-
Μία φίλη μου θέλει να αγοράσει MINI, έχει budget έως 20.000 ευρώ και έχει ψιλοκαταλήξει σε μεταχειρισμένο cooper.
Απο την άλλη το καινούριο One υπολογίζω πως θα κοστίζει περίπου το ίδιο. Μπορεί να έχει 95 αντί για 110 άλογα αλλά είναι συνολικά καλύτερο και ειδικά ο κινητήρας πρέπει να είναι πολύ βελτιωμένος. Επίσης θα έχει και το προφανές πλεονέκτημα πως θα είναι καινούριο.
Τι θα προτείνατε από τα δύο?
Αν τελικά καταλήξει σε μτχ cooper ξέρετε τι θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στα μεταχειρισμένα? Από προβλήματα κλπ τι έχουν βγάλει?
ΥΓ. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για επιδόσεις, θέλει το cooper επειδή είναι cooper (μάλλον)
-
Μία φίλη μου θέλει να αγοράσει MINI, έχει budget έως 20.000 ευρώ και έχει ψιλοκαταλήξει σε μεταχειρισμένο cooper.
Απο την άλλη το καινούριο One υπολογίζω πως θα κοστίζει περίπου το ίδιο. Μπορεί να έχει 95 αντί για 110 άλογα αλλά είναι συνολικά καλύτερο και ειδικά ο κινητήρας πρέπει να είναι πολύ βελτιωμένος. Επίσης θα έχει και το προφανές πλεονέκτημα πως θα είναι καινούριο.
Αν τελικά καταλήξει σε μτχ cooper ξέρετε τι θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στα μεταχειρισμένα? Από προβλήματα κλπ τι έχουν βγάλει?
ΥΓ. Δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για επιδόσεις, θέλει το cooper επειδή είναι cooper (μάλλον)
-
-
Γιάννη τα 20Κ που λες για το καινούριο μου ακούγονται υπεραισιόδοξα..
-
To (καινούριο) cooper κάνει 21.500, δε θα είναι το One 1,4 τουλάχιστον 1500 φθηνότερο?
-
Με 20Κ ΔΕΝ παίρνεις καινούριο ΜΙΝΙ, αλλά παίρνεις ένα πολύ καλό CooperS με πολλά εξτρά που δεν θα έχει το καινούριο!
Θέλει καλό ψάξιμο μόνον, υπάρχουν μπόλικα στην αγορά και τώρα έχουν πέσει και λίγο λόγω του καινούριου οπότε σηκώνει παζάρι και ψάξιμο...
Αν το πάρει από μάντρα, μπορεί να ζητήσει και μέχρι 1 χρόνο εγγύηση... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To (καινούριο) cooper κάνει 21.500, δε θα είναι το One 1,4 τουλάχιστον 1500 φθηνότερο?Όταν πήγα να το παραγγείλω το έβγαλα 24-25Κ με μερικά extra που ήθελα..
Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να περιοριστεί σε αυτά τα λεφτά στο καινούριο..
-
Όπως είπα αναφέρομαι στο καινούριο One:
http://www.autoblog.com/2007/01/16/supe ... buting-in/To καινούριο cooper κοστίζει 21.500, νομίζω λοιπόν το **One **θα είναι κάτω από 20.000. Οπότε ακόμα και κάποια έξτρα να του βάλει πάλι οκ θα είναι σε τιμή. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος, δεν έχει βγεί ακόμα επίσημη τιμή.
Επίσης για το S δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν χρειάζεται τα περισσότερα άλογα και την σκληρότερη ανάρτηση.
-
Αν ήμουν στην θέση της με βάση τα γούστα και τις ορέξεις μου, Cooper μετάχειρισμένο.
Αναλόγως και τι προτεραιότητες έχει. Αν δεν την πολυ-ενδιαφέρουν τα αμάξια και θέλει απλά ενα γουστόζικο αμάξι πόλης τότε μάλλον καλύτερα να στραφεί προς το One γιατί δεν ξέρεις τι είδους κατάσταση αμάξι θα'ναι το μετ/σμένο. Σίγουρα θα καίει λιγότερα και θα έχει μεγαλύτερους χώρους το One.
-
Οπότε δεν θα είναι πιο ώριμο να περιμένει να βγει τιμή για το One και να δει μετά τι θα κάνει?
-
Επειδή θεωρώ ότι το ΜΙΝI αν και ωραίο αυτοκίνητο έχει τσιμπημένη τιμή λόγω του ότι είναι 'trendy', θα αγόραζα μτχ.
Περισσότερα extras στην ίδια τιμή,
Περισσότεροι ίπποι (βεβαία αυτό μπορεί να είναι και αδιάφορο για την φίλη σου μια και οι γυναίκες σε γενικές γραμμές δεν τα πολυκοιτάνε αυτά)COOPER CHILLI pack(1.6 - 115 hp) 17Κ μεταχειρισμένο όταν το αντίστοιχο καινούργιο θα κάνει 24Κ περίπου.
Το απλό 1.4 θα είναι εντελώς γυμνό σε χαμηλή τιμή και δεν ξέρω κατα πόσο μια γυναίκα θα το ευχαριστηθεί (Να είχει και το κατιτις του ρε παιδί μου).Προσωπική γνώμη βέβαια και θα προσπαθήσω να μάθω από γνωστούς για τυχόν προβλήματα.
-
Η ερώτησή μου είναι αν το παλιό cooper είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το νέο One.
Μπορεί το One να είναι λίγο πιο αργό αλλά έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής (το παλιό ήταν λίγο μέτριο σε φινίρισμα), πολύ καλύτερο κινητήρα και πιθανώς πιο άνετη ανάρτηση, ηχομόνωση κλπ.
Εκτός από επιδόσεις και εξοπλισμό τι καλύτερο έχει το παλιό cooper απο το νέο One?
-
εγώ θα πήγαινα στο νέο (One)...όπως και να το κάνεις θα είναι σίγουρα βελτιωμένο. Τα-15 άλογα δεν νομίζω ότι θα της λέιψουν τόσο.
εγώ κάνω εκτίμηση για 19 με 19,5 χιλιάρικα.
-
Αφού είναι κοπέλα μάλλον για τν εμφάνιση θα το θέλει οπότε καλύτερα καινούργιο να έχει το κεφάλι της ήσυχο και ας μήν είναι τόσο γρήγορο...
-
IKE
στον τίτλο το νες προφανώς δεν αντιστοιχεί σε νες καφέ αλλά σε λάθος. Σωστά;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η ερώτησή μου είναι αν το παλιό cooper είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το νέο One.Μπορεί το One να είναι λίγο πιο αργό αλλά έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής (το παλιό ήταν λίγο μέτριο σε φινίρισμα), πολύ καλύτερο κινητήρα και πιθανώς πιο άνετη ανάρτηση, ηχομόνωση κλπ.
Εκτός από επιδόσεις και εξοπλισμό τι καλύτερο έχει το παλιό cooper απο το νέο One?
αν ειναι φιλη σου πες της να παρει το παλιο..αν ειναι γκομενακι πες της να παρει το καινουριο....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
αν ειναι φιλη σου πες της να παρει το παλιο..αν ειναι γκομενακι πες της να παρει το καινουριο....
Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό?
ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ STAY TUNED..
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ...
-
Δαγκωτό το Νέο ΜΙΝΙ (ας είναι και το ΟΝΕ), πολύ καλύτερο σε ποιότητα, ποιότητα κύλισης και εσωτερικό. Ειναι ένα κλικ πάνω το καινούργιο σε σχέση με το παλιό. Μια επιφύλαξη για την τιμή...δεν ξέρω πόσο θα έχει.
MINI Cooper (μτχ) vs νέο ΜΙΝΙ Οne