-
Ο χρήστης giannis20 έγραψε:
παιδεία μπορεί να πηγαίνουμε για πτώχευση αλλα εγώ όλο ακριβά αμάξια βλέπω στους δρόμουςA, ok! Είναι σημαντικός παράγοντας αυτός.
Αυτά είναι προ-ΔΝΤ. Τώρα κλάψτε μανούλες. Στο θέμα μας ... 3 ετών με 27Κ χλμ λίγα μου φαίνονται. Από μαντρά είναι ή από ιδιώτη;
-
Δεν είναι αλλα είναι μια πραγματικότητα
Από μάντρα θα το πάρω
Γίνεται αν το πάω για έλεγχο στην audi να μου βρούν τα πραγματικά χιλιόμετρα? -
Τι μηνιαίο εισόδημα έχεις;; (Αν επιτρέπεται να μας το πεις )
-
Εγώ θα σου συνιστούσα πάντως να δεις και το 1800Τ. Θα χάσεις 40 άλογα μεν, αλλά και πάλι θα έχεις ένα πολύ γρήγορο αμάξι (ειδικά εάν το 20 στο giannis20 είναι η ηλικία σου) με τεράστια όμως διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας και αξιοσέβαστη σε ασφάλειες/βενζίνες/συντήρηση, έχοντας παράλληλα το 100% του πουλ μουρ και των δυναμικών χαρακτηριστικών του δίλιτρου. Το κακό είναι ότι κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με αυτό το μοτέρ αρκετά αργά όποτε θα βρεις σε καλύτερη κατάσταση μεν, ακριβότερα δε μτχ μοντέλα.
Τα χιλιόμετρα εάν είναι πραγματικά και εάν έχει γίνει μία στοιχειωδώς λογική χρήση του οχήματος, τότε απλά έχει μόλις τελιώσει το στρώσιμο.
off topic
παιδεία μπορεί να πηγαίνουμε για πτώχευση αλλα εγώ όλο ακριβά αμάξια βλέπω στους δρόμουςΜόνο για γέλια δεν είναι η κατάσταση. Για να έχουν φανταχτερές λαμαρίνες μερικοί, υποθηκεύσαν το μέλλον μας και των παιδιών μας. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που υποθήκευσαν το δικό τους μέλλον για την φανταχτερή λαμαρίνα και ο χαρακτηρισμός ανήκει σε εσάς.
off topic -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Τι μηνιαίο εισόδημα έχεις;; (Αν επιτρέπεται να μας το πεις )Αν έχει κάποια σημασία τότε να στο πω
Αν με ρωτάς για να μου πεις αν μπορώ να το συντηρήσω προφανώς για να σκοπεύω να το αγοράσω μπορώ και να το συντηρήσω -
Γιατί δεν σκέφτεσαι SLK;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γιατί δεν σκέφτεσαι SLK;την είχα σκεφτεί αλλα με χαλάει το γεγονός ότι βγαίνει η καινούργια το 2011
-
Αν έχει κάποια σημασία τότε να στο πω
Αν με ρωτάς για να μου πεις αν μπορώ να το συντηρήσω προφανώς για να σκοπεύω να το αγοράσω μπορώ και να το συντηρήσωΦυσικά και θα μπορείς να το συντηρείς απλά ρωτάω από περιέργεια για να μάθω τι εισόδημα έχει κάποιος που μπορεί να συντηρεί ένα δίλιτρο αμάξι!!!!
-
Αν έχει κάποια σημασία τότε να στο πω
Αν με ρωτάς για να μου πεις αν μπορώ να το συντηρήσω προφανώς για να σκοπεύω να το αγοράσω μπορώ και να το συντηρήσωΦυσικά και θα μπορείς να το συντηρείς απλά ρωτάω από περιέργεια για να μάθω τι εισόδημα έχει κάποιος που μπορεί να συντηρεί ένα δίλιτρο αμάξι!!!!
Φιλε ευχαρίστως να την κάνουμε αυτή την συζήτηση κάποια άλλη στιγμή όμως και κάπου αλλου αν μπορείς να με βοηθήσεις με τις απορίες που έχω αλλιώς μην βγαίνουμε εκτος θέματος
-
Φυσικά και θα μπορείς να το συντηρείς απλά ρωτάω από περιέργεια για να μάθω τι εισόδημα έχει κάποιος που μπορεί να συντηρεί ένα δίλιτρο αμάξι!!!!Για δίλιτρο αμάξι υπολόγιζε πως θα βγάζει περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ το μήνα.
-
Για 3λιτρο;
-
μαλιστα
-
επίσης θα ήθελα οποιος ξέρει η οποιος έχει πάει ήδη το audi του για έλεγχο να μου προτείνει σε ποιο service να το πάω η δεν έχει σημασία?και αν μπορείτε να μου πείτε στην audi σου βρίσκουν τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινητου?
-
Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο TT του 07 με 27000 klm και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη
σας γενικά για το αμάξι αλλα και για το γεγονός ότι θα ειναι μεταχειρισμένο δλδ αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα κτλ.
Επίσης να σας πω ότι το συγκεκριμένο είναι το 2 λίτρο με τους 200hp το coupe οχι to cabrio
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειαΤα 27.000χλμ σίγουρα δεν είναι πολλά αν είναι πραγματικά... (αν επιτρέπεται, σε τι τιμή?)
Μόλις το πάρεις κάνε και μια προληπτική αλλαγή στο cam follower (το γνωστό 'ποτηράκι') για παν ενδεχόμενο και είσαι οκ...
Αν και πάντα η αγορά αυτοκινήτου (και δη μεταχειρισμένου) εξαρτάται απο την 'περίπτωση' που θα πέσεις, σε γενικές γραμμές το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιο χαρακτηριστικό πρόβλημα...
Προσωπικά μετά απο 3 χρόνια και 40.000χλμ είμαι υπέρευχαριστημένος... η Τέτα δεν έχει κάνει κιχ και μοιάζει να αγοράσθηκε χθές...
Πολύ καλός συνδυασμός δυναμικών χαρακτηριστικών - επιδόσεων - εμφάνισης - ποιότητας - και τολμώ να πω και χρηστικότητας... γενικά ένα απο τα καλύτερα σύνολα που μπορείς να αγοράσεις αν δεν θές κάτι πιο hardcore...Γιατί δεν σκέφτεσαι SLK;
Και γιατι να σκεφτεί...?
Και τι θα καταλάβεις αν στο πεί...? (πέραν του οτι δεν αφορά κανέναν μας)
Αν εγώ πχ πούλησα κανα - δυο οικοπεδάκια προς 600.000 το κομμάτι και διέθεσα 30-40Κ για τουτού, πόση σημασία έχει τι καθαρίζω το μήνα...?ΥΓ: Το 1.8Τ είναι επίσης αξιόλογη πρόταση, αλλά αν μπορείς να πάρεις/συντηρήσεις το 2.0Τ μην το σκέφτεσαι...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φυσικά και θα μπορείς να το συντηρείς απλά ρωτάω από περιέργεια για να μάθω τι εισόδημα έχει κάποιος που μπορεί να συντηρεί ένα δίλιτρο αμάξι!!!!
Για δίλιτρο αμάξι υπολόγιζε πως θα βγάζει περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ το μήνα.
+1
-
-
2λιτρο νομιζω τετοια εποχη ειναι απαγορευτικο απο πολλες αποψεις..........
-
δεν ειναι για καθημερινη χρηση εκτος αν εχεις μηνιαιο εισοδημα ενα 2χιλιαρο!
3)απο μαντρα δεν θα αγοραζα ποτε κ για κανενα λογο!
4)audi υπολογιζε οτι θα σε γλεντανε στα σερβις!
5)ειναι αμαξαρα δεν το συζητω!
6)εννοειται οτι αν το παρεις πριν το παρεις πας αντιπροσωπεια να το τσεκαρουνε στον εγκεφαλο για πραγματικα χλμ!
-
-
Κανονιστε να μας την πεσει το ΣΔΟΕ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανονιστε να μας την πεσει το ΣΔΟΕΘα πατήσει κουμπάκι ο mod που είναι στην είσοδο...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
παιδεία μπορεί να πηγαίνουμε για πτώχευση αλλα εγώ όλο ακριβά αμάξια βλέπω στους δρόμους
Μόνο για γέλια δεν είναι η κατάσταση. Για να έχουν φανταχτερές λαμαρίνες μερικοί, υποθηκεύσαν το μέλλον μας και των παιδιών μας. Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που υποθήκευσαν το δικό τους μέλλον για την φανταχτερή λαμαρίνα και ο χαρακτηρισμός ανήκει σε εσάς.
off topicδηλαδη αν καποιος εχει ενα ΤΤ σημαινει οτι εχει φαει τα λεφτα των αλλων? να δουλεψε και να το πηρε δεν παιζει ?
ολα τα ακριβα αυτοκινητα που εχουν μεινει ακομα στους δρομους μας ειναι για να μας θυμιζουν οτι καποτε ημασταν εστω και παραλιγο ευρωπαικη χωρα και οτι καποτε μπορουσαμε να ελπιζουμε..
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
4)audi υπολογιζε οτι θα σε γλεντανε στα σερβις!
οχι περισσοτερο απο τους αντιστοιχους πρεμιουμ.. μια χαρα ειναι
Audi TT Mk1 Forum