-
too much lack of σεχ
-
Το recreational sex είναι αμαρτία.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
α ώστε όποιος σταματάει να σου απαντάει πάει να πει ότι τον τάπωσες;κοίτα να σοβαρέψεις, του χρόνου πας Γυμνάσιο, μεγάλωσες πια....
αυτή θα ήταν η καλή περίπτωση, αλλά φυσικά δεν ισχύει καν αυτό.
Δες πως έχει εξελιχθεί ο 'διάλογος' ακόμα και εδώ, και θα καταλάβεις πως εξελίχθηκε και εκεί.
Απαντήσεις έχει πάρει, σε όσα έχει ρωτήσει απλά κάθε φορά απλώς επαναλαμβάνει 'ναι αλλά η βιολόγος μου είπε ότι δεν ξέρει, άρα κανείς δεν ξέρει, άρα είναι έτσι' [που κι αυτή κάτι άλλο του έλεγε, αλλά ψιλά γράμματα].Σκέψου τον παραλληλισμό:
Ρωτάω σε ένα φόρουμ, 'ρε παιδιά ποια είναι η 'λύση' της εξίσωσης [μια περίπλοκη εξίσωση]'.
Μου απαντάει ΕΝΑΣ μαθηματικός -> χέσε με, δεν ξέρω.
Οπότε εγώ πλέον ΠΙΣΤΕΥΩ ότι η εξίσωση δεν έχει λύση και έχω καταρρίψει τα μαθηματικά.
Μετά από αυτό μπορεί να μου τη λύσουν 50 άνθρωποι με 50 διαφορετικούς τρόπους και να μου γράψουν τη λύση. Σε ΚΑΘΕ ΜΙΑ από αυτές εγώ θα απαντάω : 'ναι, αλλά ο ΕΝΑΣ μου είχε πει πως δεν ξέρει, άρα δεν υπάρχει, τα μαθηματικά είναι γτπκ'Μιλάμε για τέτοιο επίπεδο* κοινού γνωρίσματος λογικής και ευφυΐας* μεταξύ των ειδών
-
Βασίλη, διάβασε εδώ μερικά απλά λόγια από κάποιον που τον θεωρούμε διάνοια αλλά δε αποδέχεται την αποδεδειγμένη περιγραφή της αγίας γραφής.....
http://physicsgg.me/2011/07/26/ο-s ... %8C%CE%BC/
-
Δίνω πάνω από 30% να σου απαντήσει ότι για αυτά που πιστεύει ο θεός τον τιμώρησε έτσι.
-
'ναι αλλά η βιολόγος μου είπε ότι δεν ξέρει, άρα κανείς δεν ξέρει, άρα είναι έτσι'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δίνω πάνω από 30% να σου απαντήσει ότι για αυτά που πιστεύει ο θεός τον τιμώρησε έτσι.Οχι θα απαντήσει:
Παρότι υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν κατανοούμε …
Αγνοια = Σκοταδισμός της επιστήμης
-
Aυτο το άγνοια==σκοταδισμός παίζει να είναι το καλύτερο λογικό άλμα που έχω δει απ τους creationists
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Έννοια σου, η βιολόγος δεν χρειάζεται κανένα skam... για δικηγόρο.
Αν διαφωνούσε με τα όσα της έγραψα εδώ, http://www.forums.gr/showthread.php?34504 (σελίδα 23, αριθμός 225)
θα είχε αντιδράσει με νέα απάντησή της.α ώστε όποιος σταματάει να σου απαντάει πάει να πει ότι τον τάπωσες;
Πάει να πει, ότι αυτά που της έγραψα είναι άριστα τεκμηριωμένα, με συνέπεια να τα δέχθηκε. Τόσο απλά.
-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
Αν διαφωνούσε με τα όσα της έγραψα εδώ, http://www.forums.gr/showthread.php?34504 (σελίδα 23, αριθμός 225)
θα είχε αντιδράσει με νέα απάντησή της.α ώστε όποιος σταματάει να σου απαντάει πάει να πει ότι τον τάπωσες;
Πάει να πει, ότι αυτά που της έγραψα είναι άριστα τεκμηριωμένα, με συνέπεια να τα δέχθηκε. Τόσο απλά.
Όχι.
Απλά ξέρει ότι όσοι πιστεύουν στην δημιουργία ζούνε σε ένα παράλογο κόσμο και δεν θέλουν να δούνε την αλήθεια.Οι πιστοί της δημιουργίας διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προσπαθούν να την ταιριάξουν στην θρησκεία - αντί να αλλάξουν την θρησκεία ώστε να συμφωνεί με την πραγματικότητα.
Το 10.000 πχ δεν υπήρχαν άνθρωποι.
Ούτε ωκεανοί, ηφαίστεια, πετρώματα κλπ.
Τώρα πρόσφατα δημιουργήθηκαν όλα.
Οι δεινόσαυροι έζησαν, πέθαναν και πρόλαβαν να απολιθωθούν μέσα σε λίγα χρόνια.
Με μαγικό τρόπο έγιναν πετρέλαιο για να το καίμε στα αμάξια μας. -
Το πετρέλαιο μας το έδωσε ο Θεός, τι δεν καταλαβαίνεις; Επίσης μας έδωσε και πολλούς στόκους για μερεμέτια...
-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
E ούτε εσύ έχεις απαντήσει σε όσα έχουν γραφτεί εδώ, που σε αντικρούουν, άρα είναι άριστα τεκμηριωμένα και άρα τα δέχεσαι. Τόσο απλά
-
Πώς το είχε πεί να δείς εκεινό το πετυχήμενο. Α ναι
Γειά σου ρε Vasillis_1 ακόμα και ο δημιουργός σηκώνει τα χέρια ψηλά με τα σούπερ ντούπερ επιχειρήματα σου
Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με τα κάτωθιΘεωρώ είναι απαράδεκτο να διδάσκεται στα σχολεία η ψευτοθεωρία της εξέλιξης που μόνο κακό κάνει στους νέους παραπληροφορώντας τους ότι είναι ζώα.
Και μετά ζητάμε να βρούμε τα αίτια:
*των αυτοκτονιών
*των εγκλημάτων
*της ανηθικότητας
*της αδικίας και του φιλοτομαρισμού
*των εκτρώσεων
*των ναρκωτικώνΜα αν είναι ζωόν όπως το διδάσκουν με τις ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ θεωρίες τους, τότε γιατί να μην συμπεριφέρεται ασύδοτα;;
Σπείρετε άνεμους και περιμένετε να θερίσετε ...γαλήνη! Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε...TRUE STORY
-
Eγω πάντως συγχαίρω τον Βασίλληαντερσκορενα γιατί έχει βάλει σοβαρούς χρήστες να ασχολούνται με τις παπαριές του και τώρα γελάει.
-
Eίναι επειδή δεν προέρχεται απο πιθήκους και αμοιβάδες είναι ανώτερος εξελικτικά
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eγω πάντως συγχαίρω τον Βασίλληαντερσκορενα γιατί έχει βάλει σοβαρούς χρήστες να ασχολούνται με τις παπαριές του και τώρα γελάει.Δυστυχώς δεν εισακούσθηκα....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
εγώ πιστεύω οτι ο Δημιουργός, αυτός που κάθεται στην καρέκλα στο ματριξ 2 και μπλαμπλαμπλα ειναι ο ΙΚΕ. σε αυτόν πιστεύουμε και στον προφήτη του που είναι ο roman_K
sent from διαμέρισμά μου που πληρώνω χαράτσια, using 'γουμένισσα 2010 , Boutari, 12.5% vol'
-
-
Φαίνεται ξεκάθαρα το λάθος της εξέλιξης. Ξεκινάει από κάτω δεξιά και καταλήγει κάτω στο κέντρο πάλι. Όχι μόνο αυτό, αλλά και το 9άρι είναι πιο μάγκικο από το 10άρι. Άρα και τα Ήβο, ο Θεούλης τα έφτιαξε. Για αυτό δεν κερδάνε τα Σουμπαρού που είναι του Σατάν!!!
-
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]