-
Kαλοτάξιδο!
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Να 'στε καλά
Αύριο πέφτει το παραδάκι, το παραλαμβάνω από βδομάδα μάλλον.
Σχετικά με το χρώμα, το αυτοκίνητο είναι ακριβώς σαν αυτό --> http://www.spritmonitor.de/pics/vehicle ... 1149590112Και τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο να πω πως το αυτοκίνητο είχε χορηγηθεί καινούργιο με leasing πριν από 3 ακριβώς χρόνια σε φίλο, στέλεχος πολυεθνικής. Το leasing έληξε και το παιδί ήθελε να δώσει το αυτοκίνητο στην τιμή που το εξαγοράζει από την εταιρία leasing (0 profit δηλαδή). Οι λόγοι που δεν ήθελε να βγάλει κέρδος: Με 150.000 μισθό το χρόνο αφενός δεν τον ενδιέφερε το κέρδος, αφετέρου περιμένει από την εταιρία την cayman οπότε μάλλον βάρος θα του ήταν το TT και κόπος μέχρι να το πουλήσει.
Τώρα με τους μνηστήρες: Ο λόγος που άργησε να απαντήσει ήταν επειδή είχε αποφασίσει εξαρχής να το δώσει σε συνάδελφο από την εταιρία και μόνο σε περίπτωση που δε θα ενδιαφερόταν κάποιος σοβαρά (με πρόθεση όχι τη μεταπώληση δηλαδή) θα το έδινε σ' εμένα. Όλα για το καλό της εταιρίας. Τελικά κανείς δεν τον έπεισε ότι δε θα το πουλήσει άμεσα για το κέρδος και κατέληξε στα χέρια μου. That simple.
Αυτά για να μην υπάρχουν υπόνοιες ως προς την τήρηση διαφάνειας επί των διαδικασιών. -
Είσαι πολύ τυχερός! Με τέτοια τιμή, ήταν λουκουμάκι.
Καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς! -
Σ' ευχαριστώ!
-
Και 150.000 ευρώ μισθό και μια Cayman εταιρική... Χαζομάρα, αν δεν είναι η S, δε λέει...
-
καλοτάξιδο και καλότυχο scotch
πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία και καλή κίνηση απο μέρους σουόταν ο φίλος θελήσει να δώσει την cayman πμ me και εγώ υπόσχομαι προκαταβολικά οτι θα την κρατήσω και δεν θα τη μεταπουλήσω με σκοπό το κέρδος
-
Μπράβο, μπράβο! Τυχερός και πολύ καλή επιλογή! Εύχομαι να το χαρείς και να είναι καλοτάξιδο...!
-
Φίλε Scotch, καλοτάξιδο!
Τα νάζια σου του τύπου 'δεν το πειράζω' τα ξέρω καλά, κι εγώ από εκεί πέρασα, τον ίδιο κινητήρα έχω.
Άνθρωπος που έχει τον 1,8Τ και τον αφήνει στους 150 ίππους, θα άφηνε 'ανέπαφη' και καλλονή με κατεβασμένο βρακί, ενώπιόν του...Εδώ είμαστε και θα τα λέμε...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και 150.000 ευρώ μισθό και μια Cayman εταιρική... Χαζομάρα, αν δεν είναι η S, δε λέει...Μεγάλη κατάντια σου λέω
καλοτάξιδο και καλότυχο scotch
πραγματικά πολύ καλή ευκαιρία και καλή κίνηση απο μέρους σου
όταν ο φίλος θελήσει να δώσει την cayman πμ me και εγώ υπόσχομαι προκαταβολικά οτι θα την κρατήσω και δεν θα τη μεταπουλήσω με σκοπό το κέρδοςΕυχαριστώ πολύ, ως προς το 1ο σκέλος.
Όσον αφορά την cayman, φοβάμαι ότι σε πρόλαβε άλλοςΜπράβο, μπράβο! Τυχερός και πολύ καλή επιλογή! Εύχομαι να το χαρείς και να είναι καλοτάξιδο...!
Να 'σαι καλα Νάσο
Φίλε Scotch, καλοτάξιδο!
Τα νάζια σου του τύπου 'δεν το πειράζω' τα ξέρω καλά, κι εγώ από εκεί πέρασα, τον ίδιο κινητήρα έχω.
Άνθρωπος που έχει τον 1,8Τ και τον αφήνει στους 150 ίππους, θα άφηνε 'ανέπαφη' και καλλονή με κατεβασμένο βρακί, ενώπιόν του...
Εδώ είμαστε και θα τα λέμε...Μα δεν απέκλεισα τίποτα . Απλά, κάτσε να το χαρώ 'μαμά' και βλέπουμε
-
Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο TT του 07 με 27000 klm και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη
σας γενικά για το αμάξι αλλα και για το γεγονός ότι θα ειναι μεταχειρισμένο δλδ αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα κτλ.Επίσης να σας πω ότι το συγκεκριμένο είναι το 2 λίτρο με τους 200hp το coupe οχι to cabrio
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια
-
δεν ειναι οι καταλληλες εποχες για αγορες τετοιων αυτοκινητων.
παντως αμα μπορεις κανε λιγη υπομονη , θα πεσουν κιαλλο οι τιμες.
-
Τι εννοείς δεν είναι κατάλληλες εποχές για τέτοια αμάξια?
Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω αν και το ξέρω και γω ότι θα πέσουν αλλα πρέπει να πάρω αμάξι άμεσα
-
Το αμάξι μια χαρά είναι γενικά, τα χιλιόμετρα είναι λίγα βέβαια αλλά ίσως τόσο λίγα που όντως είναι αληθινά.
Ισχύει ό,τι ισχύει για κάθε αγορά μεταχειρισμένου: έλεγχος έλεγχος και έλεγχος.
Για τα θεματάκια του μοτέρ θα σε ενημερώσουν οι γνωστοί άγνωστοι. -
Ο χρήστης giannis20 έγραψε:
Τι εννοείς δεν είναι κατάλληλες εποχές για τέτοια αμάξια?Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω αν και το ξέρω και γω ότι θα πέσουν αλλα πρέπει να πάρω αμάξι άμεσα
εδω παμε για χρεοκωπια και συ σκεφτεσαι να παρεις τετοιο αμαξι;
για το αμαξι δεν ξερω να σε βοηθησω.
θα σου πουν οι γνωστες αουντακιδες ομως -
Μα αν ο ιδιος διαθετει τα λεφτα και μπορει να το καλυψει τι τον νοιαζει αν η χωρα χρεοκωπισει???
-
Πάνο θα μας κάνεις κουμάντο που θέλουμε να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του;
-
-
παιδεία μπορεί να πηγαίνουμε για πτώχευση αλλα εγώ όλο ακριβά αμάξια βλέπω στους δρόμους
-
Εαν το γουσταρεις πολυ και μπορεις να το εχεις χωρις ζορι..τοτε παρτο ( φυσικα μετα απο καλο ελεγχο ).
-
Πάρτο , αν έχεις χρήμα!!!
Audi TT Mk1 Forum