-
5-6 φορές την εβδομάδα. Οι αποστάσεις είναι κοντινές και δεν χρειάζεται συνεχώς το αυτοκίνητο.
-
μμμ... έχω να το δω το αμάξι μου ...29 μέρες!!!!
-
Καλα κάνεις και δεν οδηγείς συχνά, τα αυξημένα χλμ αυξάνουν δραματικά την περίπτωση να σε εμβολίσει ενα σενικ.
-
ωχ ρε οφσετ τι θυμήθηκες πάλι!!!
Για να μη μαμήσουμε και αυτό το ενδιαφέρον τόπικ απλά θα σου πω ότι είναι πολλά μα πολλά χιλιόμετρα μακριά
-
Τώρα που το παπάκι είναι εκτός μάχης κάθε μέρα. Μόλις το αναστήσω πάλι το αυτοκίνητο θα κινείται 2-3 φορές την εβδομάδα όπως και παλιότερα.
-
2-3 φορές την εβδομάδα άνοιξη-καλοκαίρι-φθινόπωρο. 4-5 χειμώνα. Καθότι έχω scooterάκι στην πόλη το αποφεύγω για να είμαι περισσότερο ήρεμος και να τελειώνω περισσότερες δουλειές.
Φιλικά, KonstantinosV
-
2-3 φορές το μήνα.
Δε μου αρέσουν τα αυτοκίνητα.
( ) -
2-3 φορές τη βδομάδα, καθημερινά το μουλάρι
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τώρα που το παπάκι είναι εκτός μάχης κάθε μέρα. Μόλις το αναστήσω πάλι το αυτοκίνητο θα κινείται 2-3 φορές την εβδομάδα όπως και παλιότερα. Γιατί τις υπόλοιπες ημέρες ως συνήθως θα είναι στο συνεργείο για κάποιο πρόβλημα.2-3 φορές τη βδομάδα, καθημερινά το μουλάρι
Γι αυτό αντέχει ακόμα.
Καθημερινά και το δικό μου και τα εταιρικά. Αρκετά χιλιόμετρα καθημερινά περίπου 150+ στη καλύτερη περίπτωση.
-
Κάθε ημέρα σχεδόν δυστυχώς καθώς τα δρομολόγια μου δεν καλύπτονται από ΜΜΜ....
Προσπαθώ πάντως κάποιες ημέρες να οργανώσω όλες τις εργασίες μου κατά τρόπο που να μπορώ να μην χρησιμοποιήσω το όχημα....
Δεν αγαπώ το περιβάλλον απλά θεωρώ ότι στην πόλη καλό είναι να βελτιστοποιείς τη χρήση του ΙΧ.
-
Καθημερινά
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
2-3 φορές τη βδομάδα, καθημερινά το μουλάρι
Γι αυτό αντέχει ακόμα.
οπότε το ερώτημα είναι πως αντέχει το εταιρικό
-
θα ητανε και ενδιαφερον ποσες ωρες/φορες απολαμβανει κανεις το αυτοκινητο του απο ολες αυτες τις ωρες χρησης.
-
Τις εργάσιμες καθημερινά, λόγω δουλειάς (εδώ κι ένα χρόνο, 20 χλμ καθημερινά). ΣΚ άλλοτε ναι, άλλοτε όχι, ανάλογα το πρόγραμμα. Το χρόνο γράφω 12-15000 χλμ, ανάλογα πόσες φορές θα κάνω το μακρινό ταξίδι για τα πάτρια εδάφη..
-
6-7 ημέρες την εβδομάδα.
p.s. αυτό το 'ποιο αραιά' βγάζει μάτι
-
συνηθιζα να οδηγω το αυτοκινητακι μου 8(!) μέρες την εβδομάδα
τωρα πια προτιμω τους 2 τροχους για τις καθημερινες μετακινησεις μου και αυτοκινητο χρησιμοποιω μονο για πολυ συγκεκριμενο λογο το σαβ/κο
-
Αχχχχ.... κάθε μέρα, κανα δίωρο το τρώμε στο όχημα... κατά μέσο όρο μιλάμε, γιατί μπορούμε να ξεπεράσουμε και τις 4 άμα λάχει, χωρίς κανα φοβερό απρόοπτο γεγονός....
-
Κάθε μέρα
-
Από τον Ιούλιο που άρχισε να χρησιμοποιώ ποδήλατο (όχι αυτό της υπογραφής μου) για να κυκλοφορώ στο κέντρο το αυτοκίνητο το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα για δουλειές εκτός πόλης συν καμιά εκδρομή το ΣΚ. Οπότε πλέον το χρησιμοποιώ ελάχιστα.
Πολύ ωραία είναι. Έχω περάσει με 20 -
Πλέον, μια μέρα τη βδομάδα (κατά Μ.Ο) και για πολύ μικρές διαδρομές (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων... ) . Χρησιμοποιώ δίκυκλο για το 'πήγαινε-έλα' στη δουλειά, εκτός αν καμμιά φορά βρέχει ή κάνει πάρα πολύ κρύο...
Πόσο συχνά οδηγείτε (το αυτοκίνητο σας)?