-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια παρουσιαζεται κανεις Αυγουστο?Εγω μπαινω στις 11/8...
Και γω στις 11 Αυγούστου... στην Καλαμάτα
Eγω Αρτα ..ΚΕΥΓ
Αντε καλη μας θητεια!!Μια χαρα ειναι το ΚΕΥΓ.
Να επιδιωξεις να πας στον 2ο λοχο που ειναι πολυ πιο χαλαρος,αλλα γενικα οπου και να πας θα περασεις καλα.Το ΚΕΥΓ απεχει απο το κεντρο της πολης 5 λεπτακια με τα ποδια.Αν εχεις αυτοκινητο παρτο γιατι θα σου χρειαστει για κοντινες διαδρομες,μιας και ο ελευθερος χρονος θα ειναι παρα πολυς.
Η Αρτα εχει αρκετους πεζοδρομους με πολλες καφετεριες και καλα μαγαζακια για φαγητο. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μια χαρα ειναι το ΚΕΥΓ.
Να επιδιωξεις να πας στον 2ο λοχο που ειναι πολυ πιο χαλαρος,αλλα γενικα οπου και να πας θα περασεις καλα.Το ΚΕΥΓ απεχει απο το κεντρο της πολης 5 λεπτακια με τα ποδια.Αν εχεις αυτοκινητο παρτο γιατι θα σου χρειαστει για κοντινες διαδρομες,μιας και ο ελευθερος χρονος θα ειναι παρα πολυς.
Η Αρτα εχει αρκετους πεζοδρομους με πολλες καφετεριες και καλα μαγαζακια για φαγητο.Ολοι λενε τα πιο καλα λογια για το ΚΕΥΓ
Βεβαια ακουσα οτι αλλαξε ο διοικητης,αλλα θα δουμε πως θα ειναι
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!Το ααυτοκινητο θα το παρω μαζι μου.Σημερα το πηγα και για service!
Τιποτα αλλο να προσεξω? -
Ναι, πού βάζεις την υπογραφή σου και
-
-
Ηρθε μήνυμα απο το ΓΕΣ....
2 είναι πολλές????
-
Αν μιλάς για γκόμενες η απάντηση είναι κατηγορηματική : ΟΧΙ
-
**koutsan **
Για να είσαι εδώ μέσα, πρέπει να βαριέσαι φοβερά σήμερα! -
Επιτέλους μπλέ ταυτότητα
Τελικά 12 μήνες είναι πολλοί.
-
Καλός πολίτης βρε!!!
-
Σήμερα έβγαλα την ακτινογραφία θώρακος... 4 ώρες αναμονή συνολικά, 2 ώρες για να τη βγάλω και άλλες δύο για να μου τη δώσουν. Γνώρισα δυο που απολύονταν σήμερα και πέρασε η ώρα πάντως, ειδικά σχολιάζοντας κάτι γιατρίνες
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα έβγαλα την ακτινογραφία θώρακος... 4 ώρες αναμονή συνολικά, 2 ώρες για να τη βγάλω και άλλες δύο για να μου τη δώσουν. Γνώρισα δυο που απολύονταν σήμερα και πέρασε η ώρα πάντως, ειδικά σχολιάζοντας κάτι γιατρίνεςΓενικά οι γιατρίνες έχουν ποιότητα σαν γκομενάκια, αλλά πολύ υπερτιμημένες και καβαλημένες σε καλάμι και δεν λέει. Καλύτερες οι νοσοκόμες...
-
3 μερες εμειναν και φοραμε τα χακι...
-
56 και χτυπάω άδεια απολύσεως. Άντε πότε θα έρθει ο καιρός;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
56 και χτυπάω άδεια απολύσεως. Άντε πότε θα έρθει ο καιρός; -
Τελευταία μέρα σήμερα! Από αύριο πάλι πολίτης! Οι τελευταίες 20 ημέρες στο Γουδή (ΑΣΔΥΣ) πέρασαν αρκετά γρήγορα και ευτυχώς μας πήγαινε καλά από υπηρεσίες (2 έξω).
Στο Γουδή ανακάλυψα άλλο ένα θετικό του να είσαι Ελδυκάριος. 9 μήνες στην Κύπρο δεν είχα γνωρίσει ούτε ένα βύσμα και ήξερα ότι υπήρχε ισότιμη αντιμετώπιση σε θέματα υπηρεσιών, αδειών, αγγαρειών. Στο Γουδή μέσα 20 ημέρες γνώρισα άπειρα βύσματα και μπορώ να πω ότι πρόλαβα και να τα σιχαθώ.
Επίσης παράπονο έχω από την συμπεριφορά των αξιωματικών απέναντι στους Ελδυκάριους. Το έλεγαν ξεκάθαρα πως ό,τι αγγαρεία είναι να γίνει στο στρατόπεδο πρέπει να γίνει όσο είναι εδώ οι Ελδυκάριοι. Μέσα σε 20 ημέρες προλάβαμε να κάνουμε τα πάντα. Από μετακομίσεις και αποξήλωση χόρτων μέχρι και πλύσιμο παλιών στάβλων που ήταν τίγκα στο σκατό...
Τέλος καλό, όλα καλά!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σήμερα έβγαλα την ακτινογραφία θώρακος... 4 ώρες αναμονή συνολικά, 2 ώρες για να τη βγάλω και άλλες δύο για να μου τη δώσουν. Γνώρισα δυο που απολύονταν σήμερα και πέρασε η ώρα πάντως, ειδικά σχολιάζοντας κάτι γιατρίνες
Γενικά οι γιατρίνες έχουν ποιότητα σαν γκομενάκια, αλλά πολύ υπερτιμημένες και καβαλημένες σε καλάμι και δεν λέει. Καλύτερες οι νοσοκόμες...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γενικά οι γιατρίνες έχουν ποιότητα σαν γκομενάκια, αλλά πολύ υπερτιμημένες και καβαλημένες σε καλάμι και δεν λέει. Καλύτερες οι νοσοκόμες...
Μιλάει η εμπειρία;
Χτες είχα βγει με 4 γιατρίνες (φοιτήτριες). Έμαθα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη τους σε ολόκληρο το έτος τους (~500 άτομα) δεν υπάρχει ούτε ένας ωραίος άντρας. Πολύ υψηλά στάνταρ έχουν βρε παιδί μου, που να ανταποκριθούμε εμείς οι κουασιμόδοι
3 και σήμερα...
-
Προφανώς είναι σε λάθος έτος
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Τελευταία μέρα σήμερα! Από αύριο πάλι πολίτης! Οι τελευταίες 20 ημέρες στο Γουδή (ΑΣΔΥΣ) πέρασαν αρκετά γρήγορα και ευτυχώς μας πήγαινε καλά από υπηρεσίες (2 έξω).Στο Γουδή ανακάλυψα άλλο ένα θετικό του να είσαι Ελδυκάριος. 9 μήνες στην Κύπρο δεν είχα γνωρίσει ούτε ένα βύσμα και ήξερα ότι υπήρχε ισότιμη αντιμετώπιση σε θέματα υπηρεσιών, αδειών, αγγαρειών. Στο Γουδή μέσα 20 ημέρες γνώρισα άπειρα βύσματα και μπορώ να πω ότι πρόλαβα και να τα σιχαθώ.
Επίσης παράπονο έχω από την συμπεριφορά των αξιωματικών απέναντι στους Ελδυκάριους. Το έλεγαν ξεκάθαρα πως ό,τι αγγαρεία είναι να γίνει στο στρατόπεδο πρέπει να γίνει όσο είναι εδώ οι Ελδυκάριοι. Μέσα σε 20 ημέρες προλάβαμε να κάνουμε τα πάντα. Από μετακομίσεις και αποξήλωση χόρτων μέχρι και πλύσιμο παλιών στάβλων που ήταν τίγκα στο σκατό...
Τέλος καλό, όλα καλά!
καλος πολιτης και σε σενα και σε ολους...
βυσματα φυσικα υπηρχαν και κατω αλλα πιο λιγα και σε αρκετες περιπτωσεις πιο διακριτικα...
οι αξιωματικοι γενικα ειναι κομπλεξαρισμενοι με τους ελδυκαριους (ενα μεγαλο ποσοστο)...ισως να οφειλεται στο οτι πολλοι απο δαυτους θα θελανε να πανε κατω για προσωπικο τους συμφερον αλλα δε μπορουνε...
δε πιστευω να βγαλατε τα ελδυκοσημα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προφανώς είναι σε λάθος έτοςΠροφανώς είναι απλά νέες
Ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς
Περί Θητείας [#2]