασαν για τη μεστότητα και το επίπεδο ανάλυσής τους, με βοήθησαν να επιλέξω τον κινητήρα που πιστεύω ταιριάζει στις οικογενειακές μου ανάγκες - κατανάλωση σε αξιοπρεπή επίπεδα καθώς και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου για περίπου 10 χιλιάδες χλμ το χρόνο κυρίως σε επαρχιακούς δρόμους και εντός πόλης.
-
Kαλορίζικο!
-
Ωραίος! καλορίζικο! Παραγγελιά έτσι; χρονος παραδοσης; κανα 3 μηνο; τιμη;
Του εβαλες κανα εξτραδακι; full led?
Πολλες ερωτησεις;
-
Καλοτάξιδο Γιάννη, εξαιρετική επιλογή!
-
Ευχαριστώ φίλε, ναι είναι παραγγελιά σε τιμή τρίτεκνου! Χωρίς κανένα έξτρα...μόνο για ρεζέρβα θα κοιτάξω μόλις έρθει και δω διαθέσιμο χώρο. Όντως, μου είπαν θα έρθει σε ένα τρίμηνο περίπου- αυτή τη στιγμή υπάρχει καθυστέρηση στα i20-i10 αλλά, προς το παρόν όπως μου διευκρίνισαν- δεν έχουν αντίστοιχη πληροφόρηση για το i30.
-
Αντε με το καλο. Καλοταξιδο να ειναι!
-
καλησπέρα, μολις διαβασα τις τελευταίες 15-20 σελίδες, διάβασα για την απουσια acc,blind spot οπως επίσης και για την απουσία της 10αρας οθονης. το πηρε κανενας τελικά να μας πει εντυπώσεις απο τον 1500/160; με ενδιαφέρει i30fastback έκδοση distinctive.
-
πολύ πεσμένο το θεμα με το ι30 μονος ρωτάω μόνος απαντάω, τελος πάντων πηρα τιμη απο αθηνα 20900 ι30 fastback βενζίνη 1500 160hp έκδοση distinctive, η τιμή αφορά λευκό χρώμα με το κλειδί. πως το ακούτε; Γενικά επειδή δεν έχω ξαναπάρει καινούριο όχημα τι δωρα μπορεί να ζητήσει κάποιος;
-
πολύ πεσμένο το θεμα με το ι30 μονος ρωτάω μόνος απαντάω, τελος πάντων πηρα τιμη απο αθηνα 20900 ι30 fastback βενζίνη 1500 160hp έκδοση distinctive, η τιμή αφορά λευκό χρώμα με το κλειδί. πως το ακούτε; Γενικά επειδή δεν έχω ξαναπάρει καινούριο όχημα τι δωρα μπορεί να ζητήσει κάποιος;
Στην FMS στο Ρέντη μου έδιναν τα τρία πρώτα σέρβις αλλά έπρεπε να αποφασίσω σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο πωλητής ήταν ο Παναγιώτης, ευγενικότατος.
Τελικά κατέληξα στο Focus, μου έδιναν φιμέ και συναγερμό αλλά προτίμησα μπάρες οροφής.
-
Καλή τιμή μου φαίνεται, αν αναλογιστουμε ότι για 1.0 hatch distinctive με μεταλλικό και λεντ όμως μου είχαν πει 20.450.
Γνώμη μου βάλε και τα λεντ μπροστά.
-
Γενικά επειδή δεν έχω ξαναπάρει καινούριο όχημα τι δωρα μπορεί να ζητήσει κάποιος;
Τα κλασσικά (όχι όλα μαζί συνήθως, κάποια από αυτά): συναγερμό, μεμβράνες για τα τζάμια, έξτρα πατάκια, δωρεάν κάποια σέρβις, κάποια εργοστασιακά αξεσουάρ (όπως π.χ. λαστιχένιο πάτωμα του χώρου αποσκευών), κλπ.
-
γυρισα απο αντιπροσωπεία Hyundai στο αργος η τιμη που μου εδωσε ειναι 550 ευρω πιο πανω απο hyundai στη Συγγρού. 21450 αργος 20900 αθηνα, στην αθηνα δε ρώτησα αν εχει μεσα πατακια κτλ στο αργος μου πε πατακια και το λαστιχένιο πατακι για το πορτμπαγκάζ. δεν έπεφτε πιο κάτω, για σέρβις θα το πηγαίνω σε αυτόν στο Άργος να δωσω τα παραπάνω χρήματα για να με 'προσέξει' καπως καλύτερα αργότερα;
-
Για 550ε μην τρέξεις άλλο , στο ξαναείπα 2 φορές πάνω κάτω Αθήνα τα έφαγες !
Του έδειξες την προσφορά ? Πες του κόψε τώρα και φέρε να υπογράψω , απλά και ωραία! Ή πες του να βάλει και τις φιμέ μεμβράνες και όλα οκ!
-
Εγώ πάντως που δεν είμαι αριστοκράτης σαν το γιότου , για 550 Ευρώ θα ανέβαινα Αθήνα να το παραλάβω και θα επέστρεφα με το καινούριο μου αμάξι στο Άργος (ή όπου αλλού είναι το σπίτι στην Πελοπόννησο).
-
Εγώ πάντως που δεν είμαι αριστοκράτης σαν το γιότου , για 550 Ευρώ θα ανέβαινα Αθήνα να το παραλάβω και θα επέστρεφα με το καινούριο μου αμάξι στο Άργος (ή όπου αλλού είναι το σπίτι στην Πελοπόννησο).
Βρε εσείς πριν 6 μήνες με κραζατε που έκανα παζάρια για 150€! Εγώ ξεκίνησα από Νίκαια και έφτασα Αργυρούπολη περνώντας από 4 αντιπροσωπείες για να πάρω την ποιο οικονομική!
Αφού ο μπαμπάς είναι γάτος και δεν μου δίνει χρήμα ζεστό!
Απλά ο φίλος μας μένει λίγο μακριά!
Όπως λέει και ο ίδιος αν στα συν έχει το πλαστικό πατακι του πορτ μπαγκάζ (50€) και εάν του βάλει κανένα δωρεάν service ή έκπτωση στα service ή τίποτα φιμέ γιατί όχι?
-
Ρώτα και δώρα στην Αθήνα, σίγουρα κάτι δίνουν, ανάλογα (αν έρθει φθηνότερα ή ακριβότερα) παίρνεις και την απόφαση.
Δηλαδή αν στα 550€ σου κάνουν και 1-2 δώρα παραπάνω, συμφέρει Αθήνα (δηλαδή έχεις φθάσει 600-700€ διαφορά), αν σου κάνει κάτι παραπάνω ο άλλος και πέσεις στα 350-400€,ε... άντε κάτσε Άργος.
Πάντως από το Άργος σε 90 λεπτά είσαι οπουδήποτε στην Αθήνα! Μέχρι και service μπορείς να το φέρνεις. Με το καινούργιο θα πηγαίνεις και σε μικρότερο χρόνο.
-
Όπως έγραψα και παραπάνω σε προσφορά που ζήτησα για το 1.0 μου έβαζαν τα φουλ λεντ με τιμή γύρω στο 500αρικο.
Γνώμη μου οτι αυτοκίνητο του 2021 με λάμπες αλογόνου δε λέει. Είναι και θέμα ασφάλειας.
Οπότε αν το πάρεις από Αθήνα τσεπωνεις και τα λεντ.
Μόνο που θα περιμένεις γύρω στους 3 μηνες γιατί θα είναι παραγγελία.
-
καλημέρα παιδια, μου εκοψε αλλα 300 ευρώ και το πηρα απο το Άργος, εκδοση distinctive σε λευκό. ειδε ένα i30 hatchback distinctive και μου είπε εσωτερικά θα είναι τα ιδια. έχει παρει καποιος έκδοση distinctive να ρωτήσω κατι;
Hyundai i30