-
Ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου.. Μπήκα (και οδήγησα αυτοκίνητο) τα χριστούγεννα, θα ξαναμπώ το καλοκαίρι.
Δε μου λείπει η οδήγηση πλέον τόσο πολύ, όσο μου λείπουν οι ανέσεις του αυτοκινήτου, τουλάχιστον κατά τις μετακινήσεις μου, οι οποίες κατά 100% έχουν εγκατασταθεί με ένα ποδήλατο. Άγχος για πάρκινγκ μηδέν, έξοδα ελάχιστα (μόνο βασικά φρένα λάστιχα). Ασε τις πρωινές σφήνες ανάμεσα στους κοιμισμένουνς ξανθομπάμπουρες στους ποδηλατόδρομους. Φτάνεις και στο μάθημα με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
-
καθε μερα...20-25000 χλμ το χρονο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ασε τις πρωινές σφήνες ανάμεσα στους κοιμισμένουνς ξανθομπάμπουρες στους ποδηλατόδρομους. Φτάνεις και στο μάθημα με ενα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.Aλήτη κοντράκια
-
Καθημερινά το αυτοκίνητό μου. Τα Σ/Κ το μουλάρι.
-
Το δικό μου 3-4 φορές εβδομαδιαίως....στις άλλες ημέρες καβάλα στο γερμανικό γαιδούρι....
Γενικά τα δύο αυτοκίνητα γράφουν περί τις 32-34 χιλιάδες χλμ,περίπου ισόποσα μοιρασμένα,κυρίως με ένα οδηγό
-
2-3 φορές την εβδομάδα. Το 80-90% των χιλιομέτρων που κάνω είναι 'διασκέδασης - ψυχαγωγίας'. Πολύ λίγα είναι απλώς μετακίνηση. Στη δουλειά πηγαίνω με συγκοινωνία.
-
Eγώ το τελευταίο καρό δεν έχω όχημα(έχω ένα rallye )
Έχω πάρει αμπάριζα τα αυτοκίνητα της οικογένιας για ΣΚ και ταξιδάκια,αλλά τις καθημερινές εδώ και πολλά χρόνια κινούμαι με την μηχανή(20.000χλμ ετησίως) -
Από τότε που το πήρα αν δεν το χρησιμοποιήσω έστω για μια μικρή βολτούλα κάτι παθαίνω....
-
Εγώ κάθε μέρα… και για να πάω στην δουλειά αλλά και για τις βόλτες μου…
Η δουλειά μου δεν είναι μακριά, αλλά λόγο που τα δρομολόγια των λεωφορείων είναι χάλια αλλά και λόγο ότι σχολάω κοντά στις 12 το βράδυ, το αμάξι είναι αναγκαστικό.
-
Τελευταία φορά που οδήγησα ήταν τα Χριστούγεννα και η επόμενη θα είναι το Πάσχα! Στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα διανύω συνήθως 1000-1500χλμ. ενώ το καλοκαίρι περίπου 4000χλμ.!!!
-
Mεχρι τον Αυγουστο κυκλοφορουσα καθε μερα με το αμαξι.Απο εκει και μετα μετακομισα απο το χωριο στην Τριπολη.Τωρα οδηγω καθε δευτερη μερα για καμια βολτα (ΣΚ) ή να παω στο σουπερ μαρκετ (καθημερινες).Απο τον αυγουστο εχω κανει 8000χλμ με την barchetta.Με το punto σε 20 μηνες ειχα κανει ~70000χλμ!!
-
4-5 μέρες
-
Τώρα πια, 1-2 φορές την εβδομάδα.
Η συντριπτική πλειονότητα των χιλιομέτρων μου είναι πάνω στον άξονα '10' της ΕΕ (Ε75).
Στη δουλειά, αλλά και για ψώνια και για πιοτό πάω με τα ποδάρια! -
Καθημερινά, 1500 χλμ/μήνα τουλάχιστον. Και για δουλεια και για διασκέδαση. Τα περισσότερα χλμ ''δουλειάς''.
-
προς το παρών είμαι στο 2%
-
Τα τελευταία 18 χρόνια, οι μόνες μέρες που πέρασαν χωρίς να οδηγήσω ήταν του στρατού ή σε κάνα 'οργανωμένο' ταξίδι.
Καθημερινά σε τιμόνι, έστω για λίγο κι έστω με πυρετό. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Τα τελευταία 18 χρόνια, οι μόνες μέρες που πέρασαν χωρίς να οδηγήσω ήταν του στρατού ή σε κάνα 'οργανωμένο' ταξίδι.
Καθημερινά σε τιμόνι, έστω για λίγο κι έστω με πυρετό.Tι ταξί είπαμε έχεις?
-
Κα8ε μερα. Ακομη κ στο ναυτικο, οδηγος ημουν!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tι ταξί είπαμε έχεις?7θέσιο.
Τα 3 τελευταία χρόνια, με 6 αυτοκίνητα, τουλάχιστον 107.000 χλμ... και δεν παίρνω **ποτέ **το αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις.
-
Κάθε μέρα πάω τη μικρή στο σχολείο και με τά το όχημα ξεκουράζεται και ταλαιπωρώ την μηχανή ( εκτός εάν βρέχει πολύ ). Τα ΣΚ όλο και κάπου θα πάμε άρα 7 ημέρες.
Πόσο συχνά οδηγείτε (το αυτοκίνητο σας)?