-
γεια σε ολους!ψαχνω αυτοκινητο το πολυ μεχρι 6000ευρα..και σκεφτηκα για μεταχειρισμενο Grande Pundo..αξιζει λετε ή θα μου βγαζει πολλα προβληματα??(εχω πατερα που εχει αχτι να βριζει τα ιταλικα,γι αυτο ρωταω!).πιστευετε οτι ειναι αφικτο να βρω καποιο σε καλη κατασταση?ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ξεχνούν τα ποστ με τα πρώτα προβλήματα σε Abarth...
Αλλά ξέχασα. Εκεί 'έτυχε'.
Eσκασε τουρμπινα σε κανα Abarth?
Μπα όχι παίζουν το ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις με την βλάβη...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1404916#p1404916
Βέβαια εμείς γελάμε τώρα, αλλά ο φίλος ping of death δεν νομίζω να είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή την ιστορία. Είναι ό,τι χειρότερο να σου τυχαίνει κάτι τέτοιο σε καινούριο αυτοκίνητο (ανεξαρτήτου μάρκας).
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το επομενο βημα ειναι να πηγαινει ο υποψηφιος SS'ακιας στην Ιταλια για συνεντευξη και test drive για να δουν αν θα τον δεχτουν στην 'εκλεκτη' οικογενεια των SS. Ημαρτον...ειναι πραγματικα αστειοι, αν δεν μπορουν να υποστηριξουν ενα προιον ας μη το βγαλουν στη παραγωγη. Στη VW δεν θυμαμαι να ζητουσαν τιποτε τετοιο στους αγοραστες του golf gt...
Μα τι λες?
Γυρνα πισω και διαβασε ξανα. Τα παραπανω ειναι δικα σου λογια και κανενος αλλουΑπο τη στιγμη που τα γραφω εγω ειναι δικα μου λογια.
Ας δουμε και τα δικα σου
viewtopic.php?f=15&t=22852&st=0&sk=t&sd=a&start=930#p1405128' target='_blank
Μηπως πηρε κανεις τους κωδικους σου;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είναι ό,τι χειρότερο να σου τυχαίνει κάτι τέτοιο σε καινούριο αυτοκίνητο (ανεξαρτήτου μάρκας).Eιναι οντως... Αλλα αυτα συμβαινουν.
Απλα ο ιδιοκτητης ειναι γκαντεμης , το (ανεξαρτητου κατασκευης) αμαξι, δε φταιει...Απο την αλλη, σχεδον ολα τα αμαξια εχουν τα κουσουρια τους. (χαζοβλαβες δηλαδη...)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δικαιως η φιατ αποκλειει τους γκαζοφονιαδες.
Το ss εχει ενα κινητηρα πουσαρισμενο και καθε πουσαρισμενο μπλοκ οσο καλα και ποιοτικα υλικα κατασκευης και να εχει χρειαζεται σεβασμο στη χρηση.
Δεν μπορει να θελω να παρω ενα μοτερ 1,4 με 180 ιππους η και παραπανω με καταβολες πιστας με 100ρι συγκρινομενο με μοντελο ανω των 200 ιππων και να βαζω τουβλο στο γκαζι ειδικα σε πρωτη δευτερα επι μονιμου βασεως και να περιμενω να εχω αξιοπιστια αργοτερα .!
Καλυτερα ας παρω το συρροκο η κατι αλλο που δουλευει σε χαμηλοτερη πιεση και στροφες και να εχω περισσοτερες ελπιδες επιβιωσης!φιλε με βρισκεις απολυτα συμφωνο 100%
παιδια και γω συμφωνω αλλα μη με τρελλανεις που αμα ηθελες ελπιδες θα πηγαινες στο vw!!ολα τα μοτερ με τους tsi προβληματικα ,ειδικα golf gt!ασε το σασμαν του gt !υποτιθεται οτι ολα τα tsi τωρα ειναι δευτερης γενιας και δεν εχουν θεμα!στα συνεργια τους αλλα βλεπω ομως!!που δεν εχουν και αυξημενες πιεσεις!!
να σε ρωτησω μιας και μιλαμε για αυξημενες πιεσεις..ξερεις σε τι πιεσεις και στροφες δουλευουν οι tsi??και πιο συγκεκριμενα το gt μαλλον οχι...
επισης ολη μερα τη στηνεις εξω απο συνεργεια της vw και βλεπεις ποσοι πανε για χαλασμενα μοτερ και σασμαν ??
ας ειμαστε λιγακι σοβαροι...Τι λες αδερφε πρωτη φορα τα ακους αυτα που λεω?δεν τα ξερεις η περιμενες εμενα για να στα πω?1,3-1,5 λειτουργει το gt!1,5-1,8 λενε για το ss αμφιβαλλω αν θανε τοσο!τεσπα ,το να ξερεις αν καποιο αμαξι εχει προβλημα δεν χρειαζεται να την στηνεις εξω απο τα συνεργεια τα μαθαινεις απο ατομα που δουλευουν σαυτα!!τι να κανουμε τωρα εγω φταιω που τα παιζει το μοτερ και το σασμαν τους??εγω οταν προτοβγηκε το golf gt πριν 3,5 χρονια περιπου ,αυτο ηθελα να παρω,γιατι σκευτομουν,golf ,αξιοπιστο,τουρμπατο,ωραιο τι αλλο ηθελα με 25000ε??ευτυχως που δεν το πηρα!τεσπα,γνωμη σου γνωμη μου!
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Παιδια, εχει σκεφτει κανεις τιποτα για αλλαγη εισαγωγης..
Bρηκα το παρακατω κιτακι της K&N http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0679 to οποιο καταργει το φιλτροκουτι.. Τι λετε;To SS Kit περιλαμβανει φιλτρο της BMC παντως...
Που είναι ιδιο με το αντίστοιχο της ΚΝ και που και τα δυο εφαρμόζουν στο φιλτροκούτι καμία σχέση με το Κ57 που είναι φιλτροχοάνη και θα σε παιδέψει με την εγκατάσταση και μπορεί να σου δημιουργήσει και προβλήματα στην συνέχεια....
Κοίτα απο που γίνεται η τροφοδότηση με αέρα... Δεν θα το πρότεινα σαν λύση...
http://www.gpabarth.com/forum/viewtopic.php?p=62364&highlight=filter#62364παλικαρια ,οσοι θελετε να αλλαξετε φιλτρο και θελετε κατι πολυ καλο,αν εχετε το ss θα βγαλει αυτες τις μερες η bmc ενα cda kit special edition (ανθρακονιματινο βαρελι)μονο για το ss το οποιο καταργει το φιλτροκουτι και περιλαμβανει μονωμενο σωληνα εισαγωγης!οσοι εχετε το απλο ενα πανελ φιλτρακι της bmc (σαν του ss) ειναι μια χαρα!ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ παρετε το πανελ της BMC δωστε βαση να παρετε την αναβαθμισμενη εκδωση με κωδικο FB 555 και οχι την παλια με κωδικο FB 496!!!
και γιατί να μην κάνει και στο απλό αυτό το βαρελάκι;;
λογικα θα κανει,ιδιες παραμενουν οι εισαγωγες!απλα το αλλο υποτιθεται οτι ηταν ετσι κατασκευασμενο ωστε να ταιριαζει με τα γκαζια του σσ!δν ξερω!οτι νομιζετε!!
-
Ο χρήστης sokstratos έγραψε:
το golf gt 1,5 bar overboost kai 1.3 σταθερη.το εχω ψαξει πολυ για αυτο το αμαξη γιατι ηθελα να αλαξω το γκολφ 4 που εχω και να παρω το gt αλλα δυτηχως βγαζουν αρκετα προβληματακια.σχεδον ολα προβλημα με συχρονιζε δευτερας και συμπλεκτη ο οποιος μερικες φορες κολαει κατω και κανει και περιεργο θορυβο σε ολα τα tsi golf jetta.και το κλαπετο του κομπρεσορα που κολαει και δεν αφηνει την τουρμοπινα να ανοιξει.επισης μερικα ειχαν προβλημα με τους πολαπλασιαστες.και οταν πηγα να ρωτησω τον πωλητη ο οποιος ητανε αυτος που μου ειχε πουλησει πριν 9 χρονια το gkolfaki οταν τον ειπα για σασμαν και συμπλεκτη μου ειπε ενταξει ολα τα αμαξια βγαζουν προβληματα.το δικο μου γκολφακι το οποιο το εχω κανει 110,000 χιλιομετρα μου εχει βγαλει εναν αισθητηρα θερμοκρασιας νερου και το παραθυρο του οδηγου που επεσε το καλοκαιρι μονο του.τριζει απο τοτε που το πηρα λιγο και καει λαδι. αλλα ποτε δε με αφησε στο δρομο.το επομενο αμαξη που θα παρω μαλον δεν θα ειναι vw.
ολα αυτα που γραφω για τα tsi ειναι απο το vw forum.αποσο γνωριζω τα αμεσου ψεκασμου αμαξια δεν εχουν πολλαπλασιαστες αλλα ενα αλλο συστημα ,κατσε να το βρω και θα το ποσταρω!!!αυτα πες τα στα παιδια που ακουνε πρωτη φορα για προβληματα sta tsi kai gt
-
ρε παιδια τι ψαχνετε να βρειτε?
απο την στιγμη που μπηκαν και οι γερμανοι στο παιχνιδι των τουρμπο θα εχουν και ζημιες.
η καραμελα της αξιοπιστιας των vw ελιωσε παρτετο χαμπαρι. -
Μα οι Γερμανοι ηταν χρονια στο Τurbo δεν μπηκαν τωρα.
Βλεπε Αudi Quattro , Polo G40, Corrado G60, κλπ
Τα turbo θελουν και το μαρουλακι τους... ειτε ειναι Fiat ειτε ειναι VW ειτε 911.
A, και για οσους λετε για το Golf Gt. To Overboost φτανει τα 2,1 bar σε απειραχτο..... κι οχι 1,5
Ειναι δυνατον μετα να μην βγαλει προβληματακια? (αν το σκιζεις και συνεχεια... αντε γεια..)
Ασε που ta turbo θελουν και ιδιαιτερη προσοχη*, που τωρα με την κουτση Μαρια να εχει ενα turbato δεν προκειται να τη δουν ποτε....
- ζεσταμα στο ξεκινημα και πριν το σβησεις κανενα λεπτακι στο ρελαντι να πεσουν οι στροφες της τουρμπινας πριν της κοψεις το λαδακι της
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μπα όχι παίζουν το ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις με την βλάβη...http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1404916#p1404916
Βέβαια εμείς γελάμε τώρα, αλλά ο φίλος ping of death δεν νομίζω να είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή την ιστορία. Είναι ό,τι χειρότερο να σου τυχαίνει κάτι τέτοιο σε καινούριο αυτοκίνητο (ανεξαρτήτου μάρκας).
Παρεμπιπτοντως η περιπετεια μου επιτελους τελειωσε. Το προβλημα τελικα το προκαλουσε ενα κομματι πλαστικο που εφραζε το σωληνα των αναθυμιασεων. Κ σε συνδυασμο με ενα αλλο προβληματακι που προεκυψε απο τις αλλεπαλληλες επεμβασεις των μηχανικων στ'αμαξι προσωπικα καταληγω στο συμπερασμα οτι αυτο που εφταιγε σε τελικη αναλυση δεν ηταν τοσο η αξιοπιστια των αυτοκινητων της αμπαρθ οσο η επαρκεια καταρτισης των μηχανικων της που ελεγχεται. Οχι βεβαια οτι αυτα δεν συμβαινουν κ σε αλλες μαρκες αλλα κ χωρες..
Jerry respect για τις φωτο
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
προσωπικα καταληγω στο συμπερασμα οτι αυτο που εφταιγε σε τελικη αναλυση δεν ηταν τοσο η αξιοπιστια των αυτοκινητων της αμπαρθ οσο η επαρκεια καταρτισης των μηχανικων της που ελεγχεται. Οχι βεβαια οτι αυτα δεν συμβαινουν κ σε αλλες μαρκες αλλα κ χωρεςΚατι το οποιο εχω εκφρασει παρα πολλες φορες
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Παρεμπιπτοντως η περιπετεια μου επιτελους τελειωσε.αντε μακαρι να εχεις οντως τελειασει και να εισαι κομπλε να μπορεσεις να το χαρεις το αμαξακι σου
-
Ρίξτε μια ματία σε αυτό το gadgetάκι:
'Modifica per manovellismo del cambio per accorciare gli innesti delle marce di ca. 22% in confronto all´originale.
Si monta sulla Grande Punto Abarth 155CV e Abarth ESSESSE con cambio a 6 marce!
Si monta semplicemente sopra la parte inferiore della leva del cambio originale senza tagliare niente e senza dover smontare la leva del cambio!
Innesti piú precisi, piú veloci e sopratutto piu corti e conseguentemente una guida piu divertente e sportiva!'22% κοντότερη διαδρομή του λεβιέ, χωρίς ιδιαίτερη εγκατάσταση. 99Ε
Βοηθάει στο θεματάκι που έχουν οι διαδρομές του κιβωτίου.
Καμια εμπειρία κανείς απο άλλο μοντέλο του ομίλου?
-
Δειτε και αυτο το site http://www.bonalume.com/auto_prodotti_en.asp?marca_id=7&modello=Grande Punto Abarth 1.4 Tjet εχει ενδιαφερoν βελτιωσεις για το Abarth
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
προσωπικα καταληγω στο συμπερασμα οτι αυτο που εφταιγε σε τελικη αναλυση δεν ηταν τοσο η αξιοπιστια των αυτοκινητων της αμπαρθ οσο η επαρκεια καταρτισης των μηχανικων της που ελεγχεται. Οχι βεβαια οτι αυτα δεν συμβαινουν κ σε αλλες μαρκες αλλα κ χωρες
Κατι το οποιο εχω εκφρασει παρα πολλες φορες
Και εγώ και εγώ...και εμένα έχει μαλλιάσει το δάκτυλό μου (δακτυλογραφώ με ένα)
-
Καλησπερα παιδια.
Σημερα προσεξα οτι τα πλαστικα καλυματα των μπροστινων θολων εχουν ανοιγμα με αποτελεσμα να περνανε διαφορα μεσα στην μηχανη. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο υπαρξης του ανοιγματος. -
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Σημερα προσεξα οτι τα πλαστικα καλυματα των μπροστινων θολων εχουν ανοιγμα με αποτελεσμα να περνανε διαφορα μεσα στην μηχανη. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο υπαρξης του ανοιγματος.καμια φωτο θα μας βοηθουσε...
-
Δεν θα βοηθουσε φωτογραφια, περιορισμενος χωρος. Υπαρχει σε αυτα τα πλαστικα ανοιγμα με κουμπωμα,
αλλα επειδη ακριβως προκειται για πλαστικο δεν εφαρμοζει απολυτα και περναει σκονη,λασπη στον κινητηρα. θα το επιβεβαιωσουν πιστευω και αλλοι κατοχοι του αυτικινητου. -
*Ο χρήστης **---->(o)
Ασε που ta turbo θελουν και ιδιαιτερη προσοχη*, που τωρα με την κουτση Μαρια να εχει ενα turbato δεν προκειται να τη δουν ποτε....
- ζεσταμα στο ξεκινημα και πριν το σβησεις κανενα λεπτακι στο ρελαντι να πεσουν οι στροφες της τουρμπινας πριν της κοψεις το λαδακι της
εχει απολυτο δικιο ο φιλος αυτο που λεει με το ζεσταμα το κανω και εγω εννοειται οτι προεκιται για αυτοκινητα λιγο ιδιαιτερης φιλοσοφιας και περιποιησης οχι σαν κατι τουρμπατα που με το που βαλει μπρος ο αλλος και το σκιζει. ΝΑ προσθεσω και κατι αλλο στο Manual του αυτοκινητου μου παντως δεν αναφερει κατι για ζεσταμα του κινητηρα παρα σου λεει οτι ειναι καλυτερο να ξεκινας αμεσως λογω ρυπων και να κανεις το ζεστσμα εν κινηση διατηρωντας χαμηλες στροφες. Τι λετε για αυτο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Σημερα προσεξα οτι τα πλαστικα καλυματα των μπροστινων θολων εχουν ανοιγμα με αποτελεσμα να περνανε διαφορα μεσα στην μηχανη. Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο υπαρξης του ανοιγματος.πιθανον να υφιστανται αυτα τα ανοιγματα για καλυτερη ψυξη του κινητηρα
Fiat Grande Punto ABARTH