-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Βρε παιδιά η πίστα είναι εκεί 40 χρόνια Τούρκικα, τώρα τους πείραξε;
Αλλά μάλλον εκεί είναι τα εύκολα. Στα διπλανά ίσως ήταν μέσα μερικές 'ντουλάπες' και 'που να τρέχεις τώωρα' ... .Αυτο!
Γκρεμισαν τα καγκελα ΜΟΝΟ μπροστα στη πιστα!
Τα διπλανα καγκελα δεν τους πειραξαν....
Η πιστα ειναι με συμβαση με το Δημο Αλιμου για αθλητικες εγκαταστασεις.
Το ΚΑΡΤ στην Ελλαδα δεν ειναι αθλημα**.**Η πίστα, όπως και τα υπόλοιπα δείγματα του πολιτισμού μας βρίσκονται εκεί εκμεταλευόμενα παραθυράκια των νόμων, την ανοχή των αρχών ή χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους...
Το θέμα είναι γνωστό χρόνια τώρα σε όλους.Αν νομίζεις ότι όλη αυτή η ενέργεια έγινε μόνο και μόνο για να ξηλωθεί η πίστα κάρτ κάπου έχεις χάσει επεισόδια φίλε.
Τα κάγκελα έριξαν και άνοιξαν το πέρασμα προς την παραλία, δεν γκρέμισαν την ίδια την πίστα.Κοίτα και στην παραλία του Μοσχάτου που έκαναν το ίδιο και θα καταλάβεις ότι σε αυτήν την πόλη έχουμε δικαίωμα να περπατάμε εκεί από το σύνταγμα.
Αυτο που λεει ειναι οτι κανεις δεν τολμησε να κανει το ιδιο και για τα καραπαρανομα clubs που βρισκονται ακριβως διπλα. Κοτ κοτ κοτ δηλαδη. Τα ιδια club που το βραδυ δεν σε αφηνουν να παρκαρεις στον δημοσιο δρομο.
ΥΓ για να μην πουμε για το οτι ολα αυτα, και η πιστα μαζι, τοσα χρονια που φορολογουνται τα εσοδα τους, 'δεν' ενοχλησαν κανεναν.
-
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι επί πολλά χρόνια έγιναν προσπάθειες να φύγει το καρτ από το Ελληνικό (αν δεν κάνω λάθος, κάποτε είχαμε τσακωθεί και εδώ μέσα για αυτό το θέμα), αλλά βρισκόντουσαν νομικά παράθυρα, και πατήματα σε διεφθαρμένες δημόσιες υπηρεσίες που έκαναν τα στραβά μάτια -ή ακόμα και πλάτες- στην παρανομία.
-
Απ' ότι ξέρω έχει γίνει ένας διαγωνισμός του δημοσίου για εκμίσθωση όλης της παραλίας από το Ελληνικό ώς και το λούνα πάρκ στη Γλυφάδα. Τον διαγωνισμό τον έχει κερδίσει μια εταιρία και όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτό το χώρο είναι υποχρεωμένες να φύγουν (συν το λούνα παρκ).
Άγιος Κοσμάς: Στην περιοχή πρόκειται να δημιουργηθεί μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες της Μεσογείου. Το έργο φαίνεται να πηγαίνει στην εταιρεία Σείριος που ανήκει κατά 60% στον επιχειρηματία Παναγιώτη Πανούση, εκ των μετόχων της ΑΤΤΙΚΑΤ, μετά και από την αποσφράγιση των προσφορών. Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα δημιουργηθούν, εκτός της μαρίνας που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί 1.170 σκάφη, ξενώνες πολυτελείας για τα πληρώματα των σκαφών, εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο, ελικοδρόμιο κ.α. Στόχος είναι η νέα μαρίνα να αποτελέσει την πύλη εισόδου στην Ελλάδα επισκεπτών με υψηλό εισόδημα. Η Σείριος προσέφερε μίσθωμα 14,27 εκ. ευρώ ετησίως και 5 εκ. ευρώ εφάπαξ
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ζώο ο οδηγός του ΟΑΣΘ της Γραμμής 14 σήμερα το βράδυ. Οδηγούσε με ανοιχτούς τους προβολείς ομίχλης (οι οποίοι είναι και τεράστιοι στα λεωφορεία) με τον δεξί να φωτίζει δύο μέτρα ψηλά και 3 μέτρα δεξιά. Για να καταλάβετε δεν ενοχλούσαν τα φώτα του τους άλλους οδηγούς αλλά τον κόσμο στα πεζοδρόμια και αυτούς που περίμεναν στις στάσεις. Αφού έβλεπε ότι τους φώτιζε σα να ήταν σε βιτρίνα τι δε τα έκλεινε?face control...
-
Πρόπερσι, πριν δημιουργηθεί ο ντόρος με τους δημάρχους-απεργούς πείνας κλπ (πού ήταν όλοι αυτοί τις τελευταίες δεκαετίες; ), είχα πάρει τλφ τον ΕΟΤ γιατί απλά μου την είχε δώσει η υπόθεση των κλειστών πλαζ. Δηλαδή εμένα με ενοχλούσε όχι τόσο η ιστορία με τα μαγαζιά -που είναι καραπαράνομα, οπότε ένας εισαγγελέας μπορεί να δώσει λύση αύριο συνοδεία αστυνομικών- αλλά των 'νόμιμων' δήθεν οργανωμένων πλαζ που σου απαγορεύουν να βρέξεις τα πόδια σου αν δεν πληρώσεις ένα καθόλου ευκαταφρόνητο τίμημα.
Μου είπαν ότι αρμόδια υπηρεσία ήταν πλέον η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, η οποία εκμεταλλεύεται τις πλαζ είτε η ίδια, είτε εκμισθώνοντάς τις σε τρίτους.
Παίρνω τλφ εκεί. Τους λέω τι θέλω και ένας υπάλληλος μου αρχίζει το βιολί του 'ξεύρετε, είναι νόμιμο γιατί υπάρχει απόφαση του υπουργού κλπ'. 'Τότε η απόφαση είναι παράνομη ως αντισυνταγματική, γιατί κοινόχρηστα πράγματα, όπως είναι το νερό της θάλασσας και ο αιγιαλός, τα προσφέρει μόνο σε όσους πληρώνουν'.
Με παρέπεμψε στο νομικό σύμβουλο της εταιρείας.Αρχίζει η κουβέντα.
'Το και το!'
'Μα γιατί το λέτε αυτό; Αφού έχετε πρόσβαση στην ακτή, λίγο πιο πέρα είναι ανοιχτή'.
'Το λέω επειδή θέλω να πάω ΕΚΕΙ και όχι όπου επιθυμεί μια εταιρεία!'
'Και γιατί ειδικά εκεί;'
'Επειδή ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Και συν τοις άλλοις έχω δικαίωμα να το πράξω και δεν βλέπω το λόγο να το αποποιηθώ'
'Ξέρετε, το ίδιο πράγμα με κοινόχρηστα πράγματα κάνουν και οι δήμοι, μισθώνοντας τη χρήση πλατειών και πεζοδρομίων για να βάλουν τραπεζοκαθίσματα διάφοροι ιδιώτες επιχειρηματίες'
'Ναι, αλλά όποτε θέλω μπορώ να περάσω ανάμεσα από τα καθίσματα, δεν με υποχρεώνει κάποιος ν' αλλάξω δρόμο με συρματοπλέγματα'
'Μα ο ιδιώτης που εκμεταλλεύεται την πλαζ, την καθαρίζει, προσφέρει ξαπλώστρες, τις συντηρεί, επιτηρεί το χώρο...'
'Μπράβο του, αλλά αυτό το κάνει για να είναι ελκυστική η επιχείρησή του, όχι για το καλό του λαού, έτσι δεν είναι; Το ίδιο κάνουν και όσοι μισθώνουν θέσεις για τραπεζοκαθίσματα σε πλατείες, χωρίς να απαιτούν από τους περαστικούς να τους πληρώνουν είσοδο όποτε περνάνε, σωστά;'
'Τί να σας πω... Προφανώς διαφωνούμε, δεν μπορώ να σας βοηθήσω παραπάνω'
'Σίγουρα όχι, αφού μου στερείτε παρανόμως την άσκηση ενός δικαιώματός μου'Μετά πήρα τλφ στο Συνήγορο του Πολίτη.
'Το και το'
'Είναι σοβαρό αυτό που μας λέτε, θα χρειαστούμε επίσημη καταγγελία εκ μέρους σας, αφού πρώτα βεβαιωθεί αρμοδίως ότι σας απαγορεύουν την πρόσβαση στην ακτή'
'Δηλαδή μια αρνητική απάντηση από τη Κτηματική Εταιρεία σας κάνει;'
'Για αρχή, ναι'
'Ευχαριστώ'Κάπου εκεί βαρέθηκα, αν και φαινόταν ότι βρήκα μια άκρη. Έπρεπε να το κυνηγήσω, αλλά οι δουλειές, η ψιλοβαρεμάρα, η υποψία ότι θα με γείωναν αφού ήμουν απλώς 1 άτομο, τα παράτησα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλα σου λεει, ακομα χρησιμοποιεις τα χερια σου? Τιποτα δεν σου εχω μαθει? Τοσα πραγματα υπαρχουν που δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα που τα κουβαλας, εσυ καθεσαι και ριχνεις μπουνιες ακομα?
τσ τσ τσ...
Το περιστατικο εγινε το 2005... Κ εχουμε 2007
Παντος απ οτι μου πε ενας μπατσος, απο τη στιγμη που με ακολουθησε, εν συνεχεια μου εκλεισε το δρομο και μου κοπανησε την πορτα, εγω ημουν σε νομιμη αμυνα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρόπερσι, πριν δημιουργηθεί ο ντόρος με τους δημάρχους-απεργούς πείνας κλπ (πού ήταν όλοι αυτοί τις τελευταίες δεκαετίες; ), είχα πάρει τλφ τον ΕΟΤ γιατί απλά μου την είχε δώσει η υπόθεση των κλειστών πλαζ. Δηλαδή εμένα με ενοχλούσε όχι τόσο η ιστορία με τα μαγαζιά -που είναι καραπαράνομα, οπότε ένας εισαγγελέας μπορεί να δώσει λύση αύριο συνοδεία αστυνομικών- αλλά των 'νόμιμων' δήθεν οργανωμένων πλαζ που σου απαγορεύουν να βρέξεις τα πόδια σου αν δεν πληρώσεις ένα καθόλου ευκαταφρόνητο τίμημα.Μου είπαν ότι αρμόδια υπηρεσία ήταν πλέον η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, η οποία εκμεταλλεύεται τις πλαζ είτε η ίδια, είτε εκμισθώνοντάς τις σε τρίτους.
Παίρνω τλφ εκεί. Τους λέω τι θέλω και ένας υπάλληλος μου αρχίζει το βιολί του 'ξεύρετε, είναι νόμιμο γιατί υπάρχει απόφαση του υπουργού κλπ'. 'Τότε η απόφαση είναι παράνομη ως αντισυνταγματική, γιατί κοινόχρηστα πράγματα, όπως είναι το νερό της θάλασσας και ο αιγιαλός, τα προσφέρει μόνο σε όσους πληρώνουν'.
Με παρέπεμψε στο νομικό σύμβουλο της εταιρείας.Αρχίζει η κουβέντα.
'Το και το!'
'Μα γιατί το λέτε αυτό; Αφού έχετε πρόσβαση στην ακτή, λίγο πιο πέρα είναι ανοιχτή'.
'Το λέω επειδή θέλω να πάω ΕΚΕΙ και όχι όπου επιθυμεί μια εταιρεία!'
'Και γιατί ειδικά εκεί;'
'Επειδή ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Και συν τοις άλλοις έχω δικαίωμα να το πράξω και δεν βλέπω το λόγο να το αποποιηθώ'
'Ξέρετε, το ίδιο πράγμα με κοινόχρηστα πράγματα κάνουν και οι δήμοι, μισθώνοντας τη χρήση πλατειών και πεζοδρομίων για να βάλουν τραπεζοκαθίσματα διάφοροι ιδιώτες επιχειρηματίες'
'Ναι, αλλά όποτε θέλω μπορώ να περάσω ανάμεσα από τα καθίσματα, δεν με υποχρεώνει κάποιος ν' αλλάξω δρόμο με συρματοπλέγματα'
'Μα ο ιδιώτης που εκμεταλλεύεται την πλαζ, την καθαρίζει, προσφέρει ξαπλώστρες, τις συντηρεί, επιτηρεί το χώρο...'
'Μπράβο του, αλλά αυτό το κάνει για να είναι ελκυστική η επιχείρησή του, όχι για το καλό του λαού, έτσι δεν είναι; Το ίδιο κάνουν και όσοι μισθώνουν θέσεις για τραπεζοκαθίσματα σε πλατείες, χωρίς να απαιτούν από τους περαστικούς να τους πληρώνουν είσοδο όποτε περνάνε, σωστά;'
'Τί να σας πω... Προφανώς διαφωνούμε, δεν μπορώ να σας βοηθήσω παραπάνω'
'Σίγουρα όχι, αφού μου στερείτε παρανόμως την άσκηση ενός δικαιώματός μου'Μετά πήρα τλφ στο Συνήγορο του Πολίτη.
'Το και το'
'Είναι σοβαρό αυτό που μας λέτε, θα χρειαστούμε επίσημη καταγγελία εκ μέρους σας, αφού πρώτα βεβαιωθεί αρμοδίως ότι σας απαγορεύουν την πρόσβαση στην ακτή'
'Δηλαδή μια αρνητική απάντηση από τη Κτηματική Εταιρεία σας κάνει;'
'Για αρχή, ναι'
'Ευχαριστώ'Κάπου εκεί βαρέθηκα, αν και φαινόταν ότι βρήκα μια άκρη. Έπρεπε να το κυνηγήσω, αλλά οι δουλειές, η ψιλοβαρεμάρα, η υποψία ότι θα με γείωναν αφού ήμουν απλώς 1 άτομο, τα παράτησα.
Μην το κάνουμε σήριαλ του Star. Αν θες μπορεις να κάνεις μπάνιο κατα μήκος της παραλιακής, και να κάθεσαι στα βράχια ή στην αμμο/πετρες. Αν θες συγκεκριμένα να πας σε πλαζ του ΕΟΤ (ή όπως τις λένε τώρα) προφανός και θα πρέπει να πληρώσεις, το παράδειγμα που έφερες με τα τραπεζοκαθισματα στις πλατείες είναι άστοχο κα ιο δικηγόρος που μίλησες μαλακας (ή βαριοτανε να ασχοληθει μαζι σου) το να περνας αναμεσα τους περπατόντας, φυσικά και δεν δίνει το δικαίωμα στον ιδιοκτήτη να σου πει κάτι, πάρε όμως τον καφέ απο το περίπτερο και πήγαινε κάτσε σε ένα τραπεζοκάθισμα....και τα λέμε.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Βρε παιδιά η πίστα είναι εκεί 40 χρόνια Τούρκικα, τώρα τους πείραξε;
Αλλά μάλλον εκεί είναι τα εύκολα. Στα διπλανά ίσως ήταν μέσα μερικές 'ντουλάπες' και 'που να τρέχεις τώωρα' ... .Αυτο!
Γκρεμισαν τα καγκελα ΜΟΝΟ μπροστα στη πιστα!
Τα διπλανα καγκελα δεν τους πειραξαν....
Η πιστα ειναι με συμβαση με το Δημο Αλιμου για αθλητικες εγκαταστασεις.
Το ΚΑΡΤ στην Ελλαδα δεν ειναι αθλημα**.**Η πίστα, όπως και τα υπόλοιπα δείγματα του πολιτισμού μας βρίσκονται εκεί εκμεταλευόμενα παραθυράκια των νόμων, την ανοχή των αρχών ή χρησιμοποιώντας άλλους τρόπους...
Το θέμα είναι γνωστό χρόνια τώρα σε όλους.Ωραια, ως εδω συμφωνουμε.
Αν νομίζεις ότι όλη αυτή η ενέργεια έγινε μόνο και μόνο για να ξηλωθεί η πίστα κάρτ κάπου έχεις χάσει επεισόδια φίλε.
Τα κάγκελα έριξαν και άνοιξαν το πέρασμα προς την παραλία, δεν γκρέμισαν την ίδια την πίστα.
**Δεν την γκρεμησαν, αλλα τη σφραγησαν...
Το περασμενο Σαββατο, εβλεπα απο τα παραθυρα του Reina τις κορδελες που εβαλαν για να σφραγισουν την πιστα καρτ....
Ποιος εχει χασει επισοδια;;;;
Μια πιστα που πλοιρει προϋποθεσεις ασφαλειας... δεν μπορει να λειτουργησει!
**Κοίτα και στην παραλία του Μοσχάτου που έκαναν το ίδιο και θα καταλάβεις ότι σε αυτήν την πόλη έχουμε δικαίωμα να περπατάμε εκεί από το σύνταγμα.
Και γιατι να περπατας ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ και οχι λιγο πιο δεξια και λιγο πιο αρηστερα;;;; Α... Γιατι εκει ειναι το NV, το Ακρωτιρη και λιγο πιο αρηστερα το HAC... Στο παρκιγκ του οποιου.... Και πισω απο τα καγκελα του οποιου... Εκαναν και τη συναυλια.....
-
ratanplan:
Δεν γνωρίζεις καλά τα πράγματα.
Αν προσπαθήσεις να πας για μπάνιο στις οργανωμένες ή ΔΗΘΕΝ 'ιδιόκτητες' πλαζ διαφόρων επιχειρήσεων, πολύ απλά δεν θα σ' αφήσουν να πατήσεις την άμμο και το νερό, πράγμα το οποίο έχεις κάθε δικαίωμα να πράξεις. Αν τους κουβαλήσεις την αστυνομία, θα γίνει σούσουρο και τελικά θα σου περάσει, αλλά ποιος επιθυμεί να πάει για μπάνιο και να του βγει από τη μύτη; Σ' αυτό ποντάρουν οι @#@#%^%.Έχουν φυσικά το δικαίωμα να σου απαγορεύσουν να καθίσεις στις ξαπλώστρες τους ή να πλυθείς στις ντουζιέρες τους, αφού είναι δικές τους και έχουν άδεια να τις τοποθετήσουν στην αμμουδιά - εννοείται όμως ότι θα τις τοποθετήσουν με τρόπο που να μην καθιστούν αδύνατη τη χρήση της αμμουδιάς και του αιγιαλού.
Ομοίως, μπορείς να περάσεις από εκεί που βρίσκονται τα τραπεζοκαθίσματα στις πλατείες και τους πεζοδρόμους, να σταματήσεις για να δεις κάτι, να καθήσεις στο πάτωμα (ναι, κι αυτό επιτρέπεται), αλλά φυσικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ιδιόκτητα μέσα. Απολύτως λογικό.Με δυο κουβέντες:
έχουμε δικαίωμα να μπούμε στις πλαζ, να απλώσουμε πετσέτες/ψάθες, να κάνουμε μπάνιο, να καθίσουμε όσο γουστάρουμε χωρίς να πληρώσουμε ούτε λεπτό του ευρώ._ -
Ενταξει μάλλον δεν θες να καταλάβεις.
Δεν είπα ότι είναι γαματο, να γινουν όλες οι πλαζ με εισοδο κλπ, αλλα μην τρελαθούμε, αν είναι έτσι, να γυρισουμε 50 χρονια πισω, να παίρνουμε μια πετσετα και να πηγαίνουμε με το κτελ για μπανιο, και να κουβαλαμε νερο και κεφτεδακια απο τ οσπιτι.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μην το κάνουμε σήριαλ του Star. Αν θες μπορεις να κάνεις μπάνιο κατα μήκος της παραλιακής, και να κάθεσαι στα βράχια ή στην αμμο/πετρες. Αν θες συγκεκριμένα να πας σε πλαζ του ΕΟΤ (ή όπως τις λένε τώρα) προφανός και θα πρέπει να πληρώσεις, το παράδειγμα που έφερες με τα τραπεζοκαθισματα στις πλατείες είναι άστοχο κα ιο δικηγόρος που μίλησες μαλακας (ή βαριοτανε να ασχοληθει μαζι σου) το να περνας αναμεσα τους περπατόντας, φυσικά και δεν δίνει το δικαίωμα στον ιδιοκτήτη να σου πει κάτι, πάρε όμως τον καφέ απο το περίπτερο και πήγαινε κάτσε σε ένα τραπεζοκάθισμα....και τα λέμε.
εισαι λαθος. Ο ΕΟΤ εβαλε εκει τις εγκαταστασεις, τις καρεκλες, τις ομπρελες κλπ. ΔΕΝ εβαλε την αμμο και το νερο, οποτε αν εγω θελω να παω στην παραλια εκει περα αλλα να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ τις εγκαταστασεις, θα επρεπε να μπορω να το κανω, ΤΣΑΜΠΑ.
Απο και και περα τι διαολο θελετε να κανετε μπανιο εκει? Βουρκος ειναι, και μαλιστα επικινδυνος για την υγεια (τελευταια μελετη του ΕΜΠ εδειξε χημικα, μικροοργανισμους κλπ σε ολες τις παραλιες με μπλε σημαια, οπου μαλιστα ειπαν οτι ο τροπος που αποδιδουν τις μπλε σημαιες ειναι για τα ματια του κοσμου και μονο).
χρηστος λαππας
ναι βρε μαστορα, παρανομη η πιστα βασισμενη σε παραθυρακια. Το ιδιο παρανομα (και χειροτερα γιατι βρισκονται πανω και μεσα στην παραλια) και στα ιδια παραθυρακια πατανε ολα τα club της παραλιακης, αλλα σε αυτα κανεις δεν κουνηθηκε. Ειπαμε, κοτ κοτ κοτ, οπως κανεις δεν τους λεει τιποτα για το παρκινγκ που εχουν παρει νταβατζιλιδικα (εκτος απο μια φορα που καποιος ειχε κανει ολοκληρη μανουρα και πηραν μερικους παρκαδορους αυτοφορω , αλλα το θεμα ειναι να φαει την τσουτσου η επιχειρηση).
-
Ενταξει μάλλον δεν θες να καταλάβεις.Δεν είπα ότι είναι γαματο, να γινουν όλες οι πλαζ με εισοδο κλπ, αλλα μην τρελαθούμε, αν είναι έτσι, να γυρισουμε 50 χρονια πισω, να παίρνουμε μια πετσετα και να πηγαίνουμε με το κτελ για μπανιο, και να κουβαλαμε νερο και κεφτεδακια απο τ οσπιτι.
Μια χαρά καταλαβαίνω.
Δηλαδή παραχωρείς το δικαίωμά σου για ελεύθερη πρόσβαση σε κοινόχρηστο πράγμα, αντί μιας (ακριβής) ξαπλώστρας, ενός (ακριβού) φραπέ, ενός νερού 500 ml, μερικών σουξεδονταμπαντούμπα από τα ηχεία και 2-3 μπόντιγκαααρτζ που προσέχουν μη σου κλέψουν το κινητό.Λοιπόν, ναι! Θέλω τις ακτές ανοιχτές σε όλους, θέλω το ίδιο για τα ποτάμια, τις λίμνες, τα δάση, τον αέρα! Αυτά δεν ανήκουν σε κανένα, αν κάποιοι θέλουν να τα εκμεταλλευτούν, να το κάνουν σεβόμενοι το δικαίωμά μου να τα χρησιμοποιώ όπως οι πρόγονοί μου.
(έχεις κάτι με τα κεφτεδάκια; )
-
Ενταξει μάλλον δεν θες να καταλάβεις.Δεν είπα ότι είναι γαματο, να γινουν όλες οι πλαζ με εισοδο κλπ, αλλα μην τρελαθούμε, αν είναι έτσι, να γυρισουμε 50 χρονια πισω, να παίρνουμε μια πετσετα και να πηγαίνουμε με το κτελ για μπανιο, και να κουβαλαμε νερο και κεφτεδακια απο τ οσπιτι.
Γιατί, κακό είναι αυτό;
Γιατί να ανέχομαι να μου πουλάνε 1 ευρώ το 0.5lt νερό οι καντίνες και οι «οργανωμένοι»;
Σημειώνω οτι εδώ οι παραλίες καθαρίζονται από το δήμο, ο οποίος έχει φτιάξει και τα κοινόχρηστα ντους, και έχει εκμισθώσει το δικαίωμα τοποθέτησης καθισμάτων και ομπρελών μόνο, ενώ η ίδια η παραλία είναι προσβάσιμη κανονικά χωρίς φράχτες κλπ.
Όποιος θέλει ξαπλώστρα πληρώνει. Οι υπόλοιποι την πετσέτα τους μπροστά στο κύμα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
....Παίρνω τλφ εκεί. Τους λέω τι θέλω και ένας υπάλληλος μου αρχίζει το βιολί του 'ξεύρετε, είναι νόμιμο γιατί υπάρχει απόφαση του υπουργού κλπ'. 'Τότε η απόφαση είναι παράνομη ως αντισυνταγματική, γιατί κοινόχρηστα πράγματα, όπως είναι το νερό της θάλασσας και ο αιγιαλός, τα προσφέρει μόνο σε όσους πληρώνουν'.
Με παρέπεμψε στο νομικό σύμβουλο της εταιρείας.Αν υπάρχει πράγματι υπουργική απόφαση δεδομένου του τεκμηρίου νομιμότητας που ισχύει για όλες τις διοικητικές πράξεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσφύγεις στα δικαστήρια για την ακύρωση της απόφασης και (ή) να ζητήσεις αποζημίωση για αστική ευθύνη του Δημοσίου...
Οι συζητήσεις με τον οιονδήποτε είναι περιττές γιατί - αν υπάρχει υπουργική απόφαση ξαναλέω - είναι νομιμότατοι μέχρι την ακύρωση της υπουργικής απόφασης δικαστικώς...Δεν χωράει κουβέντα λοιπόν με το νομικό σύμβουλο ή οποινδήποτε άλλο γιατί (τουλάχιστον προσωρινά) έχεις άδικο και αυτοί δίκιο, μόνο τα δικαστήρια θα κρίνουν τη νομιμότητα-συνταγματικότητα της υπουργικής απόφασης...Ούτε αστυνομία μπορείς να φέρεις φυσικά αν υπάρχει απόφαση αφού είναι νόμιμοι με κρατική σφραγίδα...Ο Συνήγορος καλός είναι αλλά δυστυχώς μόνο συστάσεις μπορεί να κάνει....
-
Το θεμα αυτο ειναι να μη γυρισουμε πισω?Δε σε ενοχλει αυτος ο ακρατος οικονομικος φιλελευθερισμος?Να πληρωνεις μεχρι και το δικαιωμα σου ελευθερης προσβασης στην παραλια?Εχει παραγινει το κακο.Σε λιγο θα πληρωνουμε και το κατουρημα.Μερικοι ξεπουλανε την Ελλαδα στον πλειοδοτη και σε αυτον που εχει τις περισσοτερες υψηλες γνωριμιες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ratanplan:
Με δυο κουβέντες:
έχουμε δικαίωμα να μπούμε στις πλαζ, να απλώσουμε πετσέτες/ψάθες, να κάνουμε μπάνιο, να καθίσουμε όσο γουστάρουμε χωρίς να πληρώσουμε ούτε λεπτό του ευρώ._Αυτό κάνω εδώ και χρόνια στο Σχοινιά στο Καράβι και δε με λέει κανείς τίποτα. Βέβαια, λίγο πιό πέρα από τις πυκνές ξαπλώστρες, για να μην είμαστε σα σαρδέλλες, αλλά κι εκεί δικό του μέρος θεωρείται. Θα έπρεπε π.χ. να υπάρχει κάποιο όριο 'Χ ξαπλώστρες ανά 5 τ.μ.', ώστε να μη σε αναγκάζουν ψυχολογικά να εξοστρακιστείς.
-
ΖΩΑ πραγματικά φορτηγατζίδες που πήγαιναν στο λιμάνι σήμερα για να πάρουν το καράβι.2 το μεσημέρι και χάλαγα τον κόσμο με τις κόρνες τους λόγω κίνησης.Δε λέω, είχε κίνηση αρκετή (1η νεκρά), αλλά πραγματικά που σπάσανε τα νεύρα...Μιλάμε για τρελή κόρνα.
Έκανα τόση φασαρία που (εκτός του ότι με ξύπνησαν ) ντύθηκα και κατέβηκα να δω τι στο καλό έγινε...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΖΩΑ πραγματικά φορτηγατζίδες που πήγαιναν στο λιμάνι σήμερα για να πάρουν το καράβι.2 το μεσημέρι και χάλαγα τον κόσμο με τις κόρνες τους λόγω κίνησης.Δε λέω, είχε κίνηση αρκετή (1η νεκρά), αλλά πραγματικά που σπάσανε τα νεύρα...Μιλάμε για τρελή κόρνα.
Έκανα τόση φασαρία που (εκτός του ότι με ξύπνησαν ) ντύθηκα και κατέβηκα να δω τι στο καλό έγινε...
Παραθέτω φωτογραφία για πειστήριο...
ΥΓ:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!
ΥΓ2:Δεν άντεξα και έβαλα και σχόλιο στη photο
Κλικάρω πάνω στη φωτογραφία αλλά δεν ακούω κόρνες!!
Νομίζω ότι λες ψέμματα -
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Θα παραθέτω φωτογραφία για πειστήριο σε λίγο...Χαχα
Μένω ~ 1-1,5 χλμ από το σημείο που αναφέρει ο Κάβουρας και τις άκουγα πεντακάθαρα τις κόρνες Η πλάκα είναι ότι ήταν τόσο δυνατές και συνεχείς που νόμιζα ότι είχε συμβεί κάτι 1-2 δρόμους κάτω από το σπίτι μου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]