-
Ελεγχος σοβαρός και πάρτο, αφού δείχνεις συνειδητοποιημένος σε οτι αφορά στην οικονομική συγκυρία . Σαν αυτοκίνητο μου αρέσει. Την τιμή δεν μας λες βέβαια....
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
ολα τα ακριβα αυτοκινητα που εχουν μεινει ακομα στους δρομους μας ειναι για να μας θυμιζουν οτι καποτε ημασταν εστω και παραλιγο ευρωπαικη χωρα και οτι καποτε μπορουσαμε να ελπιζουμε..Και όλα όσα θα είναι πεταμένα σε μάντρες ή ακινητοποιημένα του χρόνου, θα αποδείξουν ποιοί ήταν οι αεριτζήδες......
-
αφου μπορεις παρτο και θα το χαρεις και αν μπορεις 2λιτρο dsg ακομα καλυτερα.
φυσικα ψαξου σε ιδιωτες και οπως ειπαν τα παιδια εναν ελεγχο στην audi.
το αυτοκινητο μια φορα το εχω οδηγησει και ειναι -
ολα τα ακριβα αυτοκινητα που εχουν μεινει ακομα στους δρομους μας ειναι για να μας θυμιζουν οτι καποτε ημασταν εστω και παραλιγο ευρωπαικη χωρα και οτι καποτε μπορουσαμε να ελπιζουμε..Αυτο ξαναπέστο...
πόσο έρχεται η Τζουλιέτα είπαμε...? -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
ολα τα ακριβα αυτοκινητα που εχουν μεινει ακομα στους δρομους μας ειναι για να μας θυμιζουν οτι καποτε ημασταν εστω και παραλιγο ευρωπαικη χωρα και οτι καποτε μπορουσαμε να ελπιζουμε..
Αυτο ξαναπέστο...
πόσο έρχεται η Τζουλιέτα είπαμε...? -
ΥΓ1: σορρυ για τα οφ-τοπικ
ΥΓ2: το αυτοκίνητο είναι/ήταν ιδιώτη ή απο test drive...? -
Ο χρήστης giannis20 έγραψε:
επίσης θα ήθελα οποιος ξέρει η οποιος έχει πάει ήδη το audi του για έλεγχο να μου προτείνει σε ποιο service να το πάω η δεν έχει σημασία?και αν μπορείτε να μου πείτε στην audi σου βρίσκουν τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινητου?Σε VW σιγουρα μπορεις -αρα κ στο αουντι το ιδιο υποθετω- μεσω του αριθμου πλαισιου νομιζω, τον δινεις στην αντιπροσωπεια, τον περνανε στον υπολογιστη και βρισκουν τα στοιχεια του. Γι'αυτο βεβαια θα πρεπει να συνεννοηθεις πρωτα με την αντιπροσωπεια, κ γιατι οχι να σου το τσεκαρουν γενικοτερα. Απ'οτι ξερω δεν ειναι πολυ μεγαλο το κοστος για ενα τετοιο ελεγχο.
-
η αντιπροσωπεια δινει στοιχεια χωρις τη συγκαταθεση του ιδιοκτητη (μαντρά ) ?
την εχει παθει ετσι φιλος μου και διαπιστωσε αφου το αγορασε + 30.000 χλμ
να επιμεινεις να μαθεις απο την αντιπροσωπεια τι παιζει με τα σερβις απο και φαινοντα τα πραγματικα χλμ
-
Η αληθεια ειναι οτι αυτο ειχε γινει σε αντιπροσωπεια οπου εργζοταν γνωστος... οποτε δεν ξερω τι παιζει παρασκηνιακα και ποσο λειτουργει η συναδελφικη (?) αλληλεγγυη.
Θεωρω ομως πως ειναι αδιανοητο να μην σου λεει η αντιπροσωπεια τα χλμ του αυτοκινητου εναντι αμοιβης μαλιστα, γιατι αλλιως πως θα προστατευθει ο καταναλωτης απο τα... μαγειρεμενα βιβλια σερβις???
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι αυτο ειχε γινει σε αντιπροσωπεια οπου εργζοταν γνωστος... οποτε δεν ξερω τι παιζει παρασκηνιακα και ποσο λειτουργει η συναδελφικη (?) αλληλεγγυη.Θεωρω ομως πως ειναι αδιανοητο να μην σου λεει η αντιπροσωπεια τα χλμ του αυτοκινητου εναντι αμοιβης μαλιστα, γιατι αλλιως πως θα προστατευθει ο καταναλωτης απο τα... μαγειρεμενα βιβλια σερβις???
Σε πρώτη φάση αρκεί να γνωρίζεις τον αριθμό πλαισίου. Τον σημειώνεις ('η τον βγάζεις φωτογραφία χωρίς να πάρει χαμπάρι ο έμπορος) και μετά επισκέπτεσαι ο ίδιος ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, τους ζητάς να σου χτυπήσουν στο σύστημα τον αριθμό πλαισίου επειδή ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις και έχεις την εικόνα του αυτοκινήτου. (αυτό όλοι το κάνουν χωρίς κανένα κόστος)
Αν είναι όλα οκ στην πρώτη φάση, έπειτα σε δεύτερη φάση τους πηγαίνεις από εκεί (ή σε δικό σου αξιόπιστο μηχανικό) το αυτοκίνητο για έλεγχο (όπου εκεί το κόστος είναι ανάλογα την πολιτική τους το πόσο χρεώνουν για τον τεχνικό έλεγχο), οπότε και βλέπεις αν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα, ελάττωμα, φθορά, τρακάρισμα κτλ.
-
θα σου δωσουν ομως στην αντιπροσωπεια που θα πας στοιχεια? αφου το αυτοκινητο δεν ειναι δικο σου..
-
Μα το λες από την αρχή πως είναι να το αγοράσεις να σου πουν τι βλέπουν για να τους το πας στη συνέχεια για έλεγχο. Έτσι προλαβαίνεις να έχεις και μια καλύτερη επικοινωνία μαζί τους, ώστε όταν ξαναπάς με το αυτοκίνητο μαζί για τον έλεγχο θα σε προσέξουν καλύτερα.
-
Βασει λογικης, αν σου φερθουν καλα στον ελεγχο του μεταχειρισμενου, θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να σε 'κρατησουν' μετα για τη συντηρηση του αυτοκινητου. Μην ξεχναμε πως ακομα και για αγορα μεταχειρισμενου ως υποψηφιος πελατης τους επισκεπτεσαι.
-
Ο χρήστης giannis20 έγραψε:
Φιλε ευχαρίστως να την κάνουμε αυτή την συζήτηση κάποια άλλη στιγμή όμως και κάπου αλλου αν μπορείς να με βοηθήσεις με τις απορίες που έχω αλλιώς μην βγαίνουμε εκτος θέματος
οκ!!! έχεις δίκιο!! το αμάξι είναι τέλειο πήγαινέ το και στα κεντρικά για να σου πούνε τα πραγματικά χιλιόμετρα!!! Πάντως και γ ω θα κοίταγα από ιδιώτη τις μάντρες δεν τις εμπιστεύομαι!!!! Και καλοτάξιδο!!!!!
ΥΓ Το άλλο.... πές το μου αν θες με πμ!!!!!
-
παιδεία μπορεί να πηγαίνουμε για πτώχευση αλλα εγώ όλο ακριβά αμάξια βλέπω στους δρόμους
Μόνο για γέλια δεν είναι η κατάσταση. Για να έχουν φανταχτερές λαμαρίνες μερικοί, υποθηκεύσαν το μέλλον μας και των παιδιών μας. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που υποθήκευσαν το δικό τους μέλλον για την φανταχτερή λαμαρίνα και ο χαρακτηρισμός ανήκει σε εσάς.
off topicδηλαδη αν καποιος εχει ενα ΤΤ σημαινει οτι εχει φαει τα λεφτα των αλλων? να δουλεψε και να το πηρε δεν παιζει ?
Και η φοροδιαφυγή, μη πληρωμή της προβλεπόμενης αμοιβής στους υπαλλήλους, οικοδομικές ατασθαλίες κτλ για εμένα φάγωμα των λεφτών των άλλων για εμένα. Και επειδή ξέρω κόσμο με καλά/πουλ μουρ αμάξια, ένας εξ αυτών με ΤΤ δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που να μην έχει υποπέσει σε κάποια μικροπαρανομία που θεωρούμε 'ανεκτη' αλλά μέσω αυτής κάποιος άλλος ζημιώνεται. Και μιλάμε πάντα για ανθρώπους δουλεύουν, όχι για μιζαδόρους ούτε για λεφτοφάγους γονέων...
Τέσπά κατά την προσφιλή μου συνήθεια πάλι οφ τόπικ βγήκα απλά λίγος προβληματισμός πέρα από τις λαμαρίνες δεν βλάπτει...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Τι εννοείς δεν είναι κατάλληλες εποχές για τέτοια αμάξια?
Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω αν και το ξέρω και γω ότι θα πέσουν αλλα πρέπει να πάρω αμάξι άμεσα
εδω παμε για χρεοκωπια και συ σκεφτεσαι να παρεις τετοιο αμαξι;
Πάρτο,θα σου μεινει ! .....ξεχρέωτο
-
Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε. Αν έχει βιβιλίο σέρβις δες τα διαστήματα μεταξύ των προηγούμενων σέρβις πχ 1 - 2 σέρβις και του τελευταίου. Θεωρητικά θα πρέπει να δεις ή περίπου ίδια χλμ πχ 9.000 - 9.000 - 9.000 (πάνω κάτω) ή αρκετά στην αρχή και λιγότερα μετά. Αν για παράδειγμα όμως δεις 15.000 - 15.000 και 0 χλμ τότε μάλλον κάτι παίζει.
Επίσης δες από την άδεια τον προηγούμενο ιδιοκτήτη κτλ και φυσικά ζήτα από τον μαντρά τον αριθμό πλαισίου και άσε τις κατασκοπευτικές τακτικές. Αν όλα είναι ΟΚ δεν θα φέρει αντίρρηση αν όχι κάτι παίζει.
Τέλος ίσως βρεις και καλύτερη τιμή από ιδιώτη καθώς ο κάθε μαντράς θα θέλει να να βγάλει και το δικό του κέρδος. Ένα υπέρ για τους μαντράδες θα ήταν αν σου έδιναν πχ 1 χρόνο εγγύηση κάτι που ένας ιδιώτης δεν μπορεί να κάνει.
Γενικότερα πάντως κάποια μεταχειρισμένα και ειδικότερα αμάξια τύπου ΤΤ, SLK κτλ μπορεί να είναι σε άριστη κατάσταση καθώς οι Έλληνες λόγω ιδιοσυγκρασίας τείνουν να τα υπερπροσέχουν και τελικά να τα χαίρονται οι επόμενοι ιδιοκτήτες. Στο λέω εκ πείρας καθώς και εγώ το ίδιο έκανα σε αμάξι που πρόσφατα πούλησα.
ΥΓ. Τα περί κρίσης, εισοδήματος, αγοράς αυτοκινήτου κτλ που αναφέρθηκαν παραπάνω τουλάχιστον με τον τρόπο που αναφέθηκαν είναι απλώς γραφικά. Αν τα χρήματα δεν θα σου λείψουν τότε θα βρεις καλές ευκαιρίες αυτή την περίοδο.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
παιδεία μπορεί να πηγαίνουμε για πτώχευση αλλα εγώ όλο ακριβά αμάξια βλέπω στους δρόμους
Μόνο για γέλια δεν είναι η κατάσταση. Για να έχουν φανταχτερές λαμαρίνες μερικοί, υποθηκεύσαν το μέλλον μας και των παιδιών μας. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που υποθήκευσαν το δικό τους μέλλον για την φανταχτερή λαμαρίνα και ο χαρακτηρισμός ανήκει σε εσάς.
off topicδηλαδη αν καποιος εχει ενα ΤΤ σημαινει οτι εχει φαει τα λεφτα των αλλων? να δουλεψε και να το πηρε δεν παιζει ?
Και η φοροδιαφυγή, μη πληρωμή της προβλεπόμενης αμοιβής στους υπαλλήλους, οικοδομικές ατασθαλίες κτλ για εμένα φάγωμα των λεφτών των άλλων για εμένα. Και επειδή ξέρω κόσμο με καλά/πουλ μουρ αμάξια, ένας εξ αυτών με ΤΤ δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που να μην έχει υποπέσει σε κάποια μικροπαρανομία που θεωρούμε 'ανεκτη' αλλά μέσω αυτής κάποιος άλλος ζημιώνεται. Και μιλάμε πάντα για ανθρώπους δουλεύουν, όχι για μιζαδόρους ούτε για λεφτοφάγους γονέων...
Τέσπά κατά την προσφιλή μου συνήθεια πάλι οφ τόπικ βγήκα απλά λίγος προβληματισμός πέρα από τις λαμαρίνες δεν βλάπτει...
δεν ειναι ολοι αφεντικα υπαρχουν και οι υπαλληλοι..
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε. Αν έχει βιβιλίο σέρβις δες τα διαστήματα μεταξύ των προηγούμενων σέρβις πχ 1 - 2 σέρβις και του τελευταίου. Θεωρητικά θα πρέπει να δεις ή περίπου ίδια χλμ πχ 9.000 - 9.000 - 9.000 (πάνω κάτω) ή αρκετά στην αρχή και λιγότερα μετά. Αν για παράδειγμα όμως δεις 15.000 - 15.000 και 0 χλμ τότε μάλλον κάτι παίζει.Να σου φέρω ξαναγραμμένα και μαγειρεμένα βιβλία σέρβις όσα θες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε. Αν έχει βιβιλίο σέρβις δες τα διαστήματα μεταξύ των προηγούμενων σέρβις πχ 1 - 2 σέρβις και του τελευταίου. Θεωρητικά θα πρέπει να δεις ή περίπου ίδια χλμ πχ 9.000 - 9.000 - 9.000 (πάνω κάτω) ή αρκετά στην αρχή και λιγότερα μετά. Αν για παράδειγμα όμως δεις 15.000 - 15.000 και 0 χλμ τότε μάλλον κάτι παίζει.
Να σου φέρω ξαναγραμμένα και μαγειρεμένα βιβλία σέρβις όσα θες.
ετσι ελεγε ενας μαντρας σε ενα φιλο μου , οταν τον ρωτησα αν εχει βιβλιαρακι..
ευτυχως εκλεισε κι αυτος ο απατεωνας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να σου φέρω ξαναγραμμένα και μαγειρεμένα βιβλία σέρβις όσα θες.
Με σφραγγίδα αντιπροσωπείας και υπογραφή απο τον τεχνικό σύβουλο που ήταν υπεύθυνος για κάθε σέρβις...?
Γίνονται και τέτοια...?
Audi TT Mk1 Forum