-
AN
Kαι όχι, δεν είναι καθόλου αρκετός ο λόγος. Είναι από τους λόγους για τους οποίους έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, ως κοινωνία.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ANKαι όχι, δεν είναι καθόλου αρκετός ο λόγος. Είναι από τους λόγους για τους οποίους έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, ως κοινωνία.
Το 'ΑΝ' φιλτατε φανταστηκα οτι πηγαινε στο 'μονο και μονο'.
Δηλαδη θεωρησες οτι στανταρ τον ψηφισα απλα αναρωτηθηκες αν τον ψηφισα μονο και μονο για το θεμα μου περι θητειας.Τεσπα δεν εχει σημασια αυτο.
Οσο αφορα τους πολιτικους,ξερεις μεσα απο την κοινωνια ειναι και αυτοι.
Δεν ειναι ουρανοκατεβατοι.Αν οι κοινωνια ειναι σαπια ειναι και οι ιδιοι...οχι το αναποδο.
Τεσπα το συμπερασμα σου περι ελληνων πολιτικων ειναι αρκετα αθωο.
Εκτος αν ζουσες για χρονια στο εξωτερικο... -
Η μεταταξη δεν ειναι και το πλεον ευκολο πραγμα παντως.
Οταν την καταφερνεις ομως σου ερχεται χαρτι που σε ενημερωνει οτι εγινε .
Been there ,done that! -
Ο χρήστης nikos_pap έγραψε:
Θυμαστε που ελεγα για αεροπορια?Το 'μεσο' με καθησυχαζε...'μη φοβασε,Τριπολη θα παρουσιαστεις...αστο πανω μου...Μονο στις εκλογες θελω τη βοηθεια σου κλπ...'
Και σημερα μου ηρθε το χαρτι...
Κ.Ε. Τεθωρακισμενων Αυλωνα...
Δε σε χάλασε
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δε σε χάλασε
Δηλαδη??
Γιατι εχω ακουσει οτι ειναι 'μαυρα' τα πραγματα στην Αυλωνα...
-
Οτι είναι πιο μαύρα (και λόγω μπερέ και λόγω γράσσου και λόγω μιας γενικότερης μαυρίλας ) είναι, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Μερικές χιλιάδες περνάνε κάθε χρόνο από Αυλώνα και επιβιώνουν.
Οσο για το σχόλιό μου... συγγνώμη κιόλας αλλά δεν θα στεναχωρηθώ που δε βγήκε σε κάποιον το βύσμα. Απεναντίας μπορεί να μου βγει και λίιιιιιιγη χαιρεκακία
Βασικά εντάξει μη μασας, όπου κι αν πας υπομονή κάνε και θα περάσει γρήγορα.
Καλή θητεία -
Πριν λιγο ηρθα σπιτι με την τελευταια αδεια στην τσεπη. ΕΣ τελος!!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Οτι είναι πιο μαύρα (και λόγω μπερέ και λόγω γράσσου και λόγω μιας γενικότερης μαυρίλας ) είναι, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας. Μερικές χιλιάδες περνάνε κάθε χρόνο από Αυλώνα και επιβιώνουν.Οσο για το σχόλιό μου... συγγνώμη κιόλας αλλά δεν θα στεναχωρηθώ που δε βγήκε σε κάποιον το βύσμα. Απεναντίας μπορεί να μου βγει και λίιιιιιιγη χαιρεκακία
Βασικά εντάξει μη μασας, όπου κι αν πας υπομονή κάνε και θα περάσει γρήγορα.
Καλή θητείαΝταξει δεν ειπα οτι θα με πανε στο Αουσβιτς...αλλα απο αυτα που ξερω και μαθαινω η Αυλωνα ισως ειναι το δυσκολοτερο κεντρο εκπαιδευσης (για κληροτους)...
Τεσπα ειδομεν.Απο κει και περα το θεμα του μεσο ανηκει στο τοπικ με την πολιτικη,αλλα σαν συντομο σχολιο λεω οτι μακαρι να ηταν αυτο το μονο μεσο που θα χρησιμοποιουσαμε σαν πολιτες.
Το βολεμα στον Ε.Σ.Απο κει και περα το ολο θεμα το ειδα και λιγο σαν εξισορροπιση της αδικιας.
Δηλαδη,απο τη στιγμη που πανε ολοι αεροπορια λογικο ειναι αυτοι του στρατου ξηρας να εχουν περισσοτερες σκοπιες πχ αφου για τα ιδια στρατοπεδα υπαρχουν καθε χρονο και λιγοτεροι να βγαλουν σκοπιες και λοιπες υπηρεσιες.Οποτε ο καθενας σου λεει 'ΟΚ να κανω τη θητεια μου αλλα οχι να ειμαι ο μλκς της υποθεσης'.
Ας καταργησουν την αεροπορια αμα ειναι...οχι οι μεν να βαρανε 1 νουμερο και οι δε ενιοτε και 3...
Αλλα γνωριζετε καλα γιατι δεν την καταργουν...
Οπως και γιατι δεν κλεινουν τα πλεοναζοντα στρατοπεδα παροτι λειτουργουν με λειψανδρια...
Ειναι ετσι το συστημα για να τους εχουμε αναγκη.Σε ευχαριστω για τις ευχες σου,ετσι οπως τα λες θα ειναι
Και εντελει να σου πω την αληθεια ισως ειναι καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα και για μενα γιατι σε αντιθεση απο οτι θα καταλαβες απο το πρωτο ποστ δεν ειμαι ουτε εγω θιασοτης του αλισβερισιου πολιτων-πολιτικων.Απλα θεωρησα εσφαλμενα οτι τους εχω αναγκη για ενα ζητημα μικρης σημασιας πλεον οπως η θητεια
-
cool ρε..σιγα τη λεγεωνα των ξενων στην αυλωνα!
καλη θητεια!
-
Ο χρήστης nikos_pap έγραψε:
Καθαρά και ξάστερα:
Αν τον ψήφισες μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο, είσαι άξιος της μοίρας σου.Δεν ειναι αρκετος αυτος ο λογος???
Μαλλον δεν εχεις ακουσει για την Αυλωνα...(οχι οτι εχω ακουσει εγω και πολλα...περιμενω να μαθω)
Για την ιστορια το συμπερασμα οτι ψηφισα τελικα το μεσαζοντα ειναι δικο σου και μονο
τον φλεβαρη του 2005 παντως που παρουσιαστηκα στο ΚΕΤΘ,οπου και εκατσα εκει 4 μηνες σχεδον,εφυγα αρχες ιουνιου,
δεν μπορω να πω οτι ηταν ασχημα.
ενα τεραστιο κεντρο ειναι,πολυ χαλαρο,με μπολικες αδειες,ουτε ενα καψονι,
οτι προβλεπει ο κανονισμος και τιποτα παραπανω.
φιλος μου που ειχε παρουσιαστει τριπολη αεροπορια περασε χαλια στο κεντρο.
το κετθ ειναι πλεον ενα απο τα πιο χαλαρα κεντρα στον ΕΣ.
το θεμα ειναι μετα σε τι μοναδα θα πας.υπαρχουν απο ολα τα ειδη.
και να θυμασαι,το ποσο καλη η κακη ειναι μια μοναδα,
εξαρταται κυριως απο τον εκαστοτε διοικητη και την πληροτητα του στρατοπεδου.αυτα καθε λιγο και λιγακι αλλαζουν.
και το ποσο δυσκολα θα ειναι για σενα εξαρταται κυριως απο σενα τον ιδιο και την συμπεριφορα σου μεσα στη μοναδα.
οταν απολυθεις θα διαπιστωσεις οτι η θητεια ηταν οι τελευταιες σου μεγαλες διακοπες.οσο εισαι μεσα θα βριζεις βεβαια. -
Καλησπερα!
Ειμαι Αθηναιος και τον Νοεμβ. 07 παρουσιαζομαι στο Υγειονομικο Σ.Ξ (πτυχιουχος φαρμακοποιος).
Επειδη με ενδιαφερει μετα το υποχρεωτικο εξαμηνο στη παραμεθοριο να επιστρεψω οπωσδηποτε σε μοναδα στην Αθηνα και δεν παιζει βυσμα , θα ηθελα να μου πειτε σε ποιες μοναδες παραμεθοριου παιρνεις αρκετα μορια ωστε στη μεταθεση να ερθεις Αθηνα.
Αληθεια ποσα μορια χρειαζονται για να ερθω Αθηνα μετα?
Στη παραμεθοριο υπαρχουν συγκεκριμενες μοναδες που δεχονται του Υγειονομικου?
Καποια αλλη χρησιμη πληροφορια για το υγειονομικο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!!
ΥΓ: nikos_pap μην απελπιζεσαι πρωτα σου ερχεται το χαρτι που θα παρουσιαζοσουν κανονικα και μετα τις τελευταιες μερες πριν μπεις (φετος λενε μετα τις 25/10) ερχεται και το χαρτι της μεταταξης.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
οταν απολυθεις θα διαπιστωσεις οτι η θητεια ηταν οι τελευταιες σου μεγαλες διακοπες.οσο εισαι μεσα θα βριζεις βεβαια.
+1000
-
υποχρεωτικο 6μηνο στη παραμεθωριο ειναι σχετικο και θεωρητικο.
υγειονομικο υπαρχει σε καθε στρατοπεδο.παντου.
τωρα βεβαια αν ησουν γιατρος θα ειχες μια εντελως διαφορετικη θητεια.
παντως αυτα σχετικα με τα μορια,
η πιο εγκυρη και αρμοδια υπηρεσια ειναι το στρατολογικο σου γραφειο.
υπαρχουν εκει πινακες με τα μορια στην καθε περιοχη.
συνηθως ομως τους τελευταιους μηνες της θητειας σου,δηλαδη οταν παιρνεις την τελευταια μεταθεση,
τους κανεις στην πιο κοντινη μοναδα απο την πολη που μενεις. -
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Καλησπερα!Ειμαι Αθηναιος και τον Νοεμβ. 07 παρουσιαζομαι στο Υγειονομικο Σ.Ξ (πτυχιουχος φαρμακοποιος).
Επειδη με ενδιαφερει μετα το υποχρεωτικο εξαμηνο στη παραμεθοριο να επιστρεψω οπωσδηποτε σε μοναδα στην Αθηνα και δεν παιζει βυσμα , θα ηθελα να μου πειτε σε ποιες μοναδες παραμεθοριου παιρνεις αρκετα μορια ωστε στη μεταθεση να ερθεις Αθηνα.
Αληθεια ποσα μορια χρειαζονται για να ερθω Αθηνα μετα?
Στη παραμεθοριο υπαρχουν συγκεκριμενες μοναδες που δεχονται του Υγειονομικου?
Καποια αλλη χρησιμη πληροφορια για το υγειονομικο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!!
ΥΓ: nikos_pap μην απελπιζεσαι πρωτα σου ερχεται το χαρτι που θα παρουσιαζοσουν κανονικα και μετα τις τελευταιες μερες πριν μπεις (φετος λενε μετα τις 25/10) ερχεται και το χαρτι της μεταταξης.
Καλησπέρα συναδελφε
Και εγω υπηρέτησα στο υγειονομικό αλλα 11 χρόνια πριν. Στην Αρτα το ΚΕΥΓ ηταν καλό κεντρο πολύ χαλαρα με καινούργια τοτε κτηρια (1ος,2ος λοχος) Τα υπολοιπα παμπαλαια.Δεν γνωρίζω για τα μορια που λες αλλα θα σε πληροφορησω για την ειδικοτητα του Φαρμακοποιου. Το αν θα την πάρεις εξαρταται απο το ποσοι Φαρμακοποιοι θα παρουσιαστουν και ποιες οι αναγκες των μονάδων εκεινη την περίοδο. Θυμαμαι απο τους 8 φαρμακοποιους τοτε οι 5 πηραμε την ειδικοτητα.(χρειαστηκε βυσμα βεβαια) Αν παρουσιαστουν λιγότεροι απο τις αναγκες τότε ολα καλα.
Οι φαρμακοποιοι υπηρετούν κυρίως στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία (καλες θέσεις πέφτει πολύ βυσμα), Στις Φαρμακαποθηκες του ΕΣ στην Αθηνα, Λαρισα, Θεσσαλονικη, Ξάνθη (λιγοτερο καλα αλλα πολυ κουβαλημα) και σε αλλες μονάδες του Υγειονομικού. Φίλος βρέθηκε στους Πεζοναύτες στον Βολο. Τοτε μεχρι Διδυμοτειχο ειχε θέση για Φαρμακοποιό. Βεβαια μπορει να μην παρεις την ειδικότητα και να περάσεις πολύ καλύτερα οποτε...
Υπομονη και θυμησου την ΠΟΛΥ ΣΟΦΗ ρηση του kasel που υποστηριζω πιο πανω -
Ευχαριστω για τις ευχες και τις πληροφοριες παιδια...
Καλη θητεια σε οσους μπαινουμε και καλοι πολιτες οσοι βγαινουν
-
Nα μαι για λιγο μονο!
Σωμα ερευνας πληροφορικης...................δεν μπηκα! Τελικα ολα ειναι ακρως βυσματικα. Περαστικα μου.
Τωρα τελειωνω ειδικοτητα διαβιβαστης στην Καλαματα και παρασκευη παω ροδο. Κριμα που δε μπορω να συμμετασχω πλεον...
Ελπιζω σε καλυτερες μερες!
Καλα να περνατε ολοι!
υγ. ο στρατος ειναι απλα σκοπια +αγγαρεια, τπτ περισσοτερο! (λυπαμαι που το λεω)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Nα μαι για λιγο μονο!Σωμα ερευνας πληροφορικης...................δεν μπηκα! Τελικα ολα ειναι ακρως βυσματικα. Περαστικα μου.
Τωρα τελειωνω ειδικοτητα διαβιβαστης στην Καλαματα και παρασκευη παω ροδο. Κριμα που δε μπορω να συμμετασχω πλεον...
Ελπιζω σε καλυτερες μερες!
Καλα να περνατε ολοι!
υγ. ο στρατος ειναι απλα σκοπια +αγγαρεια, τπτ περισσοτερο! (λυπαμαι που το λεω)
Μα τι λες, υποτιμάς το στρατό
Είναι και πολύ, πάρα πολύ, άπειρη βλακεία...
Τόση πολύ και τόσο συγκεντρωμένη που μερικοί καταφέρνουν και γελάνε κιόλας. Άλλοι περνάνε πρίμα (είναι και στο στοιχείο τους ) αλλοίμονο όμως σε αυτούς που είναι αλλεργικοί -
χειμωνιάτικα Ρόδο? Περαστικά
έλα ρε θα περάσει μην αγχώνεσαι
-
Παρουσιαστηκα Αρτα(φοιτητης ιατρικης) τον Φεβρουαριο του 2007.
Η Αρτα ωραια πολη,με ενα απο τα χαλαροτερα κεντρα εκπαιδευσης του ΣΞ(αρκει να εισαι στον 2ο λοχο )
Μετα για λιγο 401 κ στη συνεχεια στη μοναδα εκστρατειας(οπου κ ειναι ο πραγματικος στρατος-εκτος κ αν εχεις βυσμα για να πας καπου καλα....)
Εγω ημουν Λημνο και το στρατοπεδο ηταν χαλια...
Ως υγειονομικαριος μπορεις να πας σε ολη την Ελλαδα.
Βασικα αν εχεις βυσμα θα σιγουρεψεις την μεταθεση σου στην Αθηνα....Σε αντιθετη περιπτωση,παρακαλα να πας καπου με πολλα μορια(Λημνος,Εβρος,Σαμοθρακη etc)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
χειμωνιάτικα Ρόδο? Περαστικάέλα ρε θα περάσει μην αγχώνεσαι
Και ο αδερφός μου Ρόδο είναι και στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν 'εκπαίδευση' του στυλ ότι θα μείνουν σε σκηνές για καμια 10αριά μέρες. Τρελό γλέντι
Αντίστοιχη 'εκπαίδευση' έχουν και εδώ και 8 μέρες περίπου, τώρα κάνει ζέστη όμως
Περί Θητείας [#2]