-
Φυσικά και αναρρωτιόνταν, αφού κοίταζαν τριγύρω μπας και φανεί το κράτος πριν ολοκληρώσουν την οικοδομή.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά και αναρρωτιόνταν, αφού κοίταζαν τριγύρω μπας και φανεί το κράτος πριν ολοκληρώσουν την οικοδομή.Πικρά αστείο αυτό που λες. Τόσο αληθινό και συνάμα σουρεαλιστικό.
-
double post και εικόνα που ξεχείλωνε - με συγχωρείτε
-
-
Ελπιζω να ειναι -black- χιουμορ
Edit : Οκ πλακα εχουν τωρα που τα διαβασα ολα
-
Δεν μπορώ να το δω καν ως χιούμορ, μάλλον ως σαρκασμό... μου το έστειλαν πριν λίγο.
-
Ο χρήστης gaitan777 έγραψε:
...,5000000,γιδια,μαζεμενα,....αιοι,αιοι,αιοι,ιΤώρα, ποιός είναι το γίδι...
Ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι όλα ρόδινα έτσι???
Υπάρχει άπλετος χώρος.Και δάση και όλα.
Κι άν καούν κι αυτά, θα φέρνουμε οξυγόνο απο τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τις άλλες όμορες χώρες... -
Διάβασες όσα έχουν ειπωθεί πριν boofy?
Εχει καποιο νόημα να απαντάς σε κάτι τέτοιο?
Τι περιμένεις να πάρεις σαν απάντηση?
Και, που ξέρεις αν δεν είναι 'Αθηναίος'? -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι όλα ρόδινα έτσι???
Υπάρχει άπλετος χώρος.μπουρδέλο είναι
απλά είναι μικρότερο (πληθυσμιακά)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φυσικά και αναρρωτιόνταν, αφού κοίταζαν τριγύρω μπας και φανεί το κράτος πριν ολοκληρώσουν την οικοδομή. -
Πράγματι δε περιμένω σαν απάντηση κάτι και κακώς πόσταρα εταιροχρονισμένα.
Να σημειώσω επίσης πως όταν μιλώ για όμορες χώρες, κυριολεκτώ χωρίς να αφήνω υπονοούμενα για 'βούλγαρους, Αλβανούς' κλπ.Παρ' όλα αυτά οι χώρες αυτές διαφυλάττουν την κληρονομιά αυτή, αντιθέτως με εμάς που προσπαθούμε να τη διαφυλάξουμε, καθότι είναι και αναλογικά πτωχή.
Και δε μου κάνει και εντύπωση που όλοι περιμένουν την καταστροφή για να φωνάξουν, για να φανούν, για να 'αντιδράσουν'.
Είναι όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους για γελοίες αποστάσεις.
Είναι αυτοί που πετούν τα σκουπίδια τους ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ και η ανακύκλωση, φαντάζει σε αυτούς γελοιότητα!
Είναι αυτοί που λένε-'εγώ θα σώσω τον κόσμο??' και γι αυτό αφήνουν τα φώτα αναμμένα και θεωρούν αυτονόητο να καταναλώνουν ενέργεια αλόγιστα.
Είναι αυτοί που αποδεκατίζουν τα αλιεύματα στα πελάγη χρησιμοποιώντας τράτες.
Είναι αυτοί που χτίζουν σε ρέματα-χρησιμοποιούν ορμόνες για τις καλλιέργειες-πληρώνουν για να τη γλυτώσουν απο όπου μπορούν-γεμίζουν τα ποτάμια απόβλητα-φτιάχνουν απορροφητικούς βόθρους κοντά στη θάλασσα (ά ρε και να ήξερε που κολυμπάει ο κόσμος...)...Σε ποιά κατηγορία ανήκει ο καθένας μας???
Το θέμα δεν είναι έαν- αλλά πόσο υποκριτές γινόμαστε.
Περιμένουμε να καεί η Πάρνηθα 'ΜΑΣ' και η Χαλκιδική 'ΤΟΥΣ' και η Καλιφόρνιά 'ΤΩΝ' για να λυπηθούμε?
Μη ξεχνάμε πως η έννοια της παγκοσμιοποίησης βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο περιβάλλον που ζούμε.
Μπορούν πάντως όλοι να κάνουν κάτι για αρχή.
SAVE ENERGY - RECYCLE
(Να δώσω και το παράδειγμα του Δήμου της πόλης της Στοκχόλμης, η οποία διαθέτει εντός της πόλης μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο βιοδιασπώμενα οικιακά απορρίμματα)
-
Ακούσατε ΚΑΙ σήμερα σε πόσα μέρη της χώρας υπάρχουν φωτιές? Είναι πραγματικά απίστευτο...
Δεν μπορεί ρε παιδιά να τις βάζει Έλληνας όλες αυτές. Να μη σώσει να χειμωνιάσει ζωντανός αν είναι έτσι...
-
σας,διαBεBαιω,οτι,μπουρδελα,ειναι,παντου.Ομως,ο,ΟΠΑΠ,δινει,λεφτα,για,τη,ΑΤΤΙΚΗ.Οταν,καηκε,η,Χαλκιδική,τιποτα.Γιατί΄;Ολοι,λειτουργουμε,για,σας.Γιατί;
-
σας,διαBεBαιω,οτι,μπουρδελα,ειναι,παντου.Ομως,ο,ΟΠΑΠ,δινει,λεφτα,για,τη,ΑΤΤΙΚΗ.Οταν,καηκε,η,Χαλκιδική,τιποτα.Γιατί΄;Ολοι,λειτουργουμε,για,σας.Γιατί;Έτσι, πέστα ρε φιλαράκι.
Έχω αγανακτήσει πια με το κράτος της Αθήνας.
Όλα για πάρτυ τους. -
Να δω τον Ψωμιάδη με στολή πυροσβέστη και τι στον κόσμο...
-
σας,διαBεBαιω,οτι,μπουρδελα,ειναι,παντου.Ομως,ο,ΟΠΑΠ,δινει,λεφτα,για,τη,ΑΤΤΙΚΗ.Οταν,καηκε,η,Χαλκιδική,τιποτα.Γιατί΄;Ολοι,λειτουργουμε,για,σας.Γιατί;Αυτό μου φαίνεται ως το καλλίτερο ( αν και αρχίζει πλέον και ξεφτάει ) ακόμη και για τον άνεμο που φυσάει στραβά στη Θεσσαλονίκη. Συν αθηνά και χείρα κίνει φίλε. Όλη η Ελλάδα ψηφίζει κάθε 4 χρόνια.
-
φωτια και στην Πεντελη
-
σας,διαBεBαιω,οτι,μπουρδελα,ειναι,παντου.Ομως,ο,ΟΠΑΠ,δινει,λεφτα,για,τη,ΑΤΤΙΚΗ.Οταν,καηκε,η,Χαλκιδική,τιποτα.Γιατί΄;Ολοι,λειτουργουμε,για,σας.Γιατί;τα ίδια είναι δηλ και στην Γαλλία, την Ισπανία, τις ΗΠΑ με τις φωτιές που σημειώθηκαν τελευταίως; Και αυτά κράτη μπουρδέλα;
ισοπεδωτισμός στο μεγαλείο του.
φωνάζουμε για το κράτος...αλλά να δούμε πότε θα καταλάβουμε ότι το κράτος είμαστε εμείς ...δεν είναι απρόσωπη έννοια.
αυτό να το θυμόμαστε όταν ρυπαίνουμε επειδή λαδώσαμε το ΚΤΕΟ, όταν ρυπαίνουμε επειδή βγήκαμε στις παραλίες και τα βουνά και αφήσαμε 50 κιλά σκουπίδια, όταν ...όταν και όταν.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
φωτια και στην ΠεντεληΤι έχει μείνει ; Απο τη μεριά του Διονύσου ; ( να σώσουμε τον πρόεδρο )....
-
Δεν ήταν στην Πεντέλη. Στο Πάτημα Βριλησσίων ήταν.
Αλλά τα ξέρω τα μ@νόσκυλα τους εργολάβους που θέλουν εκεί να το χτίσουν. Ξέρω πολύ καλά ποιοί είναι. Αύριο πάω με φωτογραφίες μαζί με άλλα άτομα να καλύψουμε το μέρος. Αν θέλουν ας κουνηθούν... Η εκδίκηση των ντόπιων θα τους τρομάξει...
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες