-
Οι εμμονές δεν φεύγουν εύκολα, δυστυχώς.
Τον Θεό τον ίδιο να φέρεις να οδηγήσει το GT-86 , ο Γρηγόρης μάλλον θα επικαλεστεί
τον Harris που στο 7.32 του 13ου του video στο Youtube , που είπε 'σηκώνει και περισσότερη δύναμη',
ασχέτως αν στο υπόλοιπο video το χαμόγελο είναι μεγαλύτερο απο Joker ή Marc Marquez (το ίδιο είναι στη τελική).
Κλειδώνει αυτόματα λοιπόν με το κενό των 700(!) στροφών, που γίνεται και ενοχλητικό (!), με
αποτέλεσμα το συνεχές θάψιμο ενός καλού αυτοκινήτου και ένα εκ των πολύ σημαντικών των
τελευταίων χρόνων.Όσο για τα σχόλια 'μα γιατί δεν πουλά τότε? ' , θα έπρεπε όντως όταν ακόμη κάποιος εντάσσεται στην
νοοτροπία 'ξοδεύω 400-500 ευρώ σε κινητό,
χωρίς επουδενί να χρειάζεται τα features που έχει και ήδη ανταπεξέρχεται δύσκολα.
Σε πιο λογικές συνθήκες, απλά δεν παίζει στην Ελλάδα τέτοια αγορά, τέτοιου 'ψαγμένου' αυτοκινήτου αυτή
τη περίοδο, ιδιαίτερα απο τους ψημένους 'έχοντες' γερμανόφιλους κλπα (που μπορεί απλά να μην το γουστάρουν).Καλή κίνηση απο την Toyota αλλά για Αμερική, εύρωστες Ασιατικές χώρες και κάποιες ακόμη
πωλήσεις στις υπόλοιπες χώρες.http://www.caradvice.com.au/245493/toyo ... bal-sales/
ΥΓ Γρηγόρη, μην τρολάρεις πάλι please.Το thread είναι καλό, υπάρχουν τόσα άλλα για να παίξεις.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Κικιζα μόνο εσυ σκαμπαζεις απο διαγράμματα
...το συγκεκριμενο αυτοκινητο, το οδηγησες?...
Πασα μου, και πριν το οδηγησεις, τα ίδια εγγραφές...
Το σχόλιο μου πήγαινε στην μοναδική σου ικανότητα να διαβάζεις διαγράμματα
-
...εδω δεν εχουμε εγγραφές, forum ειναι, για εγγραφες πρεπει να απευθυνθεις αλλου...
-
Γρηγορη πάρε τα κουβαδακια σου και πάνε σε αλλη παράλια να τρολλαρεις
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είσαι offtopic ομορφο αγόριSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
...ενω ολα τα αλλα πανεμορφα αγορια, που τρολλαρουν ειναι on topic...
P.S οταν ειναι να επικαλεστουμε την ταξη, το σωστο ειναι να απευθυνομαστε σε ολους οσους, ξεφευγουν, οχι οπου μας αρεσει...
Αν δεν μπορουμε, να παραιτουμαστε των υποχρεωσεων, και να μην κακομεταχειριζομαστε τις ιδιοτητες του Moderating... -
Δεν βλέπω κανέναν άλλο να τρολλαρει εκτός απο εσένα που αναμασας τα ίδια και ίδια για μια ακόμα φορά.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
...αποψη σου για το τι ειναι τρολλαρισμα, προφανως...Κριμα βεβαια οταν προκειται για καποιον που φερει υποχρεωσεις σε ενα forum, περαν ενος απλου χρηστη, μεταξυ αλλων, να διακρινει ως τρολλαρισμα μονο αυτο που μπορει να τον ενοχλει...
-
...αποψη σου για το τι ειναι τρολλαρισμα, προφανως...Κριμα βεβαια οταν προκειται για καποιον που φερει υποχρεωσεις σε ενα forum, περαν ενος απλου χρηστη, μεταξυ αλλων, να διακρινει ως τρολλαρισμα μονο αυτο που μπορει να τον ενοχλει...Οτι εσύ το ξεκίνησες ,πάλι, με το
PS 2 Ο Σκαλτσας μιλησε για ολα, εκτος απο την δυναμη του κινητηρα...Γιατι αραγε?
viewtopic.php?f=15&t=23252&start=3390#p2884865
δεν σου λέει τίποτα ε; -
Bill εχεις δικιο, αλλα οχι και οτι δεν τρολλαρει κανενας αλλος, εκτος απο εμενα...Και ουτε εγω πριζωσα, τρολλαρα εξαρχης καποιον χρηστη συγκεκριμενα, οπως αντιθετως εγινε σε εμενα. Εχει καποια διαφορα αυτο.
Anyway τελος απο εμενα, καθοτι η αντιθετη αποψη τελικα, η οποια ενσταση σε promo-διαφημισεις, η οποια τροφη για σκεψη, ενοχλει οταν για κατι υπαρχει τυφλο παθος...
-
Παραβλεπω τα ενδιαμεσα και απαντω στο θεμα της τιμης...
Προφανως συζηταμε για καινουργια, καθως η αγορα των μεταχειρισμενων (που ψωνιζω και εγω...) ειναι παντοτε συμφεροτερη εναντι καινουργιου,αρκει να εχεις την καταλληλη 'καλυψη'.
Επειδη ειμαι σαν το nono (μου αρεσει το carspotting στα μεταχειρισμενα),πιστεψε με εχω δει τις απιστευτες λαμογιες αυτα τα χρονια (την εχω πατησει κιολας με μια Sprint που ειχα αγορασει),οποτε εχω λαβει τα μετρα μου να εχω καλους 'προστατες'
Τους εχεις?
Παρε Cayman,ειναι καλυτερη δεν το συζηταμε
Δεν τους εχεις η νομιζεις οτι ξερεις?
Καινουργιο και χειροτεροΗ τιμη του ειναι αναλογικη, γιατι η Εταιρεια που το εισαγει προυπολογιζει τα λιγα κομματια που θα πουλησει, την εκπαιδευση του δικτυου για το αυτοκινητο, τα τετραπλασια και βαλε ανταλλακτικα που πρεπει να εχει στις αποθηκες και πανω σε αυτα το κερδος που θελει να βγαλει σε βαθος χρονου ζωης του μοντελου στην Ελλαδα.
Συγγνωμη,αλλα με 5 κομματια το χρονο,με δεδομενη αξια εργοστασιακη και το δεδομενο φορολογικο για τα διλιτρα, τα μειον 6000 απλως θα την βαζουν μεσα
Παρ'ολα αυτα στα ματια μου, το 1500 χιλιαρικο που ζητα πανω απο το Golf Gti τα αξιζει μεχρι cent, τουλαχιστον για καποιον
σαν εμενα που κρατα τα αυτοκινητα του τουλαχιστον 7-8 χρονια
σαν εμενα ο -
...εδω δεν εχουμε εγγραφές, forum ειναι, για εγγραφες πρεπει να απευθυνθεις αλλου...Ενα σκεπτόμενο ον θα έβλεπε τον τονισμο και θα το προσπερναγε σαν βιασύνη του οτοκορεκτ... Ο κικιζας όμως οχι, ειναι κλασσικος σπαζα...
-
στα καινουργια η αγορά των >2000κυβικώνε εκατοστών είναι κατω από 1% (κ μιλάμε για το 1% των γελοίων νουμερων που κάνει τώρα η αγορά). Οπότε συζητάμε αν πουλαει το τογιότα? κ τούρμπο με 320 άλογα να ήταν, πάλι τίποτα δεν θα πουλαγε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...εδω δεν εχουμε εγγραφές, forum ειναι, για εγγραφες πρεπει να απευθυνθεις αλλου...
Ενα σκεπτόμενο ον θα έβλεπε τον τονισμο και θα το προσπερναγε σαν βιασύνη του οτοκορεκτ... Ο κικιζας όμως οχι, ειναι κλασσικος σπαζα...
Σωστά το έγραψες!!! Εγγραφή είναι το σωστό, το έρρινο 'ν' γίνεται 'γ' στον γραπτό λόγο. Γραμματική δημοτικού.
-
για το τονισμό του την είπε. δημοτικό κ έτσι
-
Του την είπε επειδή έγραψε διαφορετική λέξη, αλλά την έγραψε σωστά τουλάχιστον.
-
-
κάτι λέγαμε για τον κινητήρα...
http://www.worldcarfans.com/11309256346 ... or-fastest
-
^
Entry Speed : 256km/hΓια όσους η Avenzo τελείωσε νωρίς , έχουμε πλέον το GTFA :
http://www.autoevolution.com/news/toyot ... 54461.html
-
...πρωτα θετικα δειγματα:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eview.html
-
Σήμερα διαβάζοντας έμαθα πως το GT86 είναι στην ίδια κατηγορία με το RX8.
Όλο κάτι νέο μαθαίνω τελικά.
Toyota GT-86 / Subaru BRZ