-
Mάλιστα. Απορώ πάντως πραγματικά, είσαι ο πρώτος που παρουσιάζεις τέτοιο συμπέρασμα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Το γεγονός ότι επιστρατεύθηκε ένα τόσο σημαντικό όνομα για να δώσει αξία (με το ανάλογο όφελος στις πωλήσεις) σε ένα τόσο κακό αυτοκίνητο (και τόσο άσχετο με ό,τι αντιπροσωπεύει το όνομα rallye) όσο το 207GT, αποτελεί έγκλημα...Το κακό αυτοκίνητο είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη σε όλες τις κατηγορίες.....(η τριάδα είναι 207-grande punto-focus)..........απο την αρχή του χρόνου μέχρι και τέλος Ιουλίου....
Κατά τ'άλλα...πολύ κακό αυτοκίνητο..... -
Το 'επικίνδυνο' είναι πολύ σχετική έννοια.Το ESP δεν κλείνει, συνεπώς, δεν μπορώ να πω μετά βεβαιότητας πώς θα ήταν χωρίς αυτό, αλλά εικάζω ότι τα πράγματα θα ήταν αρκετά δύσκολα. Αυτό, που μπορώ να πω είναι ότι και με το ESP, το πλαίσιο αρχίζει να ταλαντώνεται άσχημα πάνω στις αναρτήσεις, όσο μαζεύεις χιλιόμετρα, με τα ηλεκτρονικά να πασχίζουν συχνά να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα...
Τώρα, το τι είδους οδήγηση μπορείς να απολαύσεις και με ένα ESP που δεν κλείνει, είναι ένα άλλο οδυνηρό κεφάλαιο...
Και αυτό το πράγμα, το λανσάρουν τώρα ως Rallye...
Pai Mei τις αντιδράσεις αυτές τις παρατήρησες με κοφτές τιμονιές και στραμπούληγμα του αυτοκινήτου (σε προσπάθεια να παίξεις μαζί του) ή οδηγώντας γρήγορα με γραμμές?
-
Που κολλάει το Mondeo;Είπε κανείς ότι το αμάξι πετάει σε επιδόσεις; Σχετικά αργό είναι ναι, όπως αργό είναι και το 407, όπως και η 316i και λοιπά...
Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς όμως, και ιδίως σε δυναμική συμπεριφορά, γαμεί και δέρνει. Αν για σένα, δεν αποτελεί συνολικά ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, για μένα αποτελεί...
Συνεπώς προς τι ο προβοκατόρικος υπαινιγμός;Ως προς το 207, για να λέω κάτι με τόση έμφαση, σημαίνει ότι κάτι έχω παρατηρήσει, που δεν μου άρεσε...
Αν έχεις οδηγήσει κι εσύ το GT και έχεις διαφορετική άποψη, ρίχτην...
Εγώ το έχω οδηγήσει και έχω πολύ διαφορετική άποψη. Ως συνήθως δηλαδή
Σοβαρά, το μόνο κακό που του βρήκα ήταν το ESP. Και η πρώτη εντύπωση τότε, ήταν 'κρίμα που το φέρνουν μόνο ακριβό και φουλ εξοπλισμένο'. Από αυτή την οπτική, καλώς να έρθει το νέο Ραλί. Κι ας μην έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το παλιό.
Μήπως τα κακά συμπεράσματα που έβγαλες ήταν επειδή προσπάθησες να οδηγήσεις το 207 όπως οδηγείς το 106 σου; Δεν μπορεί να οδηγηθεί έτσι, τελεία και παύλα.
-
εγω παλι εμαθα απο παιδι που δουλευει στη πεζο χτες οτι ουτε το esp βγαινει oyte την αναρτηση του rc εχει.....
αρα μιλαμε απλα για φτωχη εκδοση του gt....
αν αυτο δεν ειναι αισχος και ντροπη για τη λαιον ελλας τοτε τι ειναι???επισης sto rc απο οσο ξερω περα απο πιο σκληρη αναρτηση οι υπολοιπες αλλαγες αφορουν την αισθηση του αμαξιου.
δηλαδη joints εμπρος συμεπλοκ πολυουρεθανης πισω...
αρα αν ειναι τοσο κακο το Gt paimei τοτε θα ειναι εξισου κακο και το rc συμφωνα με τη λογικη σου.....+,μια εξτρα ερωτηση/ το κλιο το εχεις οδηγησει?
γιατι ναι μεν ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα στη κατηγορια του αλλα αν το συγκρινεις με το παρελθον της ρενο οπως williams ή εστω renault 19....
τοτε εχουμε προβλημα επικοινωνιας...... -
μερικες σκεψεις κ σχολια, αν μου επιτρεπετε:
Το γεγονός ότι επιστρατεύθηκε ένα τόσο σημαντικό όνομα για να δώσει αξία (με το ανάλογο όφελος στις πωλήσεις) σε ένα τόσο κακό αυτοκίνητο (και τόσο άσχετο με ό,τι αντιπροσωπεύει το όνομα rallye) όσο το 207GT, αποτελεί έγκλημα...αγγελε εχεις αποκλεισει την πιθανοτητα το 207 ραλι να'ναι διαφορετικο οδηγικα απ'το GT; δεν εχει την αναρτηση του RC τελικα;
επισης τηρουμενων των αναλογιων, εφοσον λες οτι το 207 GT ειναι κακο αυτοκινητο (δεν το'χω οδηγησει, το 1600αρι παντως μου φανηκε μαλλον μια χαρα γι'αυτο που ειναι ) δεν ντροπιαζει εξισου τον ορο GT οσο τον ορο ραλι; ή θεωρεις οτι ειναι ενα καλο αυτοκινητο το 207 ως GT αλλα οχι ως ραλι λογω χαρακτηρα;Τώρα, το τι είδους οδήγηση μπορείς να απολαύσεις και με ένα ESP που δεν κλείνει, είναι ένα άλλο οδυνηρό κεφάλαιο...
+1
Η σύγκριση με το Clio RS αναφέρθηκε, απλώς για να καταδείξει το χάος που υπάρχει μεταξύ τους, κάτι που μπορείς εύκολα να αντιληφθείς οδηγώντας τα γρήγορα...
δυστυχως ομως ειναι και η διαφορα στην τιμη των δυο χαωδης..
μ'αυτο θελω να πω, οτι μηπως βασει των σημερινων δεδομενων, το 207 ραλι ειναι ενα οκ αμαξι για τα λεφτα του; δλδ αυτο που εγραψα, ουτε καμια ευκαιρια καθως εχει πλεον ανταγωνισμο, δεν ειναι οπως τα σαξοραλα που παιζανε χωρις ανταγωνισμο (με εξαιρεση το punto gt, εστω, καθως το vti ηταν αρκετα ακριβοτερο, εξαλλου και τα 2 αυτα κατα γενικη ομολογια ειχαν διαφορετικο χαρακτηρα)αλλα τεσπα αυτο που θελω να πω, μηπως τελικα αγγελε, ανεξαρτητα απο τη συγκριση με το 106, ανεξαρτητα απ'το πως το λενε και αν θα επρεπε να το λενε ετσι, ειναι ενα οκ αμαξακι για τα λεφτα του και μεσα στον ανταγωνισμο; δλδ θεωρεις τα polo gti, czt, fr ,τοσο καλυτερα;
ή μηπως τελικα το θεμα δεν ειναι το 207 ραλι, αλλα οτι ολα τα 'σπορ' αυτοκινητα (ισως πλην του st) κατω απο 20 χιλιαρικα δεν ειναι οδηγοκεντρικα; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Που κολλάει το Mondeo;
Είπε κανείς ότι το αμάξι πετάει σε επιδόσεις; Σχετικά αργό είναι ναι, όπως αργό είναι και το 407, όπως και η 316i και λοιπά...
Σε όλους τους υπόλοιπους τομείς όμως, και ιδίως σε δυναμική συμπεριφορά, γαμεί και δέρνει. Αν για σένα, δεν αποτελεί συνολικά ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, για μένα αποτελεί...
Συνεπώς προς τι ο προβοκατόρικος υπαινιγμός;Ως προς το 207, για να λέω κάτι με τόση έμφαση, σημαίνει ότι κάτι έχω παρατηρήσει, που δεν μου άρεσε...
Αν έχεις οδηγήσει κι εσύ το GT και έχεις διαφορετική άποψη, ρίχτην...
Εγώ το έχω οδηγήσει και έχω πολύ διαφορετική άποψη. Ως συνήθως δηλαδή
Σοβαρά, το μόνο κακό που του βρήκα ήταν το ESP. Και η πρώτη εντύπωση τότε, ήταν 'κρίμα που το φέρνουν μόνο ακριβό και φουλ εξοπλισμένο'. Από αυτή την οπτική, καλώς να έρθει το νέο Ραλί. Κι ας μην έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το παλιό.
Μήπως τα κακά συμπεράσματα που έβγαλες ήταν επειδή προσπάθησες να οδηγήσεις το 207 όπως οδηγείς το 106 σου; Δεν μπορεί να οδηγηθεί έτσι, τελεία και παύλα.
Λέω και εγώ, τόσο κουλατζα είμαι;
-
Ο χρήστης vinman407 έγραψε:
Το γεγονός ότι επιστρατεύθηκε ένα τόσο σημαντικό όνομα για να δώσει αξία (με το ανάλογο όφελος στις πωλήσεις) σε ένα τόσο κακό αυτοκίνητο (και τόσο άσχετο με ό,τι αντιπροσωπεύει το όνομα rallye) όσο το 207GT, αποτελεί έγκλημα...
Το κακό αυτοκίνητο είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη σε όλες τις κατηγορίες.....(η τριάδα είναι 207-grande punto-focus)..........απο την αρχή του χρόνου μέχρι και τέλος Ιουλίου....
Κατά τ'άλλα...πολύ κακό αυτοκίνητο.....Kατ' εσέ δηλαδή, αρκεί να δούμε τους αριθμούς των πωλήσεων, για να καταλάβουμε πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο, χωρίς καν να το εξετάσουμε αυτό καθεαυτό...
Είμαι περίεργος να δω για πόσο καιρό ακόμα θα ανακυκλώνεται αυτό το επιχείρημα και αυτή η συνεπαγωγή...
Το κακό αυτοκίνητο, επιπλέον, αναφερόταν στο GT και όχι στα ΝΑ 207, τα οποία θεωρώ -ειδικά το 1.6- τα καλύτερα στην κατηγορία τους.skye
Aποκλείεται να είναι διαφορετικό το rallye από το GT. Το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο είναι με την προσθήκη αυτοκόλλητων και δεν έχει την ανάρτηση του RC, από ότι έχω διαβάσει στα διάφορα δελτία τύπου τουλάχιστον, που κυκλοφορούν....
Όπως και να το ονόμαζαν το GT, θα παρέμενε για μένα ένα κακό αυτοκίνητο. Για τον λόγο όμως, ότι, η λέξη rallye σημαίνει ορισμένα πολύ συγκεκριμένα πράγματα, η βάφτιση αυτή θα έπρεπε να έχει αποφευχθεί, από σεβασμό στην ιστορία της Peugeot...Τα αυτοκίνητα που ανέφερες, πράγματι, δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο ως προς το στήσιμο και τις δυνατότητές τους... Στο FR π.χ. έκριναν σκόπιμο να αντικαταστήσουν τα ελατήρια με τσιμεντόλιθους, προκειμένου να δώσουν την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο είναι 'σκληρό και κρατάει'. Αποτέλεσμα; Πέρα από τη σταθερότητα στα πολλά, σε ευθεία και ανοιχτές καμπές, το αυτοκίνητο είναι παντού και πάντα υποστροφικό (εκτός κι αν κάνεις χοντρή @(^), και κοπανάει δυσάρεστα στην πόλη...
Αλλά, με το GT το ρημάδι το ποτήρι ξεχείλισε...
Διαθέτει μήπως τιμόνι; Διαθέτει οξύ turn-in; Διαθέτει ρυθμισιμότητα; Ρητορικά και μόνο...Θέλω να πιστεύω ότι όλοι εδώ έχουμε καταλάβει ότι δεν κρίνουμε το GT ως καθημερινό αυτοκίνητο για να πας και να έρθεις στη δουλειά σου και να κάνεις και κανά ήρεμο ταξιδάκι το Σ/Κ, αλλά ως αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε υποτίθεται για να μπορεί να στρίψει αξιοπρεπώς...
pskarm
To Clio ναι το έχω οδηγήσει και μ' άρεσε πάρα πολύ. Εσύ το έχεις οδηγήσει; Έχεις διαφορετική άποψη; Θες να τη μοιραστείς μαζί μας;krusenstern
Καλώς να έρθει κιόλας το 'νέο Ραλί';
Ρε, τι σου συνέβη; Αισθάνεσαι καλά;...
Το 207 Σπύρο το οδήγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, νομίζω ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγάλεις συμπεράσματα για τέτοια αυτοκίνητα, το ξέρεις πολύ καλά.Vasgti
Φλικαρίσματα, τιμονιές και αποσταθεροποιήσεις απλώς δεν έχουν κανένα νόημα με το GT. Προσπαθείς να το οδηγήσεις όσο πιο γρήγορα αλλλά στρωτά γίνεται... -
Το γεγονός ότι επιστρατεύθηκε ένα τόσο σημαντικό όνομα για να δώσει αξία (με το ανάλογο όφελος στις πωλήσεις) σε ένα τόσο κακό αυτοκίνητο (και τόσο άσχετο με ό,τι αντιπροσωπεύει το όνομα rallye) όσο το 207GT, αποτελεί έγκλημα...
Το κακό αυτοκίνητο είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη σε όλες τις κατηγορίες.....(η τριάδα είναι 207-grande punto-focus)..........απο την αρχή του χρόνου μέχρι και τέλος Ιουλίου....
Κατά τ'άλλα...πολύ κακό αυτοκίνητο.....sorry, για να καταλάβω... 207 είναι στην ίδια κατηγορία με focus?
νομίζω πως το 207 ανήκει στην κατηγορία 2,5... -
krusenstern
Το 207 Σπύρο το οδήγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, νομίζω ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγάλεις συμπεράσματα για τέτοια αυτοκίνητα, το ξέρεις πολύ καλά.Mercedes 190E 1.8 οδηγάει ο άνθρωπας
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
krusenstern
Το 207 Σπύρο το οδήγησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, νομίζω ο ενδεδειγμένος τρόπος για να βγάλεις συμπεράσματα για τέτοια αυτοκίνητα, το ξέρεις πολύ καλά.Mercedes 190E 1.8 οδηγάει ο άνθρωπας
Ξερεις που τα εχει τα 'κόκκινα' η εκατονενεννηντα;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Κατά τ'άλλα...πολύ κακό αυτοκίνητο.....sorry, για να καταλάβω... 207 είναι στην ίδια κατηγορία με focus?
νομίζω πως το 207 ανήκει στην κατηγορία 2,5...Δεν είπε κανείς ότι είναι στην ίδια κατηγορία με το focus.....
Αν διάβαζες καλύτερα θα πρόσεχες ότι γράφω σε όλες τις κατηγορίες....
Το focus είναι πρώτο στην κατηγορία του στην Ευρώπη...το ίδιο και το 207....**συνολικά όμως και ανεξαρτήτως κατηγορίας **το 207 είναι μπροστά.... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
krusenstern
Ξερεις που τα εχει τα 'κόκκινα' η εκατονενεννηντα;
Στις 12 και τέταρτο;
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
krusenstern
Προλαβαίνεις να τον βάλεις σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του τι εστί rallye ή να τον περιλάβω εγώ;
-
krusenstern
Προλαβαίνεις να τον βάλεις σε πρόγραμμα επιμόρφωσης του τι εστί rallye ή να τον περιλάβω εγώ;
Ένας μηχανικός Mercedes να επιμορφώσει έναν κάτοχο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ένας μηχανικός Mercedes να επιμορφώσει έναν κάτοχο.
Μην μπλέκεις την δουλειά με την διασκέδαση
-
νομίζω πως το 207 ανήκει στην κατηγορία 2,5...Δεν είπε κανείς ότι είναι στην ίδια κατηγορία με το focus.....
Αν διάβαζες καλύτερα θα πρόσεχες ότι γράφω σε όλες τις κατηγορίες....
Το focus είναι πρώτο στην κατηγορία του στην Ευρώπη...το ίδιο και το 207....**συνολικά όμως και ανεξαρτήτως κατηγορίας **το 207 είναι μπροστά....ok πάω πάσο.
έτσι όπως το έγραψες νόμιζα πως εννοούσες ότι στα αυτοκίνητα 207-grande punto-focus το 207 είναι πρώτο...
διαφορετικά θα ήταν ορθότερο να γράψεις με τη σειρά τις 3 κατηγορίες... πχ grande punto-207-focus.
αλλά οκ. -
-
Corsadi, το βγάλανε για test drive;
-
Πού είναι οι μαύρες (ή άσπρες) σιδερένιες ζάντες ΟΕΟ;
Peugeot 207 Rallye