-
Η διαφορά είναι οτι ο παράξενος αυτός τύπος φόρεσε όλη του την γκαρνταρόμπα, επειδή απλά του την κάπνισε και όχι επειδή ΕΠΡΕΠΕ να την βάλει, για την ασφάλειά του.
ginogsm
Δε ζητάω από κανέναν να μου κάνει χάρη. Αλλά στο κάτω κατω κανείς δε μου έχει ζητ'ησει να του κάνω χάρη, τις εκατοντάδες φορές που έχω παραχωρίσει προτεραιότητα. Άνθρωποι είμαστε, όχι ζώα (νομίζω δλδ), μπορούμε να γίνουμε λίγο πιο καταδεκτικοί με τους γύρω μας... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η διαφορά είναι οτι ο παράξενος αυτός τύπος φόρεσε όλη του την γκαρνταρόμπα, επειδή απλά του την κάπνισε και όχι επειδή ΕΠΡΕΠΕ να την βάλει, για την ασφάλειά του.ginogsm
Δε ζητάω από κανέναν να μου κάνει χάρη. Αλλά στο κάτω κατω κανείς δε μου έχει ζητ'ησει να του κάνω χάρη, τις εκατοντάδες φορές που έχω παραχωρίσει προτεραιότητα. Άνθρωποι είμαστε, όχι ζώα (νομίζω δλδ), μπορούμε να γίνουμε λίγο πιο καταδεκτικοί με τους γύρω μας...Η γκαρνταρόμπα είναι επιλογή. Τώρα εάν το μέσο σου(μου) το επιβάλλει είναι δικό σου (μου) πρόβλημα όχι των άλλων.
Είπα ότι θα σου έδινα τη σειρά μου εάν είχα αντιληφθεί κτλ κτλ είτε ήμουν με την μηχανή είτε με το ΙΧ. Είπα ότι εγώ δεν θα ζήταγε ποτέ τέτοια χάρη μόνο και μόνο επειδή είμαστε άνθρωποι και δεν πρέπει να εκμεταλευόμαστε την καταδεκτικότητα , υποχωρητικότητα , κατανόηση των άλλων.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Πρόβλεψη... Πρόβλεψη. Εγώ το έχω πάντα στο νου μου αυτό. Παίρνω σαφή θέση στο οδόστρωμα , προειδοποιώ πάντα με τη λάμπα των φρένων ( περιορισμένο φρανάρισμα απλώς για ξέρω ότι το είδε ) και από τον καθρέπτη βλέπεις πάντα εάν ο άλλος θα σταματήσει ή θα έρθει να πέσει επάνω σου πριν ακινητοποιήσεις τη μηχανή. Εάν βλέπεις ότι σου έρχεται κατά πάνω σου , τον πούλο και στο πλάι των αυτοκινήτων.
Καλή η πρόβλεψη, για το απρόβλεπτο μιλάμε
Το παράδειγμα που έφερες είναι προβλέψιμο. απρόβλεπτο είναι το φορτηγό που έφυγε από το δρόμο στην Αμφιάλη , πέρασε την κολώνα και προσγειώθηκε στη θέση του οδηγού ενός Nissan. Ο οδηγός την σκαπούλαρε πηδώντας στην θέση του συνοδηγού. Εφ΄όσον συνέβει και αυτό το προσέχω. Όπως επίσης προσέχω όταν δίπλα σε νταλίκες , τα λάστιχά τους μήπως κλατάρει κανένα και με μαζεύουν με το κουταλάκι. Τα περισσότερα μπορείς να τα προβλέψεις. Στην αρχή είναι κουραστικό , μετά γίνεται τρόπος οδήγησης.
Απρόβλεπτο είναι να έχουν σταματήσει 10 οχήματα να είσαι το 4ο και ο 11ος να πέσει με 200 στον 100 και να έρθει ο 5ος να σε χτυπήσει.
Εσύ τα προβλέπεις όλα ?
Μπορεί το παράδειγμα για εσένα να είναι προβλέψιμο για άλλους όμως όχι
Όπως και το ανάποδο.Εσύ τα προβλέπεις όλα ?
Έχεις αυτό που λένε Κληρονομικό Χάρισμα ?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Απο ολα αυτα τα μυρια αυτοκινητα που γεμιζουν τους δρομους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και πιο πολυ, η μοτοσυκλετα στα διοδια σου εφερε το προβλημα στο κυκλοφοριακο
Εγω ανεφερα ποτε ρε φιλε οτι η μοτοσυκλετα είναι πρόβλημα στο κυκλοφοριακο? Εσυ ειπες οτι ειναι η ΛΥΣΗ. Εχεις κανει αχταρμα τα ποστ στο μυαλο σου. ΕΣΥ ειπες οτι ειναι η λυση η μοτοσυκλετα. Εγω δεν το αντικρουω σε κανενα ποστ μου, αν και δεν το πιστευω.
Αυτο που σχολιαζουμε και δεν εχεις καταλαβει ακομα ειναι Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αυτη τυπου 'γαμαω' και 'σας περναω ολους γιατι εχω μηχανη και ζεσταινομαι' και 'θεωρω οτι ειμαι η λυση στο κυκλοφοριακο'
Το καταλαβες τωρα? Ξεμπλεξε τα πραγματα στο μυαλο σου. Το thread δεν εξεταζει το κυκλοφοριακο προβλημα, αλλα τη βλακωδη συμπεριφορα ζωου. Ειτε προερχεται απο οδηγους ειτε απο αναβατες το ιδιο μας κανει.
Οποιος προσπερνα ουρα είναι ζωο, ακομα και αν σκαει απο τη ζεστη.
Νοοτροπια νεοέλληνα συνεπως εχεις εσυ και οι ομοιοι σου λεμεεεε.
Καταλαβες??? -
Στον ιδεατο σου κοσμο After οπου ολα τα αμαξια θα ηταν μοτοσυκλετες και το προβλημα το κυκλοφοριακο ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ( ) στη σειρα των διοδιων δε θα ιδρωνες (περιμενοντας τους αλλους μηχανοβιους) στη σειρα σου??
Τοτε πες μας τι δικαιολογια θα εβρισκες να κλεβεις ουρες, γιατι αυτο ειναι τροπος ζωης και νοοτροπια και δεν σου το επιβαλει το μεσο που κινεισαι. -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Πρόβλεψη... Πρόβλεψη. Εγώ το έχω πάντα στο νου μου αυτό. Παίρνω σαφή θέση στο οδόστρωμα , προειδοποιώ πάντα με τη λάμπα των φρένων ( περιορισμένο φρανάρισμα απλώς για ξέρω ότι το είδε ) και από τον καθρέπτη βλέπεις πάντα εάν ο άλλος θα σταματήσει ή θα έρθει να πέσει επάνω σου πριν ακινητοποιήσεις τη μηχανή. Εάν βλέπεις ότι σου έρχεται κατά πάνω σου , τον πούλο και στο πλάι των αυτοκινήτων.
Καλή η πρόβλεψη, για το απρόβλεπτο μιλάμε
Το παράδειγμα που έφερες είναι προβλέψιμο. απρόβλεπτο είναι το φορτηγό που έφυγε από το δρόμο στην Αμφιάλη , πέρασε την κολώνα και προσγειώθηκε στη θέση του οδηγού ενός Nissan. Ο οδηγός την σκαπούλαρε πηδώντας στην θέση του συνοδηγού. Εφ΄όσον συνέβει και αυτό το προσέχω. Όπως επίσης προσέχω όταν δίπλα σε νταλίκες , τα λάστιχά τους μήπως κλατάρει κανένα και με μαζεύουν με το κουταλάκι. Τα περισσότερα μπορείς να τα προβλέψεις. Στην αρχή είναι κουραστικό , μετά γίνεται τρόπος οδήγησης.
Απρόβλεπτο είναι να έχουν σταματήσει 10 οχήματα να είσαι το 4ο και ο 11ος να πέσει με 200 στον 100 και να έρθει ο 5ος να σε χτυπήσει.
Εσύ τα προβλέπεις όλα ?
Μπορεί το παράδειγμα για εσένα να είναι προβλέψιμο για άλλους όμως όχι
Όπως και το ανάποδο.Εσύ τα προβλέπεις όλα ?
Έχεις αυτό που λένε Κληρονομικό Χάρισμα ?
Η πρόβλεψη είναι θέμα λογικής και όχι κληρονομικού χαρίσματος και ειρωνιών. Προβλέπω σημαίνει σκέπτομαι ότι μπορεί να συμβεί και λαμβάνω τα μέτρα μου να το αποφύγω εάν αυτό είναι εφικτό.Εάν κάποιο δεν έχουν μάθει να προβλέπουν ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν , δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να το αποφύγω. Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ φοβιτσιάρης και με το ΙΧ και με την μηχανή ( κυρίως ) γι΄αυτό έχω μάθει να προσπαθώ να ελαχιστοποιώ τους κινδύνους δεδομένου ότι είμαι πολύ συχνά στους δρόμους και το ατύχημα είναι μία πιθανότητα που μεγαλώνει όσο περισσότερα είναι τα χλμ που διανύεις. Προβλέπω ότι μπορεί να συμβεί ότι έχω ακούσει στους δρόμους να συμβαίνουν. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί συνέβησαν.
Παράδειγματα πρόβλεψης σου έδωσα προηγουμένως να σου δώσω και άλλο ένα. Στον Κηφισό έχει δύο αριστερές που μπορείς να τις πάρεις με πολλά χαω αλλά είναι τυφλές. Θέλει πολύ μυαλό να προβλέψεις ότι πιθανών μετά τη στροφή να έχει μποτιλιάρισμα και συνεπώς να κόψεις ή να μετριάσεις την ταχύτητά σου ; Κυρίως θέλει ανοικτό μυαλό. Είναι καλό να ακούμε τι λέει ο καθένας εδώ και να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Οι ειρωνείες ποτέ δεν έχουν βοηθήσει κανέναν πλην του αποδέκτη των ειρωνικών σχολίων , που αντιλαμβάνεται με ποιους συνομιλεί.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Απο ολα αυτα τα μυρια αυτοκινητα που γεμιζουν τους δρομους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και πιο πολυ, η μοτοσυκλετα στα διοδια σου εφερε το προβλημα στο κυκλοφοριακο
Εγω ανεφερα ποτε ρε φιλε οτι η μοτοσυκλετα είναι πρόβλημα στο κυκλοφοριακο? Εσυ ειπες οτι ειναι η ΛΥΣΗ. Εχεις κανει αχταρμα τα ποστ στο μυαλο σου. ΕΣΥ ειπες οτι ειναι η λυση η μοτοσυκλετα. Εγω δεν το αντικρουω σε κανενα ποστ μου, αν και δεν το πιστευω.
Αυτο που σχολιαζουμε και δεν εχεις καταλαβει ακομα ειναι Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ αυτη τυπου 'γαμαω' και 'σας περναω ολους γιατι εχω μηχανη και ζεσταινομαι' και 'θεωρω οτι ειμαι η λυση στο κυκλοφοριακο'
Το καταλαβες τωρα? Ξεμπλεξε τα πραγματα στο μυαλο σου. Το thread δεν εξεταζει το κυκλοφοριακο προβλημα, αλλα τη βλακωδη συμπεριφορα ζωου. Ειτε προερχεται απο οδηγους ειτε απο αναβατες το ιδιο μας κανει.
Οποιος προσπερνα ουρα είναι ζωο, ακομα και αν σκαει απο τη ζεστη.
Νοοτροπια νεοέλληνα συνεπως εχεις εσυ και οι ομοιοι σου λεμεεεε.
Καταλαβες???Το οτι δεν αφορουν εσενα καποιες απαντησεις που εδωσα, δεν μπορεις να τις χλευαζεις, τελος
Το τι γινεται καθε μερα τριγυρω σας, δεν σε πειραζει, ο παπακιας απο την πιτσαρια σε πειραξε
Καθε φορα που κατεβαινω(κατεβαινα) στο κεντρο, αν δεν προσεχα, τουλαχιστον 5 φορες θα με ειχαν ριξει
Ειναι τρελο να μην βλεπεις ολους αυτους τους ασχετους που κυκλοφορουν διπλα σου, με τα πληρωμενα διπλωματα και τα SUV, και να σου φταιει το μηχανακι!!!!
Για αυτο βγαινω απο τα ρουχα μου
Δεν προκειται να βγαλουμε ακρη, ορισμενοι ειστε πολυ κολλημενοι και προκατελημενοι
Καντε οτι θελετε....
Οποιος εχει μυαλο βλεπει και κρινειΤΕΛΟΣ
-
Γιατί κόντεψαν να σε ρίξουν ;
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Πως είναι το χειρότερο από πλευράς ασφάλειας ? Πιθανόν.
Πως απορρίπτεται σαν μέσο μεταφοράς ? Για σένα. Εγώ πάντως γλυτώνω 1.5 ώρα κάθε μέρα χρησιμοποιώντας μηχανή και όχι αυτοκίνητο.Σεβαστό, αυτο που λέει η IOANNITSA όμως είναι οτι καποια μέρα, χωρίς καν να φταις εσύ, μπορεί να γλιτώσεις για πάντα
-το απεύχομαι για τους πάντες, όσο αυτοκτονικούς και να θεωρώ τους περισσότερους αναβάτες-
Κανένας δεν θέλει να θρηνούμε θύματα στους δρόμους.
Αλλά κάποια στιγμή θα συμβεί ατύχημα και σε μας,
είτε το έχουμε προβλέψει είτε όχι,
είτε οδηγούμε με ασφάλεια είτε όχι,
αλλά άμα οδηγούμε Μηχανή η πιθανότητα ενός ακόμη θύματος δεν είναι απρόβλεπτη ίσα ίσα είναι η μόνη προβλέψιμη. -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Στον ιδεατο σου κοσμο After οπου ολα τα αμαξια θα ηταν μοτοσυκλετες και το προβλημα το κυκλοφοριακο ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ( )Πειραζει η αληθεια ετσι
BYE
-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΤΕΛΟΣ
Για να βγαλουμε μια ακρη αγαπητε συνφορουμιστα, και πραγματικα να κλεισουμε την κουβεντα σε ρωτω: (ξεχνα με εμενα και απλα απαντησε στην ερωτηση - αν θες - σαν να σου ερχεται απο καποιον ασχετο εκτος φορουμ)
Θεωρεις οτι ειναι σωστη συμπεριφορα να περνας ολη την ουρα των αυτοκινητων που ξεροσταλιαζουν στα διοδια, με τη μηχανη για τον χ,ψ λογο?
Υ.Γ. δεν σε χλευασα, σου εδωσα το μη-αυτοκινητιστικό ανάλογο του περιστατικου, ειδες ποσο γελοίο μοιάζει, τοσο που το εξέλαβες σαν χλευη, ομως είναι το ΙΔΙΟ ακριβως!
Χαρηκα για τη κουβεντα
-
Τελικά, είναι αδύνατον να μπορέσετε να κάνετε κουβέντα χωρίς να πλακωθείτε?!
-
Δεν πλακώθηκε κανείς. Η διαφωνία είναι υγιής τρόπος διαλόγου. Εάν κάποιος δεν μπορεί να υποστηρίξει , επιχειρηματολογώντας , τα λεγόμενά του ενδέχεται να εκνευριστεί αλλά αυτό δεν είναι κακό. Μαθαίνει να κρατάει την ψυχραιμία του και ότι την επόμενη φορά , αυτό που ο ίδιος θεωρεί φυσιολογικό κτλ , κάποιος μπορεί να έχει ισχυρούς λόγους που αντικρούουν την άποψή του. Δεν είναι κακό. Και τα πνεύματα δεν οξύνθηκαν ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η μοτοσυκλετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ....
ουτε ομως και το αυτοκινητο, αλλα δεν σε βλεπω να το αποχωριζεσαι ή να εχεις καποιο προβλημα..
**Εγω δεν βγαινω να πω οτι το αυτοκινητο ειναι η λυση στην υπερθερμανση τον πινγκουινων στον βορειο καναδα.
Για μενα το αυτοκινητο ειναι 2 ωρες λιγοτερες στη διαδρομη σπιτι-δουλεια-σπιτι...Φαληρο - Αγ.Παρασκευη-Φαληρο
Αυτοκινητο: (45'~50')+(45'~50')=90~100'
ΜΜΕ: (110'~120')+(110'~120')=220'~240'
Η διαφορα ειναι τεραστεια....**Η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακο ειναι τα μεσα μαζικων μεταφορων.
η λυση βεβαια και το προβλημα ειναι παντα εξ'αιτιας των αλλων..
δλδ θελουμε ολοι να παιρνουν τα ΜΜΜ για να αδειασει ο δρομος ωστε να κυκλοφορουμε εμεις ανετα...Καλα, να παιρνουμε ολοι τα ΜΜΕ τοτε, να μπορουν τα παπια να κανουν οτι θελουν στην αθηνα.
Πλακα-πλακα... Αν σας αφησουμε 2 μερες χωρις αυτοκινητα στο κεντρο, να κανετε του κεφαλιου σας, μετα δεν θα χουμε κανενα προβλξημα, θα χετε σκοτωθει ολοι στο πρωτο κοκκινο φαναρι.Η μοτοσυλκετα, στο 90% των πειπτωσεων επιβαρυνει το κυκλοφοριακο, γιατι ο αναβατης ειναι καφρος και ζωον!
το ιδιο ισχυει και για τα αυτοκινητα και τους οδηγους (καφροι και ζωα), μονο που αυτα εχουν και πολλαπλασιο ογκο, καυσαερια, καινε μακραν περισσοτερο κ.α πολλα..
Ναι μεν, αλλα προστατευει απο τον καφρο-με-το-παπι-που-εκαψε-το-κοκκινο και εχει και Air Condition
Δεν καταλαβαινω γιατι να υποστει ο wagner και ο καθε wagner τις ιδιαιτεροτητες της κινησης με μηχανη οταν εχει ζεστη.
συμφωνοι. εισαι σωστος και εχεις απολυτο δικιο, αν και λιγη κατανοηση παντα βοηθαει και μας κανει ολους πιο χαρουμενους
φυσικα και δεν εισαι υποχρεωμενος..Καλα.... Θα διχνουμε λιγη κατανοηση και στο ΙΚΑ στις τραπεζες στα σουπερμαρκετ....Ελα το βραδυ κ απο το σπιτι να πιδηξεις και την δικια μου πρωτος....
Εγω πηρα αμαξι και δεν κανω παραπωνα για την κινηση.
Εσυ πηρες μηχανη, μη μου λες για την ζεστη, το κρυο και τις φωκιες μοναχους-μοναχους που προστατευεις.Η Λυση στα διοδια ειναι να δωσουν μια λωριδα ΜΟΝΟ για μηχανες....
δεν γινονται αυτα δυστυχως.. εδω βλεπεις οτι οι εργαζομενοι στα διοδια δεν φτανουν να καλυψουν τον ογκο των αυτοκινητων πολλες φορες και γινονται τεραστιες ουρες.. για να γινουν τετοιες προσληψεις ουτε λογος..
βεβαια το θέαμα του μοτοσυκλετιστη που ανεφερε ο cavallino ειναι άκρως σπαστικό και ενοχλητικό, που δεν διαφερει σε τίποτα ομως από κάποιους που πηγαινουν με 200, κλέβουν τη σειρά απο τον κοσμακη και τελικα ψαχνουν να βρουν ψιλά στην κρισιμη στιγμή = φέσι χρονου για αυτούς που ακολουθούν.
ακριβως
Στην Αμερική οι μηχανές κινούνται υποχρεωτικά στη λωρίδα τους σαν αμάξι - στη δεξιά πλευρά. Απαγορεύεται να περνάς ανάμεσα από αμάξια και απαγορεύεται αμάξι να έρθει δίπλα σου στη λωρίδα. Δύο μηχανές πηγαίνουν στην ίδια λωρίδα, όχι δίπλα δίπλα, ένας δεξιά ένας αριστερά, ο ένας λίγο πίσω από τον άλλο.
εχω γεννηθει και ζησει στις ηπα καμποσο διαστημα και μαλλον ζησαμε σε διαφορετικη αμερικη κρινοντας απο αυτα που γραφεις
η δικια μου αμερικη ειναι, πως κοιτας το χαρτη; εκει, λιγο νοτια του καναδα
στην αμερικη που λεω εγω, οι μηχανες κινουνται σε γκρουπ, η μια διπλα στην αλλη, πισω, μπροστα, δεξια και αριστερα αλλες μηχανες, και προσπερνουν τα αυτοκινητα ακομα και αν υπαρχει μονο μια λωριδατο 'επιχειρημα' οτι επειδη αμα τα 100 μηχανακια ηταν 100 αυτοκινητα θα πηζατε περισσοτερο, οποτε τωρα αφηστε τα μηχανακια να κανουν οτι θελουν, μονο ως ανεκδοτο μπορει να κυκλοφορησει
σωστος
γ) να καταλαβαινετε οτι αυτο που κανετε ειναι παρανομο οποτε τουμπεκι κ να μην ζητατε τα ρεστα.
το ιδιο ισχυει και για σενα οταν συναντας τον καρανομιμο παππου αριστερη λωριδα με 120 και ερχεσαι με 140+ και αναβοσβηνεις τα φωτα;
αρα και εσυ τουμπεκι και μη ζητας να προσπερασεις αφου εισαι παρανομος.. αμα γουσταρει σε αφηνειΑυτος που καθεται στην αριστερη ειναι καραΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Η Αριστερη ειναι μονο για προσπερασεις.
Αμα θελει να παει με 120 να κατσει στη μεσαια.
Δεν ειμαστε στην ΑγγλιαΥΓ Α και που΄σαι μαγκα μου: Κυκλοφορεις με μηχανη για να μην πηζεις εσυ στην κινηση, οχι γιατι σκεφτεσαι το δικο μου καλο...Αιντε που νομιζετε οτι μας κανετε και χαρη...
κυκλοφορω με μηχανη γιατι μου αρεσει ο κοσμος των 2 τροχων, δεν κανω χαρη σε κανενα εκτος απο τον εαυτο μου
Δεν του επαιρνε ο μπαμπας μηχανη, ή ''γκομενα'' εξαφανιστηκε μια μερα με μηχανοβιο κτλ....
ετσι ακριβως
Εχετε κατι με τις γκομενες;;;;
Πρεπει να αναγουμε ολα τα θεμα σε φαλοκρατικες αντιληψειςμε τις συνθήκες που περιγράφεις παραπάνω, εννοείται πως θα τον αφήσω να μπει μπροστά μου. Εκείνον όμως που θα έρθει να χωθεί με το έτσι θέλω επειδή την είδε μάγκας, εννοείται πως ΔΕΝ θα τον αφήσω να μπει.
δηλαδη εσυ με τις συνθηκες που λεει (τιγκα βροχη κλπ) θα καταφερεις να ξεχωρισεις την προθεση του οδηγου του 2τροχου;
Ναι.... Ειναι πολυ απλο. Οταν ο μηχανακιας καθεται και τρωει την βροχη πισω μου, θα του υποδειξω εγω να χωθει μπροστα μου. Αν παει να χωθει... ΤΗΝ ΓΑ...ΣΕ
@ταζιο, εγινες αντιληπτος, καμια αντιρρηση
Τότε τι στο καλό βρίσκετε στο να οδηγάτε Μηχανή ?
κατι που δεν θα μπορεσει να καταλαβει ποτε καποιος σαν και σενα (χωρις να ειναι απαραιτητα κακο αυτο, οπως τη βρισκει κανεις )
**Τα μιγακια λες;;;;
Εγω με το Αστρα, την Κυριακη που μας περασε κυνηγουσε μια χιλιαρα στα στροφιλικια της Ν.Ευβοιας....
Επιδει δεν ειχε μεγαλες ευθειες, η χιλιαρα απλα εμποδιζε και οταν καταλαυε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κοψω, εκανε στην ακρη
**Περιμένετε να βγάλουμε κάποια άκρη ?
Δίνουν απαντήσεις χωρίς ουσία, χωρίς επιχειρήματα, (οι δίτροχοι)
Θέλουν να κάνουν ότι κατεβάσει η κούτρα τουςΠροτείνω να τους αντιμετωπίζουμε σαν ΑΜΕΑ για τελικά ΑΜΕΑ θα καταλήξουν.
Η Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Τώρα αν η Μηχανή σου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και τα ναρκωτικά σου δίνουν και αίσθημα ελευθερίας και ευφορίας και νιώθεις άλλος άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα αυτό θα το ρίξουμε στα ναρκωτικά ?
lol ο,τι να'ναι εισαι
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
ΤΕΛΟΣ
Για να βγαλουμε μια ακρη αγαπητε συνφορουμιστα, και πραγματικα να κλεισουμε την κουβεντα σε ρωτω: (ξεχνα με εμενα και απλα απαντησε στην ερωτηση - αν θες - σαν να σου ερχεται απο καποιον ασχετο εκτος φορουμ)
Θεωρεις οτι ειναι σωστη συμπεριφορα να περνας ολη την ουρα των αυτοκινητων που ξεροσταλιαζουν στα διοδια, με τη μηχανη για τον χ,ψ λογο?
Υ.Γ. δεν σε χλευασα, σου εδωσα το μη-αυτοκινητιστικό ανάλογο του περιστατικου, ειδες ποσο γελοίο μοιάζει, τοσο που το εξέλαβες σαν χλευη, ομως είναι το ΙΔΙΟ ακριβως!
Χαρηκα για τη κουβεντα
Θα σου απαντησω
Δεν θεωρω οτι ειναι σωστη συμπεριφορα, ομως σε αναγκαζουν να το κανεις
Δεν θα επρεπε και το κρατος να μεριμνησει, και να σκεφτει οτι υπαρχει ΚΑΙ η μοτοσυκλετα?
Σε οτι αλλαγη υπαρχει στον Κ.Ο.Κ., το δικυκλο δειχνει οτι απουσιαζει
Πληρη αγνοια, σαν κακο παρασιτο ενα πραγμα
Για το κρατος λοιπον, μια μοτοσυκλετα, ρυπαινει οσο και μια νταλικα
Καταστρεφει το οδοστρωμα οσο μια νταλικαΚαι τελος, θεωρει οτι ειναι πιο επικινδυνο να μην φοραει ενας μοτοσυκλετιστης κρανος(για τους αλλους), απο οτι μια νταλικα να κυκλοφορει με λιωμενα λαστιχα
Εχουν σχεση ολα αυτα που σου λεω
Οταν αγνοουν την υπαρξη σου, τοτε σε ενοχλει
Σε ολες τις υπηρεσιες, θα δεις οτι πηγαινεις στο αναλογο γκισε, αναλογα με αυτο που πρεπει να κανεις
Γιατι να μην γινεται το ιδιο και με τα δικυκλα?Εχω οδηγησει μοτοσυκλετα σε Ιταλια και Γερμανια
Τετοιο μισος για την μοτοσυκλετα, μονο στην Ελλαδα το βρηκα
Και να φανταστειτε οτι με ζηλευαν που οδηγουσα μοτοσυκλετα καθε μερα, σε μια ηλιολουστη χωρα -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Παρασκευή βράδυ πέρνουμε ταξί από Ελούντα για να πάμε Μάλια γιατί ένας φίλος μου είπε ότι γίνεται χαμός με Άγγλους μεθυσμένους κλπ. Καθοδόν λοιπόν βλέπουμε μπροστά μας ένα αμάξι να πηγαίνει πέρα δώθε με ταχύτητα περί τα 40 χ.α.ω. Έχω δει και άλλους μεθυσμένους να κινούνται έτσι αλλά αυτός ήταν το κάτι άλλο. Έμπαινε ολόκληρος στο αντίθετο ρεύμα και το εξαντλούσε . Μετά από λίγο σταμάτησε και ο οδηγός του ταξί τον προσπέρασε. Ελπίζω εκεί που σταμάτησε εκεί να έμεινε το ζώον.Μπατσους γιατι δεν πηρατε να τον δωσετε;;;;
Αυτος θα παρει καναν Χριστιανο στο λαιμο του -
Μα... Να τον φτασω μεσα στην κινηση;
Αφου εκει στιρηζεται.
Οτι κανει οτι κανει και στ @@ του!Ταριφας στη τερμα αριστερη 3 -4 μετρα μπροστα μου, εγω στη μεσαια και πισω ερχεται ενα BMW GFRS-what ever-1100 κ ανοιγομαι ελαχιστα προς τα δεξια για να περασει η μηχανη. και η τερμα δεξια ειναι λεοφοριολωριδα κ εχει σταματημενο λεοφωρειο 20 μετρα ποιο κατω....
Ξανθια σηκωνει το χερι της....
Και το ταξι εχει μπει στη λωριδα μου μεχρι να πεις 'ταξι'
Φρενα εγω κορνα φωτα, φρενα η μηχανη... Σταματαμε....
Η μηχανη παει διπλα του.
βγαζει το κρανος και τον αρχηζει ευγενηκα αρχηκα αλλα μετα Χριστο-Παναγιες.... Βαζει κρανος, σηκωνει το δεξι ποδι και κατεβαζει τον καθρευτι.... Σουζα και αντε γεια....
Μπαινει ο ταριφας στην τερμα δεξια.... Κατεβαζω το παραθυρο.... Καλα να παθεις μαλακα....Περιμενω στην εισοδο της Αττικης Οδου.
Ερχαιτε η σειρα μου, και απο δεξια ερχεται μηχανη....
Παιρνω τα ρεστα, Με κοιταει και περναει χωρις να πληρωσει....
1866 ναι γεια σας.
Απο την εισοδο 'Δημοκρητος' μπηκε μηχανη χωρις να πληρωσει.
...Με κοιταει ο ταμειας.... Μωλις τους ειδοποιησα κ εγω.....Θα σκότωνες του δύο παπάρες ;
Όσο για τον πρώτο , έχω την εντύπωση ότι τους είχε φτάσει ο φίλος σου.Δεν σε καταλαβα, τι ηθελες να πεις;;;
Λέω , ότι τα δύο περιστατικά που περιγράφεις ( πλην αυτού που συζητάμε εδώ και κάμποσες σελίδες ) θα τους σκότωνες ;
**Στην Α.Ο. πηρα τηλ και τον εδωσα στεγνα τον παπακια.
Να μη πληρωσει διοδια;;;
Ποιος ειναι δηλαδη ο Babis VOVOS?Στο κεντρο, με τον ταριφα, αν δεν ειχα δει την μηχανη, θα κοψει αριστερα.
Προτιμησα να δω πως θα επιδρασουν οι 2.5 τοννοι με 50ΧΑΩ πανω στο Αβενσις
**Κατ' αντιστοιχία αναρωτιέμαι και για το περιστατικό με τον καθρέπτη. Εάν ο φίλος σου τους έφτασε ( αυτό κατάλαβα ) τότε έπρεπε να του πει να σταματήσει και να τους ζητήσει να του φτιάξουν τη ζημιά. Όχι να τους κάνει να κινδυνέψουν. Να το αφήσουμε εδώ ;
Τι να σου πω....
Εγω πιστευω οτι πιστευω.
Δεν θα βγει ακρη, οποτε το αφηνουμε εδω -
Ο χρήστης After έγραψε:
ΤΕΛΟΣ
Χαρηκα για τη κουβεντα
Θα σου απαντησω
Δεν θεωρω οτι ειναι σωστη συμπεριφορα, ομως σε αναγκαζουν να το κανεις
Δεν θα επρεπε και το κρατος να μεριμνησει, και να σκεφτει οτι υπαρχει ΚΑΙ η μοτοσυκλετα?
Σε οτι αλλαγη υπαρχει στον Κ.Ο.Κ., το δικυκλο δειχνει οτι απουσιαζει
Πληρη αγνοια, σαν κακο παρασιτο ενα πραγμα
Για το κρατος λοιπον, μια μοτοσυκλετα, ρυπαινει οσο και μια νταλικα
Καταστρεφει το οδοστρωμα οσο μια νταλικαΚαι τελος, θεωρει οτι ειναι πιο επικινδυνο να μην φοραει ενας μοτοσυκλετιστης κρανος(για τους αλλους), απο οτι μια νταλικα να κυκλοφορει με λιωμενα λαστιχα
Εχουν σχεση ολα αυτα που σου λεω
Οταν αγνοουν την υπαρξη σου, τοτε σε ενοχλει
Σε ολες τις υπηρεσιες, θα δεις οτι πηγαινεις στο αναλογο γκισε, αναλογα με αυτο που πρεπει να κανεις
Γιατι να μην γινεται το ιδιο και με τα δικυκλα?Εχω οδηγησει μοτοσυκλετα σε Ιταλια και Γερμανια
Τετοιο μισος για την μοτοσυκλετα, μονο στην Ελλαδα το βρηκα
Και να φανταστειτε οτι με ζηλευαν που οδηγουσα μοτοσυκλετα καθε μερα, σε μια ηλιολουστη χωραΔεν υπάρχει μίσος ή αντιπαθεια για τις μηχανές. Υπάρχει κατανόηση για αναβάτες ή ΙΧδες με εγκεφαλικά προβλήματα.
Εφ' όσον δεν υπάρχει πρόβλεψη για τις μηχανές στα διόδια οφείλεις να ακολουθείς την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν υπήρχε πρόβλεψη και πήγαινες , θασου άρεσε ο κάγκουρας ΙΧης να πήγαινε από εκεί γιατί δεν έχει A/C και ξεροσταλιάζει στη ζέστη ή στο κρύο. Δεν είναι ορθή αντίληψη αυτή.
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ. Το κράτος θεωρεί τις μηχανές ως παράσιτα και ο λόγος είναι ότι η πλειοψηφία παρασιτούν εις βάρος του κράτους με την ανοχή βεβαίως των αρχών και των γονέων ( πχ παπί στα 16 με κομμένες εξατμίσεις κτλ που είναι και τα περισσότερα ). Επιπλέον δεν δίνουν πολλά από φόρους.
-
Τι ειναι ΑΜΕΑ?
Αν ειναι να ετοιμασω ετικετες και να τις κολλησω στο μπουφαν μου και στο κουτελοΑτομα Με Ειδικές Ανάγκες. Γενίκευση που με βρίσκει κάθετα αντίθετο. ΑΜΕΑ με εγκεφαλικά προβλήματα έχω δει βουλευτές , οδηγούς δικύκλων , ΙΧ , φορτηγών , ψιλικαντζίδες κτλ. Δεν είναι οι οδηγοί μοτό ΑΜΕΑ ή εν δυνάμει ΑΜΕΑ. Αυτός που δεν εκτιμά που έχει ανέβει και τι οδηγεί μποεί να είναι αλλά αυτός μπορεί να είναι ακόμη και εάν οδηγεί το ΙΧ του ή να κάνει κάποιον άλλον ΑΜΕΑ.
Εγω δεν το εννοω ετσι.
Οτι δηλαδη οποιος καβαλαει μηχανη ειναι εγκεφαλικα αναπηρος....
Οποιος καβαλαει μηχανη εχει πολλες πιθανοτιτες να καταλληξει ειτε απο δικια του μαλακια, ειτε απο μαλακια αλλου, φυτο σε καποια κλινικη η ΑΜΕΑ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μα... Να τον φτασω μεσα στην κινηση;
Αφου εκει στιρηζεται.
Οτι κανει οτι κανει και στ @@ του!Ταριφας στη τερμα αριστερη 3 -4 μετρα μπροστα μου, εγω στη μεσαια και πισω ερχεται ενα BMW GFRS-what ever-1100 κ ανοιγομαι ελαχιστα προς τα δεξια για να περασει η μηχανη. και η τερμα δεξια ειναι λεοφοριολωριδα κ εχει σταματημενο λεοφωρειο 20 μετρα ποιο κατω....
Ξανθια σηκωνει το χερι της....
Και το ταξι εχει μπει στη λωριδα μου μεχρι να πεις 'ταξι'
Φρενα εγω κορνα φωτα, φρενα η μηχανη... Σταματαμε....
Η μηχανη παει διπλα του.
βγαζει το κρανος και τον αρχηζει ευγενηκα αρχηκα αλλα μετα Χριστο-Παναγιες.... Βαζει κρανος, σηκωνει το δεξι ποδι και κατεβαζει τον καθρευτι.... Σουζα και αντε γεια....
Μπαινει ο ταριφας στην τερμα δεξια.... Κατεβαζω το παραθυρο.... Καλα να παθεις μαλακα....Περιμενω στην εισοδο της Αττικης Οδου.
Ερχαιτε η σειρα μου, και απο δεξια ερχεται μηχανη....
Παιρνω τα ρεστα, Με κοιταει και περναει χωρις να πληρωσει....
1866 ναι γεια σας.
Απο την εισοδο 'Δημοκρητος' μπηκε μηχανη χωρις να πληρωσει.
...Με κοιταει ο ταμειας.... Μωλις τους ειδοποιησα κ εγω.....Θα σκότωνες του δύο παπάρες ;
Όσο για τον πρώτο , έχω την εντύπωση ότι τους είχε φτάσει ο φίλος σου.Δεν σε καταλαβα, τι ηθελες να πεις;;;
Λέω , ότι τα δύο περιστατικά που περιγράφεις ( πλην αυτού που συζητάμε εδώ και κάμποσες σελίδες ) θα τους σκότωνες ;
**Στην Α.Ο. πηρα τηλ και τον εδωσα στεγνα τον παπακια.
Να μη πληρωσει διοδια;;;
Ποιος ειναι δηλαδη ο Babis VOVOS?Στο κεντρο, με τον ταριφα, αν δεν ειχα δει την μηχανη, θα κοψει αριστερα.
Προτιμησα να δω πως θα επιδρασουν οι 2.5 τοννοι με 50ΧΑΩ πανω στο Αβενσις
**Κατ' αντιστοιχία αναρωτιέμαι και για το περιστατικό με τον καθρέπτη. Εάν ο φίλος σου τους έφτασε ( αυτό κατάλαβα ) τότε έπρεπε να του πει να σταματήσει και να τους ζητήσει να του φτιάξουν τη ζημιά. Όχι να τους κάνει να κινδυνέψουν. Να το αφήσουμε εδώ ;
Τι να σου πω....
Εγω πιστευω οτι πιστευω.
Δεν θα βγει ακρη, οποτε το αφηνουμε εδωΣτα υπόλοιπα πάντως είμαι και εγώ μαζί σου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]