-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μέσα στη ζέστη λοιπόν θα κάνουμε τις πρόβες...
Θα λιωσεις!!!!!!!!!!
(παθων! )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μετά από 8,5 μήνες στην Κύπρο ήρθε η μετάθεση μου!
Πάω ΑΣΔΥΣ, που νομίζω ότι είναι στο Γουδί, κοντά στο 401. Γνωρίζει κανείς παραπάνω λεπτομέρειες? Τι υπήρεσείες έχει εκεί κλπ??Ασδυς ηταν πολυ καλα μεχρι πριν απο λιγο καιρο. Εξαρταται και τι σωμα-οπλο εισαι.
Όλα τα σώματα είναι στο Γουδί ή έχει και αλλού? Ξέρεις μήπως?
-
μονο με τη 10ημερη γυρισες ρε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μονο με τη 10ημερη γυρισες ρε?Nαι. Είναι υποχρεωτικό να μην αφήνουμε υπόλοιπα αδειών για μετά τον επαναπατρισμό. Οπότε μένει μόνο η 10ήμερη τιμητική από την Ελδύκ.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Όλα τα σώματα είναι στο Γουδί ή έχει και αλλού? Ξέρεις μήπως?
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις!
-
Nαι. Είναι υποχρεωτικό να μην αφήνουμε υπόλοιπα αδειών για μετά τον επαναπατρισμό. Οπότε μένει μόνο η 10ήμερη τιμητική από την Ελδύκ.
μαιστα...με τα πρωτα γκρουπ ηρθες? δηλαδη εχεις παραπανω απο 10 μερες ακομα για σκοπια?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Nαι. Είναι υποχρεωτικό να μην αφήνουμε υπόλοιπα αδειών για μετά τον επαναπατρισμό. Οπότε μένει μόνο η 10ήμερη τιμητική από την Ελδύκ.
μαιστα...με τα πρωτα γκρουπ ηρθες? δηλαδη εχεις παραπανω απο 10 μερες ακομα για σκοπια?
Δεν έχω έρθει ακόμα. Αρχές Ιουλίου έρχομαι και θα κάτσω περίπου 20 ημέρες στο ΑΣΔΥΣ μέχρι να απολυθώ.
xenos κάπου διάβαζα ότι έχει πολλές μονάδες ΑΣΔΥΣ στην Αττική, όπως και στην Πέτρου Ράλλυ και στον Αγιο Στέφανο εκτός από το Γουδί. Γι'αυτό και η ερώτηση...
-
ρωτα στο πρωτο που πας ακριβως μηπως ξερουν...
-
xenos κάπου διάβαζα ότι έχει πολλές μονάδες ΑΣΔΥΣ στην Αττική, όπως και στην Πέτρου Ράλλυ και στον Αγιο Στέφανο εκτός από το Γουδί. Γι'αυτό και η ερώτηση...
Δεν το εχω ξανακουσει, μονο στο Γουδι ξερω ασδυς.
-
Παιδια παρουσιαζεται κανεις Αυγουστο?Εγω μπαινω στις 11/8...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια παρουσιαζεται κανεις Αυγουστο?Εγω μπαινω στις 11/8...Και γω στις 11 Αυγούστου... στην Καλαμάτα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ξέρει κανείς πότε περίπου μέσα στον Αύγουστο είναι η Γ ΕΣΣΟ του στρατού ξηράς;
Bro, αν και επίσημη ημερομηνία δεν υπάρχει, η παρουσίαση γίνεται πάντα μέσα στο πρώτο 15ήμερο του μήνα και (αν δεν κάνω λάθος) κρατάει 4 ημέρες. Άρα είτε 04-07/08 είτε 11-14/08.
Φέτος ισχύει το κόκκινο....
Aserf, ετοιμάσου τώρα να ζήσεις όλα τα δεινά του Στρατού, που ακους εδω μέσα και αλλού.....Τρέμε αγαπητέ, τρέμε....!!!!!!! Μιλάμε για Κόλαση πραγματική....!!!!!
-
Θα δείξει...
-
Αν είναι έτσι η κόλαση να αμαρτάνω συνέχεια και στον αγύριστο ο παράδεισος με τις τόσες στερήσεις στην επίγεια ζωή!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και γω στις 11 Αυγούστου... στην Καλαμάτα
Eγω Αρτα ..ΚΕΥΓ
Αντε καλη μας θητεια!! -
Εγώ διαβιβάσεις, σερί το πάμε οικογενειακώς...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μια χαρα σε βρισκω, ειναι πολυ καλα Καλαματα.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eγω Αρτα ..ΚΕΥΓ
Αντε καλη μας θητεια!!Εσυ εισαι ακομα καλυτερα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δύσκολα θα σε πετύχω στον 24ΛΔΒ, οπότε ανυπομονώ να γίνεις ο 304 νιόυφις μου στο 479 ΤΔΒ ως -φαντάζομαι- Γραφεύς ΚΕΠΙΚ που θα είσαι.
Α, ψέματα, εσείς οι Αθηναίοι έχετε τη Ρόδο και το ΓΕΣ σαν επιλογές, οπότε...
Μακριά από Μυτιλήνη να κοιτάξεις να είσαι, γιατί δεν περνάνε καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό εκεί στο 475. Κάτι για 8 μέρες σερί τηλεφωνικό κέντρο (24ωρη υπηρεσία) με στρώμα αντί για κρεβάτι κλπ. χώρια τις σκοπιές και τα περίπολα. -
Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Περί Θητείας [#2]