-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ιδιώτης έβγαλε φωτό με Αλμέρα Δημοτικής Αστυνομίας να κλείνει διάβαση και να προσπαθεί να περάσει από εκεί γυναίκα με καροτσάκι. Με ένα κείμενο μούρλια και επώνυμο, το κόλλησε το χαρτί σε κάθε σταντ για αυτές τις δωρεάν εφημερίδες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.Σωστόοοοοος
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ιδιώτης έβγαλε φωτό με Αλμέρα Δημοτικής Αστυνομίας να κλείνει διάβαση και να προσπαθεί να περάσει από εκεί γυναίκα με καροτσάκι. Με ένα κείμενο μούρλια και επώνυμο, το κόλλησε το χαρτί σε κάθε σταντ για αυτές τις δωρεάν εφημερίδες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.Μάγκας. Στο δήμο δεν έπρεπε να πάει όμως;
-
Για να κάθισε να κάνει όλο το σκηνικό με τηλέφωνα κλπ., μάλλον θα πήγε και στο Δήμο. Πάντως ήταν εμφανής η προσπάθεια κραξίματος!
-
O ΠίΟ Μ@Λ@..Σ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ σημερα στην επίδαυρο με leon urbo ...
την στίγμη που τον προσπερναγα πατησε γκαζί γελοντας κ με αφησε ξεκρεμαστο πανω στη μίκρη ευθεία (εγω με 1000ρη μηχανακί)
φανταστητε τον εαυτο σας μεσα σε αμαξί....
ευχομαί να καταληξη εκεί που πρεπείΣΤΟΝ ΤΑΦΟ!!!!!!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ραταπλαν,
μπορεις να μην βριζεις;σου ειναι τοσο δυσκολο;
εγω δεν σε βριζω.
εχετε μια συνηθεια μερικοι να καθεστε πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο και να βριζετε επειδη δεν συμφωνειτε η επειδη δεν εχετε επιχειρηματα να αποδειξετε αυτο που λετε.
οι mods κατα τα αλλα διαγραφουν υβριστικα μηνυματα.
τελος παντων.
εγω ας ειμαι ο edit [Krus] πασα μου.δεν βαριεσαι.
τελικα ακομα δεν μου ειπες κατι που να εγραψα και να μην στεκει.
χαλαρωσε ρε φιλε.
φορουμ ειναι.εδω μεσα πας να περασεις το τσαμπουκα σου;
ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ.
ενταξει αγορινα;αντε μπραβο.Eνταξει, συνεχιζε να το παιζεις.....οτι δεν καταλαβαινεις!
Σου ειαπ εγω οτι γενικα λες κατι που δεν στεκει γενικά? Δεν στεκουν αυτα που λες σχολιαζοντας πραγματα που ειπα εγω....αλλα λεω και σχολιαζεις σα να εχω πει αλλα? Το επιασες τωρα? Κρατα το γερα μη σου φυγει!
Krus, ρε φιλε Sorry αλλα επι 2 ποστ των ρωτουσα γιατι παριστανε ιτον μαλακα....δεν τον ελεγα μαλακα!
-
βγηκα βολτα να τσεκαρω ενα GPS προγραμματακι γιατι ψιλο-βοηθαω στην εξελυξη του.
Παω να βαλω στην Αργυρουπολη βενζινη, γιατι θα κατεβαινα Σουνιο για τον παραπανω σκοπο.
Στη γεφυρα του Praktiker κ ενω πλησειαζω, λεοφωρειο.... διπλο περναει την διασταυρωση και κλεινει και τις δυο λωριδες στο ρευμα μου....
Φρεεεεεεεεεεενα..... Και σταματαω χιλιοστα πριν ακουμπησω... (οδοστρομα χαλια οπως και τα φρενα του Γλυστρα... Αστρα...) μ αρχηζει ο παπρας και στα μπηνελικια..... βγαινω εξω, τραβαω φωτο και του λεω οτι θα γινεει διασυμως αυριο.... Η μλακια ειναι οτι δεν ειχε χωρο το νοκια και εμεινα μονο στις απειλες...Επιστροφη σπιτι απο την διασταρωση Βουλιαγμενης με Παραλιακη κωλαση!
Δεν κινειται τιποτα!
Λεω παει.... η στο Bo η στο Galea θα χει γινει μακελιο....
Σφινα απο δω, σφινα απο κει σφινα και πιο κατω και φτανω στην πιγη του κακου....
Ενα F430 ειχε βγει βολτα.... Πηγαινε αρηστερα με καμια 50-60αρα ΧΑΩ -πρωτο ζωο- και πισω του ειχε παραλλησει το συμπαν....
Δυο Punto GT κ ενα Opel Tigra ειχαν πιασει απο μια λωριδα -αλλα 3 ζωα- και χαζευαν την Ferrari....
Καβαλησα το μεσαιο Punto -με φωτα και με κορνες δεν επαιρνε χαμπαρι- και περασα τον πανικο καπου μετα τις γραμμες του Τραμ στη Γλυφαδα.
Μεχρι το σπιτι μου, η κινηση ηταν ομαλη.
Αν και δεν ελλειψαν κατι μπαρμπες που πηγαιναν οπως να ναι.
Ενας επινε την μιση μεσαια και την μιση αριστερη... και στη δεξια λοφωρειο.... με την ιδια ταχυτητα...
Παιζει να χει χασει τον δεξι καθρευτη του.... -
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, οχήματα τροφοδοσίας κλείνουν λωρίδες σε όλους τους δρόμους. Μερικές φορές και φορτηγάκια courier. Βολεύτηκαν όλοι.
Προχτές την είπα σε έναν που ξεφόρτωνε και είχε διπλοπαρκάρει στο αριστερό ρεύμα, 10 μέτρα πριν από φανάρι αριστερα. Ήμουν το 3ο αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και είχα κάτσει δίπλα του, και έκλεινα το ρεύμα για ευθεία.
Διάλογος (?)
-Με αυτό που κάνετε εμποδίζετε γιατί εμείς που θέλουμε να στρίψουμε αριστερά κλείνουμε όλο το ρεύμα για ευθεία.
-Το ξέρω αλλά τι να κάνω;
-Να αλλάξετε ώρες τροφοδοσίας ή να παρκάρετε κάπου χωρίς να εμποδίζετε.
-Τι να κάνω ρε φίλε, πίτες σε σουβλατζίδικο παραδίδω, πότε να τις πάω;
-Να παρκάρεις αλλού τότε.
-Άσε μας ρε φίλε κι εσύ.Ε άναψε εντωμεταξύ το πράσινο και έφυγα.
Τι να πω ρε παιδιά, νόμιζα ότι υπήρχαν συγκεκριμένες ώρες τροφοδοσίας. Αυτές οι εταιρίες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.
Γενικά με το διπλοπαρκάρισμα έχει παραγίνει ΠΑΝΤΟΥ! Στη διαδρομή που κάνω καθημερινά χάνω χοντρικά 40% του χρόνου μου για όλους τους έξυπνους. Τουλάχιστον αν είναι να μας γ@μ@νε τις λωρίδες, ας τις κάνουμε μόνιμες παρκαρίσματος να βολευόμαστε και εμείς οι δειλοί που δε διανοούμαστε να διπλοπαρκάρουμε.
-
Maserati 4porte καινούρια προχτες στη Βούλα.
Όοοχι, δεν το βάζω στο carspotting, εδώ είναι η θέση του, δικαιωματικά.
Ο κύριος, επειδή με το αμάξι του μπορεί να γ@μήσει όλον τον κόσμο, θεωρησε φυσικό να πάει τέρμα αριστερά σε φανάρι, στη λωρίδα που στρίβει αριστερά και να μπει μπροστά από όλα τα κορόιδα που περίμεναν να πάνε ευθεία.
Το ίδιο βέβαια έκανε χτες μέγιστος μαλάκας στην παραλιακή και μάλιστα πήγε και ένα βήμα παραπέρα. Πέρασε με κατακόκκινο την ώρα μάλιστα που διέσχιζε τον δρόμο διπλό λεωφορείο! Το ειρωνικό χειροκρότημά μου μετά από λίγο μάλλον ως επεφημία πρέπει να το εξέλαβε...Ακόμα: Αν μου ξανατύχει την ώρα που κινούμαι μεσαία σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας να βγει ο οποιοσδήποτε κάφρος από στενό κατευθείαν στη μεσαία ή την αριστερή , ιδιαίτερα αν είμαι με μηχανάκι και μου σκάσει μπροστά (λες και είμαι... ανύπαρκτος ) όπως χτες τα 2 ζώα σε παραλιακή και Κηφισσό αντίστοιχα, μα το Θεό σας λέω, τον έχω διπλαρώσει και τον έχω αρχίσει στις κρανιές και θα με δείτε στις ειδήσεις!
Ο δεύτερος μάλιστα είχε και το πιτσιρίκι μπροστά, στην αγκαλιά της μάνας του.Και ύστερα γράφουμε τους επικίνδυνους που κινούνται με υπερ-βολική ταχύτητα...
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ!!!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Συγνωμη αλλα εδω κανεις λαθος, δεν ειναι ο αρχοντας του φρόμου το ασθενοφορο και ολοι οι υπολοιποι κανουμε το σταυρο μας μην πετυχουμε κανα τετοιο να παραβιαζει κοκκινο. Ολοι βοηθαμε ανοιγουμε δρομο κλπ στα ασθενοφορα, αλλα και αυτα με την σειρα τους ωφειλουν να σεβοντε τους γυρω τους, με την ιδια λογικη αν δεν χωραει να περασει απο ενα ανοιγμα και φαει 2 καθρεφτες, φτιανει τα αυτοκινητα που δεν εκαναν αρκετα στην ακρη?
Μηπως οι οδηγοι των Ασθενοφορων σε Αθηνα και θεσσαλονικη θα επρεπε να εχουν καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες και οχι απλα διπλωμα ταδε κατηγοριας?
Το να προσπαθω να αποδειξω λοιπον οτι ΔΕΝ εφταιγα για το τρακαρισμα με το ασθενοφωρο για εμενα θα ειναι μεγαλη χαρα....αν σκεφτεις οτι αντι για αυτο το μονο πραγμα που θα ειχα να κανω θα ηταν να βολευτο καλα σε ενα ξυλινο κουτι ενα μετρο κατω απο τη γη!
ΥΓ. Ξαναλέω, την επομενη φορα μεσα σε κινηση (ειδικα Λ.Βουλιαγμενης με λεωφορεια κλπ) προσπαθηστε να δειτε ποσα μετρα πριν ακουσατε την σειρηνα του. Ειδικα αυτα που δεν εινα ικιτρινα (ΕΚΑΒ?) αλλα ασπρα, μαλλον διαφορων κλινηκων ειναι αυτα, συνηθως παλια, ΔΕΝ ακουγονται! Αντε λοιπον να οδηγης μηχανη και να φορας και την κραναρα σου, και να ξεκιναει και ενα λεωφορειο δεινοσαυρος διπλα σου....ε τα @@ μου θα ακουσεις!
Λάθος δεν κάνω γιατί απλά:
Εγώ σου είπα τι λέει ο νόμος και πως τον ερμηνεύουν τα ελληνικά δικαστήρια...Επίσης σε ενημέρωσα ότι αν συγκρουστείς με ασθενοφόρο στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων θα πληρώσεις ...Αυτό λέγεται εκτίμηση γενικών-συνολικών πιθανοτήτων, χωρίς να έχω ενώπιόν μου συγκεκριμένη υπόθεση. Εδώ τελειώνει και ό,τι μπορώ να κάνω γι αυτό το ζήτημα...
Αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη, αν επίσης πιστεύεις ότι η γνώμη σου είναι σωστή και ότι ο τρόπος που κρίνουν τα δικαστήρια είναι λάθος πάλι δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Τα πράγματα έχουν όπως σου τα λέω, η διαφωνία σου είναι απλά για να γίνεται κουβέντα και αν τη βάλεις σε 'δράση - ενέργεια' μάλλον θα πληρώσεις τα 'δίδακτρα' και θα λήξει η υπόθεση...αν γινει συγκρουση με ασθενοφορο που εχει παραβιασει τον κοκ ,αποδεδειγμενα,ακομα και εποιγον περιστατικο να υπαρχει,φταιει και ο ζημιωμενος αποζημιωνεται κανονικοτατα..
το λεει ο κοκ..
...τα ασθενοφορα μπορουν να παραβιαζουν τον κοκ οταν παριστατε αναγκη,σε περιπτωση ατυχηματος ομως πληρωνουν κανονικα τον παθοντα... -
Aφθονα ζωα μεσα στο Σ/Κ βρέθηκαν μπροστά μου...
1)Σημερα το πρωι ζωο με μαυρο POLO και μιλωντας με το κινητο στο αυτι ...παραβιαζει σε διασταυρωση μεγαλο ΦΩΤΕΙΝΟ STOP και συνεχιζει λες και δεν τρεχει τιποτα...ευτυχως που παντα σταματαω σε διασταυρωση αλλιως θα ειχε καρφωθει πανω μου.
2)Το ιδιο παραπανω ζωο βγαινει στην παραλιακη παραβιαζωντας παλι μεγαλο ΦΩΤΕΙΝΟ STOP ,και παραλιγο να παρει και ενα παιδι με DUKE μαζι του
3)Μητερα ΖΩΟ κυριολεκτικα οδηγουσε με το μωρακι της στα ποδια της μπροστα απο το τιμονι,την επιασαν οι αστυνομοι την εβγαλαν εξω ,της πηραν πινακιδες και την ξεσκισαν στο προστιμο .... -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Aφθονα ζωα μεσα στο Σ/Κ βρέθηκαν μπροστά μου...
1)Σημερα το πρωι ζωο με μαυρο POLO και μιλωντας με το κινητο στο αυτι ...παραβιαζει σε διασταυρωση μεγαλο ΦΩΤΕΙΝΟ STOP και συνεχιζει λες και δεν τρεχει τιποτα...ευτυχως που παντα σταματαω σε διασταυρωση αλλιως θα ειχε καρφωθει πανω μου.
2)Το ιδιο παραπανω ζωο βγαινει στην παραλιακη παραβιαζωντας παλι μεγαλο ΦΩΤΕΙΝΟ STOP ,και παραλιγο να παρει και ενα παιδι με DUKE μαζι τουΤα παραπάνω δείχνουν πως εν Ελλάδι τα ζώα ευδοκιμούν, πληθύνονται και αυξάνονται...
3)Μητερα ΖΩΟ κυριολεκτικα οδηγουσε με το μωρακι της στα ποδια της μπροστα απο το τιμονι,την επιασαν οι αστυνομοι την εβγαλαν εξω ,της πηραν πινακιδες και την ξεσκισαν στο προστιμο ....
Αυτό πάλι, δείχνει πως η ελπίδα δεν χάθηκε ακόμη... Ευχής έργο να υπήρχε ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ και ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ αστυνόμευση στα σημαντικά και ουσιαστικά. Θ' αλλαζε και η αντιμετώπιση της αστυνομίας και των αστυνομικών από τους οδηγούς: αν γράφεις μόνον για υπερβολική ταχύτητα, δεν σε σέβονται, αν γράφεις ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις παραβάσεις, τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ τον σεβασμό!
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
3)Μητερα ΖΩΟ κυριολεκτικα οδηγουσε με το μωρακι της στα ποδια της μπροστα απο το τιμονι,την επιασαν οι αστυνομοι την εβγαλαν εξω ,της πηραν πινακιδες και την ξεσκισαν στο προστιμο ....Κανονικα ή μάνα αυτή πρεπει να τους ευχαριστησει χιλιες φορες για το καλο που της κανανε και την σταματησανε.
Ο νομος υπαρχει για να μας προστατευει,και στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτο εφαρμοστηκε αριστα,προστατευσε και αυτην και το παιδι της. -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Συγνωμη αλλα εδω κανεις λαθος, δεν ειναι ο αρχοντας του φρόμου το ασθενοφορο και ολοι οι υπολοιποι κανουμε το σταυρο μας μην πετυχουμε κανα τετοιο να παραβιαζει κοκκινο. Ολοι βοηθαμε ανοιγουμε δρομο κλπ στα ασθενοφορα, αλλα και αυτα με την σειρα τους ωφειλουν να σεβοντε τους γυρω τους, με την ιδια λογικη αν δεν χωραει να περασει απο ενα ανοιγμα και φαει 2 καθρεφτες, φτιανει τα αυτοκινητα που δεν εκαναν αρκετα στην ακρη?
Μηπως οι οδηγοι των Ασθενοφορων σε Αθηνα και θεσσαλονικη θα επρεπε να εχουν καποιες ιδιαιτερες ικανοτητες και οχι απλα διπλωμα ταδε κατηγοριας?
Το να προσπαθω να αποδειξω λοιπον οτι ΔΕΝ εφταιγα για το τρακαρισμα με το ασθενοφωρο για εμενα θα ειναι μεγαλη χαρα....αν σκεφτεις οτι αντι για αυτο το μονο πραγμα που θα ειχα να κανω θα ηταν να βολευτο καλα σε ενα ξυλινο κουτι ενα μετρο κατω απο τη γη!
ΥΓ. Ξαναλέω, την επομενη φορα μεσα σε κινηση (ειδικα Λ.Βουλιαγμενης με λεωφορεια κλπ) προσπαθηστε να δειτε ποσα μετρα πριν ακουσατε την σειρηνα του. Ειδικα αυτα που δεν εινα ικιτρινα (ΕΚΑΒ?) αλλα ασπρα, μαλλον διαφορων κλινηκων ειναι αυτα, συνηθως παλια, ΔΕΝ ακουγονται! Αντε λοιπον να οδηγης μηχανη και να φορας και την κραναρα σου, και να ξεκιναει και ενα λεωφορειο δεινοσαυρος διπλα σου....ε τα @@ μου θα ακουσεις!
Λάθος δεν κάνω γιατί απλά:
Εγώ σου είπα τι λέει ο νόμος και πως τον ερμηνεύουν τα ελληνικά δικαστήρια...Επίσης σε ενημέρωσα ότι αν συγκρουστείς με ασθενοφόρο στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων θα πληρώσεις ...Αυτό λέγεται εκτίμηση γενικών-συνολικών πιθανοτήτων, χωρίς να έχω ενώπιόν μου συγκεκριμένη υπόθεση. Εδώ τελειώνει και ό,τι μπορώ να κάνω γι αυτό το ζήτημα...
Αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη, αν επίσης πιστεύεις ότι η γνώμη σου είναι σωστή και ότι ο τρόπος που κρίνουν τα δικαστήρια είναι λάθος πάλι δεν μπορώ να κάνω κάτι...
Τα πράγματα έχουν όπως σου τα λέω, η διαφωνία σου είναι απλά για να γίνεται κουβέντα και αν τη βάλεις σε 'δράση - ενέργεια' μάλλον θα πληρώσεις τα 'δίδακτρα' και θα λήξει η υπόθεση...αν γινει συγκρουση με ασθενοφορο που εχει παραβιασει τον κοκ ,αποδεδειγμενα,ακομα και εποιγον περιστατικο να υπαρχει,φταιει και ο ζημιωμενος αποζημιωνεται κανονικοτατα..
το λεει ο κοκ..
...τα ασθενοφορα μπορουν να παραβιαζουν τον κοκ οταν παριστατε αναγκη,σε περιπτωση ατυχηματος ομως πληρωνουν κανονικα τον παθοντα...Στις προηγουμενες σελιδες καταλειξαμε στο συμπερασμα πως το τι λεει ο ΚΟΚ δεν εχει καμια συμασεια οταν η υποθεση φτασει στα δικαστηρια.
Ο δικαστης -που κατα πασα πιθανοτιτα δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα και τον ΚΟΚ- θα πει 'σειρηνα, φαρος... Αρα φταιτε κυριε παθοντα... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
3)Μητερα ΖΩΟ κυριολεκτικα οδηγουσε με το μωρακι της στα ποδια της μπροστα απο το τιμονι,την επιασαν οι αστυνομοι την εβγαλαν εξω ,της πηραν πινακιδες και την ξεσκισαν στο προστιμο ....
Κανονικα ή μάνα αυτή πρεπει να τους ευχαριστησει χιλιες φορες για το καλο που της κανανε και την σταματησανε.
Ο νομος υπαρχει για να μας προστατευει,και στην συγκεκριμενη περιπτωση αυτο εφαρμοστηκε αριστα,προστατευσε και αυτην και το παιδι της.Βασικα τετοιες (ο θεος να τις κανει) μανες θελουν δικο τους Point System....
3 κλησεις για επικινδυνη μεταφορα ανηλικου και το ανηλικο παει σε αναδωχη οικογενεια η ιδρυμα. -
Εγώ θα έλεγα να γίνονται και μηνύσεις για την επιμέλεια σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων τέτοιων παραβάσεων
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, οχήματα τροφοδοσίας κλείνουν λωρίδες σε όλους τους δρόμους. Μερικές φορές και φορτηγάκια courier. Βολεύτηκαν όλοι.Προχτές την είπα σε έναν που ξεφόρτωνε και είχε διπλοπαρκάρει στο αριστερό ρεύμα, 10 μέτρα πριν από φανάρι αριστερα. Ήμουν το 3ο αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και είχα κάτσει δίπλα του, και έκλεινα το ρεύμα για ευθεία.
Διάλογος (?)
-Με αυτό που κάνετε εμποδίζετε γιατί εμείς που θέλουμε να στρίψουμε αριστερά κλείνουμε όλο το ρεύμα για ευθεία.
Τι να πω ρε παιδιά, νόμιζα ότι υπήρχαν συγκεκριμένες ώρες τροφοδοσίας. Αυτές οι εταιρίες δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.
Γενικά με το διπλοπαρκάρισμα έχει παραγίνει ΠΑΝΤΟΥ! Στη διαδρομή που κάνω καθημερινά χάνω χοντρικά 40% του χρόνου μου για όλους τους έξυπνους. Τουλάχιστον αν είναι να μας γ@μ@νε τις λωρίδες, ας τις κάνουμε μόνιμες παρκαρίσματος να βολευόμαστε και εμείς οι δειλοί που δε διανοούμαστε να διπλοπαρκάρουμε.
Αν είμαστε απόλυτοι, τότε έχεις δίκιο στο ότι τα αυτοκίνητα διανομών δεν πρέπει να διπλοπαρκάρουν κλπ.. Όμως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Επειδή έχω ασχοληθεί και με την διανομή, ο τελευταίος που ευθύνεται είναι ο οδηγός. Είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που έκανε για παράδειγμα στην περίπτωση που αναφέρεις. Πριν πάρω ο ίδιος την γεύση του τί εστί διανομή, όποτε πετύχαινα κάποιον στον δρόμο βλαστημούσα απο μέσα μου. Τώρα όμως τους καταλαβαίνω και απλά κάνω υπομονή. Κανείς (ή σχεδόν κανείς) οδηγός δεν χαίρεται για την κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλεί. Είναι δέσμιος των συνθηκών.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, οχήματα τροφοδοσίας κλείνουν λωρίδες σε όλους τους δρόμους. Μερικές φορές και φορτηγάκια courier. Βολεύτηκαν όλοι.
Προχτές την είπα σε έναν που ξεφόρτωνε και είχε διπλοπαρκάρει στο αριστερό ρεύμα, 10 μέτρα πριν από φανάρι αριστερα. Ήμουν το 3ο αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και είχα κάτσει δίπλα του, και έκλεινα το ρεύμα για ευθεία.
Διάλογος (?)
Αν είμαστε απόλυτοι, τότε έχεις δίκιο στο ότι τα αυτοκίνητα διανομών δεν πρέπει να διπλοπαρκάρουν κλπ.. Όμως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Επειδή έχω ασχοληθεί και με την διανομή, ο τελευταίος που ευθύνεται είναι ο οδηγός. Είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που έκανε για παράδειγμα στην περίπτωση που αναφέρεις. Πριν πάρω ο ίδιος την γεύση του τί εστί διανομή, όποτε πετύχαινα κάποιον στον δρόμο βλαστημούσα απο μέσα μου. Τώρα όμως τους καταλαβαίνω και απλά κάνω υπομονή. Κανείς (ή σχεδόν κανείς) οδηγός δεν χαίρεται για την κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλεί. Είναι δέσμιος των συνθηκών.
Συμφωνώ!!
Διανομέας είμαι κι εγώ εδώ και 3 χρόνια!!
Δυστηχώς σε περιοχές στο κέντρο (Κυψέλη, Παγκράτι, Πατήσια κλπ),
δεν υπάρχει χώρος ούτε για παπί! Εκτός εάν ο πελάτης κρατάει ελεύθερο χώρο! Τι να κάνω εάν ο υπεύθυνος δεν μου δίνει βοηθό! Και στην τελική δεν κάνω πάνω από 1' (χρονομετρηνένο)!
Υπομονή! Η βιασύνη θα μας στείλει πριν την ώρα μας! -
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, οχήματα τροφοδοσίας κλείνουν λωρίδες σε όλους τους δρόμους. Μερικές φορές και φορτηγάκια courier. Βολεύτηκαν όλοι.Προχτές την είπα σε έναν που ξεφόρτωνε και είχε διπλοπαρκάρει στο αριστερό ρεύμα, 10 μέτρα πριν από φανάρι αριστερα. Ήμουν το 3ο αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και είχα κάτσει δίπλα του, και έκλεινα το ρεύμα για ευθεία.
Διάλογος (?)
συνηθως υπαρχουν συγκεκριμενες ωρες τροφοδοσιας,τα πρωινα δηλαδη,
και συνηθως υπαρχουν πινακιδες που λενε οτι τις ταδε ωρες απαγορευεται το παρκαρισμα εκει,ωστε να μπορουν τα φορτηγακια να ξεφορτωσουν χωρις να διπλοπαρκαρουν.
το προβλημα ειναι ομως,οπως και σε καθε μεγαλη πολη,
οτι οι θεσεις σταθμευσεως ειναι αναλογικα με τα αυτοκινητα πολυ λιγες.
οποτε αναγκαστικα παρκαρουν τα αμαξια εκει που θα ξεφορτωσει το καθε φορτηγακι.
εκει θελει λιγη κατανοηση.
που να παει ο ανθρωπος οταν εχει να ξεφορτωσει ολοκληρο εμπορευμα.δεν μπορει να ψαχνει για παρκινγκ σε 2,3 και 4 τετραγωνα πιο κατω,και να κουβαλαει με τα ποδια το εμπορευμα για εκατονταδες μετρα.
το προβλημα ειναι η ελλειψη θεσεων σταθμευσης,
και η μη συμμορφωση των οδηγων που παρκαρουν εκει οταν υπαρχει πινακιδα που λεει οτι τις ταδε ωρες απαγορευεται το παρκαρισμα.
γενικα ο σταρχιδισμος που επικρατει.το βλεπουμε συχνα και οταν παρκαρουν μπροστα απο εξοδους γκαραζ,σε παρκινγκ για αναπηρους κλπ.
τα φορτηγακια τροφοδοσιας που αναγκαζονται να διπλοπαρκαρουν,δεν νομιζω οτι φταινε. -
Προχθές το απόγευμα στην Κηφισιά σε δρόμο που βγάζει στην Κηφησίας (στο ύψος του αστυνομικού τμήματος) κυρία αδιευκρίνιστης ηλικίας (έμοιαζε 55-60) προσπαθούσε να παρκάρει ασημί VW Polo σε θέση που δε χωρούσε ούτε Smart. Αφού βαρέθηκε να προσπαθεί (την περιμέναμε κανένα λεπτό εγώ και το μηχανάκι που είχα μπροστά μου) και αφού βούλιαξε τη μπροστινή δεξιά γωνία του προφυλακτήρα του αυτ/του που όριζε την πίσω μεριά της 'θέσης στάθμευσης' και φυσικά έγδαρε και τον προφυλακτήρα του Polo της, αποφάσισε να πάει 10 μέτρα παρακάτω, όπου υπήρχε άπλετος χώρος για 2-3 αυτοκίνητα, και στάθμευσε. Στη συνέχεια πήρε την τσάντα της και την κοπάνησε με ελαφρά πηδηματάκια (ούτε που γύρισε να μας κοιτάξει!).
O οδηγός της μηχανής σημείωσε την πινακίδα της σε χαρτάκι και την άφησε στους καθαριστήρες του αυτ/του που η κυρία είχε τραυματίσει.
Καλά πάμε... Το να έχεις δίπλωμα οδήγησης σε αυτή τη χώρα έχει καταντήσει να μη λέει τίποτα παραπάνω απ' ότι το να έχεις αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο....
-
Σήμερα στα Άνω Λιόσια πήγαινα παραγγελία!
Σταματώ να ρωτήσω για έναν δρόμο έναν περαστικό, πίσω μου δεν ερχόταν κανείς! Μετά από 30'', έρχεται αμάξι πίσω κι αρχίζει κόρνες,
ξερογκαζιές και φωνές!! Του κάνω νόημα με τα δάχτυλα 'μισό λεπτό'!
Ύστερα κάνω στην άκρη για να κάνω αναστροφή κι έρχεται δίπλα μου ένας
τσιγγάνος με ένα αγροτικό και μου λέει 'είσαι πολύ μλκς 'και κάτι μπινελίκια που δεν άκουσα καλά! Εντελώς αυθόρμητα του λέω 'άντε και γ@μσου'!!
Αμέσως κατεβαίνει κάτω κι αρχίζει να μου φωνάζει 'θα σε γ..., θα σε κάνω, θα σε ράνω λούστη, κλπ'!
Δε δίνω σημασία και μπαίνω σε ένα στενό για να μην κάνω αναστροφή στο δρόμο! Ξαφνικά τον βλάπω πίσω μου με άγριες διαθέσεις και να προσπαθεί να έρθει δίπλα μου με σκοπό ή να με εμβολίσει ή να μπει απότομα μπροστά μου και να μου κλείσει το δρόμο! Ήμουν με Mercedes 410 φορτηγό!
Δεν τον άφησα κι μπήκα σε ένα στενό, ευτηχώς δεν ήταν αδιέξοδο και χώραγα! Ξαφνικά τον βλέπω να φρενάρει, να κατεβαίνει κάτω και να αρχίζει να τρέχει με τις παντόφλες προς τα μένα!! Δεν με πρόλαβε!!
Μέχρι να βγω στον κεντρικό δρόμο, δεν σταμάταγα πουθενά γιατί υπέθεσα πως μπορεί να μου πεταχτεί από κανένα στενό με τίποτα φίλους του παρέα!!
Τελικά δεν έγινε τίποτα και συνέχισα το δρομολόγιο!!
Δε σας κρύβω πως φοβήθηκα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάνε αυτοί!!
Ίσως φταίω κι εγώ που τον έβρισα!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]