-
Nα σου πω εγω που εχω αδερφο 16 Εχεις δει τα παιδια στην εφηβια με μαλλιά με μεγαλες φρατζες τοσο που να μη βλέπουν, φαρδια ρουχα με σχεδια, σκουλαρικια παντου κλπ? ε αυτο είναι!
http://godfathers.pblogs.gr/2007/07/emo ... tikoi.html
-
Ε,παιδακια ειναι,συγχωρούνται και αμα ακολουθούνε τη μοδα.
-
Ζώα είναι που ακολουθούνε την μόδα, όχι παιδάκια.
-
Μια και μισή είναι απλώς περνάνε φάση τα παιδάκια θα στρώσουν όπως εμείς περάσαμε τις μεταλο-φάσεις (αρσενικές δε) τώρα περνάνε hemo
Ηλέκτρα το πιστεύουν ή το κάνουν έτσι για να είναι στην 'παρέα' ?
Βρίσκονται παντού
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τί σημαίνει emo ??????http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 47#1041847
-
dmitspan
Δεν ξερω γιατι ο δικός μου είναι ροκάς, σκουλαρίκια, μαυρες κι αραχνες μπλουζες, σκισμενα τζιν και μεχρι προσφατα μακρια μαλλιά! Αλλα βλέπω τους φίλους του..
-
To παιδί είναι στον σωστό δρόμο, εύγε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
dmitspanΔεν ξερω γιατι ο δικός μου είναι ροκάς, σκουλαρίκια, μαυρες κι αραχνες μπλουζες, σκισμενα τζιν και μεχρι προσφατα μακρια μαλλιά! Αλλα βλέπω τους φίλους του..
έτσι να κρατάει την παράδοση
-
Μετά από ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, ο μοναδικός επιζών ροκανίζει ένα κοκαλάκι και το πετάει στον σωρό από κόκαλα που
έχει φτιάξει δίπλα του.
Ξαφνικά, διακρίνει μια ομάδα διάσωσης να πλησιάζει και ξεσπά σε λυγμούς ανακούφισης 'Επιτέλους ήρθατε, ήρθατε! Σώθηκα! Σώθηκα!'
Η ομάδα διάσωσης μένει εμβρόντητη από τη φρικιαστική θέα των
ανθρώπινων κοκάλων δίπλα από τον επιζώντα και στέκεται παγωμένη να τον κοιτάζει.
Όπως ήταν προφανές, είχε κατασπαράξει όλους τους νεκρούς συνεπιβάτες του.
Ο επιζών, διακρίνει τον φόβο στα μάτια τους και σκύβοντας το κεφάλι
από ντροπή, απολογείται 'Δεν φταίω. Έπρεπε να επιζήσω. Είναι αμαρτία να
θέλει κανείς να ζήσει;'
Τότε, ο αρχηγός της ομάδας πλησιάζει και λέει 'Κανείς δεν σε
κατηγορεί που θες να ζήσεις ρε φίλε αλλά... για όνομα του Χριστού και της
Παναγίας... εχθές έπεσε το αεροπλάνο!!' -
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Nα σου πω εγω που εχω αδερφο 16 Εχεις δει τα παιδια στην εφηβια με μαλλιά με μεγαλες φρατζες τοσο που να μη βλέπουν, φαρδια ρουχα με σχεδια, σκουλαρικια παντου κλπ? ε αυτο είναι!http://godfathers.pblogs.gr/2007/07/emo ... tikoi.html
Τί σημαίνει emo ??????
-Αγορακια και κοριτσακια που εχουν τασεις αυτοκτονιας γιατι ειναι πολυ EMOtional
-Κυκλοφορουν με ξυραφακια και πληγες απο αποτυχημενες αποπειρες αυτοκτονιας
-Εχουν μπερδεψει την σεξουαλικοτιτα με το παγωτο στο περιπτερο και τους αρεσει να παιρνοντε μεταξυ τους
-Επειδη εχουν γινει στοχος και εχουν φαει ξυλο... κυκλοφωρουν με paraliser, electroshock, peperspray, σογιαδες και στα πολυ ΧΑΪ με την Βeretta του μπαμπα οπλισμενη.... -
περπατούσα στην Θεμιστοκλέους, δίπλα μου ένας μιλούσε στο κινητό περπάταγε και αυτός , τον ακούω να λέει έλα τώρα ανεβαίνω τα σκαλία , στη δουλειά είμαι
-
Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά είναι από τα καλύτερα σπαμ που έχω πάρει...
I AM THANKFUL:
FOR THE WIFE
WHO SAYS IT'S HOT DOGS TONIGHT,
BECAUSE SHE IS HOME WITH ME, AND NOT OUT WITH SOMEONE ELSE.FOR THE HUSBAND
WHO IS ON THE SOFA BEING A COUCH POTATO,
HE IS HOME WITH ME & NOT OUT AT THE BARS.FOR THE TEENAGER
WHO IS COMPLAINING ABOUT DOING DISHES ,
IT MEANS SHE IS AT HOME, NOT ON THE STREETS.FOR THE TAXES I PAY,
IT MEANS I AM EMPLOYED .FOR THE MESS TO CLEAN AFTER A PARTY,
IT MEANS I HAVE BEEN SURROUNDED BY FRIENDS.FOR THE CLOTHES THAT FIT A LITTLE TOO SNUG
IT MEANS I HAVE ENOUGH TO EAT.FOR MY SHADOW THAT WATCHES ME WORK
IT MEANS I AM OUT IN THE SUNSHINEFOR A LAWN THAT NEEDS MOWING,
WINDOWS THAT NEED CLEANING,
AND GUTTERS THAT NEED FIXING
IT MEANS I HAVE A HOME .FOR ALL THE COMPLAINING I HEAR ABOUT THE GOVERNMENT
IT MEANS WE HAVE FREEDOM OF SPEECH. .FOR THE PARKING SPOT I FIND AT THE FAR END OF THE PARKING LOT
IT MEANS I AM CAPABLE OF WALKING & I HAVE BEEN BLESSED WITH TRANSPORTATION .FOR MY HUGE HEATING BILL
IT MEANS I AM WARM.FOR THE LADY BEHIND ME IN CHURCH WHO SINGS OFF KEY
IT MEANS I CAN HEAR.FOR THE PILE OF LAUNDRY AND IRONING
IT MEANS I HAVE CLOTHES TO WEAR.FOR WEARINESS AND ACHING MUSCLES AT THE END OF THE DAY
IT MEANS I HAVE BEEN CAPABLE OF WORKING HARD.FOR THE ALARM THAT GOES OFF IN THE EARLY MORNING HOURS
IT MEANS I AM ALIVE.AND FINALLY, FOR TOO MUCH E- MAIL
BECAUSE IT MEANS I HAVE FRIENDS WHO ARE THINKING OF ME.Live well, Laugh often, & Love with all of your heart!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τί σημαίνει emo ??????
-Αγορακια και κοριτσακια που εχουν τασεις αυτοκτονιας γιατι ειναι πολυ EMOtional
-Εχουν μπερδεψει την σεξουαλικοτιτα με το παγωτο στο περιπτερο και τους αρεσει να παιρνοντε μεταξυ τους
-Επειδη εχουν γινει στοχος και εχουν φαει ξυλο... κυκλοφωρουν με paraliser, electroshock, peperspray, σογιαδες και στα πολυ ΧΑΪ με την Βeretta του μπαμπα οπλισμενη....Ο Χριστός και η Παναγία...
Ρέ που φτάσαμε... -
Ένα καμμένο Σάββατο βράδυ που βαριόμουνα να βγω έξω,είπα να πάω μέχρι την κηφισιά,να αγοράσω ένα περιοδικό(μόνο εκεί βρίσκω κτ αγγλικά)κ να γυρίσω σπίτι να αράξω κ να το διαβάσω.
Ε μετο που παρκάρω κ κατεβαίνω,νοιώθω λες κ βρέθηκα σε άλλο πλανήτη.
Γύρω μου ήταν πάρα πολλά παιδιά από 13μέχρι17 όλα με περίεργα μαλλιά,ρούχα κλπ κλπ.Έπαθα πλάκα,ήμουν σαν τη μύγα μες στο γάλα
Τώρα έμαθα ότι τα λένε κ emo -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τί σημαίνει emo ??????
-Επειδη εχουν γινει στοχος και εχουν φαει ξυλο... κυκλοφωρουν με paraliser, electroshock, peperspray, σουγιαδες και στα πολυ ΧΑΪ με την Βeretta του μπαμπα οπλισμενη....Ο Χριστός και η Παναγία...
Ρέ που φτάσαμε...Αμε.....
Το χα δει με τα ματια μου....
Παρκαρα βραδακι στη Γλυφαδα στο κεντρικο, απεναντι απο σταση τραμ και περιμενα παρεα να φυγουμε.
Ερχεται τραμ, βγαινουν κατι τυπαδες και πεφτουν πανω στα ΕΜΟ...
'Ρε πως ειστε ετσι;' 'Ρε Τι ειστε;' και τα σχετικα....
Οποτε ενα 16χρονο βγαζει απο την τσαντα Beretta και την κωλαει στα μουτρα του αλλου....
Τηλεφωνο εγω στους μπατσους βγαινω απο το αμαξι και παω προς τη σταση.
Το κρυψε μεχρι να ρθω.
Και μετα τον δεσανε:) -
Αδιαφορω αν εχει ξαναγραφτει γιατι εχω ξεσκιστει στα γελια απο την ωρα που το διαβασα.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ
Ένας πατέρας περνώντας από τη κρεβατοκάμαρα του γιου του έμεινε κατάπληκτος όταν είδε το κρεβάτι του ωραία στρωμένο και όλα τακτοποιημένα και καθαρά. Μετά είδε ένα φάκελο τοποθετημένο σε περίβλεπτη θέση στο μαξιλάρι. Όνομα παραλήπτη “Μπαμπάς”. Με το χειρότερο προαίσθημα, άνοιξε το φάκελο και διάβασε το γράμμα με τρεμάμενα χέρια:
Αγαπημένε μου πατέρα,
Με μεγάλη μου λύπη και θλίψη σου γράφω, γιατί κλέφτηκα με την καινούργια μου φιλενάδα και ήθελα έτσι να αποφύγω τη σύγκρουση με εσένα και τη μαμά. Έχω βρει το πραγματικό πάθος με την Τζίνα και είναι τόσο συμπαθητική.
Ήξερα ότι δεν θα την εγκρίνατε εξαιτίας των σκουλαρικιών στη μύτη και στη γλώσσα, των τατουάζ, των κολλητών δερμάτινων ρούχων μοτοσικλέτας αλλά και επειδή είναι αρκετά μεγαλύτερη μου.
Αλλά δεν είναι μόνο το πάθος, μπαμπά. Είναι έγκυος. Η Τζίνα λέει ότι θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί.
Έχει δικό της τροχόσπιτο και μένει στο δάσος. Έχει μαζέψει αρκετά καυσόξυλα για όλο το χειμώνα.
Ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε πολλά παιδιά. Η Τζίνα μου άνοιξε τα μάτια, με έκανε να καταλάβω πως η μαριχουάνα δεν βλάπτει στην πραγματικότητα κανένα. Θα την καλλιεργούμε και θα την ανταλλάσσουμε με άλλα άτομα στη κοινότητα για όση κοκαΐνη και Ecstasy θέλουμε. Εντωμεταξύ θα προσευχόμαστε ώστε η επιστήμη να βρει τη θεραπεία για το AIDS και έτσι η Τζίνα να είναι καλύτερα, εξάλλου το αξίζει!
Μην ανησυχείς για εμένα μπαμπά, είμαι 15 χρονών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κάποια μέρα, είμαι σίγουρος πως θα έρθουμε πίσω να σας επισκεφτούμε για να γνωρίσεις τα εγγόνια σου.Ο Γιος σου,
ΠιτΥ.Γ. Μπαμπά, τίποτα από τα προηγούμενα δεν είναι αλήθεια. Είμαι πέρα στο σπίτι του Νικ.
Απλά ήθελα να σου θυμίσω πως υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή από τον έλεγχο που είναι στο συρτάρι του γραφείου μου.
Σ’ αγαπώ πολύ!
Πάρε με όταν θα είναι ασφαλές για μένα να γυρίσω σπίτι. -
-
**So, this bird walks into a store. ........ **
Watch! He s-l-o-w-l-y enters the store......and then he runnnnnnns........OUT!
A seagull in Scotland has developed the habit of stealing chips from a neighborhood shop.
The seagull waits until the shopkeeper isn't looking (so a camera was installed), and then walks into the store and grabs a snack-size bag of cheese Doritos.
Once outside, the bag gets ripped open and becomes a feast, for other birds!The seagull's shoplifting started early this month, when he first swooped into the store in Aberdeen, Scotland, and helped himself to a bag of chips.
Since then, he's become a 'regular'. He always takes the same type of chips.Customers have begun paying for the seagull's stolen bags of chips,... because they think it's so funny!
Ανέκδοτα [#5]