τεραστιων διαστασεων ζωο με τασεις αυτοκτονιας!παω με το αμαξι μου 2 στενα απο το σπιτι μου στο χαιδαρι και στο στενο εχει στοπ στο οποιο εχουν γινει πολλες τρακες.δεν εχει ορατοτητα να δεις αν ερχεται αλλο αμαξι.
και εκει που εχω σταματησει και παω να ξεκινησω περναει τεζα ενας με ενα honda xr 400 απο οσο ειδα τεζα!!!τουλαχιστον με 60-70!!
εμεινα καγκελο!!περασε το στοπ που δεν βλεπει με τοσα χιλιομετρα λεω χριστε μου αν κατεβαινε ενα αμαξι η καμια μηχανη ο τυπος η θα γινοταν αλοιφη η θα εφτανε μεχρι την θηβων.συν το σοκ που θα παθαινα αν εβλεπα τετοια στουκα ακριβως στη μαπα μου.
οπως επισης σε ενα στενο πιο πανω απο αυτο σκωτοθηκε πριν 9 χρονια ενας γνωστος μου με το ιδιο πραγμα.ειχε ενα μπομπο τον πουλησε πηρε ενα crm 250 (η μανα φωναζε) και το ειχε 3 μερες.ε ανεβαινε το στενο ηταν και το σχολιο του εκει και για μαγκια γκαζωσε στους φιλους περναει τεζα το στοπ.
ελα ομως που κατεβαινε το λεωφορειο της Εθελ το magirus duetz το παλιο και εσκασε πανω στο παραθυρο του οδηγου και σκωτοθηκε ακαριαια.
τετοιες μαλακιες κανουν σκωτοστρες οι μηχανες μετα....