-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Οι κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας θα μεταδοθούν απευθείας. Η έναρξη της εκπομπής θα γίνει 40 λεπτά νωρίτερα στις 14:20.Τάκη υπάρχει δυνατότητα όταν δείχνετε τον αγώνα (και δοκιμαστικά) να 'δουλεύει' το 16:9 όπως στο ΣΚΑΙ; Δηλαδή στον Αλφα εγώ το βλέπω όπως είναι 16:9 - χωρίς να έχω επιλογή να παίξει 4:3 παρόλο που θα 'τεντώνει' την εικόνα όπως συμβαίνει με το ΣΚΑΙ. Προτιμώ να έχω και την επιλογή 4:3 γιατί τώρα δύσκολα διακρίνεται η γραμματοσειρά...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Οι κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας θα μεταδοθούν απευθείας. Η έναρξη της εκπομπής θα γίνει 40 λεπτά νωρίτερα στις 14:20.
Τάκη υπάρχει δυνατότητα όταν δείχνετε τον αγώνα (και δοκιμαστικά) να 'δουλεύει' το 16:9 όπως στο ΣΚΑΙ; Δηλαδή στον Αλφα εγώ το βλέπω όπως είναι 16:9 - χωρίς να έχω επιλογή να παίξει 4:3 παρόλο που θα 'τεντώνει' την εικόνα όπως συμβαίνει με το ΣΚΑΙ. Προτιμώ να έχω και την επιλογή 4:3 γιατί τώρα δύσκολα διακρίνεται η γραμματοσειρά...
Join the Club
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Οι κατατακτήριες δοκιμές της Ισπανίας θα μεταδοθούν απευθείας. Η έναρξη της εκπομπής θα γίνει 40 λεπτά νωρίτερα στις 14:20.
Τάκη υπάρχει δυνατότητα όταν δείχνετε τον αγώνα (και δοκιμαστικά) να 'δουλεύει' το 16:9 όπως στο ΣΚΑΙ; Δηλαδή στον Αλφα εγώ το βλέπω όπως είναι 16:9 - χωρίς να έχω επιλογή να παίξει 4:3 παρόλο που θα 'τεντώνει' την εικόνα όπως συμβαίνει με το ΣΚΑΙ. Προτιμώ να έχω και την επιλογή 4:3 γιατί τώρα δύσκολα διακρίνεται η γραμματοσειρά...
μπορείς να πατήσεις το Ζοοm ...χάνεις το σήμα του Α αλλά δεν έχεις παραμόρφωση και βλέπεις μια χαρά.
-
Σωστός ο elteo. Κι εγώ αυτό κάνω.
-
Σημερα μου αρεσε πολυ η μεταδοση!!!Τακη μπορειτε να κανετε τον Βασιλη Τσακιρογλου μονιμο σχολιαστη??
-
Ο χρήστης Geo_F1 έγραψε:
Σημερα μου αρεσε πολυ η μεταδωση!!!Τακη μπορειτε να κανετε τον Βασιλη Τσακιρογλου μονιμο σχολιαστη??Οντως, λακωνικος αλλα ευστοχος σε οτι σχολιο και αν εκανε...
p.s Πολυ χαρηκα για τον 2ο τομο που εμαθα οτι θα κυκλοφορησει για τον Ayrton Senna...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε ο Διατσίδης... νιώθω την ανάγκη να πω πόσο τον πάω τον άνθρωπο. Δεν έχει ταλέντο στη μετάδοση, καμία σχέση με τους απίστευτους π.χ. του αγγλικού Eurosport... αλλά το παιδί δείχνει πόσο αγαπάει το χώρο και με πόση αγάπη κάνει αυτό που κάνει! Νιώθω ότι σέβεται απόλυτα τον τηλεθεατή και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη γίνει το MotoGP όπως η F1 στον Alpha (που μας φέρεται με το χειρότερο τρόπο...).
Διατσίδης power!ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΑΕΘΩΝ ........
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ .
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣνα το ξαναπώ;
οι διαφημίσεις δεν είναι θέμα παρουσιαστή...
επίσης άλλο κρατική τηλεόραση που δεν ζει από τις διαφημίσεις και άλλο ιδιωτική που ζει από αυτές.δεν είμαι υπέρ των διαφημίσεων αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε.
Φέτος είναι αναβαθμισμένη η μετάδοση της Κυριακής...με την προσθήκη του Σειταν και ενός αγωνιζόμενου και σχετικού με το άθλημα.
Να λέμε τα κακά να λέμε κ τα καλά ... όχι μόνο γκρίνια κ μιζέρια.
TEΛΙΚΑ Ο ΜΑΣΣΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΟΝΣΟ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ )Η' Ο ΑΛΟΝΣΟ .........? (ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ....)
-
Σήμερα ο Α το έχει ξεφτυλίσει στις διαφημίσεις!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Σήμερα ο Α το έχει ξεφτυλίσει στις διαφημίσεις!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Να ηταν μονο σημερα
-
Καλη ηταν η μεταδοση σημερα ας μην ειμαστε υπερβολικοι...ελευθερο καναλι ειναι οχι συνδρομητικο...
ΥΓ:λιγο με χαλασε to break στα μεσα του 3rd qualifying... -
Αυτό που είπε η Σταυρούλα περι..... μις φωτογένεια ή κάτι τέτοιο το πιασε κανείς? Τάκη αν διαβάζεις κάνε καμια σύσταση....
-
Πολύ καλή μετάδοση χθες στα δοκιμαστικά και με πεντακάθαρο ήχο σαν να ήταν από το στούντιο και όχι την πίστα!
-
ατυχής η συμμετοχή της κας Σκλαβούνου...
γενικά σχόλια τα περισσότερα περιττά...
-
Αυτά περί του μεγέθους του πλοίου σε σχέση με τις συγκρίσεις μεγεθών που κάναμε... παιδιά και τα σχόλια με τον Τζουντ Λο ανήκουν στην Espresso.
Κατα τα άλλα, τα ειρωνικά για τον Αλόνσο και τον Ραικόνεν ΔΕΝ ανήκουν σε μετάδοση F1. Ανήκουν σε εκπομπή κους κους.
Επίσης, ωραίο θα ήταν ο Σειτανίδης να έχει μεγαλύτερο ρόλο. -
η χθεσινη ηταν πολυ καλη εως αριστη , η σημερινη μαλλον κακη.
εγιναν και μερικα σαρδαμ που δε τα συνηθιζουν. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αυτά περί του μεγέθους του πλοίου σε σχέση με τις συγκρίσεις μεγεθών που κάναμε... παιδιά και τα σχόλια με τον Τζουντ Λο ανήκουν στην Espresso.
Κατα τα άλλα, τα ειρωνικά για τον Αλόνσο και τον Ραικόνεν ΔΕΝ ανήκουν σε μετάδοση F1. Ανήκουν σε εκπομπή κους κους.
Επίσης, ωραίο θα ήταν ο Σειτανίδης να έχει μεγαλύτερο ρόλο.Συμφωνώ απολύτως. Τάκη επικεντρωθείτε στο αγωνιστικό....
Και για να μη λέτε ότιμιλάμε μόνο για τα αρνητικά, εύγε για το αφιέρωμα στην ιστορία του GP πριν την έναρξη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ατυχής η συμμετοχή της κας Σκλαβούνου...γενικά σχόλια τα περισσότερα περιττά...
εμένα μου άρεσε που ήταν (περίπου) εθνικά υπερήφανη που μερικά σκάφη είχαν στο Μοντε Κάρλο , ελληνική σημαία
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ατυχής η συμμετοχή της κας Σκλαβούνου...γενικά σχόλια τα περισσότερα περιττά...
Φέρτε πίσω το Λακαφώση..
-
Ακόμα και εγώ που δεν παρακολουθώ F1 και δεν έχω εμπειρία από τις ελληνικές μεταδόσεις, έριχνα τρελό γέλιο με την τύπισσα.
Τι είναι αυτή αλήθεια; Τι επαγγέλλεται;
-
Προφανως ξανθια....
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)