-
Πωωωω, κατάντια... είμαι κοντοσείρι με τον σκύλο.
-
Ρε φίλε ας ημουνα 20 χρονών τώρα και ας επρεπε να κοιμαμε επι 2-3 μηνες στις κολωσκηνες χωρις σομπα Νοεμβρη Δεκεμβρη μηνα!
Ζεϊκος....που τον θυμηθηκες ρε αθεοφοβε Εγω εκτος απο αυτον και τον γκουμα που ειπες δεν μπορω να θυμηθω κανεναν αλλον
Taurus....και πιο παλιος να εισαι ρε δεν με νοιαζει εγω υπηρετησα σε μαχιμο σωμα
-
Οι διαβιβάσεις είναι μάχιμο σώμα; Γιατί;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Οι διαβιβάσεις είναι μάχιμο σώμα; Γιατί;Γιατι? Γιατι????? Γιατι???????????????????????????????????????????
Γιατι ως γνωστων 2 ειναι οι μονάδες οι Διαβιβαστες και οι ΟΥΚαδες
-
Πιο μάχιμοι από την ΕΛΔΥΚ δηλαδή, ε?
Είναι σκληρή δουλειά το να ξεμπερδεύεις καλώδια και να βάζεις βύσματα.
Μη σου πω πόσο σκληρή δουλειά είναι να απαντάς στο κάθε ξαναμένο γκομενάκι που παίρνει για 'πλάκα' τηλέφωνο στο ΚΕΠΥΚ. -
Καλά **rat **πάω πάσο,γιατί αυτό που πήγα να γράψω ως απάντηση έβγαινε πάρα πολύ εγκάθετο....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πιο μάχιμοι από την ΕΛΔΥΚ δηλαδή, ε?Είναι σκληρή δουλειά το να ξεμπερδεύεις καλώδια και να βάζεις βύσματα.
Μη σου πω πόσο σκληρή δουλειά είναι να απαντάς στο κάθε ξαναμένο γκομενάκι που παίρνει για 'πλάκα' τηλέφωνο στο ΚΕΠΥΚ.Εμάς γιατί δε μας έχει τηλεφωνήσει τόσο καιρό κανά γκομενάκι;
-
Οι διαβιβάσεις είναι μάχιμο σώμα; Γιατί;Επειδή με προσέβαλες βαθύτατα σου παραθέτω τον ορισμό των Όπλων (στα οποία ανήκουν οι Διαβιβάσεις) όπως αυτός δίνεται στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ:
Όπλα είναι τα στοιχεία του Στρατού, των οποίων κύρια αποστολή είναι η διεξαγωγή του αγώνα ή η άμεση συμμετοχή σε αυτόν.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πιο μάχιμοι από την ΕΛΔΥΚ δηλαδή, ε?
Είναι σκληρή δουλειά το να ξεμπερδεύεις καλώδια και να βάζεις βύσματα.
Μη σου πω πόσο σκληρή δουλειά είναι να απαντάς στο κάθε ξαναμένο γκομενάκι που παίρνει για 'πλάκα' τηλέφωνο στο ΚΕΠΥΚ.Εμάς γιατί δε μας έχει τηλεφωνήσει τόσο καιρό κανά γκομενάκι;
Έσπασαν τα μούτρα τους στον gay ΚΕΠΥΚάριο, τον ratanplan και από τότε άλλαξαν τακτική.
-
Βρε παιδιά, ΚΕΠΙΚ (Κέντρο ΕΠΙΚοινωνιών) δεν είναι;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρε παιδιά, ΚΕΠΙΚ (Κέντρο ΕΠΙΚοινωνιών) δεν είναι;Ναι.
-
Nταξ ντε, πώς κάνετε έτσι?
Από τότε που έχω πάει πού να το θυμάμαι?
Αν και θα έπρεπε, με ενοχλούσαν τα μαμημένα τα ταμ-ταμ τους!
Άτιμοι ΚΕΠΙΚάριοι! -
Επειδή με προσέβαλες βαθύτατα σου παραθέτω τον ορισμό των Όπλων (στα οποία ανήκουν οι Διαβιβάσεις) όπως αυτός δίνεται στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ:
Όπλα είναι τα στοιχεία του Στρατού, των οποίων κύρια αποστολή είναι η διεξαγωγή του αγώνα ή η άμεση συμμετοχή σε αυτόν.
Μην μπαινεις στον κοπο...οσοι δεν εχουν υπηρετησει στις ΔΒ δεν ξερουν!
Τι σου φταινε οι κεπικαριοι ατιμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nταξ ντε, πώς κάνετε έτσι?
Από τότε που έχω πάει πού να το θυμάμαι?
Αν και θα έπρεπε, με ενοχλούσαν τα μαμημένα τα ταμ-ταμ τους!
Άτιμοι ΚΕΠΙΚάριοι!Μπα; Προοδεύσαμε; Εμείς στέλναμε σήματα καπνού!
-
Α ρε παλιοσείρια όλοι σας.....
Επειδή με προσέβαλες βαθύτατα σου παραθέτω τον ορισμό των Όπλων (στα οποία ανήκουν οι Διαβιβάσεις) όπως αυτός δίνεται στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ:
(βύσμααααααα)
-
Φυσικα και θες βυσμα για να πας σε ενα τοσο επιλεκτο σωμα να υπηρετησεις.
Το οποιο θα σε σκληραγωγησει τοσο που μετα απο 18 μηνες (τοτε) εβγαινες παλι στην ζωη και οτι και να σου συνεβαινε μπορουσες να το αντιμετωπισεις....αλλα που να ξερετε εσεις οι υπολοιποι! -
Α ρε παλιοσείρια όλοι σας.....Οι διαβιβάσεις είναι μάχιμο σώμα; Γιατί;
(βύσμααααααα)
Το έχω ξανα-αναφέρει στο παρελθόν: Όσο κι αν φαίνεται (πολύ) περίεργο (έως ύποπτο), όταν διέκοψα την αναβολή μου, δήλωσα ειδικές δυνάμεις. Παρόλα αυτά, μου ήρθε χαρτί για διαβιβάσεις Οι δικοί μου αρνούνται πεισματικά (και τους πιστεύω) οποιαδήποτε - εξωθεσμική - παρέμβαση.
Τι να πω; Μπορεί ο υπεύθυνος που είδε τα χαρτιά μου να 'θαμπώθηκε' από τα πτυχία μου -
Έλα ντε που να ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι που πήγαμε πολύ πριν από σένα φαντάροι...
Δεν θυμάμαι ρε γμτ,στη Σάμο στον 5ο ΛΑΤΕΘ είχαμε ΚΕΠΙΚ;
-
Είναι γεγονός, πάντως, ότι στη διμοιρία ΚΕΠΙΚ που ανήκω είμαι ο μόνος μου δεν έχει κάνει χρήση βύσματος.
Από τα έξι άτομα που είμαστε, οι τρεις δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 20 και δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν υπολογιστή
Και ναι μεν είναι καλά παιδιά αλλά κάνουν αρκετά λάθη σε καθημερινή βάση στις δουλειές που έχουμε (καταχώρηση σημάτων/εγγράφων, αποστολή/παραλαβή σημάτων/εγγράφων μέσω υπολογιστή, προετοιμασία αλληλογραφίας ΥΕΣΑ, κτλ).
Και τους τα έχουμε δείξει ΠΟΛΛΕΣ φορές και πάλι τα ίδια λάθη κάνουν. -
Α ρε παλιοσείρια όλοι σας.....
(βύσμααααααα)
Το έχω ξανα-αναφέρει στο παρελθόν: Όσο κι αν φαίνεται (πολύ) περίεργο (έως ύποπτο), όταν διέκοψα την αναβολή μου, δήλωσα ειδικές δυνάμεις. Παρόλα αυτά, μου ήρθε χαρτί για διαβιβάσεις Οι δικοί μου αρνούνται πεισματικά (και τους πιστεύω) οποιαδήποτε - εξωθεσμική - παρέμβαση.
Τι να πω; Μπορεί ο υπεύθυνος που είδε τα χαρτιά μου να 'θαμπώθηκε' από τα πτυχία μουΟχι απλα παιρνουν και μη βυσματιες ωστε να μενουν και καποιοι μεσα να κανουν υπηρεσιες να βγαινουν τα βυσματα εξω.
εμεις παντως βουταγαμε λαστιχακια απο τους ΥΕΣΑριους και παιζαμε πολεμο Τ/Κ εναντιον ΥΕΣΑ....εγω σαν οδηγος πηγαινα καθε φορα με τον πιο αδυναμο αριθμητικα
Περί Θητείας [#2]