-
Φίλος πουλάει το TT του. Είναι μοντέλο 2004, 150 ίππων με... 20.000 (πραγματικά) χιλιόμετρα. Είναι σε άριστη κατάσταση (αυτό είναι δεδομένο) και από εξοπλισμό έχει (μάλλον) τα βασικά: ABS, ESP, ηλεκτρονικό κλιματισμό, ηχοσύστημα becker (μήπως εννοούσε τύπο concert; Η Merc δε βάζει becker;). Δεν έχει δερμάτινο σαλόνι, ούτε φώτα xenon. Δεν έχω ιδέα τι είναι standard και τι extra (μάλλον τίποτα από αυτά που έχει πάνω) μιας και δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μέχρι σήμερα που έμαθα ότι το πουλάει.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη σας. Είναι καλά τα χρήματα που ζητάει; Δεν εξετάζω θέματα όπως πρακτικότητα ή εμφάνιση. Απλά θέλω να δω αν είναι ευκαιρία ή... 'άσε καλύτερα'.
Ευχαριστώ τα μάλα
-
Α ναι. Ξέχασα την τιμή
17.500
-
Δές τις μικρές αγγελείες και κάνε μία σύγκριση.
Πές του 16κ και έχεις ευκαιρία στα χέρια σου.
-
Δεν παίρνει διαπραγμάτευση. Είναι take it or leave it. Υπάρχει ήδη ανταγωνισμός απλά έχω τον αριθμό 1 στη σειρά
-
Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα φαίνεται καλή η τιμή
-
Και το συζητάς; Μήπως έχεις υπόψη σου πόσο κοστίζει ένα ΤΤ τριετίας με μόνο τόσα χιλιόμετρα; Ευκαιριάρα είναι... Τώρα, το αν σου αρέσει και θα το πάρεις, είναι άλλο θέμα. Πάντως πρόκειται για **την **ευκαιρία.
-
Το ότι είναι 150 hp ενώ όσα βλέπω στις αγγελίες είναι 180 ή 225 δε θα πρέπει να με απασχολεί; Κυρίως για θέματα μεταπώλησης, αν δεν είναι τόσο δημοφιλές.
-
μοντελο 2004,με 20.000 χλμ.
και 17.500 ευρω.
ειναι απιστευτα καλη τιμη.
τετοια μοντελα γερμανια εχουν 20 χιλιαρικα και πανω.
και απο ατομο που το γνωριζεις κιολας και ξερεις πως το ειχε το αμαξι. -
Φίλε πάρτο....η τιμή είναι απίστευτη...
-
Ας το πούμε αλλιώς. Εδώ ζητάνε παραπάνω για Γκόλφ.
-
Πάλι διθέσιο;
-
Πως; Δεν είναι 2+2;
-
εξαιρετικη ευκαιρια. οι 150 ιπποι δεν ειναι προβλημα αφου με τον 1.8Τ που φοραει μπορουν πανευκολα να γινουν 225. παρτο και φυγε!!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πως; Δεν είναι 2+2;2+2 ειναι αλλα ο χωρος πισω ειναι περιορισμενος.
-
καλα ρε φίλε... ρωτας κιολας? αν δεν το ήξερες, ίσως να ηταν τρακαρισμένο για να το πουλα τοσο φθηνά... αλλα αφου το ξέρεις αυριο έχεις κάνει κιολας τα χαρτιά... με 3 χρόνια παλαιότητα ρίχνει την αξία 20.000+ ευρώ... αν δεν το πάρεις θα κάνεις μεγάλο λαθος...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πως; Δεν είναι 2+2;εξαρταται... αν είναι roadster ή απλό tt. το πρώτο είναι για 2 ατομα μονο... το άλλο έχει κ ακόμα 2 θέσεις.
-
Super τιμη.
Παντως εγω με 150 αλογα ΤΤ δεν θα επαιρνα -
Επειδή θα προτιμούσες κάποια πιο δυνατή έκδοση (180-225PS) γιατί τα 150PS είναι λίγα για το αμάξωμα οπότε κατ' εσέ θα σέρνεται?Ή επειδή θα ένιωθες ως φτωχός συγγενής των υπολοίπων-δυνατότερων ΤΤ?
Σημειωτέον ότι ο φίλος μας ζητάει ΤΤ με κάποια λεφτά στάνταρ...άρα τα 150 άλογα νομίζω είναι σχεδόν μονόδρομος...
-
Τα άλλα που βλέπεις στις αγγελίες με 180 μπορεί να ξεκίνησαν και με....150! Τα 150 είναι μια χαρά, το αυτοκίνητο θα είναι γρήγορο, η τιμή είναι σούπερ και τα χιλιόμετρα είναι λίγα!
Αν έχεις τα χρήματα, αγόρασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε καν να σκέφτεσαι τα άλογα, φτάνουν και περισσεύουν!
Αν κάποια στιγμή δεν σου φτάνουν, βελτίωσέ το, αλλά εγώ ΔΕΝ θα το έκανα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα άλλα που βλέπεις στις αγγελίες με 180 μπορεί να ξεκίνησαν και με....150! Τα 150 είναι μια χαρά, το αυτοκίνητο θα είναι γρήγορο, η τιμή είναι σούπερ και τα χιλιόμετρα είναι λίγα!
Αν έχεις τα χρήματα, αγόρασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ούτε καν να σκέφτεσαι τα άλογα, φτάνουν και περισσεύουν!
Αν κάποια στιγμή δεν σου φτάνουν, βελτίωσέ το, αλλά εγώ ΔΕΝ θα το έκανα...Αν είναι πραγματικά...Ψάξτο για καλό και για κακό...Ζήτα βιβλιαράκι σέρβις και μετά πήγαινε στο συνεργείό που έκανε το τελευταίο σέρβις να δεις τι λέει η καρτέλα που έχουν αυτοί.Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά όποιος φιλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.Και στο κάτω-κάτω αυτόν τον ήξερες κι από χθες για να τον εμπιστευτείς σε ό,τι σου πει?
Audi TT Mk1 Forum