-
Ρε το προπονητη των μερμυγκιων!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οποτε ενα 16χρονο βγαζει απο την τσαντα Beretta και την κωλαει στα μουτρα του αλλου....
Τηλεφωνο εγω στους μπατσους βγαινω απο το αμαξι και παω προς τη σταση.
Το κρυψε μεχρι να ρθω.
Και μετα τον δεσανε:)Μπορει να ηθελε να δει αν ηταν γεματο...
-
-
Παρασύρθηκαν από τον Αχμαντινετζάντ που είναι αψηλός.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Οποτε ενα 16χρονο βγαζει απο την τσαντα Beretta και την κωλαει στα μουτρα του αλλου....
Τηλεφωνο εγω στους μπατσους βγαινω απο το αμαξι και παω προς τη σταση.
Το κρυψε μεχρι να ρθω.
Και μετα τον δεσανε:)Μπορει να ηθελε να δει αν ηταν γεματο...
Μπα..... Αυτο ηταν γεματο ....και το οπλησε....
-
Χορευταράς :
http://birdloversonly.blogspot.com/2007 ... dance.html
-
Έτσι οι ρυζοφέτες ε?Θα κοιτάξω να δοκιμάσω κ θα σας πω κ εγώ τη γνώμη μου
-
Η ιστορία μας εξελίσσεται στη Σκωτία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
Είναι μια παρέα από τέσσερεις Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουνε Πληροφορική.
Τα παιδιά είναι διαβαστερά και τα έχουνε πάει και πολύ καλά όλη τη χρονιά.
Μια Παρασκευή δώσανε ένα μάθημα το πρωϊ και σκίσανε και μετά μαζευτήκανε στοσπίτι του ενός και αραχτοί στους καναπέδες και στα κρεββάτια, το φιλοσοφούσανε κάνοντας το πολύ προσφιλές σπορ της!
ταβανοσκόπησης.Αφού λοιπόν είπανε τα σχετικά με το διαγώνισμα, ότι σκίσανε και γράψανε για A και είδανε ότι ξαναγράφανε τη Δευτέρα το πρωϊ ένα εύκολο μάθημα που ήθελε
2-3 ώρες διάβασμα μόνο, η συζήτηση γύρισε..... 'Ρε παιδιά', λέει ο ένας, 'δεν πάμε στη Γλασκώβη το week-end να βρούμε εκείνη την έτσι που μας άφησε το τηλέ! φωνό της προχθές στην pub; θάχει και φίλες, καλά θα περάσουμε'.Δεν ήθελαν και πολλά οι υπόλοιποι για να τ' αποφασίσουν και σε μια ώρα είχανε γίνει όλες οι αναγκαίες κινήσεις και η τετράδα ταξίδευε με νοικιασμένο αμάξι για τη Γλασκώβη.
Τα πράματα στη Γλασκώβη ήτανε θεϊκά. Και να τα διπλά ουίσκια, πήγε η ώρα 5 το πρωί και τα καμάρια μας είχανε πει το Δεσπότη Παναγιώτη.Κατά το μεσημεράκι της Δευτέρας, ξυπνήσανε κακήν κακώς και θυμηθήκανε με τρόμο το διαγώνισμα. Στο δρόμο για το Εδιμβούργο συζητάγανε πυρετωδώς τι να πούνε στον καθηγητή. Αποφασίσανε, στα πλαίσια της σωστής τακτικής κάθε ψέμα να περιέχει και μια δόση αλήθειας μέσα του, να πούνε ότι πήγανε στη Γλασκώβη
σε κάτι συγγενείς και ότι ενώ ξεκίνησαν πρωϊ πρωϊ της Δευτέρας για το πανεπιστήμιο, τους έπιασε λάστιχο στο δρόμο και δεν είχανε ρεζέρβα... κλπ κλπ.
Ο καθηγητής τους άκουσε με προσοχή και έπειδή ήσαν καλοί φοιτητές, δέχτηκε να δώσουν μόνοι τους το διαγώνισμα που είχανε χάσει, την Τρίτη το πρωϊ.
Χαράς ευαγγέλια στην ομάδα, κάθισαν, διάβασαν καλά και την άλλη μέρα στις 9:00 ήσαν 4 μικρούτσικοι 'άνδρες έτοιμοι για όλα'. Δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα και τους έβαλε σε 4 ξεχωριστά γραφεία, τον καθένα μόνο του.Σε λίγο μοίρασε και τα θέματα. Ητανε μόνο δύο. Το πρώτο, που έπιανε 5 μονάδες στις 100, ήτανε ένα πανεύκολο θέμα θεωρίας από την εισαγωγή που το ξέρανε και το απαντήσανε πατ κιουτ και οι τέσσερεις. Το δεύτερο θέμα έπιανε τα υπόλοιπα 95 στα 100 και ήτανε μια ερώτηση μόνο:
ΠΟΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ;
-
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ΠΟΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ;Θεός!!!!!
-
αυτη την ιστορία την εχω ακουσει σε 3 διαφορετικες εκδοχές
η μία ελεγε πως εγινε στη σχολη μου -
Ο χρήστης ast έγραψε:
αυτη την ιστορία την εχω ακουσει σε 3 διαφορετικες εκδοχές
η μία ελεγε πως εγινε στη σχολη μουΜια αλλη που εχω ακουσει ελεγε οτι οδηγουσα εγω.....
-
Είναι ανέκδοτο που -ως είθισται- μετεξελίχτηκε σε αστικό θρύλο. Σαν το άλλο με το αεροπλανοφόρο και τον φάρο που πολλοί πιστεύουν ότι έγινε στα αλήθεια.
Καλό πάντως!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είναι ανέκδοτο που -ως είθισται- μετεξελίχτηκε σε αστικό θρύλο. Σαν το άλλο με το αεροπλανοφόρο και τον φάρο που πολλοί πιστεύουν ότι έγινε στα αλήθεια.Καλό πάντως!
Εισαι πολυ ευγενικος με τα αμερικανακια....
Εγω ειμαι βεβαιως πως το εγινε στ αληθεια -
ΓΥΝΑΙΚΑ: 'Το αυτοκίνητο έχει πρόβλημα. Έχει μπει νερό στο καρμπυρατέρ.'
ΑΝΔΡΑΣ: 'Νερό στο καρμπυρατέρ;!... Αυτό είναι γελοίο.'
ΓΥΝΑΙΚΑ: 'Είναι όπως ακριβώς σου το λέω. Το αυτοκίνητο έχει νερό στο καρμπυρατέρ.'
ΑΝΔΡΑΣ: 'Αφού ούτε καν ξέρεις τι είναι καρμπυρατέρ... Τέλος πάντων, πάω να δω. Πού είναι το αυτοκίνητο;'
ΓΥΝΑΙΚΑ: 'Μέσα στην πισίνα.'
-
απο τα καλυτερα βιντεο που εχω δει. Ο τυπος δεν παιζεται!;Άλλωστε εχει τα περισσοτερα views στο youtube ...γυρω στα 60.000.000!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg
Και ενα απο τα αγαπημενα μου. Ο τυπος επισης δεν παιζεται!(στην κιθαρα).
Youtube Video -
-
Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό :
- Πήρατε μπόνους φέτος;
- Πήραμε !
- Kαι τι τα έκανες ;
- E, να αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις...
- Kαι τα υπόλοιπα;
- Mε τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A 6 Avant...
............
Ρωτάει ο Γερμανός το Γάλλο : - Πήρατε μπόνους φέτος;
- Πήραμε !
- Kαι τι τα έκανες ;
- E , να αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες.....
- Kαι τα υπόλοιπα;
- Mε τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porsche 911 Carrera .....
.............
Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα:
- Πήρατε μπόνους φέτος;
- Πήραμε !!!
- Kαι τι τα έκανες ;
- E , να αγόρασα ένα παπάκι 125 cc ...
- Kαι τα υπόλοιπα;
- Tα υπόλοιπα τα τσόνταρε η μάνα μου !
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Toyota Prius