-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ποιο το νοημα να αναβιωσεις ενα πισωκινητο Aur.. εε Corolla? το οποιο τελος παντων δεν αφησε και καποια ιστορια, δεν εχουμε να πουμε και τιποτα... (μην αρχισετε παλι περι πισω κινησης κλπ...)
Μηπως να κοιτουσαν καλυτερα για καμια νεα γενια της Celica η οποια ειχε κατι να πει...
Oυδεν σχολιο ,κυκλοφορει πολλη ασχετοσυνη τελικα ...
Κυριε σχετικε, δεν μας δινετε λιγα απο τα φωτα σας?
Εδω μεσα ξερουν οι παντες , καλυτερα ρωτα αυτους.
-
εγω απο σενα θελω να τα ακουσω
-
και στο'λεγα ότι θα τα ακούσεις...
κάτσε δικαιολόγησε τώρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ
-
εγω απο σενα θελω να τα ακουσωΑπο εμενα ε?Μαλιστα ,τυγχανει λοιπον να εχουμε αε 86 στην οικογενεια εδω και δεκα χρονια περιπου,οποτε οτι και να σου πω δε θα ειμαι αντικειμενικος και θα με θεωρησεις υπερβολικο.
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
εχουμε αε 86 στην οικογενεια εδω και δεκα χρονια περιπουΑυτα ειναι!!!
(και πηγαίνεις Σερρες με το σιβικ ρε; )
-
εγω απο σενα θελω να τα ακουσω
Απο εμενα ε?Μαλιστα ,τυγχανει λοιπον να εχουμε αε 86 στην οικογενεια εδω και δεκα χρονια περιπου,οποτε οτι και να σου πω δε θα ειμαι αντικειμενικος και θα με θεωρησεις υπερβολικο.
Μα δεν προκειται να διαφωνησω αν ειναι ενα happy drifting car, αλλα θα διαφωνησω στην σκοπιμοτητα ενος resurrection. Για να πω πως θα αναβιωσω κατι, αυτο το κατι... θα πρεπει να εχει μεινει στην ιστορια και στο υποσυνηδειτο των αγοραστων (βλεπε πχ Mini). Το να αφησε τους κατοχους του χαρουμενους... η να διεγραφε ωραιες τροχιες, IMO δεν φτανει για μια αναβιωση. Επιπροσθετα, εκεινο τοτε ηταν ενα αμαξι προσιτο... απευθυνονταν στον μεσο καταναλωτη.
Πιστευεις ειλικρινα πως πλεον ενα τετοιο εγχειρημα με πισω κινηση θα μπορει να συνοδευεται και απο λογικη τιμη? (προσωπικα δεν εχω καμια τετοια ενδειξη) Μηπως θα ερθει σε συγκρουση με αλλα πισωκινητα, λογω τιμολογησης?Η Toyota ειχε αμαξια τα οποια ειχαν ονομα δυνατο... και τα εκοψε. Αν θελει να αποκτησει ξανα ενα σπορ χαρακτηρα, γνωμη μου ειναι πως πρεπει να πατησει σε αυτα τα ονοματα που εχουν μεινει στον καταναλωτη (Celica, Supra).
-
Η ΑΕ86 είναι θρυλος Γιάννη.Εμπορικα εαν το δείς,η τογιότα κινείται σωστα προσπαθωντας να ρευστοποιήσει το θρυλικο αυτο όνομα.
Δηλώνει οτι θα ειναι 1500άρι,κοντυτερο των 4 μετρων και ελαφρυτερο των 1000 κιλών,που σημαινει οτι θα στοχευσει στην μεριδα που στόχευε και το παλιώτεροκαι πιθανον να ειναι και φτηνο,ποιός ξερει.
-
το όνομα του ΑΕ86 είναι αρκετά βαρύ για να γίνει resurrection
όσο για την τιμή: και το mini και το beetle δεν ανοίκουν πλέον στην 'οικονομική' κατηγορία.και όμως έγιναν ressurection και πουλάνε τρελά
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
εχουμε αε 86 στην οικογενεια εδω και δεκα χρονια περιπου
Αυτα ειναι!!!
(και πηγαίνεις Σερρες με το σιβικ ρε; )
Γιατι τι εχει το eg6?Δε το καταλαβα αυτο....
-
Εχει κίνηση στο λάθος αξονα.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
όσο για την τιμή: και το mini και το beetle δεν ανοίκουν πλέον στην 'οικονομική' κατηγορία.και όμως έγιναν ressurection και πουλάνε τρελά
Αυτο το Beetle ρε αδερφε... γιατι το ανεφερες?
Ok, παντως... ισως εχω να μην εχω την σωστη εικονα του 'βαρους' του... κατα τα αλλα ξερω πως ηταν ενα 'happy' car
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εχει κίνηση στο λάθος αξονα.
Α απο αυτην την εννοια το λες,σωστος τοτε φιλε μου.
-
Αυτο το Beetle ρε αδερφε... γιατι το ανεφερες?
Ok, παντως... ισως εχω να μην εχω την σωστη εικονα του 'βαρους' του... κατα τα αλλα ξερω πως ηταν ενα 'happy' car
Το ΑΕ86 ήταν καταπληκτικα στημενο αυτοκινητο.Το στροφαριζε ενα παιδι στις Σερρες σε 1:33:ψηλα,με τον κινητηρα απείραχτο.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι σημαίνει αυτο που που σου γραφω.Το αν μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις και για παντιλίκια (σαν πισωκινητο που ήτανε) ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο
-
δεν ήταν άνετο, ούτε ιταλικο. Λογικό να μην το ήξερε το παιδί...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το ΑΕ86 ήταν καταπληκτικα στημενο αυτοκινητο.Το στροφαριζε ενα παιδι στις Σερρες σε 1:33:ψηλα,με τον κινητηρα απείραχτο.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι σημαίνει αυτο που που σου γραφω.Το παιδι αυτο που λες ειναι φιλος μου καλος,να σημειωσω οτι δεν εχει βελτιωμενη αναρτηση παρα μονο ενα φιλτρο,αυτα απο ενα αυτοκινητο δεκαετιας 80.Το δικο μας ειναι σε καλυτερη μοιρα (μηχανικα και εξωτερικα)αλλα στα χερια του Μαρκου το ae βουλωνει πολλα στοματα.
-
Ετσι!!!
-
καθηστε πρωτα να πουνε οτι θα βγει σιγουρα...
επισης μακαρι να βγαλει η τογιοτα αυτα τα σπεκς αλλα λιγο απιθανο μου φαινεται..
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/8070802.002/toyota-ae86-–-rwd-corolla-coupe
New PASEO?
Απ'το στόμα μου το πήρες.
Ταιριάζει και ο κυβισμός.
Το Paseo ηταν μπροστοκίνητο...
Αυτο θα είναι πισωκίνητο? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καθηστε πρωτα να πουνε οτι θα βγει σιγουρα...επισης μακαρι να βγαλει η τογιοτα αυτα τα σπεκς αλλα λιγο απιθανο μου φαινεται..
Δε μπορει η δε θα θελησει να τα βγαλει,πως το εννοεις?
-
Το eg6 μαγκες ειναι θρυλος. Και εκτος απο γκαζι με μια καλη αναρτηση στριβει φοβερα.
Toyota GT-86 / Subaru BRZ