-
Και τους έφταιγε το Rally Acropolis...
-
Next target: Εθνικος Κηπος.
-
πάνω απ'το σπίτι μου περνάν τ'αεροπλάνα, τώρα ελπίζω να πηγαίνουν για προσγείωση και όχι για επανεφοδιασμό, κοινώς ελπίζω να έσβησε
supreme δε ξέρω, ξέρεις εσύ ?
-
Μονο απο τσιγαρο δεν αναψε αυτο εκει.....
2η φορα καψιμο κοινως δεν ξαναφυτρωνει τπτ εκει....
Η μαλλον κατι θα φυτρωσει και αυτο θα ειναι σπιτια...Η σωστη ποινη θα ηταν να καψουμε αυτα τα σπιτια αλλα σε κανα μηνα δεν θα το θυμαται κανεις
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πάνω απ'το σπίτι μου περνάν τ'αεροπλάνα, τώρα ελπίζω να πηγαίνουν για προσγείωση και όχι για επανεφοδιασμό, κοινώς ελπίζω να έσβησεsupreme δε ξέρω, ξέρεις εσύ ?
το αναφέρoυν σε όλα τα κανάλια στις ειδήσεις ,2 είναι τα μέτωπα. Μάλιστα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα σε σχέση με το πώς παρουσιάζονται σε άρθρα του net
-
Άντε πάλι τηλεδικες.. και τα γνωστά
-
Ο χρήστης gaitan777 έγραψε:
πηξτε,πηξτε,αθηναιοι.
χτιστε,χτιστε,αθηναιοι.
δινετε,250000,εουρος,για,μια,Bιλιτσα
αλλα,σε,λιγο,δε,θα,αξιζουν,μια
θα,ερθετε,σε,μας,και,οι,ΑλBανοι,θα,σας,δινουν,εντολες
τι,να,κανετε,στα,χωραφια,τους
Απο,τη,λαρισα,και,πανω,διαBατηριο,χα,χα,παλια,πολυ,παλια
Απο,τη,λαρισα,και,κατω,μασκα,οξυγονουΛίγο σας έμεινε και στη Χαλκιδική μάγκες..Δυο τρία καλοκαίρια σας δίνω ακόμα.Και μετά να δω τα συνθηματάκια τι θα τα κάνεις.
-
Αν,καει,η,χαλκιδικη,εχουμε,τις,ΣΕΡΡΕΣ,τη,ΔΡΑμα,τη,ΚΑBΑλΑ.ΔΕ,ΕΙμΑΣΤΕ,5000000,γιδια,μαζεμενα,σε,100,τετραγωνικα.αιοι,αιοι,αιοι,πηξτε,αθηναιοι
-
Νομίζεις ότι όταν καίγεται η Πελοπόνησσος ή η Στερεά Ελλάδα , οι περιοχές πάνω από τη Λαμία δεν έχουν συνέπειες ;
Θα μου πεις και οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης δεν έπαθαν τίποτε όταν κάηκε η Καλλιφόρνια.
-
gaitan777
χαβαλεδιάζεις ή μιλάει η μαλαματίνα;
εδιτ μήπως είσαι ο ΠΑΟΚτσής που εβριζε τον ΑηΒασίλη;'δε σε θέλουμε εδώ ρε, εχουμε Αγιο Δημήτριο εμείς'
-
Είναι προφανές ότι όσο ασχολείσθε τόσο χειρότερα είναι....
gaitan777 θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις το παραλήρημα. Οι πυρκαγιές αφορούν όλη την χώρα και όχι τους κατοίκους μιας πόλης.
-
εγώ τα κόμματα δεν καταλαβαίνω
ρε γμτ βλέπω ακόμα τα ελικόπτερα να πηγαινοέρχονται, πώς είναι η κατάσταση?
-
Ρε σεις αυτοί που έχουν συμφέροντα στο βουνό τρώγονται πριν κρυώσουν τα αποκαΐδια για το πως θα τα μοιράσουν. Αποκαλυφθείτε παλιογλίτσες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε σεις αυτοί που έχουν συμφέροντα στο βουνό τρώγονται πριν κρυώσουν τα αποκαΐδια για το πως θα τα μοιράσουν. Αποκαλυφθείτε παλιογλίτσες.Τα μοιράζουν και ΜΕΤΑ βάζουν την φωτιά Φράνκι!!!
-
αφου παιρνουν που παιρνουν το ρισκο, γιατι δε καινε τη βουλη την ωρα που ειναι τα ζωα μεσα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφου παιρνουν που παιρνουν το ρισκο, γιατι δε καινε τη βουλη την ωρα που ειναι τα ζωα μεσα?Γιατί οι δράστες είναι της ίδιας συνομοταξίας των γλοιωδών.
Είναι και ο σεβασμός στον εργοδότη ... . -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
gaitan777
χαβαλεδιάζεις ή μιλάει η μαλαματίνα;
εδιτ μήπως είσαι ο ΠΑΟΚτσής που εβριζε τον ΑηΒασίλη;'δε σε θέλουμε εδώ ρε, εχουμε Αγιο Δημήτριο εμείς'
Ερυθρόλευκε Άγιε Βασίλη ! ! !
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
αφου παιρνουν που παιρνουν το ρισκο, γιατι δε καινε τη βουλη την ωρα που ειναι τα ζωα μεσα?
Γιατί οι δράστες είναι της ίδιας συνομοταξίας των γλοιωδών.
Είναι και ο σεβασμός στον εργοδότη ... .ε ας κανουν και αυτοι οι αχρηστοι την αριστερη τους επανασταση!
-
Το αστείο είναι που βγαίνουν μερικοί καμένοι στις κάμερες και αναρωτιούνται ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Ποιο κράτος αυτό που νομιμοποιεί τ αυθαίρετα και τη ρουσφετολογία των εθισμένων στην κουτοπονηριά πολιτών.Πρέπει να καταλάβουμε πως οι πολιτικοί έχουν καταλάβει τι ζητάνε οι πελάτες τους και δεν τους χαλάνε χατίρι κρατώντας έτσι την επαφή με την εξουσία!Πρέπει να καταλάβουμε πως έχουμε το κράτος που μας αξίζει...αυτό το κερδίσαμε με την αξία μας και όχι με ρουσφέτι!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
Ζήτωωω.....
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Το αστείο είναι που βγαίνουν μερικοί καμένοι στις κάμερες και αναρωτιούνται ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!Αναρωτιόντουσαν άραγε το ίδιο αρκετοί από αυτούς την εποχή που έκτιζαν σε εκτάσεις που είχαν προέλθει από πυρκαγιά δασικής έκτασης;
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες