-
Πολυ ομορφο ποστ, ευχαριστουμε
-
Επιτέλους, τέρμα οι βλακείες, επιστροφή στην ουσία του thread/forum.
ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ/ΘΕΛΕΤΕ
ΥΓ θα το διαβάζω λίγο λίγο να μην τελειώσει γρήγορα
ΥΓ 2 : Ευριπίδη, έχουν διαφορές η δικιά σου AE με του φίλου σου?
-
Μπράβο ρε Ευριπίδη, πολύ χάρηκα για τα συναισθήματα που ένοιωσες, μπορώ να σε καταλάβω. Είναι φορές που αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαι ακόμα και μπαίνω και ψάχνω και διαβάζω στο φόρουμ. Σήμερα διαπίστωσα πως ο λόγος είναι αυτή η ελπίδα, μήπως κάποιος άθρωπος έχει ποστάρει ένα άρθρο από αυτά που γουστάρεις, που σού μένουν και τα θυμάσαι με χαρά για χρόνια. Ωραία φάση.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
. Είναι φορές που αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαι ακόμα και μπαίνω και ψάχνω και διαβάζω στο φόρουμ. .πολύ ευγενικό εκ μέρους σου
-
Παρακαλώ, έχεις συμβάλει τα μάλλα στην εσωτερική μου αυτή αναζήτηση.
-
Ευριπίδη γ@μησες, καλά τα λέει ο vespas και ο καλός μου φίλος cavallino !
Σε ευχαριστούμε πολύ, ήταν έμπλεο συναισθήματος, αντάξιο των 2 αυτοκινήτων, που κάνουν ακριβώς αυτό'
Παράγουν συναισθηματική και αισθητηριακή ευχαρίστηση, πέρα από τις συμβατικές λογικές ενός τετράτροχουΠαρεμπιπτόντως, και η 'γριά'... κούκλα!!!
@red monster, ευγενικότατο από μέρους του φίλου μου, με εκφράζει και εμένα 100%, εσένα όχι?
-
Όσοι φαντασιώθηκαν GT-86 WRC (με χρώματα castrol) να σηκώσουν το χέρι.
(με την καλή έννοια)
edit
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παρακαλώ, έχεις συμβάλει τα μάλλα στην εσωτερική μου αυτή αναζήτηση.μπορείς να μην βλέπεις τις δημοσιεύσεις μου αν δεν γουστάρεις...
αυτό δεν σε κάνει λιγότερο αγενή απέναντι στην κοινότητα που είσαι μέλος και προσβάλλεις... -
Επικό ποστ Ευριπίδη!
Πρόταση/τροφή για σκέψη ((c) IKE): υπάρχει τρόπος αυτό το ποστ του Ευριπίδη, του cavallino με την 911, του tsillis και του Αριστοτέλη να ανέβουν σε κάποιο τόπικ μόνα τους, κλειδωμένα?
-
Ευχαριστουμε πολυ Ευριπιδη!
-
ωραιος ο Euripides
-
http://www.drive.gr/site/index.php/el/n ... E%BA%CE%AE
-
Ευριπίδη απλα τρομερός ρε συ.Μπραβο.
Ελπίζω να καταφέρω κι εγω να αισθανθώ-ζησω κατι παρόμοιο μ' αυτο που έζησες εσύ
Μπράβο και παλι -
Εμεις ευχαριστουμε ευριπιδη που το μοιραστηκες μαζι μας
-
Ευχαριστω Ευριπιδη!
αε 86 απο τους πρωτους ερωτες μου,θυμαμαι την δεκαετια του 80 να παιρνω λεωφορειο για να παω στον Κασιδοπουλο στην Βουλιαγμενης για να δω την ολοκαινουργια αε 86 στο υπογειο που ειχε βελτιωθει στον Κεσλερ στην Ελβετια.
-
Γιουρίπιντις... με συγκίνησες βρε μπαγάσα...
-
Ευριπιδη απο περιεργεια μηπως θυμασαι τα συνολικα χλμ που εχει κανει η συγκεκριμμενη Gt86?
-
Ο χρήστης GMASTER6 έγραψε:
Ευριπιδη απο περιεργεια μηπως θυμασαι τα συνολικα χλμ που εχει κανει η συγκεκριμμενη Gt86?Με τίποτα... Θυμάμαι πολλά, αλλά αυτό δεν το είδα κάν...
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όλους.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ευριπιδη απο περιεργεια μηπως θυμασαι τα συνολικα χλμ που εχει κανει η συγκεκριμμενη Gt86?
Με τίποτα... Θυμάμαι πολλά, αλλά αυτό δεν το είδα κάν...
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όλους.
Έχουν διαφορές οι AE που παρουσιάστηκαν?
-
Ωραιο ποστ και φωτο Ευριπιδη...
Toyota GT-86 / Subaru BRZ