-
Τι θεοτρελο plot twist criu να περιμένεις απάντηση από εμένα και να έρχεται από το Γατί.
Να 'σαι καλά Θοδωρή γιατι έχω διάφορα να τρεχουν και θα αραιωσω μέχρι τον Οχχχτωβρη. Απολαύστε την αψωλη λειτουργία
https://www.zougla.gr/parapolitiki/article/kinkylias
της κυβέρνησης και έχει ο Θεός...
Με τέτοιο Γκόμενο πρωθυπουργό και τόσες γαμήλιες ευχές που έχει δεχθεί από τηλεοράσεως, χρειαζόταν και λίγη αντισύλληψη απ' τους υπευθύνους...
-
Αρχιγκόμενος πρωθυπουργός ήταν ένας και αξεπέραστος! Μην ευτελίζεται έτσι εύκολα τον τίτλο, μπροστά στον μοναδικό που τον φέρει επάξια,τον τιτανοτεράστιο ΑΓΠ!
-
Αρχιγκόμενος πρωθυπουργός ήταν ένας και αξεπέραστος! Μην ευτελίζεται έτσι εύκολα τον τίτλο, μπροστά στον μοναδικό που τον φέρει επάξια,τον τιτανοτεράστιο ΑΓΠ!
Γαμίκουλας!!!!!
-
Ναι αλλά δεν μας έδειχνε τις ρόγες του, ούτε τον σταματούσαν οι περαστικες μπροστά στις κάμερες να του κάνουν κοπλιμάν.
-
Ναι αλλά δεν μας έδειχνε τις ρόγες του, ούτε τον σταματούσαν οι περαστικες μπροστά στις κάμερες να του κάνουν κοπλιμάν.
Όχι, αλλά δε χρειαζόταν.. Είχε ολόκληρη γκόμενα 35 χρόνια μικρότερη του κι έκανε ότι γούσταρε.. Όχι σαν τον Κούλη που δεν μπορεί να μαζέψει ούτε την δικιά του..
ΑΓΠ κι ο πρώτος γκόμενος,έπαιζε μεγάλη γκάμα από 20άρες ως συνομήλικες του,δε μάσαγε...
Τέλος το offtopic.
-
ΑΓΠ κι ο πρώτος γκόμενος
αν ετσι ειναι οι γκομενοι ευτυχως που δεν εγινα
-
panormus772 wrote:
ΑΓΠ κι ο πρώτος γκόμενος
αν ετσι ειναι οι γκομενοι ευτυχως που δεν εγινα
Αυτό διορθώνεται εύκολα: βάζει κανείς μια τυχαία περαστική να του κάνει κοπλιμαν ον κάμερα, ανάλογα το ηλικιακό γκρουπ στόχευσης των ίματζ μέηκερς, να του λέει 'τί παίδαρος είσαι συ', 'τί ματάρες είναι αυτές' κι άλλα τέτοια, κι ανακυρύσσεται 'κι ο πρώτος γκόμενος'!
Βέβαια αν αυτός ο κάποιος είναι Πρωθυπουργός το πράγμα μετά δυσκολεύει, όταν βγει να κάνει διαγγέλματα με τα δάχτυλα πυραμίδα και το σοβαρό ύφος του Πάπα της Αριστείας, γίνεται λίγο αλλοπρόσαλλο το μύνημα, καθώς στο πίσω μέρος του εγκεφάλου όλοι 'βλέπουν' τις ρόγες κάτω απ' το λευκό πουκάμισο... Αν κάποιος πρωθυπουργός έχει ανακηρυχθεί 'τί Γκόμενος Θεέ μου' την έχει μεγαλύτερη την πειθώ αν φορώντας το ιδρωμένο t-shirt του, τραβήξει μια καρέκλα και καθίσει ανάποδα, σταυρώσει τα μπράτσα κοιτώντας στρέιτ-του-δα-κάμερα και πει 'κορίτσια κι αγόρια, αύριο όλοι για εμβόλιο. Τέλος...'
Από την άλλη, με τέτοιο γκόμενο στα ηνία, είναι φυσικό να 'ανάβουν φωτιές που δεν σβήνουν'...
Είναι και τα γκομενιλίκια ζόρικα.
-
Φτάνει.... Οχι άλλο κάρβουνο....
-
Μην ξεχνάμε για τον Ανδρέα ότι του παρείχαν την σύζυγο και γίνονταν διοικητές τραπεζών
-
Μου την είπε ο Γάτος για τα εμφυλιοπολεμικά και χάρηκε ο Ιωάννης...
Αμα πιάσουμε τα παλιά όλοι έχουμε πολλά να πούμε ...
Και για τα πολύ παλιά και για τα λιγότερα παλιά της δεκαετίας του 80...
Αστα όμως εκεί που είναι ...
-
SPI_duster wrote:
Ζητω ο Κουτσουμπας
'Ζήτω ο Πολυδωρας' θες να πεις.
Για την άδικη παραίτηση του κι ότι έπεσε θύμα, δεν έγραψες προηγουμένως;
Ερώτηση: υπάρχει κάτι που έχει κάνει λάθος ποτέ η ΝΔ?
Φυσικα και εχει κανει λαθη μα εγω τα βλεπω οπως και εκεινα των ροζ (πρωην πρασινοι αλλα και μερικοι εκδιωχθεντες απο τους κοκκινους) και φυσικα των κοκκινων. Εχω την πολυτελεια να βλεπω καλα και με τα δυο ματια, διχως γυαλια.
Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση. Τωρα διαβασα τι εγραφες. Ωστοσο να δεις τον αιματοκριτη σου γιατι θα πρεπει να σου εχει πιει το αιμα ο Μητσοτακης. Με Κατρουγκαλο ησουν μια χαρα μαλλον.
-
Συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση. Τωρα διαβασα τι εγραφες. Ωστοσο να δεις τον αιματοκριτη σου γιατι θα πρεπει να σου εχει πιει το αιμα ο Μητσοτακης. Με Κατρουγκαλο ησουν μια χαρα μαλλον.
Μπα, μετά την ανεργία στην οποία με έριξε ο Σαμαροβενιζέλος είπα να κάνω στην άκρη, εκτός Ελλάδος, να μη με πατήσει το τρένο της Ανάπτυξης που έβγαινε απ' το τούνελ με τον μηχανοδηγό να ανεμίζει εκτύπωση του μέηλ Χαρδούβελη (είχε και μια λίστα από έναν τραπεζίτη κι έριχνε μία μία τις σελίδες στον λέβητα, γιατί του φωνάζανε 'όχι άλλο κάρβουνο'...).
Οπότε δεν τον πρόλαβα τον Κατρούγκαλο, ούτε τον υπόλοιπο συρφετό...
επέστρεψα τον περασμένο Απρίλη, αφού άκουσα τους Νεοδημοκράτες να λένε ότι «Μετατρέπουμε το καλοκαίρι σε καιρό σποράς της φροντίδας. Ώστε το φθινόπωρο να γίνει η άνοιξη της ελπίδας και να ανατείλει μέσα στον χειμώνα του 2020 και στην άνοιξη του 2021 ο ζεστός ήλιος της ανάπτυξης» κι είπα να είμαι εδώ να μαυρίσω λιγάκι σε αυτό που θα ήταν 'ένα κανονικό καλοκαίρι'.
Δηλαδή είναι αληθινά αυτά περί 'Δράκουλα' Μητσοτάκη; αιματοκρίτης καλός αλλά οριακός, μας το ρούφηξαν το αίμα κι οι πριν απ αυτόν, όπως μας τα παν κι άλλοι Νεοδημοκράτες εδώ, 'μήπως μου φαγε τη γκόμενα' ο Μητσοτάκης κι άλλα τέτοια ...νεοδημοκρατικά.
Ρε μήπως σας είχαν πικράνει οι νεανικοί σας έρωτες στη ΔΑΠ κι όλο εκεί το γυρνάτε; Απ 'την άλλη, ο Κούλης είναι 'μα τι γκόμενος είσαι' κι όλοι κάνουν πρόστυχα σχόλια πίσω απ τις κάμερες...
-
'μήπως μου φαγε τη γκόμενα' ο Μητσοτάκης κι άλλα τέτοια ...νεοδημοκρατικά.
Πιο πολύ σαν **αριστερό **εξτρέμ κινήθηκε ο Κόμης Δράκουλας(μπρρρ) θα έλεγα κατά το 'μασούλημα' της γκόμενας
-
Θα σου πω αυτο που μαλλον δε σου χει πει κανεις. Τη ζωη μας τη φτιαχνουμε μονοι μας και για οτι μας συμβαινει δε φταιει η ατιμη κοινωνια, ουτε ο Σαμαροβενιζελος.
Με την ευκαιρία να σου πω πως ειμαι ΝΔ οσο εσυ εισαι γνησιος αριστερος και μεταξυ μας για οραματιστη κρατικοδιαιτο σε κοβω. Αλλο αν σου κατσε ή οχι.
-
Θα σου πω αυτο που μαλλον δε σου χει πει κανεις. Τη ζωη μας τη φτιαχνουμε μονοι μας και για οτι μας συμβαινει δε φταιει η ατιμη κοινωνια, ουτε ο Σαμαροβενιζελος.
Με την ευκαιρία να σου πω πως ειμαι ΝΔ οσο εσυ εισαι γνησιος αριστερος και μεταξυ μας για οραματιστη κρατικοδιαιτο σε κοβω. Αλλο αν σου κατσε ή οχι.
Με κάτι τέτοια ποστς αναπολώ τις μπιρίτσες που είχαμε πιει, ρε μπαγάσα !!
-
Μάθημα ζωής το πρώτο! ευχαριστώ.
Διορατικός μέχρι τα μπούνια το δεύτερο!
Να τις ξαναπιείτε στην υγειά μου τις μπύρες, εγώ σας έφερα στο μυαλό παλιές θύμησες.
Θα πεθάνω με την απορία γιατί τόσοι ΜΗ Νεοδημοκράτες λυσσάνε όταν ακούν 'Μητσοτάκης' κι επιτίθενται κατά αγέλες στους υβριστές του; μήπως τους είχε κάνει πάσα καμιά ΔΑΠιτισα και του το χρωστάνε;
-
κανεις δε λυσσαξε παρα μονο ο νεοδημοκρατης που 'υπαρχει' στη φαντασια σου και μονο
μπορεις να με διαψευσεις φυσικα παραθετοντας το λυσαγμα
-
Να μη τα χρεωσω στην αριστερα αυτα. Δικο σου αφηγημα.
-
Να μη τα χρεωσω στην αριστερα αυτα. Δικο σου αφηγημα.
Οι 'βλακειες; '
Και γ@μω Αριστεία και Αστική ευγένεια , τρέχει απ τα μπατζάκια...
Μάντεψε, γνωστό μοτίβο συμπεριφοράς το δικό σου, προς όποιον δεν χειροκροτά το κατάλληλο πρόσωπο και όταν δεν υπάρχει απάντηση. Το χουν ακολουθήσει κι άλλοι πριν από σένα. Ευτυχώς που δεν υπάρχει λύσσα...
Ευχαριστώ και για τα μαθήματα ζωής και για τις φιλοφρονησεις.
-
Τις μπυρες μας. Συγνωμη που δεν ειδα το μηνυμα σου πιο πριν. Επρεπε να δοκιμασω τις ταμπελες και τις κουπες... που πετα ο συντροφος πιο πανω.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες