-
Στο ξυλο οι τσιγγανοι ειναι τραγικοι (κατι σαν τον Ροκι Μπαλμπόα που τις ετρωγε για να κουραστει ο αντιπαλος), γι αυτο κουβαλανε και κανα οπλο μαζι τους..καλα εκανες και εφυγες...
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, οχήματα τροφοδοσίας κλείνουν λωρίδες σε όλους τους δρόμους. Μερικές φορές και φορτηγάκια courier. Βολεύτηκαν όλοι.
Προχτές την είπα σε έναν που ξεφόρτωνε και είχε διπλοπαρκάρει στο αριστερό ρεύμα, 10 μέτρα πριν από φανάρι αριστερα. Ήμουν το 3ο αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και είχα κάτσει δίπλα του, και έκλεινα το ρεύμα για ευθεία.
Διάλογος (?)
-Με αυτό που κάνετε εμποδίζετε γιατί εμείς που θέλουμε να στρίψουμε αριστερά κλείνουμε όλο το ρεύμα για ευθεία.
-Το ξέρω αλλά τι να κάνω;
-Να αλλάξετε ώρες τροφοδοσίας ή να παρκάρετε κάπου χωρίς να εμποδίζετε.
-Τι να κάνω ρε φίλε, πίτες σε σουβλατζίδικο παραδίδω, πότε να τις πάω;
-Να παρκάρεις αλλού τότε.
-Άσε μας ρε φίλε κι εσύ.Ε άναψε εντωμεταξύ το πράσινο και έφυγα.
Τι να πω ρε παιδιά, νόμιζα ότι υπήρχαν συγκεκριμένες ώρες τροφοδοσίας. Αυτές οι εταιρίες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.
Γενικά με το διπλοπαρκάρισμα έχει παραγίνει ΠΑΝΤΟΥ! Στη διαδρομή που κάνω καθημερινά χάνω χοντρικά 40% του χρόνου μου για όλους τους έξυπνους. Τουλάχιστον αν είναι να μας γ@μ@νε τις λωρίδες, ας τις κάνουμε μόνιμες παρκαρίσματος να βολευόμαστε και εμείς οι δειλοί που δε διανοούμαστε να διπλοπαρκάρουμε.
συνηθως υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες τροφοδοσιας,τα πρωινα δηλαδη,
και συνηθως υπαρχουν πινακιδες που λενε οτι τις ταδε ωρες απαγορευεται το παρκαρισμα εκει,ωστε να μπορουν τα φορτηγακια να ξεφορτωσουν χωρις να διπλοπαρκαρουν.
το προβλημα ειναι ομως,οπως και σε καθε μεγαλη πολη,
οτι οι θεσεις σταθμευσεως ειναι αναλογικα με τα αυτοκινητα πολυ λιγες.
οποτε αναγκαστικα παρκαρουν τα αμαξια εκει που θα ξεφορτωσει το καθε φορτηγακι.
εκει θελει λιγη κατανοηση.
που να παει ο ανθρωπος οταν εχει να ξεφορτωσει ολοκληρο εμπορευμα.δεν μπορει να ψαχνει για παρκινγκ σε 2,3 και 4 τετραγωνα πιο κατω,και να κουβαλαει με τα ποδια το εμπορευμα για εκατονταδες μετρα.
το προβλημα ειναι η ελλειψη θεσεων σταθμευσης,
και η μη συμμορφωση των οδηγων που παρκαρουν εκει οταν υπαρχει πινακιδα που λεει οτι τις ταδε ωρες απαγορευεται το παρκαρισμα.
γενικα ο σταρχιδισμος που επικρατει.το βλεπουμε συχνα και οταν παρκαρουν μπροστα απο εξοδους γκαραζ,σε παρκινγκ για αναπηρους κλπ.
τα φορτηγακια τροφοδοσιας που αναγκαζονται να διπλοπαρκαρουν,δεν νομιζω οτι φταινε.εξαλλου δεν μενουν και για πολυ ωρα διπλοπαρκαρισμενοι.
πιο πολυ συμφορηση δημιουργουν διαφοροι που διπλοπαρκαρουν εξω απο τη καφετερια για να πανε για καφε,
επειδη βαριουντοι να περπατησουν μερικα μετρα. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Προχθές το απόγευμα στην Κηφισιά σε δρόμο που βγάζει στην Κηφησίας (στο ύψος του αστυνομικού τμήματος) κυρία αδιευκρίνιστης ηλικίας (έμοιαζε 55-60) προσπαθούσε να παρκάρει ασημί VW Polo σε θέση που δε χωρούσε ούτε Smart. Αφού βαρέθηκε να προσπαθεί (την περιμέναμε κανένα λεπτό εγώ και το μηχανάκι που είχα μπροστά μου) και αφού βούλιαξε τη μπροστινή δεξιά γωνία του προφυλακτήρα του αυτ/του που όριζε την πίσω μεριά της 'θέσης στάθμευσης' και φυσικά έγδαρε και τον προφυλακτήρα του Polo της, αποφάσισε να πάει 10 μέτρα παρακάτω, όπου υπήρχε άπλετος χώρος για 2-3 αυτοκίνητα, και στάθμευσε. Στη συνέχεια πήρε την τσάντα της και την κοπάνησε με ελαφρά πηδηματάκια (ούτε που γύρισε να μας κοιτάξει!).O οδηγός της μηχανής σημείωσε την πινακίδα της σε χαρτάκι και την άφησε στους καθαριστήρες του αυτ/του που η κυρία είχε τραυματίσει.
Καλά πάμε... Το να έχεις δίπλωμα οδήγησης σε αυτή τη χώρα έχει καταντήσει να μη λέει τίποτα παραπάνω απ' ότι το να έχεις αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο....
Μη το λες....
Πιο δυσκολα βγαζεις διαβατηριο πλεον... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πιο δυσκολα βγαζεις διαβατηριο πλεον...Άρα που διαφωνούμε?
-
Το καταλαβαίνω, άλλο να το βλέπεις απ'έξω και άλλο να το ζεις. Όμως, για ένα διπλοπαρκάρισμα ενός λεπτού, το πρόβλημα που δημιουργείται κρατάει πολύ περισσότερο από ένα λεπτό και μεταδίδεται παντού. Ο οδηγός είναι σίγουρα ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας, και τελικά παίρνει εντολές. Όμως εμένα αυτό το 'σταματάω απ'έξω από το μαγαζί για να ξεφορτώσω', μου κάνει πολύ παρόμοια φάση με το 'σταματάω λίγο έξω από το περίπτερο για να πάρω τσιγάρα' ή 'σταματάω λίγο έξω από το φαρμακείο για να πάρω τα φάρμακα'. Ο καθένας έχει την ανάγκη του, κι εγώ έχω την ανάγκη να κινηθώ όσο το δυνατόν πιο ομαλά προς τον προορισμό μου.
Τι θα μπορούσε να γίνει;
- Να δημιουργηθούν ειδικές θέσεις για οχήματα τροφοδοσίας ανά κάποιες δεκάδες μέτρα και να υπάρχουν χρονοθυρίδες για κάθε μαγαζί στη γύρω περιοχή;
- Να γίνεται η τροφοδοσία αποκλειστικά μεταμεσονύχτιες ώρες;
Όπως και να έχει, θεωρώ ότι είναι ένα ακόμα πρόβλημα. Υπάρχει κατανόηση (απ'ό,τι καταλαβαίνω από όλους, μια που στα 10 χρόνια που οδηγώ δεν έχω δει κανέναν να συνομιλεί με τον διπλοπαρκαρισμένο οδηγό-τροφοδότη ή να διαμαρτύρεται γι'αυτό) αλλά το άθροισμα της κατανόησης κάποια στιγμή ξεπερνάει τα λογικά όρια... ας κατανοήσει κάποιος και τον απλό οδηγό που θέλει να κινηθεί χωρίς να τον αφορά η ανάγκη του καθένα για τροφοδοσία-τσιγάρα-γλυκά-λουλούδια-βιτρίνα-οτιδήποτε άλλο.
Το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι δεν κάνουν τον κόπο να ψάξουν για θέση πια!
-
νομιζω ειναι λιγο ατοπο να συγκρινεις αυτον που σταματαει για να ξεφορτωσει,
με αυτον που σταματαει και κλεινει τη κυκλοφορια για να παρει τσιγαρα.
εξαλλου στα πιο πολλα σημεια που γινεται καθημερινα εκφορτωση εμπορευματων,
υπαρχουν πινακιδες που λενε ξεκαθαρα οτι εκεινες τις ωρες απαγορευεται η σταθμευση.
αλλα ο κλασσικος ελληνας γραφει τη πινακιδα στα τετοια του και παρκαρει,με αποτελεσμα το φορτηγακι να μην εχει χωρο και να αναγκαζεται να διπλοπαρκαρει.
δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες,απλα λογω του οτι οι δρομοι εχουν μεινει οι ιδιοι εδω και δεκαετιες,
αλλα τα οχηματα υπερπολλαπλασιαστηκαν,
δημιουργειται αυτο το προβλημα.
ειναι το κλασσικο προβλημα πλεον σε μια πολη,οπου οι θεσεις σταθμευσεως ειναι αναλογικα με τα αμαξια πολυ λιγοτερες.
φαντασου τι θα γινεται σε μια δεκαετια,οπου οι δρομοι θα ειναι παλι οι ιδιοι,
αλλα τα αμαξια πολυ περισσοτερα απο οτι σημερα.
το προβλημα δεν ειναι τα οχηματα τροφοδοσιας,
αλλα οι λιγες θεσεις σταθμευσης αναλογικα με τον αριθμο των οχηματων,
και ο σταρχιδισμος του οδηγου που παρκαρει ενω βλεπει πινακιδα οτι τις ταδε ωρες απαγορευεται η σταθμευση λογω εκφορτωσης οχηματων. -
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
...........................Τι να πω ρε παιδιά, νόμιζα ότι υπήρχαν συγκεκριμένες ώρες τροφοδοσίας. Αυτές οι εταιρίες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.
...................................ΜΑΚΑΡΙ να υπήρχαν συγκεκριμένες ώρες. Θα έκαναν τη ζωή μας πιο εύκολη για ΟΛΟΥΣ.
Αλλά για πρότεινε αυτό σε μεγάλες αλυσίδες π.χ. να δεις την απάντηση που θα πάρεις.Τι θα μπορούσε να γίνει;
- Να δημιουργηθούν ειδικές θέσεις για οχήματα τροφοδοσίας ανά κάποιες δεκάδες μέτρα και να υπάρχουν χρονοθυρίδες για κάθε μαγαζί στη γύρω περιοχή;
- Να γίνεται η τροφοδοσία αποκλειστικά μεταμεσονύχτιες ώρες;
Είδαμε κι εκεί που υπάρχουν θέσεις τι γίνεται. Άντε στη Γλυφάδα π.χ. να δεις τι αυτοκίνητο υπάρχει (και για πόσες ώρες) σε χώρους που υποτίθεται ότι είναι για οχήματα τροφοδοσίας. Κι όταν κλείσει κάποιο επαγγελματικό τον δρόμο, μιας και δε μπορεί να κάνει διαφορετικά, έρχεται από πίσω ο κάθε ένας που βρίσκεται παράνομα εκεί μια και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση παρά μόνο σε οχήματα τροφοδοσίας και αρχίζει να κορνάρει.
Εγώ θα έλεγα να γίνονται και μηνύσεις για την επιμέλεια σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων τέτοιων παραβάσεων
+1 Μήπως και σφίξουν οι κώλοι και δεν ακουστεί ξανά η πλέον γελοία φράση, '... και τι σε νοιάζει εσένα... '
-
Σχεδον εσπασα τον προφυλακτηρα μου κολλωντας σε καδο απορριματων για να αφησω πληρως ελευθερη την διαβαση/ραμπα αναπηρων στο πεζοδρομιο, και γυρνωντας τι να δω?
Ενα SMART παρκαρισμενο καθετως ακριβως πανω στην ραμπα
Smart αυτοκινητο με JACKASS οδηγο
-
Ο κύριος δήμαρχος των Αθηναίων αξίζει μια θέση σε αυτό το θέμα.
Σκουπιδιάρικο 16:30 στην οδό Περίκου. Η οδός που ξεκινά από την Μουσών και οδηγεί προς περιφερειακό κι εκείνη την ώρα περνούν μερικές δεκάδες εκατοντάδες αυτοκίνητα.Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου πλέον έχει μπει στο hall of ...hol. Με την επιμονή του να ποτίζει συνεχώς το δρόμο κι όχι το γκαζόν που υπάρχει στη νησίδα της Παπανικολή. Σήμερα το πρωί ένας μοτοσικλετιστής τα είδε όλα μετά τη πτώση του εξ΄αιτίας των νερών στο δρόμο.
Το ΖΖΖ 5325 Nissan terano μάλλον το οδηγούσε μπάτσος μιας και βγήκε από τα δικαστήρια αέρα πατέρα και πέρασε με κόκκινο και τα φλας του δε ξέρουμε τι χρώμα έχουν.
Άντε βρε και εις ανώτερα, υπομονή που ξέρεις μπορεί να βρεθείς πρωταγωνιστής σε κανένα βιντεάκι στο διαδίκτυο. -
τα ζώα οι οικογενειάρχες με τα μωρά παιδάκια τους που πάνε στην ήρεμη παραλία του riba's και λερώνουν το σύμπαν και τα μικρά που νομίζουν ότι η θάλασσα είναι καμπινές πας εκεί να ηρεμήσεις και ακούς τα χαμένα να τσιρίζουν. Δεν έχω τπτ με τα παιδάκια, αλλά είναι μερικές παραλίες που πας για να έχεις την ησυχία σου, άσε που βάζουν τα μωρά σε κίνδυνο γιατί για να κατέβεις/ανέβεις πρέπει να χεις χέρια ελεύθερα για να κρατιέσαι απ'τα βράχια, αν τους φύγει κανά παιδί άντε ψάχνε μαλάκα γονιέ, που πετάς τις μπύρες σου και τα μπουκαλάκια σου κάτω απ'τον βράχο
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σκουπιδιάρικο 16:30 στην οδό Περίκου. Η οδός που ξεκινά από την Μουσών και οδηγεί προς περιφερειακό κι εκείνη την ώρα περνούν μερικές δεκάδες εκατοντάδες αυτοκίνητα.Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου πλέον έχει μπει στο hall of ...hol. Με την επιμονή του να ποτίζει συνεχώς το δρόμο κι όχι το γκαζόν που υπάρχει στη νησίδα της Παπανικολή. Σήμερα το πρωί ένας μοτοσικλετιστής τα είδε όλα μετά τη πτώση του εξ΄αιτίας των νερών στο δρόμο.
Το ΖΖΖ 5325 Nissan terano μάλλον το οδηγούσε μπάτσος μιας και βγήκε από τα δικαστήρια αέρα πατέρα και πέρασε με κόκκινο και τα φλας του δε ξέρουμε τι χρώμα έχουν.
Άντε βρε και εις ανώτερα, υπομονή που ξέρεις μπορεί να βρεθείς πρωταγωνιστής σε κανένα βιντεάκι στο διαδίκτυο.Δεν μπορει να κανει μυνηση στο δημο ο τυπος με τη μηχανη?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Άντε βρε και εις ανώτερα, υπομονή που ξέρεις μπορεί να βρεθείς πρωταγωνιστής σε κανένα βιντεάκι στο διαδίκτυο.Δεν μπορει να κανει μυνηση στο δημο ο τυπος με τη μηχανη?
Δε ξέρω τι θα κάνει. Τον βοήθησα μαζί με άλλους διερχόμενους να σηκωθεί περίμενα λίγο να δω αν είναι καλά, μας είπε ότι είναι εντάξει και φύγαμε.
Έχει παραγίνει πια το κακό.
Τα τηλέφωνα στο δήμο δεν κάνουν τίποτα. Μάλλον το star πρέπει να καλέσω. Ένα ξεφτυλισματάκι από την τουβου θα τους κάνει καλό. -
τεραστιων διαστασεων ζωο με τασεις αυτοκτονιας!παω με το αμαξι μου 2 στενα απο το σπιτι μου στο χαιδαρι και στο στενο εχει στοπ στο οποιο εχουν γινει πολλες τρακες.δεν εχει ορατοτητα να δεις αν ερχεται αλλο αμαξι.
και εκει που εχω σταματησει και παω να ξεκινησω περναει τεζα ενας με ενα honda xr 400 απο οσο ειδα τεζα!!!τουλαχιστον με 60-70!!
εμεινα καγκελο!!περασε το στοπ που δεν βλεπει με τοσα χιλιομετρα λεω χριστε μου αν κατεβαινε ενα αμαξι η καμια μηχανη ο τυπος η θα γινοταν αλοιφη η θα εφτανε μεχρι την θηβων.συν το σοκ που θα παθαινα αν εβλεπα τετοια στουκα ακριβως στη μαπα μου.
οπως επισης σε ενα στενο πιο πανω απο αυτο σκωτοθηκε πριν 9 χρονια ενας γνωστος μου με το ιδιο πραγμα.ειχε ενα μπομπο τον πουλησε πηρε ενα crm 250 (η μανα φωναζε) και το ειχε 3 μερες.ε ανεβαινε το στενο ηταν και το σχολιο του εκει και για μαγκια γκαζωσε στους φιλους περναει τεζα το στοπ.
ελα ομως που κατεβαινε το λεωφορειο της Εθελ το magirus duetz το παλιο και εσκασε πανω στο παραθυρο του οδηγου και σκωτοθηκε ακαριαια.
τετοιες μαλακιες κανουν σκωτοστρες οι μηχανες μετα....
-
Βράδυ στη Βούλα σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με διαχωριστική λωρίδα(Πρίγκιπος Πέτρου) περιμένω με STOP να βγω στην άνοδο απο στενο.Αφού έλεγχξα προσεκτικά και τα 2 ρεύματα βγαίνω απο το στενό και μπαίνω στην άνοδο.
Ξαφνικά απο το πουθενά κολλάει πίσω μου ενα ΖΩΟ και αρχιζει τα κορναρισματα και τις βρισιες.Κάνω δεξια και με περνάει(Fiat Brava με παιδί να χοροπηδά στα πίσω καθίσματα) παλι βριζοντας η γυναίκα οδηγος(καμια παρεξηγηση κορίτσια ετσι?).Δεν την είχα δει διοτι ηταν με τα φώτα σβηστα στις
10 το βράδυ!
Αφου έβρισε αλλον εναν που ηθελε να πιασει την ανοδο και φυσικα δεν την προσεξε, φτασαμε στο φαναρι και τοτε άναψε τα φώτα.
Και εγώ με τη σειρά μου άρχισα τα Γαλλικα
Λιγο μυαλό επιτέλους -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Βράδυ στη Βούλα σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με διαχωριστική λωρίδα(Πρίγκιπος Πέτρου) περιμένω με STOP να βγω στην άνοδο απο στενο.Αφού έλεγχξα προσεκτικά και τα 2 ρεύματα βγαίνω απο το στενό και μπαίνω στην άνοδο.
Ξαφνικά απο το πουθενά κολλάει πίσω μου ενα ΖΩΟ και αρχιζει τα κορναρισματα και τις βρισιες.Κάνω δεξια και με περνάει(Fiat Brava με παιδί να χοροπηδά στα πίσω καθίσματα) παλι βριζοντας η γυναίκα οδηγος(καμια παρεξηγηση κορίτσια ετσι?).Δεν την είχα δει διοτι ηταν με τα φώτα σβηστα στις
10 το βράδυ!
Αφου έβρισε αλλον εναν που ηθελε να πιασει την ανοδο και φυσικα δεν την προσεξε, φτασαμε στο φαναρι και τοτε άναψε τα φώτα.
Και εγώ με τη σειρά μου άρχισα τα Γαλλικα
Λιγο μυαλό επιτέλουςΕιμαστε το μονο κρατος που για να μας δουνε αναβουμε πρωτα τα μικρα φωτα(δεν φαινεται τιποτα πρακτικα μεσα στην πολη), και αν δεν πιασει μαυρη μαυριλα, δεν αναβουμε τα πορειας
Λες και πληρωνουμε ΔΕΗ ενα πραγμαΕιμαστε για κρεμασμα ολοι
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
νομιζω ειναι λιγο ατοπο να συγκρινεις αυτον που σταματαει για να ξεφορτωσει,
με αυτον που σταματαει και κλεινει τη κυκλοφορια για να παρει τσιγαρα.
εξαλλου στα πιο πολλα σημεια που γινεται καθημερινα εκφορτωση εμπορευματων,
υπαρχουν πινακιδες που λενε ξεκαθαρα οτι εκεινες τις ωρες απαγορευεται η σταθμευση.
αλλα ο κλασσικος ελληνας γραφει τη πινακιδα στα τετοια του και παρκαρει,με αποτελεσμα το φορτηγακι να μην εχει χωρο και να αναγκαζεται να διπλοπαρκαρει.
δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες,απλα λογω του οτι οι δρομοι εχουν μεινει οι ιδιοι εδω και δεκαετιες,
αλλα τα οχηματα υπερπολλαπλασιαστηκαν,
δημιουργειται αυτο το προβλημα.
ειναι το κλασσικο προβλημα πλεον σε μια πολη,οπου οι θεσεις σταθμευσεως ειναι αναλογικα με τα αμαξια πολυ λιγοτερες.
φαντασου τι θα γινεται σε μια δεκαετια,οπου οι δρομοι θα ειναι παλι οι ιδιοι,
αλλα τα αμαξια πολυ περισσοτερα απο οτι σημερα.
το προβλημα δεν ειναι τα οχηματα τροφοδοσιας,
αλλα οι λιγες θεσεις σταθμευσης αναλογικα με τον αριθμο των οχηματων,
και ο σταρχιδισμος του οδηγου που παρκαρει ενω βλεπει πινακιδα οτι τις ταδε ωρες απαγορευεται η σταθμευση λογω εκφορτωσης οχηματων.O πατέρας μου είναι σχεδόν 25 χρόνια οδηγός σε τέτοιο μικρό φορτηγό μεταφορών.
Πάντα προσπαθούσε να μην κλείνει και έφτανε στο σημείο να παρκάρει 1-2 τετράγωνα ποιό μακρυά παρόλο που είχε να κουβαλήσει πολλά πράματα και έκανε δρομολόγια.Μέχρι που το έκοψε όταν πριν από 2 χρόνια, κατά τη διάρκεια αυτών των δρομολογίων «χάθηκε» από την καρότσα του φορτηγού κούτα με κινητά αξίας 7000ευρώ..
Ευτυχώς που η εταιρεία του δέκτηκε να πληρώσει ένα μέρος μόνο από τα χρήματα αυτά.
Δούλευε για ένα τρίμηνο σχεδόν χωρίς να πληρωθεί... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
O πατέρας μου είναι σχεδόν 25 χρόνια οδηγός σε τέτοιο μικρό φορτηγό μεταφορών.
Πάντα προσπαθούσε να μην κλείνει και έφτανε στο σημείο να παρκάρει 1-2 τετράγωνα ποιό μακρυά παρόλο που είχε να κουβαλήσει πολλά πράματα και έκανε δρομολόγια.Μέχρι που το έκοψε όταν πριν από 2 χρόνια, κατά τη διάρκεια αυτών των δρομολογίων «χάθηκε» από την καρότσα του φορτηγού κούτα με κινητά αξίας 7000ευρώ..
Ευτυχώς που η εταιρεία του δέκτηκε να πληρώσει ένα μέρος μόνο από τα χρήματα αυτά.
Δούλευε για ένα τρίμηνο σχεδόν χωρίς να πληρωθεί...Καλα αν αφησε ανοιχτο το αυτοκινητο δεν θελει πολυ, ο ελληνας σκοτωνει την μανα του για ενα 3G.Ομως τυχον αμελεια δεν εχει να κανει με το νομιμο παρκάρισμα.
Τελικα καταληγουμε στα γνωστα:
Οπου με βολευει και οπως με βολευει,για επαγγελματιες και ερασιτεχνες.Και εμεις να στηλιτευουμε τους αλλους οταν βολευονται αλλα ποτε τον εαυτο μας γιατι εμεις ειμαστε σοβαρα ατομα,εχουμε δουλεια,εχουμε υποχρεωσεις-οι αλλοι ειναι αργοσχολα καθαρματα.Ακουγεται αστειο και χιλιοειπωμενο αλλα εδω ταιριαζει:Που ειναι το κράτος να βαλει μία τάξη τελος παντων;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πιο δυσκολα βγαζεις διαβατηριο πλεον...
Άρα που διαφωνούμε?
Δεν το πα για να διαφωνησω, αλλα για ενησχισω το επιχειρημα σου...
Αρα συμφωνουμε -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πιο δυσκολα βγαζεις διαβατηριο πλεον...
Άρα που διαφωνούμε?
Δεν το πα για να διαφωνησω, αλλα για ενησχισω το επιχειρημα σου...
Αρα συμφωνουμε΄
Απ' ότι έμαθα σε λίγο καιρό και οι άδειες οδήγησης θα εκδίδονται από την αστυνομία με διαδικασία παρόμοια με τα διαβατήρια και παράλληλα θα αντικατασταθούν και οι παλιές οπότε μάλλον μας περιμένει νέα ταλαιπωρία (αυτή τη φορά κατά τη γνώμη μου αξίζει αφού πάμπολλες άδειες έχουν σταλλεί στο σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες και μεγάλο αντίτιμο) -
Ένας μονόδρομος ο οποίος παραβιάζεται συνειδητά και όσο καλοκαιριάζει και από περισσότερους οδηγούς είναι αυτός που ανεβαίνει στη Βάρκιζα δεξίιά από το γνωστό φούρνο από ένα σημείο και μετά και που βγάζει στο Καβούρι. Στον δρόμο αυτό εδώ και μερικές εβδομάδες κάποιοι παρκάρουν σε τυφλά σημεία στη δεξιά πλευρά γι΄ αυτούς που ανεβαίνουν (παράνομα) και το ατύχημα καραδοκεί. Τώρα στο συγκεκριμένο δρόμο ποιος είναι μαγαλύτερο ζώο? Ο δήμος που τον έκανε μονόδρομο για να μην ενοχλούνται οι δημότες του? Αυτοί που ανεβαίνουν παράνομα για να γλυτώσουν τα λιμανάκια και την κίνηση στη Βάρης Κορωπίου ή αυτοί που παρκάρουν (επίτηδες?) εκεί που δεν πρέπει?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]