-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
**ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΝΤΕΡΙΑ **αφού το δήλωσε απο μικρο παιδάκι MacLareνικός ήταν και το μεγάλο ονειρό του.... μήπως παει να του γίνει εφιάλτης???
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
**ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΝΤΕΡΙΑ **αφού το δήλωσε απο μικρο παιδάκι MacLareνικός ήταν και το μεγάλο ονειρό του.... μήπως παει να του γίνει εφιάλτης???
-
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
**ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΝΤΕΡΙΑ **
αφού το δήλωσε απο μικρο παιδάκι MacLareνικός ήταν και το μεγάλο ονειρό το
μεχρι κι εγω συγκινηθηκα τώρα.....
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τι θυμήθηκα τώρα :
http://www.youtube.com/watch?v=xZ8bcj5zpUc
Youtube Video -
O Alonso βγαίνει 4 φορές στα χόρτα, και όχι για λίγο, χάνοντας και θέσεις, όχι μόνο χρόνο.
Κάθε φορά που μένει πίσω μπαίνει safety car και ελαχιστοποιείται η ζημιά. Σα να του λέει κάποιος: 'έλα, έλα, την έκανες τη λαλακία σου, αλλά δεν πειράζει, έχεις μια ευκαιρία ακόμα'.
Ακόμα κι όταν παίρνει την ποινή, μπαίνει ξανά safety car και οι αποστάσεις δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν μετά το stop&go όσο θα άνοιγαν κανονικά.
Δέχθηκε το ρίσκο (αρκετά μεγάλο στο Montreal) και δεν μπήκε με ασφάλεια πριν αδειάσει από καύσιμα για pit stop. Και τέλοσπάντων... δε μπορεί να λες ότι τα safety cars λειτούργησαν υπέρ του πρωτοπόρου του αγώνα, ο οποίος προσπαθούσε να απομακρυνθεί και δεν τον άφηναν οι διακοπές.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Και τέλοσπάντων... δε μπορεί να λες ότι τα safety cars λειτούργησαν υπέρ του πρωτοπόρου του αγώνα, ο οποίος προσπαθούσε να απομακρυνθεί και δεν τον άφηναν οι διακοπές.
αν ηταν θεμα στρατηγικης με διαφορετικο αριθμο πιτ-στοπ θα ισχυε αυτο που λες. ομως ειναι de facto οτι με τους νεους κανονισμους το προβλημα το εχει αυτος που δεν εχει ανεφοδιαστει πριν το safety car
-
Ο FA θα μπορούσε να ανεφοδιαστεί στον επόμενο γύρο για να μην πω ότι είχε καύσιμα για 2 ακόμα γύρους (χωρίς να λάβουμε υπόψη ότι πίσω από το SC τα μονοθέσια καταναλώνουν το μισό καύσιμο που θα κατανάλωναν κανονικά).
Απλά η McLaren όπως και η Williams πήγαν να κερδίσουν κάτι αλλά δεν τους βγήκε.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο FA θα μπορούσε να ανεφοδιαστεί στον επόμενο γύρο για να μην πω ότι είχε καύσιμα για 2 ακόμα γύρους (χωρίς να λάβουμε υπόψη ότι πίσω από το SC τα μονοθέσια καταναλώνουν το μισό καύσιμο που θα κατανάλωναν κανονικά).Απλά η McLaren όπως και η Williams πήγαν να κερδίσουν κάτι αλλά δεν τους βγήκε.
ΟΧΙ , το ειπαν ξεκαθαρα οτι θα εμεναν απο καυσιμο , δεν ειχαν αλλο γυρο.
-
Μου αρεσει παντως που ΟΛΟΙ ασχολειστε με τον Αλονσο!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μου αρεσει παντως που ΟΛΟΙ ασχολειστε με τον Αλονσο!!! -
Είναι πρωταθλητής και είναι λογικό να ασχολούμαστε με αυτόν. Θέλει να είναι ανάμεσα στους κορυφαίους, όχι απλά του 'πολύ καλούς', γι'αυτό κι ασχολούμαστε με αυτόν. Δεν τον κρίνουμε με τα κριτήρια που κρίνουμε τον Sato ή τον Liuzzi.
Αλλά καλό θα ήταν γι'αυτόν να ασχολούμαστε μαζί του όχι για το πόσες φορές βγήκε στα χόρτα.Ο Hamilton μας έχει αναγκάσει να ψάχνουμε ψείρες για ψεγάδια του κι ο Alonso να συγχωρούμε τις χοντράδες του μήπως και βγει από πάνω στα υποθετικά σενάρια. Ακόμα και η συζήτηση η ίδια που γίνεται με θέμα σύγκρισή του με τον Lewis είναι πρόβλημα.
-
το ταμείο γίνεται στο τέλος.
καλό είναι τότε να κριθούν όλοι.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μου αρεσει παντως που ΟΛΟΙ ασχολειστε με τον Αλονσο!!!Αυτός τα 'κανε σκ@τ@ προχθές. Οι άλλοι φταίνε?
Τι αψυχολόγητες 'λαλακίες' ήταν αυτές... Αδικαιολόγητος 100%!! -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Μου αρεσει παντως που ΟΛΟΙ ασχολειστε με τον Αλονσο!!!
Αυτός τα 'κανε σκ@τ@ προχθές. Οι άλλοι φταίνε?
Τι αψυχολόγητες 'λαλακίες' ήταν αυτές... Αδικαιολόγητος 100%!!Μονο αυτος??
Γιατι αδικαιολογητος ρε αδελφε?Επειδη αγωνιστηκε (δεν κοιμηθηκε-δεν επαναπαυθηκε)και απλα δεν του βγηκε?τι να κανουμε?ειπαμε συμβαινουν αυτα..ολοι εχουν δικαιωμα στο να κανουν λαθη!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το ταμείο γίνεται στο τέλος.καλό είναι τότε να κριθούν όλοι.
Αν συνεχίσει να 'κοντράρει' τον Λούις με τον τρόπο που το 'κανε στον Καναδά, αυτός θα βγεί χαμένος και θα 'πρεπε να το ξέρει, δεν είναι δα και ο τυχαίος χθεσινός στο σπόρ. Δεν θα του ΄πεφτε και η υπόληψη αν έμενε καμπόσους γύρους πίσω από τον Λούις... Είναι αρκετά πιο έμπειρος και σίγουρα στην πορεία θα έβρισκε την ευκαιρία να περάσει μπροστά χωρίς υπερβολικά ρίσκα... αλλά, θερμόαιμος Ισπανός είναι αυτός, την είδε αλλιώς φαίνεται. Αρκεί να του γίνει μάθημα.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
το ταμείο γίνεται στο τέλος.
καλό είναι τότε να κριθούν όλοι.
Αν συνεχίσει να 'κοντράρει' τον Λούις με τον τρόπο που το 'κανε στον Καναδά, αυτός θα βγεί χαμένος και θα 'πρεπε να το ξέρει, δεν είναι δα και ο τυχαίος χθεσινός στο σπόρ. Δεν θα του ΄πεφτε και η υπόληψη αν έμενε καμπόσους γύρους πίσω από τον Λούις... Είναι αρκετά πιο έμπειρος και σίγουρα στην πορεία θα έβρισκε την ευκαιρία να περάσει μπροστά χωρίς υπερβολικά ρίσκα... αλλά, θερμόαιμος Ισπανός είναι αυτός, την είδε αλλιώς φαίνεται. Αρκεί να του γίνει μάθημα.
συμφωνώ μαζί σου απόλυτα...δείχνει να έχει ψιλοχάσει την ψυχραιμία του.
τα προηγούμενα χρόνια κατηγορούνταν για κλω κλω τακτικές 2ης και 3ης θέσης...φέτος που άλλαξε... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γιατι αδικαιολογητος ρε αδελφε?Επειδη αγωνιστηκε (δεν κοιμηθηκε-δεν επαναπαυθηκε)και απλα δεν του βγηκε?τι να κανουμε?ειπαμε συμβαινουν αυτα..ολοι εχουν δικαιωμα στο να κανουν** λαθη!!**Λάθη ναί. Ο τρόπος όμως που προσπαθούσε να 'επιβληθεί' προχθές, έδειχνε σαν να μην ήταν καν νηφάλιος! Απαράδεκτο για τον δις Πρωταθλητή. Εμένα με απογοήτευσε. Και η 'βοσκή' στο γκαζόν για μένα μόνο 'θέαμα' δεν είναι. Προσωπικά πιστεύω πως μάλλον κοιμισμένος οδηγούσε, εκτός αν είχε πάρει τίποτα... ληγμένα!
-
Πάντως αν και τον κατηγορούμε, εμένα με έχει κερδίσει με αυτό το στύλ. Το χω αναφέρει και σε άλλα σημείο οτι το πάθος για πρωτιά είναι το πιο ωραίο πράγμα.
Αυτό δε σημαίνει οτι δεν τονίζουμε τις μαλακίες του.
Επίσης δε σημαίνει οτι όταν αναφέρεις τις μαλακίες ενός οδηγού, οτι δεν τον συμπαθείς.
-
Είμαι ένας από τους ελάχιστους μέσα σ' αυτό το φορουμ που δεν συμπαθώ απλώς τον Αλόνσο, αλλά πιστεύω ότι θα γράψει ιστορία και το πιστεύω από τότε που πρωτοεμφανίστηκε.... γι' αυτό και τα 'χω πάρει στο κρανίο μ' ό,τι έκανε στον Καναδά.
Υ.Γ.: Το πάθος για πρωτιά όντως είναι πολύ ωραίο, αλλά να μην ξεχνάμε και ότι ο δεύτερος είναι ο πρώτος χαμένος, πολύ περισσότερο ο έκτος ή ο έβδομος!
Επίσημο thread: GP Kαναδά 2007