-
Μπαίνει ένας τύπος στο φαρμακείο και τρίβει τα χέρια του (μέσα στις χούφτες).
Φαρμακοποιός: Αλοιφή για τα χέρια θέλετε;
Πελάτης: Τι αλοιφή ρε φίλε! Βιάγκρα θέλω, περιμένω δυο ρωσιδάκια το βράδυ.Του δίνει τα χάπια ο φαρμακοποιός και φεύγει. Την άλλη μέρα πρωί πρωί μπαίνει ξανά ο ίδιο τύπος στο μαγαζί πάλι τρίβοντας τα χέρια του.
Φαρμακοποιός: Βιάγκρα θέλετε:
Πελάτης: Τι βιάγρα ρε φίλε πιάσε μια αλοιφή, τα ρωσιδάκια μου την έκαναν χθες το βράδυ!!!
Ένας τύπος πάει σε μαγαζί μες ζώα και ψάχνει να πάρει ζώο δώρο στην γυναίκα του που γιορτάζει.
Μαγαζάτορας: Φίλε σου έχω το καλύτερο ζώο. Πάρε αυτόν τον βάτραχο. Μην παραξενεύεσαι πάρε τον και θα με θυμηθείς κάνει τις καλύτερες πίπ@ς.Τον παίρνει ο τύπος και τον πάει σπίτι. Το παράξενο για την γυναίκα του είναι ότι από εκείνη τη μέρα κλείνεται με τις ώρες ο άντρας της στο μπάνιο με τον βάτραχο παρέα!!! Στήνει από περιέργεια αυτή να ακούσει τι γίνεται. Έκπληκτη ακούει τον άντρα της να λέει συνταγές μαγειρικής (βάζουμε ένα κιλό αλεύρι, ρίχνουμε τα αυγά κλπ κλπ). Μην μπορώντας να κρατηθεί ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον βάτραχο επί το έργο και τον άντρα της να διαβάζει τον τσελεμεντέ!!!
Τι κάνεις εδώ βρε αθεόφοβε; Του λέει.
Καλά άμα μάθει ο βάτραχος να μαγειρεύει την έχεις κάνει από εδώ μέσα!!!
-
Πραγματικο γεγονος.
Αφου γκρινιαζω (προσπαθω να χασω κιλα) πειναωωωωωωω, θελω ενα σουβλακι, θελω μια σοκολατα κλπ κλπ, παω στην κουζινα βαζω ενα ποτηρι νερο, και περνω και μια ριζοφετα (ριζογκοφρετα οπως την ξερει ο καθενας) βγαινοντας εξω λοιπον, δαγκωνω την ριζοφετα και πεφτω πανω στον πατερα μου....με κοιταει.....τι κανεις εκει ρε μου λεει τρως αφρολεξ και πινεις νερο?
ΥΓ. πρεπει να εχετε δει ριζοφετα για να καταλαβετε!
-
Και δεν του ειπες: Σκυλος ειμαι, ο,τι θελω κανω!
-
Tί είναι η ριζοφέτα?
-
στρογγυλες φετες ρυζιου....που αντικειμενικα μοιαζουν με αφρολεξ!
-
Και το πουλάει το σούπερ μάρκετ αυτό?
Δν το είχα ξαναακούσει,απο γεύση τι λέει? -
Ναι σε σουπερμαρκετ θα το βρεις.
Κοιτα χωρις να εχω φαει αφρολεξ...καπως ετσι πρεπει να ειναι η γευση του!
-
Η ρυζοφρέτα; Γεύση αφρολέξ, τελεία και παύλα.
-
Πως εισαι βεβαιος? Εχεις φαει αφρολεξ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πως εισαι βεβαιος? Εχεις φαει αφρολεξ? -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Και το πουλάει το σούπερ μάρκετ αυτό?
Δν το είχα ξαναακούσει,απο γεύση τι λέει?Ό,τι λέει και οπτικά: σαν αφρολέξ. Με μέλι τρώγεται πάντως
Μας τα μπούκωναν πρωί μεσημέρι βράδυ όταν έπρεπε να βάλουμε κιλά στο γυμναστήριο
-
Για δίαιτα δεν κάνουν αυτά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για δίαιτα δεν κάνουν αυτά;Δεν έχουν λίπος, αλλά είναι τίγκα στην πρωτεΐνη.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
**So, this bird walks into a store. ........ **
Watch! He s-l-o-w-l-y enters the store......and then he runnnnnnns........OUT!
A seagull in Scotland has developed the habit of stealing chips from a neighborhood shop.
The seagull waits until the shopkeeper isn't looking (so a camera was installed), and then walks into the store and grabs a snack-size bag of cheese Doritos.
Once outside, the bag gets ripped open and becomes a feast, for other birds!The seagull's shoplifting started early this month, when he first swooped into the store in Aberdeen, Scotland, and helped himself to a bag of chips.
Since then, he's become a 'regular'. He always takes the same type of chips.Customers have begun paying for the seagull's stolen bags of chips,... because they think it's so funny!
-
-
Θ Ε Ι Κ Ο
Αι κιλ γιου!!!νομιζω ειχε ξαναμπει
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Θ Ε Ι Κ Ο
Αι κιλ γιου!!!νομιζω ειχε ξαναμπει
Δεν το ξερα αυτο....
-What do you think about the Bush?
-I love bu....Oh .... You mean the president -
-
Είναι τελικός ποδοσφαίρου στην ζούγκλα, και παίζουν οι Ελέφαντες εναντίον των μυρμηγκιών. To match είναι αγωνιώδες με πάρα πολλές φάσεις αλλά μέχρι και το 90', το score είναι ακόμα 0-0.
Στο 91' και ενώ παίζονται από τον διαιτητή οι καθυστερήσεις, την μπάλα την έχουν τα μυρμήγκια. Ο τερματοφύλακας δίνει στο δεξί μπάκ, αυτός στο κέντρο και από 'κει γρήγορα για το δεξί εξτρέμ. Μετά από μια ντρίμπλα, αυτός δίνει πάσα στον σέντερ φόρ ο οποίος ντριμπλάρει δύο αμυντικούς και βρίσκεται μόνος του μπροστά στην εστία των ελεφάντων!
Ο τερματοφύλακας ελέφαντας είναι σε αγωνία, ιδρώνει και ξειδρώνει από την ένταση της στιγμής... σκέφτεται τι να κάνει...
Ξαφνικά, αποφασισμένος, πηδάει και πατάει το μυρμήγκι!
Ο πάγκος των μυρμηγκιών ξεσηκώνεται! Ενας αναβρασμός στο γήπεδο. Ο προπονητής των μυρμηγκιών έξαλλος ουρλιάζει:
'ΡΕΕΕΕΕ.... τι 'ναι αυτά ρεεεεεεε!!! Αμα παίξουμε κι εμείς έτσι.....!' -
Ανέκδοτα [#5]