-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:hmmm: Σε λιγες μερες ερχεται ανθρωπος δικος μου με κασονακι Μαγικο Βουνο (το ξυλινο το ωραιο.. ) απο Δραμα.Βρηκε σε μια καβα εκει (ο rx8_drifter θα την ξερει..) ΚΑΙ μπουκαλι του 2001. Οποτε συνολο παμε στα 14 μπουκαλια.. Wagner εσυ βρηκες τιποτα;
Επισης θελω μια φορα να βρω και το Cava Lazaridis αλλα ειναι μαλλον πολυ δυσκολο.Τσου
-
Επιφυλάσσομαι να δοκιμάσω όταν κατεβω, στον τόπο παραγωγης
Αμα μπορέσω θα ρωτήσω για το cava lazaridis πού μπορείτε να το βρείτε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επιφυλάσσομαι να δοκιμάσω όταν κατεβω, στον τόπο παραγωγηςΑμα μπορέσω θα ρωτήσω για το cava lazaridis πού μπορείτε να το βρείτε
-
Southern Comfort, μπύρα και κόκκινο γλυκό κρασι.
-
Λοιπόν, για cava lazaridi, έβαλα να ρωτήσουν στο οινοποιείο, αν υπάρχει οπότε θα βρεθεί τρόπος αν είναι
(είναι του νίκου ή του Κώστα ? ή αλλιώς είναι αυτού με το μαγικό βουνό? Σε αυτον έχουμε κονε )
Το perpetus όντως είναι κορυφαίο (αλλά η τιμή ξεφεύγει ):lipsealed:
-
Αμα μαθεις τιποτα για το cava στειλε πμ,μην το μαθουν πολλοι και μας προλαβουν.. Του νικου ειναι,αυτου με το μαγικο βουνο..
Οταν λες κορυφαιο για το perpetuus;Για την ποικιλια Semillon δεν εχω και την καλυτερη γνωμη. Εχει χαρακτηριστικα μια πιο 'ξυλινη' γευση σε σχεση με το μαγικο βουνο. Για το Trebbiano παντως δεν μου εχουν πει και πολυ καλα λογια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Λοιπόν, για cava lazaridi, έβαλα να ρωτήσουν στο οινοποιείο, αν υπάρχει οπότε θα βρεθεί τρόπος αν είναι(είναι του νίκου ή του Κώστα ? ή αλλιώς είναι αυτού με το μαγικό βουνό? Σε αυτον έχουμε κονε )
Γιατι καλε;;; 17~20 ευρω το αγοραζω...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπόν, για cava lazaridi, έβαλα να ρωτήσουν στο οινοποιείο, αν υπάρχει οπότε θα βρεθεί τρόπος αν είναι
(είναι του νίκου ή του Κώστα ? ή αλλιώς είναι αυτού με το μαγικό βουνό? Σε αυτον έχουμε κονε )
Το ..ένα;
-
yeap αλλα μιλαμε για νεκταρ οταν αναφερομαστε σ αυτα τα κρασια..
-
Για Κοκκινόμυλο Τσελέπου κανείς;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το ..ένα;
Γιατί, τα καυστικά δηλητήρια των Σκωτσέζων που ζέχνουν σκατίλα (σβουνιά, για την ακρίβεια) και κάπνα από χιλιόμετρα, πόσο ακριβώς έχουν κατ' ελάχιστον;
-
Εγώ γιατί το έβρισκά στα κοντά στα 30
Τέλοσπάντων, ποτέ δε με απασχόλησε, γιατί πάντα τα κόκκινα με τραβούσαν
Τα καλά λόγια τα μεταφέρω απ τον θείο μου, που τα εχει δοκιμάσει -
Syrah Χατζημηχάλη 2004 , (τιμή 12.60e)
Ένα περίεργο κρασί που χρειάζεται οπωσδήποτε το χρόνο του για να ανασάνει, τουλάχιστον μισή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου 20C.
Αν το δοκιμάσεις σχετικά κρύο αμέσως μετά το άνοιγμα θα απογοητευτείς αφού η γεύση και το άρωμά του λίγο απέχουν από... ξύδι.
Μετά από λίγη ώρα όμως το κρασάκι μεταμορφώνεται σε κάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές.
Δε νομίζω οτι αξίζει τα λεφτά του αλλά ίσως με το συγκεκριμένο φαγητό να μη ταίριαζε για συνοδεία. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα εξαιρετικα κρασια , νεμεες ,ναουσες με πολλες διακρισεις στην Ευρωπη κ οχι στην Αμερικη , τα αγοραζω 7-8 ευρω ,εκτος απο το SYRAX που ειναι στα 12 (Παλυβου ) .
Εσυ που τα αγοραζεις ? -
Στην επαρχία μου φαίνεται ότι οι κάβες ό,τι θέλουν χρεώνουν...
-
Mη το λες,στην Αθηνα πωλουνται συνηθως πιο ακριβα.Η τιμη που αναφερει ο wagner ειναι στανταρ στην Αθηνα.
-
Δικο μου το λαθος ! ειδα οινοποιειο κνομιζα οτι αναφερεστε σε τιμες πρατηριων .
Ως γνωστο , ολα τα καλα οινοποιεια εχουν πρατηριο , που μπορεις να αγορασεις οσες φιαλες θελεις σε τιμες χονδρικης . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Τα εξαιρετικα κρασια , νεμεες ,ναουσες με πολλες διακρισεις στην Ευρωπη κ οχι στην Αμερικη , τα αγοραζω 7-8 ευρω ,εκτος απο το SYRAX που ειναι στα 12 (Παλυβου ) .
Εσυ που τα αγοραζεις ?Σε καβες:)
Εχω μια στη Λ.Αμφιθεας και μια στη Θεσσαλονικη απ οπου ψωνιζωΚαποιος να βαλει πανω-πανω την επιλογη 'Ολα τα παραπανω'
-
Το snowclub.gr έχει μερικούς μερακλήδες..
http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=6793 -
Απ το οινοιποιειο όντως αγοράζουμε φτηνότερα, αλλά δεν ξέρω αν είναι λόγω γνωστού που δουλεύει μεσα, ή γενικά πολιτική
Κρασιά