-
Έλα να γράφουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα
-
@lap said in Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα:
Η ζέστη των καλοριφέρ λόγω του μετάλλου είναι και υπέρυθρη Ενω το ίδιο το σώμα αργεί να κρυώσει και έτσι παράγει ζέστη.
Αλλά εάν είναι δωρεάν απο τα πανελς τότε συμφέρει το aircodition και ας καίει περισσότερες ώρες.
Ναι αλλα δεν είναι αφου σου είπα, τον χειμώνα δεν παραγεις τόσο οσο τους αλλους μήνες εχει συννεφια δεν ειναι τσαμπα!!!!
ουτε το YUDO θα είναι τσαμπα τον χειμωνα
οταν θα έχω data θα μπορω να σου πω περισσότερα, οχι τώρα
-
1,5kw/h ιδιαιτερα την ημέρα θα τα πιάνεις. Ένα 24αρι inverter όταν πιάνει θερμοκρασία παίζει μεταξύ 800-1100W/h
Δοκίμασε το φέτος. Μπορεί εν τέλη να ανάβεις πετρέλαιο μόνο το βράδυ και για λιγο
-
@cirus said in Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα:
ναι δεν το εγραψα αυτό αλλα εχεις και περιορισμό στην μπαταρία που βαζεις οχι πάνω από 10KWh
αν είχες μεγαλύτερη θα κρατούσε παραπανω, στην δικη σου περιπτωση 15-20KWh
εγω εβαλα 6KWh ενω τα πανελ μου είναι 3,3KW
ε ναι, ειχαμε περιορισμο, διοτι την πληρωνε σχεδον εξολοκληρου το κρατος
-
Εγώ κάθε φορά που πλήρωνα βενζίνη
-
1,5kw/h ιδιαιτερα την ημέρα θα τα πιάνεις. Ένα 24αρι inverter όταν πιάνει θερμοκρασία παίζει μεταξύ 800-1100W
αστο και το κεντρικο στο σαλονι δεν εναι καν inverter, ενα παλιο αθανατο DAIKIN είναι που το χρησιμοποιουμε μονο το καλοκαιρι και επειδη είναι σκυλι μαυρο το λυπάμαι να το αλλαξω αν και ξερω ότι θα έπρεπε
-
Η ζέστη των καλοριφέρ λόγω του μετάλλου είναι και υπέρυθρη Ενω το ίδιο το σώμα αργεί να κρυώσει και έτσι παράγει ζέστη.
Αλλά εάν είναι δωρεάν απο τα πανελς τότε συμφέρει το aircodition και ας καίει περισσότερες ώρες.
Ναι αλλα δεν είναι αφου σου είπα, τον χειμώνα δεν παραγεις τόσο οσο τους αλλους μήνες εχει συννεφια δεν ειναι τσαμπα!!!!
ναι βρε, αλλα μην ξεχνας οτι εχεις δωσει πισω στην δεη ηδη μπολικες kwh. Τι "καβατζα" εχεις μεχρι στιγμης; Τι γραφει ο λογαριασμος σου;
-
@dettol said in Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα:
ναι βρε, αλλα μην ξεχνας οτι εχεις δωσει πισω στην δεη ηδη μπολικες kwh. Τι "καβατζα" εχεις μεχρι στιγμης; Τι γραφει ο λογαριασμος σου;
ρε φιλε μπορουμε να το δουμε αυτό κάπου ????
δεν εχω ιδεα!!! Για πες που μπορω να το δω αυτό???
ΑΣΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ
Το πλεόνασμα εγχυθείσας ενέργειας είναι 830 kWh και θα μεταφερθεί
στον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό σας.το πιστευεις οτι δεν το είχα προσεξει ποτε μεχρι τώρα!!!!!! Ευχαριστω ρε Dettol!!!!
-
Πω ρε φίλε..... και με λίγα πανελς. Αυτά είναι
-
Σκέψου τώρα να παει κάποιος που έχει καλο σπίτι με χώρους. Να πάει να πάρει ένα tesla με 35 Κ και να βάλει και 4.5Κ φωτοβολταϊκά πάνω από γκαράζ του μόνο για το αυτοκινητο. Μη πω να κάνει στέγαστρο από πανελς και να το παρκάρει από κάτω. Ούτε καν γκαράζ. Σύνολο χοντρικά 40Κ
Με 22kwh μέση κατανάλωση εχει σε κάθε εκκαθαριστικό 3800 χλμ δωρεάν μετακίνησης.
Και άσε τον άλλον τον καγκουρα να πληρώνει 50 ευρώ σε κάθε γκαζια να τα τρώνε τα μεγάλα συμφέροντα στην υγεία του.
-
στον επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό σας.το πιστευεις οτι δεν το είχα προσεξει ποτε μεχρι τώρα!!!!!! Ευχαριστω ρε Dettol!!!!
για αυτο σου λεμε οτι θα εχεις δωρεαν θερμανση το χειμωνα. Δεν ξερω πως θα βγουν τα νουμερα, αλλα θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη οταν κλεισουμε 12μηνο.
Εγω εχω πολυ λιγοτερη περισσεια. Μολις 189kwh, απο τις οποιες εχω "καψει" ηδη τις 120 περιπου αυτον τον μηνα. -
για αυτο σου λεμε οτι θα εχεις δωρεαν θερμανση το χειμωνα. Δεν ξερω πως θα βγουν τα νουμερα, αλλα θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη οταν κλεισουμε 12μηνο.
Εγω εχω πολυ λιγοτερη περισσεια. Μολις 189kwh, απο τις οποιες εχω "καψει" ηδη τις 120 περιπου αυτον τον μηνα.ρε ΛΑΜΠΑΔΑ θα σου αναψω δεν το ειχα δει ποτε αυτο στον λογαριασμο ηταν με μικρα γραμματα και δεν το ειχα προσεξει, δεν ήξερα ότι μπορεις να το δεις
-
σε αυτες τις 800kwh, θα πληρωνεις μονο ρυθμιζομενες χρεωσεις, οταν τις αντλεις απο το δικτυο. Εχε το υποψιν σου αυτο, ωστε να μην τρελαθεις οταν δεν σου βγαινουν τα νουμερα το χειμωνα
-
Εγω εχω πολυ λιγοτερη περισσεια. Μολις 189kwh, απο τις οποιες εχω "καψει" ηδη τις 120 περιπου αυτον τον μηνα.ρε ΛΑΜΠΑΔΑ θα σου αναψω δεν το ειχα δει ποτε αυτο στον λογαριασμο ηταν με μικρα γραμματα και δεν το ειχα προσεξει, δεν ήξερα ότι μπορεις να το δεις
και τωρα, για να σε αποτρελανω, μπες εδω
https://apps.deddie.gr/mdp/intro.html
realtime δεδομενα απο δεδδιε
-
Λετε να αξιζει να αγορασ καλο κλιματιστικο INVERTER??
Δεν το είχα σκεφτει καθόλου
-
δες πως θα παει ο χειμωνας και αποφασιζετε με τησυζυγο. Μαλλον ναι ομως, αξιζει
-
δες πως θα παει ο χειμωνας και αποφασιζετε με τησυζυγο. Μαλλον ναι ομως, αξιζει
ναι ναι θα το συζητησουμε!!!
σε εξοδα παλι θα μπω αλλα αν ειναι να συμφερει στο τέλος χαλάλι
-
Ξεκινά πρόγραμμα επιδότησης συσκευών.,., πάλι γι σένα πληρώνουμε φόρους.
-
γραφτηκα και στο myhome enter για να κλειδωσω χαμηλη τιμη kwh. Πενταροδεκαρες θα γλυτωσω, αλλα δε μαμιεται, ετσι και αλλιως στη δεη θα μεινω
-
Άσε βρε Σκρουτζ και κάτι.
Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα