-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Πρόβλεψη... Πρόβλεψη. Εγώ το έχω πάντα στο νου μου αυτό. Παίρνω σαφή θέση στο οδόστρωμα , προειδοποιώ πάντα με τη λάμπα των φρένων ( περιορισμένο φρανάρισμα απλώς για ξέρω ότι το είδε ) και από τον καθρέπτη βλέπεις πάντα εάν ο άλλος θα σταματήσει ή θα έρθει να πέσει επάνω σου πριν ακινητοποιήσεις τη μηχανή. Εάν βλέπεις ότι σου έρχεται κατά πάνω σου , τον πούλο και στο πλάι των αυτοκινήτων.
Καλή η πρόβλεψη, για το απρόβλεπτο μιλάμε
Το παράδειγμα που έφερες είναι προβλέψιμο. απρόβλεπτο είναι το φορτηγό που έφυγε από το δρόμο στην Αμφιάλη , πέρασε την κολώνα και προσγειώθηκε στη θέση του οδηγού ενός Nissan. Ο οδηγός την σκαπούλαρε πηδώντας στην θέση του συνοδηγού. Εφ΄όσον συνέβει και αυτό το προσέχω. Όπως επίσης προσέχω όταν δίπλα σε νταλίκες , τα λάστιχά τους μήπως κλατάρει κανένα και με μαζεύουν με το κουταλάκι. Τα περισσότερα μπορείς να τα προβλέψεις. Στην αρχή είναι κουραστικό , μετά γίνεται τρόπος οδήγησης.
Απρόβλεπτο είναι να έχουν σταματήσει 10 οχήματα να είσαι το 4ο και ο 11ος να πέσει με 200 στον 100 και να έρθει ο 5ος να σε χτυπήσει.
Εσύ τα προβλέπεις όλα ?
Μπορεί το παράδειγμα για εσένα να είναι προβλέψιμο για άλλους όμως όχι
Όπως και το ανάποδο.Εσύ τα προβλέπεις όλα ?
Έχεις αυτό που λένε Κληρονομικό Χάρισμα ?
Η πρόβλεψη είναι θέμα λογικής και όχι κληρονομικού χαρίσματος και ειρωνιών. Προβλέπω σημαίνει σκέπτομαι ότι μπορεί να συμβεί και λαμβάνω τα μέτρα μου να το αποφύγω εάν αυτό είναι εφικτό.Εάν κάποιο δεν έχουν μάθει να προβλέπουν ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν , δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να το αποφύγω. Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ φοβιτσιάρης και με το ΙΧ και με την μηχανή ( κυρίως ) γι΄αυτό έχω μάθει να προσπαθώ να ελαχιστοποιώ τους κινδύνους δεδομένου ότι είμαι πολύ συχνά στους δρόμους και το ατύχημα είναι μία πιθανότητα που μεγαλώνει όσο περισσότερα είναι τα χλμ που διανύεις. Προβλέπω ότι μπορεί να συμβεί ότι έχω ακούσει στους δρόμους να συμβαίνουν. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί συνέβησαν.
Παράδειγματα πρόβλεψης σου έδωσα προηγουμένως να σου δώσω και άλλο ένα. Στον Κηφισό έχει δύο αριστερές που μπορείς να τις πάρεις με πολλά χαω αλλά είναι τυφλές. Θέλει πολύ μυαλό να προβλέψεις ότι πιθανών μετά τη στροφή να έχει μποτιλιάρισμα και συνεπώς να κόψεις ή να μετριάσεις την ταχύτητά σου ; Κυρίως θέλει ανοικτό μυαλό. Είναι καλό να ακούμε τι λέει ο καθένας εδώ και να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Οι ειρωνείες ποτέ δεν έχουν βοηθήσει κανέναν πλην του αποδέκτη των ειρωνικών σχολίων , που αντιλαμβάνεται με ποιους συνομιλεί.
Η Πρόβλεψη είναι θέμα Λογικής, της δική σου Λογικής.
Όσοι κυκλοφορούν, οδηγούν και συμπεριφέρονται σύμφωνα με ποιανού τη Λογική ?Αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους είναι αποτέλεσμα Λογικής συμπεριφοράς ?
Από τη μια λες «ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν» από την άλλη «Πρόβλεψη... Πρόβλεψη.»
Δεν μπορείς να τα προβλέψεις ΟΛΑΌσο και να προσπαθείς να προβλέψεις σύμφωνα με τη Λογική, ο Παράλογος πάντα θα σε Εκπλήσσει
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οπότε, κάθομαι και εγώ με τη μηχανή κανονικά στην ουρά και έχω πάντα μαζί μου σε ένα τσεπάκι τα ψιλά, αλλά τότε κάφρε οδηγέ από πίσω θα με περιμένεις να βγάλω τα γάντια, να πληρώσω, να βάλω ρέστα-αποδείξεις στην τσέπη, να βάλω τα γάντια και να φύγω. Εντάξει μαλάκα που κορνάρεις ?
Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, επειδή ταξίδεψα με τη μηχανή το Σ/Κ, με σχεδόν πλήρη εξάρτηση (μπουφάν, γάντια), επειδή δεν είχα το κουράγιο να περιμένω μέσα στη ζέστη αυτή τη τεράστια ουρά, πήγαινα στην αρχή των διοδίων, εκεί στις διχάλες, όπου και είχε σκιά, έσβηνα τη μηχανή, έβγαζα ψιλά, καθόμουν κανα-δυο λεπτά και μετά περίμενα να μου κάνει κάποιος νόημα να περάσω μπροστά του (μιλάω μόνο για διόδια με πολύ μεγάλη κίνηση, όπως της Ελευσίνας και όχι της Τριπόλεως).
Είναι σίγουρο οτι έτσι πήρα κάποιου τη σειρά (και δε νιώθω καθόλου άνετα γι' αυτό), αφού ήταν αδύνατον να θυμάμαι ποιος ήταν ο τελευταίος όταν έφτασα και να περιμένω μέχρι να φτάσει αυτός μπροστά, αλλά ούτε διεκδίκησα τη σειρά κάποιου, ούτε την απαίτησα. Περίμενα μπροστά, μέχρι που κάποιος προσφέρθηκε και τον ευχαριστώ γι' αυτό.
Τόσο έγκλημα είναι?Οχι, δεν ειναι εγκλημα.
Δεν πηρες την θεση κανενος, απλα καποιος σου παραχωρησε την δικια του.
Δεν σου πε κανενας να ψοφησεις μεσα στην εξαρτηση απο αφυδατωση.
Ανθρωποι ειμαστε, υπαρχει κατανοηση κ οταν βλεπεις τον αλλον να βραζει μεσα στην εξαρτιση θα τον αφησεις να περασει. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Aυτο το θεμα των διοδιων παντως θελει μελετη
Πρεπει να γινει ειδικη σειρα για τις μοτοσυκλετες, στα μεγαλα διοδια ή οπου αλλου κρινεται αναγκαιο
Οπως και βασικα θα πρεπει να προβλεφθει ειδικος χωρος δωρεαν σταθμευσης για τα κεντρα πολεων, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, που ανηκει στην κατηγορια ''μας αγνοουν''
Εδω καποιοι φτιαξανε, και μετα απο μηνες αφαιρεσαν τα παραλληλα καγκελα, για να χωρεσουν 2-3 αυτοκινητα παραπανω!!!tip:
Για το θεμα της βροχης.
Σε πολλες τουριστικες μοτοσυκλετες, με μεγαλη ζελατινα, αν κινεισαι με ταχυτητα 70+, δεν βρεχεσαι, οσο και αν σας φαινεται περιεργοΕ ναι.... Λογικο ειναι να μη βρεχεσαι.
-
Φίλε/η Ioanitsa καταλαβαινόμαστε ; Είπα ότι ό,τι έχω ακούσει και δει προσπαθώ να προβλέψω ότι θα συμβούν. Θα είναι ο χλημίντζουρας στο στενάκι που θα παραβιάσει το στοπ , το κόκκινο ή την προτεραιότητα στην ΕΟ ; Θα είναι αυτός που το λάστιχο θα του κλατάρει στα καλά καθούμενα ; Θα είναι αυτοκίνητο που θα κάτσει στα ψαλίδια του μέσα στη μέση του δρόμου ή φορτηγό που θα χάσει το φορτίο του ; Τι θες να είναι ; προσπαθώ να τα προσέχω. Δεν είπα ότι θα κάνω τη Θεϊκή κίνηση και θα εξαφανιστεί από μπροστά μου. Είπα ότι θα προσέχω να μην είμαι εκεί ή να μπορώ να τον αποφύγω. Γι' αυτό αποφεύγω να στοιχίζομαι χωρίς αποστάσεις , να πηγαίνω πλάι-πλάι με φορτηγά ή ΙΧ ή μηχανές , κόβω στα στοπ , ξεκινάω ελέγχοντας στα φανάρια , αποφεύγω να κινούμαι με ταχύτητες εκτός των ορίων κίνησης του δρόμου ή πάνω από την ταχύτητα κίνησης του εν λόγω δρόμου , κοιτάζω πάνω στις γέφυρες πριν περάσω από κάτω , για να δω τι περνάει από πάνω , προσέχω σε βουνίσιους δρόμους τα πετραδάκια και πιθανές κατολισθήσεις κτλ. Δεν διασθαίνομαι , υπολογίζω τον κίνδυνο περισσότερο από ότι πρέπει ίσως.
Επειδή ο καθένας έχει τη δική του λογική εγώ χρησιμοποιώ τη δική μου για να αποφύγω την περίπτωση να δω ποιος την έχει μεγαλύτερη ( τη λογική ).Όντως τα πάντα μπορούν να συμβούν και αυτό πρέπει να έχεις στο νου σου προκειμένου να αποφύγεις τις λογικές και τις πιθανότητες να σου συμβούν πράγματα εξ αιτίας τις λογικής του άλλου αλλά και του νόμου των πιθανοτήτων. Μπορεί να μου πέσει κεραυνός στο κεφάλι ( το έχω σκεφτεί σε άδεια ΕΟ με βροχή και αρκετή μοναξιά στο δρόμο ) αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ με αλεξικέραυνο.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οπότε, κάθομαι και εγώ με τη μηχανή κανονικά στην ουρά και έχω πάντα μαζί μου σε ένα τσεπάκι τα ψιλά, αλλά τότε κάφρε οδηγέ από πίσω θα με περιμένεις να βγάλω τα γάντια, να πληρώσω, να βάλω ρέστα-αποδείξεις στην τσέπη, να βάλω τα γάντια και να φύγω. Εντάξει μαλάκα που κορνάρεις ?
Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, επειδή ταξίδεψα με τη μηχανή το Σ/Κ, με σχεδόν πλήρη εξάρτηση (μπουφάν, γάντια), επειδή δεν είχα το κουράγιο να περιμένω μέσα στη ζέστη αυτή τη τεράστια ουρά, πήγαινα στην αρχή των διοδίων, εκεί στις διχάλες, όπου και είχε σκιά, έσβηνα τη μηχανή, έβγαζα ψιλά, καθόμουν κανα-δυο λεπτά και μετά περίμενα να μου κάνει κάποιος νόημα να περάσω μπροστά του (μιλάω μόνο για διόδια με πολύ μεγάλη κίνηση, όπως της Ελευσίνας και όχι της Τριπόλεως).
Είναι σίγουρο οτι έτσι πήρα κάποιου τη σειρά (και δε νιώθω καθόλου άνετα γι' αυτό), αφού ήταν αδύνατον να θυμάμαι ποιος ήταν ο τελευταίος όταν έφτασα και να περιμένω μέχρι να φτάσει αυτός μπροστά, αλλά ούτε διεκδίκησα τη σειρά κάποιου, ούτε την απαίτησα. Περίμενα μπροστά, μέχρι που κάποιος προσφέρθηκε και τον ευχαριστώ γι' αυτό.
Τόσο έγκλημα είναι?Οχι, δεν ειναι εγκλημα.
Δεν πηρες την θεση κανενος, απλα καποιος σου παραχωρησε την δικια του.
Δεν σου πε κανενας να ψοφησεις μεσα στην εξαρτηση απο αφυδατωση.
Ανθρωποι ειμαστε, υπαρχει κατανοηση κ οταν βλεπεις τον αλλον να βραζει μεσα στην εξαρτιση θα τον αφησεις να περασει.Αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές. Στην πραγματικότητα κάποιος του παραχώρησε τη δική του θέση, αλλά και του πίσω του και του πιο πίσω του κ.ο.κ. (κάτι για το οποίο δεν είχε δικαίωμα). Ωστόσο άνθρωποι είμαστε όχι ρομποτάκια...
Προσωπικά, το πρωί πηγαίνω στη δουλειά μέσω Α.Ο. Κι αυτό γιατί δε θέλω να χάσω χρόνο. Είμαι υπερβολικός που έχω κατέβει κάτω και στείλει μηχανάκια πίσω - όταν προσπέρασε τέσσερις και ο μπροστά μου του παραχώρησε τη θέση του στα διόδια; Δε νομίζω... Όσο 'ανθρώπινο' είναι να παραχωρήσει κάποιος τη θέση του, άλλο τόσο ανθρώπινο είναι να διεκδικήσω κι εγώ τη δική μου!
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Aυτο το θεμα των διοδιων παντως θελει μελετη
Προχειρη Μελέτη-Case Study:
Είσαι στην Αθήνα, Ιούλιο με 43oC υπο σκιά. Περιμένεις στην Τράπεζα στην ουρά ήδη για 1 ώρα, και οπως υπολογίζεις την κατάσταση θα είσαι για άλλη μια ώρα εκει τουλαχιστον.Ξαφνικά μπουκάρει ένας τυπος στην τράπεζα που μεσα στο κατακαλόκαιρο φοράει Πουλοβερ, παντελονι του σκι, κασκολ, σκουφο και γαντια.
Παει πρώτος στην ουρά. Οταν του τη λέει κάποιος να πάει στην σειρά του, απαντά οτι με τα ρουχα που φοράει, ζεσταίνεται πολύ και πρεπει να περάσει πρώτος για να φυγει, να αρχίσει να περπατάει πάλι να ψύχεται.
Κανείς δε μπορεί να τον σταματήσει (για ανεξήγητο λογο) και συν τοις αλλοις, τρώει και περισσοτερο χρονο απο ολους στο ταμειο γιατι δεν ειχε ετοιμα αυτα που χρειαζονταν.
Μας δουλέυεις ρε αδερφε???
εγραψες!!!!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Απο ολα αυτα τα μυρια αυτοκινητα που γεμιζουν τους δρομους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και πιο πολυ, η μοτοσυκλετα στα διοδια σου εφερε το προβλημα στο κυκλοφοριακο
Εγω ανεφερα ποτε ρε φιλε οτι η μοτοσυκλετα είναι πρόβλημα στο κυκλοφοριακο? Εσυ ειπες οτι ειναι η ΛΥΣΗ. Εχεις κανει αχταρμα τα ποστ στο μυαλο σου. ΕΣΥ ειπες οτι ειναι η λυση η μοτοσυκλετα. Εγω δεν το αντικρουω σε κανενα ποστ μου, αν και δεν το πιστευω.
Αυτο που σχολιαζουμε και δεν εχεις καταλαβει ακομα ειναι Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αυτη τυπου 'γαμαω' και 'σας περναω ολους γιατι εχω μηχανη και ζεσταινομαι' και 'θεωρω οτι ειμαι η λυση στο κυκλοφοριακο'
Το καταλαβες τωρα? Ξεμπλεξε τα πραγματα στο μυαλο σου. Το thread δεν εξεταζει το κυκλοφοριακο προβλημα, αλλα τη βλακωδη συμπεριφορα ζωου. Ειτε προερχεται απο οδηγους ειτε απο αναβατες το ιδιο μας κανει.
Οποιος προσπερνα ουρα είναι ζωο, ακομα και αν σκαει απο τη ζεστη.
Νοοτροπια νεοέλληνα συνεπως εχεις εσυ και οι ομοιοι σου λεμεεεε.
Καταλαβες???Το οτι δεν αφορουν εσενα καποιες απαντησεις που εδωσα, δεν μπορεις να τις χλευαζεις, τελος
Το τι γινεται καθε μερα τριγυρω σας, δεν σε πειραζει, ο παπακιας απο την πιτσαρια σε πειραξε
Καθε φορα που κατεβαινω(κατεβαινα) στο κεντρο, αν δεν προσεχα, τουλαχιστον 5 φορες θα με ειχαν ριξει
Ειναι τρελο να μην βλεπεις ολους αυτους τους ασχετους που κυκλοφορουν διπλα σου, με τα πληρωμενα διπλωματα και τα SUV, και να σου φταιει το μηχανακι!!!!
Για αυτο βγαινω απο τα ρουχα μου
Δεν προκειται να βγαλουμε ακρη, ορισμενοι ειστε πολυ κολλημενοι και προκατελημενοι
Καντε οτι θελετε....
Οποιος εχει μυαλο βλεπει και κρινειΤΕΛΟΣ
Και ο παπακιας με πειραξε και ο μαλακας που μπηκε με την χιλιαρα αναποδα με πειραξε.
Αμα τον περασω απο πανω η τον κανω αυτοκωλλυτο στα παρκαρισμενα, θα πρεπει μετα να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελαφαντας.
Επιδει αυτος βιαζεται/εχει αργησει/εχει αναγκι/ δεν προλαβαινει/γεναει η προβατινα του θα με κανει εγκληματια;;;Ωραια λογικη.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Στον ιδεατο σου κοσμο After οπου ολα τα αμαξια θα ηταν μοτοσυκλετες και το προβλημα το κυκλοφοριακο ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ( )
Πειραζει η αληθεια ετσι
BYE....ωραια....οταν διαβαζεις μισα πραγματα εμεις περιμενουμε να κανουμε διαλογο μαζι σου.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Φίλε/η Ioanitsa καταλαβαινόμαστε ; Είπα ότι ό,τι έχω ακούσει και δει προσπαθώ να προβλέψω ότι θα συμβούν. Θα είναι ο χλημίντζουρας στο στενάκι που θα παραβιάσει το στοπ , το κόκκινο ή την προτεραιότητα στην ΕΟ ; Θα είναι αυτός που το λάστιχο θα του κλατάρει στα καλά καθούμενα ; Θα είναι αυτοκίνητο που θα κάτσει στα ψαλίδια του μέσα στη μέση του δρόμου ή φορτηγό που θα χάσει το φορτίο του ; Τι θες να είναι ; προσπαθώ να τα προσέχω. Δεν είπα ότι θα κάνω τη Θεϊκή κίνηση και θα εξαφανιστεί από μπροστά μου. Είπα ότι θα προσέχω να μην είμαι εκεί ή να μπορώ να τον αποφύγω. Γι' αυτό αποφεύγω να στοιχίζομαι χωρίς αποστάσεις , να πηγαίνω πλάι-πλάι με φορτηγά ή ΙΧ ή μηχανές , κόβω στα στοπ , ξεκινάω ελέγχοντας στα φανάρια , αποφεύγω να κινούμαι με ταχύτητες εκτός των ορίων κίνησης του δρόμου ή πάνω από την ταχύτητα κίνησης του εν λόγω δρόμου , κοιτάζω πάνω στις γέφυρες πριν περάσω από κάτω , για να δω τι περνάει από πάνω , προσέχω σε βουνίσιους δρόμους τα πετραδάκια και πιθανές κατολισθήσεις κτλ. Δεν διασθαίνομαι , υπολογίζω τον κίνδυνο περισσότερο από ότι πρέπει ίσως.Επειδή ο καθένας έχει τη δική του λογική εγώ χρησιμοποιώ τη δική μου για να αποφύγω την περίπτωση να δω ποιος την έχει μεγαλύτερη ( τη λογική ).Όντως τα πάντα μπορούν να συμβούν και αυτό πρέπει να έχεις στο νου σου προκειμένου να αποφύγεις τις λογικές και τις πιθανότητες να σου συμβούν πράγματα εξ αιτίας τις λογικής του άλλου αλλά και του νόμου των πιθανοτήτων. Μπορεί να μου πέσει κεραυνός στο κεφάλι ( το έχω σκεφτεί σε άδεια ΕΟ με βροχή και αρκετή μοναξιά στο δρόμο ) αλλά δεν μπορώ να κυκλοφορώ με αλεξικέραυνο.
Κοίτα να δεις δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πείραξε, αν σε πείραξε κάτι, και εγώ σκέφτομαι σύμφωνα με την ίδια Λογική.
Με αλλά λόγια αυτό που είπα σε συνδυασμό είναι ότι όσο και να προσπαθώ να προβλέψω το αναπάντεχο όταν συμβεί αυτό, οποίο και να είναι, προτιμώ να είμαι με Αμάξι και όχι με Μηχανή από θέμα ασφάλειας γιατί θεωρώ τις Μηχανές ότι στο θέμα ασφάλειας βρίσκονται στο τέλος της λίστας και δεν μπορεί να με μεταπείσει κανένας γι αυτό. -
ΟΚ , σε αυτό που λές , είμαστε σύμφωνοι.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Στον ιδεατο σου κοσμο After οπου ολα τα αμαξια θα ηταν μοτοσυκλετες και το προβλημα το κυκλοφοριακο ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ( ) στη σειρα των διοδιων δε θα ιδρωνες (περιμενοντας τους αλλους μηχανοβιους) στη σειρα σου??
Τοτε πες μας τι δικαιολογια θα εβρισκες να κλεβεις ουρες, γιατι αυτο ειναι τροπος ζωης και νοοτροπια και δεν σου το επιβαλει το μεσο που κινεισαι.Αμα ολα τα αυτοκινητα ηταν μηχανες, και κυκλοφορουσαν μονο μηχανες, τοτε ειδικα στα διοδια θα γινοταν της ποτανας. ΟΛΟΙ θα προσπαθουσαν να χωθουν απο οπου να΄ναι και τελικα θα μπουκωνε η λωριδα.
After
Δεν εχεις καμμια δικαιολογια να κλεβεις ουρες. Την μηχανη την οδηγας για ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΩΦΕΛΟΣ και οχι για να προσφερεις κοινωνικο εργο σε εμενα τον κακομοιρο πηγμενο ΙΧ. Για αυτο τον λογο οταν θα χρειαστει να φας και τα ασχημα της μηχανης, θα τα τρως και θα σου αρεσουν κιολας. Δεν μπορεις να εχεις ΚΑΙ τα ωφελη, και να αποφευγεις και τα μειονεκτηματα.
Ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες. Ειδικα αυτο το 'μονο στην Ελλαδα εχω δει τοσο μισος για τις μηχανες', θα επρεπε να το καταλαβαινεις απο μονος σου.
Αφου στην Ελλαδα τοσο μεγαλη πλειοψηφια ΧΡΗΣΤΩΝ μηχανων κανουν οτι μλκια τους κατεβει, και απαιτουν να σκυψουμε κιολας ('κανε ακρη πεζε να περασω απο το πεζρδρομιο', 'δωσε μου την θεση σου στην ουρα ΙΧη γιατι ζεσταινομαι, ασχετα αν μετα εσυ θα πηζεις στην κινηση ενω εγω οχι' και παει λεγοντας), λογικο ειναι να υπαρχει μισος.
Μιλας για ειδικες λωριδες για μηχανες? ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ στον κοσμο δεν εχω δει ειδικες λωριδες για μηχανες, και αμα παει καποιος να κλεψει ουρα του κοβουν τον κωλο, εδω περα ζητας και τα ρεστα?
οπως επισης ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΔΡΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και αντι να προσκυνατε τον καραγκιοζη που το επετρεψε, μου κλαιγεσαι για τα διοδια?
Ρε αει παρατατε μας, αμα θες προσπαθησε να μπεις μπροστα μου στα διοδια. Εκει θα μεινεις. Μονο να απαιτειτε ξερετε, απαιτειτε να σας προσεχουν αλλα απαιτειτε ΚΑΙ να περνατε αναμεσα απο τα αυτοκινητα, για να μην πηζετε στην κινηση, ΚΑΙ τις ελαχιστες φορες που θα χρειαστει να περιμενετε καπου να κανουν ολοι ακρη να περασετε, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ να σας επιτρεπονται οι παρανομιες επειδη 'αμα ολοι οι μηχανακηδες παιρναμε αυτοκινητα θα γινοταν χαμος'. Σιγα ρε κοινωνικο εργο...
Ζωον ο καραγκιοζης που στον Κηφισσο παει να αλλαξει λωριδα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ και μετα ηθελε να με δειρει επειδη εκεινη την στιγμη περναγα απο διπλα του.
-
Στο θέμα της σειράς στα Διόδια, γιατί πρέπει να παραχωρούμαι την σειρά μας ?
Όταν κάποιος παραχωρεί την θέση του σε κάποιον μήπως πρέπει να πηγαίνει στο τέλος της σειράς ?
Αυτό όμως δεν γίνεται και παραχωρεί προτεραιότητα εκ μέρους όλων ρωτώντας μόνο τον εαυτό του.Άμα δηλαδή περιμένουν 100 αυτοκίνητα και 100 μηχανάκια, τα μηχανάκια πρέπει να περάσουν πρώτα ? και άμα έρθουν και άλλα 100 μηχανάκια τα αυτοκίνητα πότε θα περάσουν ?
Το μηχανάκι είναι πιο ευκίνητο και ευέλικτο από το αμάξι, αυτό όμως του δίνει το δικαίωμα να παρακάμπτει και την προτεραιότητα και τον Κώδικα ?
Μήπως αυτό το κάνουν για να αποφύγουν την κίνηση όπως και όταν πηγαίνουν πάνω στην διαχωριστική γραμμή ή στο αντίθετο ρεύμα για να την παρακάμψουν ?Όλες οι δικαιολογίες που διάβασα ούτε παιδιά του δημοτικού δεν θα έγραφαν.
-
Ρε ανθρωποι, ξεκολλατε με το γαμοδιοδια, μην αφηνεται κανενας πουστη να περνα και τελος.
Αλλο θεμα εχουμε??
-
1000 συγγνώμη αν ξεχειλώνει η σελίδα, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να το δούμε!
-
ειχαν κατι πολυ επειγον να κανουν μαλλον οι αχρηστοι..
-
Δώσιμο στο Δήμο?
-
Και οι οδηγοί αυτοκινήτων επιτελούν κοινωνικό έργο. Επειδή είναι πιο ασφαλείς από τους αναβάτες συμβάλλουν στη μη επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων με έξοδα νοσηλείας σε περίπτωση μικροατυχημάτων που θα τραυμάτιζαν έναν αναβάτη, καθώς και στη λύση του δημογραφικού. Αντίθετα οι αναβάτες επιδεινώνουν ειδικά το δεύτερο αφού κατά κανόνα σκοτώνονται νέοι.
Οπότε οι αναβάτες πρέπει να παραχωρούν τη δική τους θέση στις ουρές στους οδηγούς Ι.Χ αφού αυτοί λύνουν ένα πρόβλημα ενώ οι οδηγοί Ι.Χ. δύο.
-
Σύμφωνοι, αλλά νομίζω ότι οι εργαζόμενοι στα Ταμεία Ασφάλισης θα έπρεπε και αυτοί να έχουν προτεραιότητα, αφού ό,τι και να κάνουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε η ασφαλιστική λειτουργία.
Άρα...
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΤΕΒΕ-ΤΣΑΥ-ΤΑΠΟΤΕ!Πλάκα πλάκα, αν πάει να σε γράψει κανένας Δημοτικός Αστυνόμος ( ), ειδικά ο συγκεκριμένος, να του κοτσάρεις τη φωτό πάνω στο Αλμέρα ή όχι;
-
Διαβάζω τόση ώρα και προσπαθώ να καταλάβω αν κάποια από αυτά που έχουν γραφτεί περί μηχανών τα έχουν εκφράσει κάτοικοι Ευρωπαϊκής χώρας ή Ουγκάντας...
Σεβασμός μηδέν στον διπλανό, αφορισμοί, στενομυαλιά και πάει λέγοντας.
Ο ένας κοροϊδεύει τον συνάνθρωπό του, επειδή τόλμησε να ξεστομίσει οτι είναι πιο προνοητικός, οτι δήθεν έχει το 'κληρονομικό χαρισμα'.
Ο άλλος λέει οτι δεν το 'χει σε τίποτα να στείλει αδιάβαστο τον δικυκλιστή που θα του κάνει μαλακία (αν αντί για δικυκλιστής είναι φορτηγατζής στη θέση του, θα τολμήσεις να του την κάνεις μαγκάκο μου?).
Ο τρίτος χαρακτηρίζει τους περισσότερους δικυκλιστές ως μελλοθάνατους ή ΑΜΕΑ.
Ο τέταρτος βρίζει Θεούς και δαίμονες επειδή ΕΝΑ μηχανάκι στην εθνική (βάλτε τα κάτω και η αναλογία στις ΕΟ είναι με το ζόρι 100 αυτοκίνητα/μηχανάκι και πάρα πολλά λέω) έκανε τη μαλακία να του φάει τη σειρά (και δεν το δικαιολογώ), παραβλέποντας προς στιγμην οτι ελάχιστες φορές, ίσως και καμία δεν έχει κινδυνέψει από δίκυκλο στην ΕΟ, ενώ κάθε χλμ που διανύει παίζει το κεφάλι του με κακοφορτωμένα φορτηγά, οδηγούς του Σαββατοκυριακου, τζάμπα μάγκες και ντεμέκ γλήγορους.Και εγώ?
Κάθομαι ανάμεσα σε 2 κόσμους και αναρωτιέμαι...
Βρε μπας και είμαι μαλάκας που μια μέρα αποφάσισα οτι τέρμα, αυτό ήταν, δεν ξαναπαίρνω αυτοκίνητο στην Αθήνα και ας παίζω το κεφάλι μου κορώνα-γράμματα (παρότι έχω και εγω το 'κληρονομικό χάρισμα', αφού κοιτάω και εγώ ο αφελής όλα αυτά που ανέφερε ο συνφορουμίτης παραπάνω), ελπίζοντας οτι εκείνη τη μέρα θα σκεφτούν το ίδιο με εμένα άλλοι 100 και θα αρχίσει να ξεμπουρδελεύει σιγά σιγά αυτό το χάος?
Μηπως είμαι μαλάκας και πληρώνω το σήμα μου για τη μηχανή, την ασφάλειά μου για τη μηχανή, την εφορία του κράνους μου και χιλιες δυο παπαριές και τελικά αποτελώ βάρος για το κράτος, επειδή υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρύνω το Εθνικό Σύστημα Υγείας?
Μήπως είμαι μαλάκας που δεν παίρνω κάθε μέρα το ερκοντισιονάτο αμαξάκι μου, να δώσω και εγώ το χεράκι μου για το πήξιμο του ποταμιού, της Συγγρού και του κέντρου?
Μήπως είμαι μαλάκας που προτιμω να φτάνω στη Ρενό στον Κηφισσό από την Καλλιθέα σε 20' το πολύ, αντί για 1 ώρα και 20'?
Μήπως είμαι μέγιστος μαλάκας που τελικά δεν κοίταξα την πάρτη μου?
Μήπως τέλος είμαι μαλάκας που το έκανα μόνο και μόνο για τη 'βόλεψή μου' και όχι για τον μπουρδελότοπο αυτό, όπου σε λίγο καιρό ούτε να ξεπαρκάρουμε τα αμάξια μας δε θα μπορούμε?Έχω αρχίσει να το ξανασκεφτομαι. Λέω να πουλήσω τη μηχανή όσο-όσο και να ξαναβάλω μπρος το κουτί μου, ίσα για να κατεβω στο κέντρο της Καλλιθέας. Λέω να πάψω να είμαι 'μελλοθάνατος' και να αρχίσω να πεθαίνω σιγά-σιγά μέσα στο αμάξι μου, σκοτωνοντας άδικα το χρόνο μου. Λέω να πετάξω το βενζινοβόρο και ρυπογόνο μηχανάκι μου και να στραφώ πάλι στο οικονομικό μου κουβαδάκι, που στην καλύτερη καίει μόλις 3-4 λίτρα/100 χλμ παραπάνω από τη δίτροχη μπακατέλα μου...
ΑΛΛΑ ΟΧΙ!
Επειδή ακριβώς αγαπάω την αυτοκίνηση, λατρεύω το αμαξάκι μου και γουστάρω ό,τι αυτό πρεσβεύει, δεν πρόκειται να το προδώσω ακινητοποιώντας το σε ατέλειωτα και ανούσια μποτιλιαρίσματα. Και εσείς κύριοι αφοριστές του διτροχου, ω μέγιστοι εκτιμητες των πάντων και λάτρεις του Μεσαίωνα, όπου ό,τι δεν ήταν σαν και εσάς έπεφτε στην πυρά, καθήστε και πήξτε στο ατελείωτο τσιμέντο που δημιουργειτε ΕΣΕΙΣ κάθε μέρα στις πολύπαθες οδικές μας αρτηρίες. Εγώ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!
ΧΑΙΡΕΤΕ Ω ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ! Ο ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ!
-
Δεν μηλαμε για το 'σωμα' τον δικυκλων' αλλα για ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα καφρων που θετουν εαυτους κ αλληλους σε κινδυνο και συμπεριφεροντε σαν τον 'Παπα της Ρωμης' στους υπολοιπους.....
Πανω απο μενα μονο ο Θεος...Εχω την εντυπωση πως οποιος εχει αυτοκινητο και απλα επιδει εχει την κα..λα με την οδιγηση πηρε και μηχανη, οδηγει σαν ανθρωπος.
Αλλα ειναι προσωπικη αποψη που βασηζετε σε παρατηρησεις που εκανα εγω.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]