-
Ο χρήστης After έγραψε:
Φυσικά το σταρ!!! Έχει μακράν το ποιοτικότερο δελτίο ειδήσεων με καθημερινή σύνδεση με τις παραλίες της Αττικής ενώ επίσης μας ενημερώνει τακτικά για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως τα νέα εσώρουχα που φόρεσε η Ιουλία Αλεξανδράτου αλλά και για τις συνήθειες του/της/το Ηλία Ψινάκη στα ιερά βράχια της Μυκόνου.
Επίσης προβάλλει καθημερινά τον μπομπ τον σφουγγαράκη, την ντόρα την εξερευνήτρια ενώ μου υποσχέθηκαν ότι θα προβάλουν σε πανελλήνια αποκλειστικότητα και τον Sport Billy II: Vanta strikes back.
Το λατρεύω αυτό το κανάλι...για πάρτη του έβαλα 20' tft και στην τουαλέτα για να μην χάνω ούτε τις διαφημίσεις.Το μονο σοβαρο προγραμμα που εχει ειναι ο Μπομπ
Το καναλι αυτο στηριζει την θεωρια μου, οτι δηλαδη η τηλεοραση πλεον ειναι για να την βλεπουν μονο γριες σε απομακρυσμενα χωρια της ΕλλαδαΨηφος στο ΣΚΑΙ και απο μενα
Οι γεροντισες στα χωρια μονο τηλεοραση δεν βλεπουν. Εχουν αλλες δουλειες να κανουν. Να πανε να οργωσουν τα χωραφια, να μαζεψουν τις ελιες, να φτιαξουν ψωμι... Αλιμονο στην καθε κυρα Κατινα που ζει στην Αθηνα και την εχουν αποβλακωσει τα δηθεν μεγαλοκαναλια με την βερα στο δεξι, την τολμη και γοητεια, την λαμψη, το καλημερα ζωη.
Για αυτο τον λογο μαλιστα η καθε κυρα αποβλακωμενη κυρα Κατινα εκλεγει για βουλευτες πρωταγωνιστες των εν λογω εκπληκτικων σηριαλ...
Βλεπε Σεληνη, ταξιαρχο Θεοχαρη κλπ.... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Αλιμονο στην καθε κυρα Κατινα που ζει στην Αθηνα και την εχουν αποβλακωσει τα δηθεν μεγαλοκαναλια με την βερα στο δεξι, την τολμη και γοητεια, την λαμψη, το καλημερα ζωη.
Για αυτο τον λογο μαλιστα η καθε κυρα αποβλακωμενη κυρα Κατινα εκλεγει για βουλευτες πρωταγωνιστες των εν λογω εκπληκτικων σηριαλ...
Βλεπε Σεληνη, ταξιαρχο Θεοχαρη κλπ....Θα εκπλαγείτε με το πόσες νέες σχετικά κοπέλες βλέπουν αυτά τα σκουπίδια...
-
ΣΚΑΙ.
Αδικώ όμως με την ψήφο μου και τα ΕΤ1,ΝΕΤ και ΕΤ3.Αυτά βλέπω και τπτ άλλο.
-
Βλέπω κυρίως Mega για τις ελληνικές σειρές του και Star για το Nip/Tuck, τα Friends & τις αστυνομικές σειρές που βάζει.
Αν δεν έχει κάτι από τα παραπάνω, το γυρνάω στην Nova και βλέπω Discovery Channel, Motors TV και MTV.
-
Βλέπω εντελώς επιλλεκτικά με σειρά...σπουδαιότητος ΣΚΑΪ, ΝΕΤ, ΕΤ3, ALPHA,STAR.
Το επιλλεκτικά γίνεται γιατί κατά 80% , ό,τι βλέπω πρώτα έχει γραφτεί από το DVD-R και μετά παρακολουθείται εν ευθέτω χρόνω , όποτε με βολεύει κοινώς...
Ο ΣΚΑΪ έχει τα περισσότερα να δεις νομίζω, καθώς τα ντοκιμαντέρ είναι η αδυναμία μου. Διαφωνώ όμως με το δελτίο ειδήσεων του... Είναι σωστά προσανατολισμένο στην ενημέρωση και έχει λογική διάρκεια (30 λεπτά), ΑΛΛΑ λειτουργεί συγκαλυμμένα ως φερέφωνο της κυβέρνησης... Γίνεται βέβαια με έξυπνο τρόπο, αλλά δυστυχώς γίνεται... Ακόμη πιο δυστυχώς που δεν έχουμε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξέρτητο κανάλι, που δεν χρωματίζεται με κυβερνητικά ή αντιπολιτευτικά συμφέροντα... Το αυτό και για τις εφημερίδες....
Η ΝΕΤ έχει κι αυτή καλά πράγματα και βάζει και καλές ταινίες, αλλά θέλει μελέτη στο πρόγραμμα για να τ' ανακαλύψεις...
ΕΤ3 και Alpha, μόνον λόγω MotoGP και F1 αντίστοιχα, αν και οι διαφημίσεις στον Alpha είναι τραγικές... Μια φορά που το μέτρησα, νομίζω άγγιξαν το μισάωρο, όταν ένας αγώνας διαρκεί κοντά στην 1:30 ώρα... Αλλά δυστυχώς η μόνη εναλλακτική είναι το Internet κι αυτό δεν είναι live... Θα το υποστούμε...
Star για καμιά ταινία αραιά και που, κυρίως γιατί το αμόρε δεν αντέχει τα ντοκιμαντέρ συνέχεια!Πάντως, όταν δεν έχω γράψει κάτι καλό ή δεν έχει κάτι γενικά η TV (πράγμα καθόλου σπάνιο... ), η λύση είναι ό,τι κατεβαίνει από torrent και αποθηκεύεται...ευλαβικά σε DVD...
Η ψήφος πάντως πάει στον ΣΚΑΪ , με επιφυλλάξεις! -
α, εγω ξεχασα... μου αρεσει κ ο αλφα, ιδίως η μηχανή του χρόνου κ η φόρουλα 1... αν κ αυτοί που την παρουσιάζουν πετάνε κ κοτσάνες...
-
Δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση αλλά όποτε τύχει συνήθως στο ΝΕΤ σταματάει το ζάπινγκ. Μια ψήφος λοιπόν από μένα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αλιμονο στην καθε κυρα Κατινα που ζει στην Αθηνα και την εχουν αποβλακωσει τα δηθεν μεγαλοκαναλια με την βερα στο δεξι, την τολμη και γοητεια, την λαμψη, το καλημερα ζωη.
Βλεπε Σεληνη, ταξιαρχο Θεοχαρη κλπ....Θα εκπλαγείτε με το πόσες νέες σχετικά κοπέλες βλέπουν αυτά τα σκουπίδια...
Οι περισσοτερες/οι
Τιποτα δεν επιβιωνει μονο τουΟ καθε λαος εχει τον αρχηγο και την κουλτουρα, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
-
Τσόντα η ψηφοφορία πάντως...
Άραγε ποιά είναι η διαφορά με την πραγματικότητα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσόντα η ψηφοφορία πάντως...Άραγε ποιά είναι η διαφορά με την πραγματικότητα;
Πες το στην AGB...
-
Το ερώτημα της ψηφοφορίας είναι 'Ποιός τηλεοπτικός σταθμός έχει το ποιοτικότερο πρόγραμμα' και όχι ποιόν σταθμό παρακολουθούμε περισσότερο, οποτε δεν βλέπω τίποτα περίεργο στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Κάλλιστα κάποιος μπορεί να αποδεχεται ως ποιοτικότερο το ΣΚΑΙ (το οποίο τι είπαμε οτι σημαίνει και σε ποια γλώσσα; ) και να παρακολουθεί κυρίως Star και ALTER.
Ακόμα και ο διευθυντής προγράμματος του Star δε νομίζω να αμφισβητεί οτι το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι ποιοτικότερο -
1% για μεγκα, αντ1, σταρ, αλτερ!
πολύ κουλτούρα πέφτει!!! φαντάζομαι όλοι στο φόρουμ με μουσάκι, μπερέ κ κασκόλ κυκλοφορούμε...!
πάντως τα ποσοστά της agb είναι εντελώς διαφορετικά... θα δειτε πως πάντα το 1ο σε τηλεθέαση είναι μέγκα, αντ1, σταρ, αλφα.
εδώ πως βγήκαν με 1%???
κουλτουριάρικο φόρουμ...
στην επόμενη συνάντηση με μουσάκι, κασκόλ κ μπερέ!
-
Μην το γελάς φίλε μου!!! Πριν μερικά χρόνια μου έκαναν τηλεφωνικό γκάλοπ με θέμα την τηλεόραση. Τους ανέφερα ότι το μόνο που είχα δει εκείνη τη μέρα ήταν από το πρόγραμμα της ΝΕΤ (εκπομπή με την Μπίλιο Τσουκαλά, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της), ότι δεν προσέχω τις διαφημίσεις με αποτέλεσμα να μην μπορώ να θυμηθώ κάποια που είδα και μου έμεινε κλπ κλπ. Η Άννα που με άκουγε ξεράθηκε στα γέλια και αφού έκλεισα το τηλέφωνο μου είπε ότι τους τρέλανα και δεν θα αποτυπωθώ πουθενά στα ποσοστά με αυτά που τους είπα.
-
Νετ, Μεγκα, Σκαι και καμμια ταινια στο σταρ χαζευω. Τωρα το καλοκαιρι ...ΤΠΤ!
υγ.ψηφιζω νετ!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το ερώτημα της ψηφοφορίας είναι 'Ποιός τηλεοπτικός σταθμός έχει το ποιοτικότερο πρόγραμμα' και όχι ποιόν σταθμό παρακολουθούμε περισσότερο, οποτε δεν βλέπω τίποτα περίεργο στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Κάλλιστα κάποιος μπορεί να αποδεχεται ως ποιοτικότερο το ΣΚΑΙ (το οποίο τι είπαμε οτι σημαίνει και σε ποια γλώσσα; ) και να παρακολουθεί κυρίως Star και ALTER.
Ακόμα και ο διευθυντής προγράμματος του Star δε νομίζω να αμφισβητεί οτι το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ είναι ποιοτικότεροΠριν κοιμηθώ αυτό σκέφτηκα (και τι ωραία που θα ήταν να ξυπνήσω με την κίρα νάιτλι δίπλα μου). Άρα μένει να κάνουμε και μια ψηφοφορία με το ποιό κανάλι παρακολουθούμε.
-
[quote='PeterPan']
πολύ κουλτούρα πέφτει!!! φαντάζομαι όλοι στο φόρουμ με μουσάκι, μπερέ κ κασκόλ κυκλοφορούμε...!
quote]
και παντα εχουμε μαζι μας βιβλιαρακι σε ποκετ σαιζ το οποιο διαβαζουμε σε ωρες αναμονης
-
... νομιζω οτι το ερωτημα ειναι ποιος σταθμος εχει το ποιοτικοτερο προγραμμα.
Μα φυσικα η ΝΕΤ και ο ΣΚΑΙ (ιμο)...
...Βεβαια στο σπιτι μονο αυτα δεν βλεπουμε. Ειμαστε μια απο τις κλασικοτερες ελληνικες 'πατριαρχικες' οικογενειες που η τηλεοραση παιζει οτι θελει η μεγαλη κορη μου.
Η μεγαλη μου προσπαθεια δεν ειναι στην επιβολη συγκεκριμενων προγραμματων αλλα στον κλεισιμο της.
-
Eurosport, Motors TV, AB Moteurs.
Υ.Γ. ψηφισα τηλεφως.
-
Σκάι και τηλεφώς!
-
λάθος ερώτημα. Άλλο ποιός σταθμός έχει το ποιοτικότερο πρόγραμμα και άλλο ποιόν βλέπουμε. Να μιλάμε ΕΞΩ ΑΠΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
Ποιός τηλεοπτικός σταθμός έχει το ποιοτικότερο πρόγραμμα;