-
[quote='rx8_drifter']Ευτυχώς έχω τον θείο μου που είναι οινοπαραγωγός εκεί πάνω και δεν χρειάζεται να πληρώνουμε 15-20
-
Tί να σου πω, μπορεί να έχεις δίκιο για την τιμή, απλά δεν ειμαι συνηθισμένος να πλήρώνω τόσα για κρασί. (άμα έχεις τσάμπα, σου κακοφαίνεται )
Πάντως με κάποια γαλικά που έχω δοκιμάσει κατα καιρούς στο ίδιο μπατζετ, το θεωρώ καλύτερο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
15-20ευ το ενα μπουκαλι 'Μαγικο Βουνο' ειναι λογικη τιμη.
Το κρασι ειναι υποροχο!
Αν θες κατι ποιο οικονομικο, βγαζει κ αλλα!
Το Perpetius (νομιζω) ειναι ποιο φτινο και ειναι στο ιδιο επιπεδο με το Μ.Βουνο? Δεν έχει τέτοιο κρασί, απ'όσο ξέρω. Ο Λαζαρίδης έχει και τον Αμέθυστο, φτηνότερο και πολύ καλό (όχι στα επίπεδα του μαγικού βουνού όμως...)
-
http://www.chateau-lazaridi.com/gallery/index.php?action=showgal&cat=10
Πρέπει να είναι καινούργιο
http://www.domaine-lazaridi.gr/menu.html
O ξάδερφος (τα μπέρδεψα)
-
Ο αμεθυστος απο οσο θυμαμαι δεν ειναι του Νικου οπως το μαγικο βουνο.Και εν πασει περιπτωσει ο αμεθυστος θεωρω οτι εντασσεται στην κατηγορια των μετριων.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο αμεθυστος απο οσο θυμαμαι δεν ειναι του Νικου οπως το μαγικο βουνο.Και εν πασει περιπτωσει ο αμεθυστος θεωρω οτι εντασσεται στην κατηγορια των μετριων.Του Κώστα πρέπει να είναι
-
Αμέθυστος = Κώστας Λαζαρίδης.
Πρέπει να είνα πιο παλιά ετικέτα απ το μαγικό βουνό.
Ο Λαζαρίδης πάντως αν θυμάμαι καλά απ τον αμέθυστο έγινε γνωστός.
-
Επισης καλη επιλογη ως συνοδευτικο καλης μοσχαρισιας ειναι η Σαμαροπετρα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το κρασι ειναι υποροχο!
Το Perpetius (νομιζω) ειναι ποιο φτινο και ειναι στο ιδιο επιπεδο με το Μ.Βουνο? Δεν έχει τέτοιο κρασί, απ'όσο ξέρω. Ο Λαζαρίδης έχει και τον Αμέθυστο, φτηνότερο και πολύ καλό (όχι στα επίπεδα του μαγικού βουνού όμως...)
Perpetuus γραφεται αλλα δεν το εχω δοκιμασει οποτε βασιζομαστε στα λεγομενα του wagner.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το κρασι ειναι υποροχο!
Θα κοιταξω πως λεγεται.
Μαλλον ειναι του Λαζαριδη και απ οσο θυμαμαι λεγεται ετσιΟ χρήστης cmarin έγραψε:
Το κρασι ειναι υποροχο!
Perpetuus γραφεται αλλα δεν το εχω δοκιμασει οποτε βασιζομαστε στα λεγομενα του wagner.
Αψογος!
Perpetuus και Trebbiano πινω ΜΟΝΟ οταν δεν βρησκω Μαγικο Βουνο -
Ποτέ δεν συμπάθισα τα λευκά κρασιά
No offence taken -
Κι εγω ετσι ημουν λογω του φαγητου που ετρωγα συνηθως με κρασι.Νομιζα οτι ειναι κατι εντελως αδιαφορο.Σιγα σιγα αλλαξα γνωμη μεχρι το σημειο βεβαια που δοκιμασα μια μπουκια μοσχαρισια γαλακτος,λιγο blue cheese (δεν υπηρχε εκεινη τη στιγμη αυθεντικο ροκφορ ) και στο τελειωμα ηπια μια γουλια μαγικο βουνο.Πανδαισια γευσεων.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποτέ δεν συμπάθισα τα λευκά κρασιά
No offence takenΚαλα δωκιμασε ενα απο τα τρια παραπανω και μας μια γνωμη
-
το λευκό δεν είναι κρασί
εχουμε και σχετικό θέμα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το λευκό δεν είναι κρασίεχουμε και σχετικό θέμα
Ανεβασέ το κιόλας να μην ψάχνουμε...
-
Πολύ ωραια ειναι και η τεντούρα Πατρων,ειδικα αν πάσχεις και απο ελαφρυα υπογλυκαιμία.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ ωραια ειναι και η τεντούρα Πατρων,ειδικα αν πάσχεις και απο ελαφρυα υπογλυκαιμία.Ένα από τα λίγα αλκοολούχα ποτά που μου αρέσουν.
Η μαυροδάφνη απ' την άλλη με ψιλοαηδιάζει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ ωραια ειναι και η τεντούρα Πατρων,ειδικα αν πάσχεις και απο ελαφρυα υπογλυκαιμία.Και πορτοκαλάκι Αμαλιάδος μετά για να σβήνει η γεύση!
-
up up
-
Σε λιγες μερες ερχεται ανθρωπος δικος μου με κασονακι Μαγικο Βουνο (το ξυλινο το ωραιο.. ) απο Δραμα.Βρηκε σε μια καβα εκει (ο rx8_drifter θα την ξερει..) ΚΑΙ μπουκαλι του 2001. Οποτε συνολο παμε στα 14 μπουκαλια.. Wagner εσυ βρηκες τιποτα;
Επισης θελω μια φορα να βρω και το Cava Lazaridis αλλα ειναι μαλλον πολυ δυσκολο.
Κρασιά